zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy macie Girl in real!?

rampah
05-12-2003, 17:16
Hehe, wiem, ze to moze glupio zabrzmiec, ale mam pytanie? Czy macie swoje drugie polowki w prawdziwym zyciu?! W nioskuje ze spora grupa graczy to przedzial do 15 roku zycia, ktorzy moze sie jeszcze tym nie interesuja, ale sa i starsi! Czy godzicie sobie granie w Tibie, a bycie razem z dziewczyna? Ja ten problem w sumie mam z bani, bo moja dziewczyna uczy sie far away od mnie i jezdze do niej 2 razy w tyg :)
jakby kto byl ciekaw jak ona wyglada i dlaczego jestem juz z nia 10 miechow :) http://dansilos.w.interia.pl/jamarta.jpg - poprostu jest ladna, wyrozumiala i ma zaj*****y charakter!

Cya (in you room:P) in Tibia!

Dan the Automator
05-12-2003, 17:39
Ankieta chyba do konca nei wyszła, powiedz jakie miałybyć odpowiedzi, to zedytuje.

Co do ankiety: zdecydowane tak(dziwnie zabrzmiało - miało znaczyć "mam" xD), a ponieważ w tibie nie gram, to mam sporo czasu :D (ale ta szkoła :( )

W nioskuje ze spora grupa graczy to przedzial do 15 roku zycia, ktorzy moze sie jeszcze tym nie interesuja

Mam 14 lat, i przyznam się szczerze że nie wuyobrażam sobie świata bez płci pięknęj :D :D :D

BTW Very nice foto :) :))

Krasnoludzki Wojownik
05-12-2003, 17:53
<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
CENZURA POST NIEWYSZEDL SORRY

Narzil
05-12-2003, 19:00
(ale ta szkoła :( )
No Dobo masz trochę racji...Eeeh ta szkoła...
No, ale jesteśmy prawie równi wiekowo (mam 13 lat).
Pozdrawiam!

Gimlos
05-12-2003, 19:26
Dobo: dokladnie jak ja:D czy da sie grac w tibie i miec jeszcze duuuzo czasu na dziewczyne? chyba tak bo moja dziewczyna nawet nie wie o istnieniu tej gry:D
P.s dobo ty nie zanizyles troche swojego wieku;)? jezeli nie to jestemy w podobnym wieku :)

Gumen
05-12-2003, 20:12
tak to nieprawda z tymi 15-stoma latami. Ja mam 13 lat i tez mam dziewczyne :] w tym wieku kiedy szkola nie jest uciazliwa prawie wcale sie nie uczysz masz spooooro czasu.

rampah
05-12-2003, 21:24
no faktycznie sonda nie wyszla, Dobo (dzieki), wiesz za co, ja nie wiem czy do konca sie da pogodzic do konca Tibie z dziewczyna, BTW: tak jak wspominalem w Waszym wieku 13-15 lat, dziewczyna to jest jakby dodatek do zycia, bo napewno nie myslicie w takim wieku o zwiazku na stale...

PS: Gimli jak idzie sprawa gildii?
PS2:zamiescilem info o tym na swojej stronie, dla niewtajemniczonych, http://rampah.glt.pl !
PS2: Nefik tez sie zgodzi z tym, ze nie da sie dziewczyny pogodzic z Tibia, a jak juz sie godzi to marnie to wychodzi :P (rym niezamierzony), co nie oznacza, ze miec jej nie mozna!

Crcool3r
05-12-2003, 22:02
Ja tak jak ty spotykam sie 2 razy w tygodniu ze swoja polowka, dla niej przez 3 tygodnie nie gralem w Tibie poniewaz nie chcialem jej zaniedbywac :).....
Ja nie mam takich problemów jak wiekszosc pplów - szkoła, jesli mam ochote w pracy odpalam Tibie zbytnio nie moge expowac, ale spokojnie moge runki robic - fuksa mam. :D... Jutro jade do swojej niusi na calutki łeckend :], jush sie czuje lepiej. Bedzie zajebiscie, bez kompa, netu, tv. Tylko ja i ona...... jedność, ogarnięci cudną rozkoszą. Rozmazyłem się ahhh.
Tibia to jak moja poprzednia girlfriend z ktora moge sie umowic na szybki numerek.... A Anetka cuż .... nie wypowiem sie, bo mozesz pokazac te forum jej Rampah :/ .

