PDA

Pokaż pełną wersje : Małe przypomnienie!

Fureyka
01-10-2008, 15:19
Wraz z wczorajszą aktualizacją poprawiony został system logowania. Teraz logujesz się za pomocą nazwy konta oraz hasła. Proszę pamiętać, że jeśli zmieniłeś nazwę Swojego konta, zalogować się możesz tylko za pomocą nowego klienta, wersja 8.31! Niektórzy gracze zmienili nazwę konta i próbowali zalogować się bez wcześniejszej aktualizacji. Stąd otrzymywali wiadomość informującą o błędzie i nie mogli już zaktualizować starego klienta. Aby móc zalogować się przy pomocy nowej nazwy konta, Ci gracze muszą pobrać i zainstalować nowego klienta (https://secure.tibia.com/account/?subtopic=downloadclient) z oficjalnej strony Tibii.

Prosimy więc pamiętać, że zanim użyjesz nowej nazwy konta w celu zalogowania się, powinieneś najpierw zaktualizować klienta bądź pobrać i zainstalować go.

Chcielibyśmy również przypomnieć, że nigdy nikomu nie powinniście podawać nazwy Swojego konta lub też hasła. Jeśli kiedyś będziesz potrzebował pomocy ze strony Customer Suportu, możesz dać im imię jednej ze Swoich postaci. Kolejną prostą i łatwą ochroną jest unikanie nazw kont, które mogą zostać łatwo odgadnięte, np. imię Twojej postaci czy Twoje prawdziwe imię.

Upewnij się, że posiadasz nowego klienta Tibii, 8.31!

Koljastrasz
01-10-2008, 20:51
Witam!
Mam problem otóż.
Mam klienta 8.3 i zniemilem numer na account name no i kiedy wbijam nie moge sie wbic i blokuje mi na 5 minut klienta .
Co mam robić lub do kogo wyslac email??
Prosze o Pilna Odpowiedz
Pozdrawiam!

Marcin00712
01-10-2008, 21:39
wpisales nazwe z malych liter?
Bo ja tak zrobilem i w pierwszej ramce mam nazwe z samych duzych liter, sprobuj z wlaczonym caps lockiem :)

Szogunniasty
02-10-2008, 01:03
zmienilem i chcialem sie wlogowac na tibia.com i bloknelo mi IP na 30 min....

Mar9412
02-10-2008, 10:28
A botterzy beda musieli czekac na boty :D To az 2 dni bez bocenia :(

Mr.Bombastic
03-10-2008, 20:31
juz dzisiaj widzialem botterów ale oni sa szybcy!!

devv71
16-10-2008, 20:11
pytanie jak zamienic stare acc na acount name ? mój błąd nie wpisałem passworda :d

pawelmasniak
18-10-2008, 18:32
Czy uda mi się odzyskać moje konto w Tibi. Gość(kolegaz gry) wspomniał coś o czarnej liście i kazał wejść na stronę "blacklist-tibia.com" to mnie wykreśli. A na tej stronie zalogowałem się normalnie ja w Tibi. Potem już nie mogłe się zalogować w grze.
ten gość to Tado Albiw.
Pomocy?

Virlan
19-10-2008, 00:02
@up niezły jesteś xDDDD

Wejdź na tibia com, account, i wejdź w lost account, potem powinieneś już sobie jakoś poradzić, na przyszłość nie loguj się na żadnych linkach które dostajesz od znajomych w grze.

syndrom
19-10-2008, 10:54
Jestem nowym graczem dopiero wczoraj wieczorem dowiedzilem sie ze trzeba zmienic name niezmienilem gdy sie loguje pisze "InValid name" czy moge jeszcze cos z tym zrobic ?? prosze o szybką odp. :)