PDA

Pokaż pełną wersje : OTS - Propozycja Działu

Avios
30-09-2008, 15:12
Rozmyślałem, rozmyślałem i rozmyślałem, w końcu "zebrałem siły" i postanowiłem założyć ten temat.

Jak w tytule, widać, że proponuje stworzenie nowego działu, a mianowicie OTS! Użyłem opcji szukaj, i nic nie znalazłem.

(...)
4. rozmawiać, reklamować, zadawać pytań i zamieszczać zdjęć oraz filmów związanych z OTS. Żadnych informacji na ten temat, żadnych adresów serwerów, nic. Nie pisz, nie popieraj, nie pytaj, nie odpowiadaj.
(...)

"Nie pytaj" zostało pogrubione, bo straciliście tytuł oficjalnego FanSite'a więc nie wiem czy to jeszcze aktualne i moglibyście stworzyć dział OTS. Oczywiście, jeśli jeszcze ubiegacie się o OFS (oficjalnego FanSite'a) to rozumiem, że nie dodacie tego działu, ale jeśli się nie ubiegacie - możecie stworzyć ten dział!

Dzięki temu działowi przybyłoby nowych użytkowników (Troche noobków i z 10 pr0 hakerów, też ;]]). Nie wiem co by tu jeszcze napisać, ale mogłbym do tego stworzyć regulamin i takie tam.

Nie wiem co tu jeszcze napisać... Mam nadzieje, że mnie zrozumiecie ^^'

Czekam na odpowiedź!

Slythia
30-09-2008, 15:26
Stworzenie takiego działu wiąże się z nieustannym bałaganem, dużą ilością podejrzanych plików... Chcesz znacznie zwiększyć ilość pracy moderatorom? Dawno temu był taki dział, lecz z jakichś powodów został usunięty... Pewnie dlatego też nigdy więcej nie powstanie.

Poza tym, jeśli chcesz rozmawiać o tym, to zawsze możesz wejść na inne fora, nawet współpracujące z tibia.pl...

Rothes
30-09-2008, 15:30
Przyczyną dla której nie wspieramy botów ani OTSów nigdy nie był udział w programie supported fansites. Taka jest po prostu polityka strony, która NIE uległa zmianie.

Dział OTS co prawda został usunięty po dołączeniu do grona oficjalnych stron fanowskich, ale już wtedy moderatorzy mieli po dziurki w nosie tego działu i problemów z nim związanych.