PDA

Pokaż pełną wersje : moja www!

rampah
05-12-2003, 17:06
Witajcie mieszkancy Tibijskiego swiata (ktos mi mowil ze trzeba mowic Tibianskiego, ale te 1 mi bardziej pasuje) mam zaszczyt zaprosic Was na nowopowstala moja strone, w wiekszym (jakby nie bylo) stopniu poswieconym Tibii. Narazie brakuje tylko dzialow screeny i wyprawy (i tu apel do Was, jezeli macie cos ciekawego slijcie mi na mejl; [email protected]) Adres strony to ..:: www.rampah.glt.pl ::.. , z miejsca zapraszam do wspisywania sie go Ksiegi Gosci ! "Book"!

Cya in (you room :P) Tibia

Nie wchodz po schodach z drugiej strony!
Nie otweiraj dawno otawrtych juz drzwi!
Jedz to co smaczne, kupuj to co Polskie, ludzie z mojego miasta, w dodatku kibice, powinni wiedziec o co chodzi :P!

MatKus
05-12-2003, 21:54
OK, oto moje zastrzezenia. Nie bierz ich jako nazekanie, a jako podpowiedzi co można poprawić moim zdaniem.

1) Polskie fonty, często mam kwadraciki zamiast literek niektórych.
2) menu opisy : albo pisz po polsku - cyklop, albo po angielsku : cyclops. (w liczbie pojedynczej jest po angielsku to s nadal na końtu, taki wyraz po prostu)
3) opisy profesji - nie wiem, czym się sugerowałeś dając oceny, ale mi się zawsze wydawało, że profesje są jednak dość równe i ocena jest tu jak najbardziej subiektywna.
4) Zasady : wreszcie autor jakiejś strony podał, skąd to ma. Chociaż jeden uczciwy się znalazł :P

"Copyright - Rampah2003/2004r." - hehe. Widzę, że w czasie sie przenosisz :P

Zaglada
05-12-2003, 22:36
Tak strona jest ciekawa i to nawet bardzo, tylko szkoda że z tymi polskimi znakami tak jest. Działy mogły by być bardziej szczegółowe. Gsy nie summonuja spiderów.

rampah
06-12-2003, 00:40
Co do polskich znakow, ogonkow nie bedzie bo ich nie lubie, pozatym moje txty, tj. opowiadanie, ma fonty bo pisalem go do pewnego zina-a (bardzo znanego) BTW 2003/04 :) Heh, poprostu juz zuje sylwestrem, juz niedlugo nowy ROK! :)
Co do cykopow (zmienie) :P, a co do profesji, to jest to tylko moja, powtarzam moja OPINIA, ktora dotyczy woboru profesji, nikt sie nie musi tym kierowac, poniewaz, to tylko moje widzimisie, napisane z MOICH doswiadczen, ktos moglby przeciez powiedziec, ze najlepiej gra mu sie Druidem, ja nic do tego nie mam, wiec powtarzam poraz koleiny, ze to tylko moje chore spostrzezenia :D

Dzieki dla tych, ktorzy wytyczyli mi "razace" bledy!
Uchylam czola ku matkusowi..

PS: Hah faktycznie pod zasadami, umiescilem zrodlo, nie lubie podpisywania sie pod czyjas, a po drugie zle bym sie z tym czul... Aaaaa i nie bylo by tak, zeby i nie bylo po 3:) Bo po 3 to jezeli juz zamiescilem URL stronki na forum to Moderatorzy/Admini tibia.pl mogliby mi spokojnie dupe objechac i zarzucic "SLUSZNY" plagiacik! :)

Cya in Tibia (juz nie chce do pokoiku:P)

Iwan
06-12-2003, 07:22
Jeden z kilku błędów:
Płatne konto to nie 'payment account', tylko Premium Account. :)

Voleyball
06-12-2003, 16:22
Yaa tesz tworze strone poświęconą Tibii :)) i jeszcze musze grafike i dzily zrobić :evil: Narazie ;]