-----------------------------------------------------------------
qrwa jak tu grac, zginac od 3 PK z high lvl for fun....
mimo wszystko update Tibi bardzo mi sie podoba po dzisiejszym rozgoryczeniu (dedzie).......
PS: nie robie błedów ortograficznych i retorycznych to jest po prostu mój styl :] - usprawiedliwiam sie :)

Dan the Automator
05-12-2003, 22:38
@Rampah
Nooo troche masz racji, jednak do takich rzeczy trzeba troche dojrzeć :(

A i jakie mają byc odpowiedzi w ankiecie, to zmienie...

@Gimli
A myślałeś że ile mam :D ?

Zaglada
05-12-2003, 22:42
@rampah
Ładna, szczęściaż z Ciebie :). A jak ma na imie?
Mimo, że mam 14 lat to jednak czasem myśle o stałych związkach(wkońcu jeszcze 4 lata i będe pełnoletni).
Dziewczyny nie mam, ponieważ narazie nie chce mieć, ale mimo to lubie lubie towarzystwo female. Hmmm, a co powiedzą powiedzą przedstawiciele przeciwnej płci? :P

Dan the Automator
05-12-2003, 22:51
re.up
http://dansilos.w.interia.pl/jamarta .jpg
plx~?

:D :D
Sucha 1337 Sherlock xD

nightkin
05-12-2003, 23:03
Skoro jestem pelnoletni to powinienem czuc sie emerytem? ;))

btw: temat jest beznadziejny.

Zaglada
05-12-2003, 23:53
@Dobo

Tja +]

@nightkin

Czemu beznadziejny? Ciekawy... :P. W dobrym dziale prznajmniej.

~

rampah
05-12-2003, 23:55
http://dansilos.w.interia.pl/ja<B>marta</B>.jpg - tak to jej imie, ktos sie tam pytal :) Czy temat jest beznadziejny?? hmmm, jest w dziale Real, wiec chyba na miejscu..
pozdrawiam ; Nefika, bloku i Wietnama, oraz Gimliego
Cya in (you room:P) Tibia!

p.l
06-12-2003, 00:34
to wy dzieciuchy jesteście. Lepiej się samochodzikami pobawcie i uczcie się pilnie a nie o dziewczynach myślicie!

Co według was znaczy chodzenie? i po co wam dziewczyna w takim wieku? też mi chodzenie ... po bułki do sklepu :p . A i nie kaszanić mi tu o jakimś uczuciu (np. miłości) .... buahaha a skąd wy możecie cokolwiek o tym wiedzieć? niby przytulanie się, czułe słówka, całowanie, chodzenie za rączke, do kina, kupowanie kwiatków? a gucio wiecie!!! lepiej zostańcie przy tibii i nie zawracajcie głów tym dorastającym kobietom bo jeszcze je zranicie swoją niedorosłością ...

O dziewczynie myślcie jak będziecie potrafili być choć trochę odpowiedzialni, obyci z dziewczynami i rozwinięci emocjonalnie ... a na razie DO ZABAWEK!

Ps. zapewne wiele osób poczuło się urażonymi moim postem, ale taka jest prawda, a prawdy nikt mi nie zabroni głosić. Ale i tak "srry, plx dont pk me!" :P

Zaglada
06-12-2003, 00:41
Więc panie p.l, powiedz mi kiedy dzieciuchy dowiadują się co to jest miłość?

rampah
06-12-2003, 00:56
Zaglada ma racje, to niby ile Ty masz lat, ze wiesz co to milosc. Ja wiem, ze Ja wiem :P Czekalem na nia (jestem pewny ze to ta jednyna) 18lat! Zrobila dla mnie tak wiele, jak nikt inny przez te cale jebane 18lat! Miano mnie 2 razy wyrzucac ze szkoly, chodzilem z nia do dyra, dwa razy zalatwila, ze zostaje! Potem koniec 3kl.,3 paly na koniec (2 z jedengo, z ktorego prof-ka baaaaaaardzo, ale to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mnie nie lubi; chodzi o mniej wiecej; polamane krzeslo nauczyciela, no i troche zwierzaczkow z akwarium utluklismy<---bylismy jeszcze mlodzi i glupi:P) i zalatwila te 2 kosy z bioli i czlowieka w sr, tak wiec? Zawdzieczam jej jeszcze wiecej, przy niej wydoroslalem, nie trzymam sie juz glupich kawalow, a po drugie pierwszy raz po 6 miechach bycia razem powiedzialem jakiejkolwiek dziewczynie "Kocham Cie" i to najzupelniej szczerze. Teraz 14.12. bedziemy ze soba 11 miesiecy. To juz jakis kawalek czasu chyba jest nie? Dla nas milosc to juz nie tylko kwiatki i chodzenie za reke :P

PS: tak naprawde, kazdy sam bedzie czul w sercu, ze sie zakochal!!!
PS2: nie ma zadnego przedzialu wiekowego, w ktorym mozna sie zakochac, wiec szanowny panie "p.l" (szczerze to smieszna nazwa/xywa nawet jak na forum, aaaa moze chciales podkreslic to ze jestes z Polski?:P) nie mow, ze ktos jest za mlody.
PS3: nie bedzie :P

Cya in Tibia!!!

:: Rampah :: 19lv :: sorc :: Danubia ::

robie SD na zamowienie :P /msg me!

p.l
06-12-2003, 09:09
a więc od początku- p.l to są inicjały, choć teraz powinno być P.A.P.La (Piotr Andrzej Paweł L.).

A co do tematu ... kiedy dzieciuchy dowiedzą się co to miłość? hmm ... kiedy przestaną być dzieciuchami?! ;)
Kiedy zrozumieją, że miłość to nie to co im serwują walone media i reklamy chcące ich tylko wykorzystać, co to odpowiedzialność za drugiego człowieka, co to znaczy rezygnowanie z samego siebie dla drugiej osoby, że miłość między dwojga ludźmi to nie tylko przeżywanie chwil radości bycia ze sobą, przytulania się i czułych słówek. To też obowiązek bycia przy niej w każdej trunej chwili, obowiązek pocieszenia jej, próby pomocy. I zapewniam was, tak do ... hmm ... 18-20 roku życia raczej musicie się zadowolić chodzeniem ...

Ps. A no i oczywiście coś takiego jak współżycie to ... hmm mówiąc wprost oznaka końca waszego związku ... jeżleli zacznie wam zależeć na przyjemności fizycznej ... pamiętajcie, to jest całkowite oddanie samego siebie ...

Ps2. Nie chce mi sie wpasowywać więc dorzucę na końcu:
Nie macie co myśleć o miłości dopóki nie wyzbyjecie się wrodzonego egoizmu, bo w prawdziwym związku to wy wszystko robicie dla drugiej osoby a nie po to żeby mi było dobrze i miło ... to samo wychodzi przy prawdziwym uczuciu

-------- edit ------
Ps3. Tekst powstał pod natchnieniem ostatniego spotkania wspólnotowego na temat miłości i płciowości :p

Yogi
06-12-2003, 09:49
a wedlug mnie milosc nie zalezy od wieku [przeciez nie jeden 14-latek jest o wiele bardziej dorosly niz np. osoba w wieku nawet 18-20 lat] i dlatego taki 14-latek moze kochac miloscia o wiele doroslejsza niz niejeden z ludzi w wieku emerytalnym [18lat], chociaz jest to baaaaardzo zadkie

a co do tematu: oficjalnie dziefczyny nie posiadam [ale tylko oficjalnie]

Raynold
06-12-2003, 19:47
Ech... co Wy wiecie o życiu ;) :P Zacząłem chodzić z dziewczyną w wieku lat 16, teraz mamy oboje po 20 lat i chociaż ostatnio nie najlepiej to wygląda, to jednak dalej jesteśmy razem :). A przypuszczam, że kłopoty to przez to, że ja przez 5 dni w tygodniu jestem w akademiku, a tylko w weekendy się widzimy na krótko :/ No, ale co do początkowego tematu: w Tibię staram się grać właśnie w dni robocze, dziewczyna nawet nie wie o istnieniu takiej gry. BTW: niby 14-latek może, ale to jest o tyle nierealne, że szkoda mówić. Poza tym ile można przeżyć do wieku lat 14? Myślę, że największe przeżycia to szkoła średnia, a jeszcze większe to studia. No i jeszcze jedno: 11 m-cy, 13 m-cy czy ile jeszcze kto tam chodził z dziewczyną, to dalej nie jest tak znowu dużo. Na tym etapie to ja niewiele jeszcze wiedziałem o miłości. Dopiero po 2-3 latach ten związek zaczął być naprawdę poważniejszy, a po 4 latach, to już w ogóle szkoda gadać... Tylko studia przeszkadzają w przejściu do kolejnego etapu ;) Ech... ale się rozgadałem... :P

nightkin
06-12-2003, 21:38
p.l piona, zgadzam sie w calosci, chociaz niepotrzebnie to pisales

sesaj
06-01-2004, 05:34
A ja myslalem ze Dobo Z Zaglada maja troche wiecej tych latek...
Ja myslalem ze zeby byc moderatorem to trzeba miec jush troche tych latek...
A ty jush w wieku 14 latek moderatorkiem zostajesz.
A wracajac do tematu-
To mysle ze jakos mozna pogodzic duzo rzeczy z Tibia.
Podam wam przyklad :P bede nim ja :P
O to moj dzien: wracam ze szkoly, ide pogadac z dziewczyna moja i takie tam rozne rzeczy z nia zwiazane :P , potem jade na trening kosza (1,5h) wracam odrabiam lekcje, wlaczam kompa aby zobaczyc jak tam z moim sesajem i ide spac.
Tak wyglada moj normalny dzien :P