Jazuhr
02-01-2004, 15:02
mnie najbardziej interesuje DS taki swordzik to nawet bubble nie widziala ale jak mas to dawaj Screena.!:evil:, i jeszcze pare innych nowchy skrotow.! Jak juz ktos wspomnial fonty jest taki probramik ogonki sie zwie konwertuje polskie znaki. Pozatym na interii to jest pasztet od cholery czasu sie laduje, Nie bylem w stanie obejrzec reszty bo mnie te skroty rozwalily

Jedi
14-01-2004, 18:34
Mi tam ta strona nie dziala, ale jak o www juz mowa to zapraszam na moja strone (zrobioną na infe) http://www.budowasiecikomputerowej.prv.pl a tak propos to jak sie robi zeby byly polskie znaczki bo ja zamiast paru z nich tez jakies figury mi wychadza...

Zapraszam to wpisywania sie do ksiegi gosci. Tematem ksiegi gosci jest temat: "Czy podoba mi sie ta strona i dlaczego tak?"

$corcerer
14-01-2004, 20:00
@Jedi:
Zmień kodowanie strony....

Jedi
14-01-2004, 20:16
Ja tam kodow nie uzywam :D
A tak na powaznie to nawet nie wiem co to znaczy to trooooooooooooszke rozwin. :P

Dejvo
14-01-2004, 22:50
Strona mi się nie podoba - jest nieestetycznie wykonana, logo nie pasuje do reszty, podświetlające się linki wyglądają odtsraszająco... działów nie przeglądałem więc nie ocenię

ocena: 3/10

Jedi
14-01-2004, 22:52
Grrrr....
http://republika.pl/jeditibia/prawda.gif
Ale 6 za nia na koniec roku mam :D

Dejvo
14-01-2004, 22:58
omg

@Jedi: faktycznie nie określiłem o którą strone mi chodzi... ale: chodzi mi o stronę z pierwszego postu
Co do twojej: Początkujący htmlowiec robi takie rzeczy

Jedi
14-01-2004, 23:18
A bo ja w tym jestem
http://republika.pl/jeditibia/newbie2.jpg
A doradzi mi ktos jak sie robi takie tabele, bo ja tylko umie takie brzydkie odnosniki robic ;(

Oxygane
22-01-2004, 16:52
Stronka zapewne fajna tylko jakoś mi sie nie ładuje....spawdz czy nic nie pousuwales z serwera

Matiq
23-01-2004, 22:05
Gratz , nawet niezla stronka

Jedi
23-01-2004, 23:59
Oryginalnie dodany przez rampah
Witajcie mieszkancy Tibijskiego swiata (ktos mi mowil ze trzeba mowic Tibianskiego, ale te 1 mi bardziej pasuje) mam zaszczyt zaprosic Was na nowopowstala moja strone, w wiekszym (jakby nie bylo) stopniu poswieconym Tibii. Narazie brakuje tylko dzialow screeny i wyprawy (i tu apel do Was, jezeli macie cos ciekawego slijcie mi na mejl; [email protected]) Adres strony to ..:: www.rampah.glt.pl ::.. , z miejsca zapraszam do wspisywania sie go Ksiegi Gosci ! "Book"!

Cya in (you room :P) Tibia

Nie wchodz po schodach z drugiej strony!
Nie otweiraj dawno otawrtych juz drzwi!
Jedz to co smaczne, kupuj to co Polskie, ludzie z mojego miasta, w dodatku kibice, powinni wiedziec o co chodzi :P!

Strona jest brzydka, nie dzialaja linki, a w miejsce gdzie wstawia sie wlasne zdjecie wstawil kawalek screena ze swoja postacia z tibii :D . A w ksiedzie gosci ktora chyba uwaza za forum napisalem swoja opinie na temat strony nie obrazil i zrobil blad w wyrazie Chuj (pisze sie przez ch). Wogole nie widze sensu robienia takich stron skoro jest az nadto duzych serwisow poswieconych tej grze...

A tak wogole to co smaczne (czesto) jest niezdrowe i czemu mam kupowac polskie? A drzwi mogly sie zatrzasnac... :P