Zaglada
06-01-2004, 05:53
Oryginalnie dodany przez sesaj
A ja myslalem ze Dobo Z Zaglada maja troche wiecej tych latek...
Ja myslalem ze zeby byc moderatorem to trzeba miec jush troche tych latek...
A ty jush w wieku 14 latek moderatorkiem zostajesz.
A wracajac do tematu-
To mysle ze jakos mozna pogodzic duzo rzeczy z Tibia.
Podam wam przyklad :P bede nim ja :P
O to moj dzien: wracam ze szkoly, ide pogadac z dziewczyna moja i takie tam rozne rzeczy z nia zwiazane :P , potem jade na trening kosza (1,5h) wracam odrabiam lekcje, wlaczam kompa aby zobaczyc jak tam z moim sesajem i ide spac.
Tak wyglada moj normalny dzien :P

Modkiem to ja nie jestem =P, ale dObO tak, a ile chcialbys zebym mial lat? Grunt to umiec sie wypowiedziec, pisac z sensem itd. itp. ale najwazniejsze to zeby nie byc idiota =/

sesaj
06-01-2004, 11:35
Zaglada ze modkiem to ty nie jestes to ja wiem...
Tylko podalem cie z Dobo bo tesh myslalem ze ty jush troche starszy jestes.
Ale i tak i tak jestes w mine wieku...
myslalem ze ludzie na tym forum to troche starsze ludzie... :)

Bloody_Izual
06-01-2004, 11:59
Hehe ja mam dziwczyne i wam powiem że wiek nei ma róznicy:) Nie ważne czy masz 13 czy 20 lat dziewczyna to dziewczyna a kto mnie przekonał do Tibi?? Dziwczyna(LOL)bez komentarza plx:) ale i tak wie więcej odemnie o tibi:) jak ma brata na sporym lv i jej treni palka(nei przez mc itd. mają 2 kompy na oddzielnych łaćzach jeden w jej pokoju 2 w jego)mimo to że jej brat jest odemnie starszy o rok(ja mam 16) to jednak zachowuje się jagby miał z 20 bo i więcej też godzi swoją dziwczyne z Tibią a nawet poświęca jej w cholere czasu.Jak kupie pacc i zaczne grać lece do ich teamu:)

aneezka
06-01-2004, 12:57
ja sie tylko zastanawiam czemu temat nie brzmi 'Czy macie Girl/Boy in real?'... czyzbym wyczuwala nutki dyskryminacji?:P tak w ogole to chlopak z ktorym jestem na rl tez gra w tibie i jestesmy malzenstwem w grze... a poznalismy sie dzieki tibii:)

Bloody_Izual
07-01-2004, 04:03
Właśnie sie zastanawiałem czy w tych 2 opcjach nie powinno być "Czy masz chłopaka" a w 2 "nie nie mam".

sesaj
07-01-2004, 11:49
Anezzka, nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulowac!!! <gratz> :P
To bylo tak ze jak poznaliscie sie w Tibi to potem umowiliscie sie na rl??

Kojko
07-01-2004, 22:15
Nie mam.

aneezka
07-01-2004, 23:24
@sesaj hehe poznalismy sie na tibii, postanowilismy wziac "slub" :) no i bylo tak fajnie ze postanowilismy sie spotkac na rl:P mimo ze mieszkamy jakies 450 km od siebie:( no ale wszystko nam sie uklada jak najlepiej i w ogole jestem bardzo happy:):) a wszystko dzieki tibii

Asieks
10-01-2004, 09:15
X( X( X( X( Kurcze Autor sondy zapomnial dodac 1 punkt do zaznaczeniax( JA JESTEM DZIEWCZYNA ;(

Czkowron
11-01-2004, 07:49
Coś ci facet ta sonda nie wyszlła bo ja bym dał tak :

1.Tak , mam dziewczyne/chłopaka
2.Niestety nie
3.Dopiero się staram (;))

I widzisz jak to się sondy zakłada ? ;)