Pokaż pełną wersje : 20 lvl palladyn i 10cc
Siema mam 20 lvl palka moje EQ
dark helmet
blue robe
plate legs
beholder shield
leather boots
skille 61\47 i 8 m lvl mam 10cc od kumpla :D
i co mam kupic by miec z tego jakiś zysk a nie strate kasy... myślałem by kupic lżejsze eq czyli blue legs i demon shield.. xD ale moge sie mylić wiec pytam was... ^^
domyslam sie, ze to swiat non-pvp, tak wiec:
kamienie-> skill = podstawa
eq -> nie kupuj odrazu takiego dobrego, bo ~20 pallkiem na kazdym gownie mozna pasc bedac newbie <tak, newbie. Domyslalm sie po tym, ze nie wiesz na co wydac pieniadze i pytasz sie "kolegow" z forum, ale to dobrze.>
wyskilluj do ~75 dista wbij z 35 potem pomysl nad lepszym eq.
Your, Paruv
BLAGAM... EDYTOWANIE NIE BOLI, SERIO
aha.. dzięki
ale tez zastanawiałem sie jeszcze nad bohami czy warto kupic... bo czas to gp xD
chcesz kupić bohy - to je kup, w końcu to twoja postać.
kup narazie golden armor, demon Shield c helmet i b legi i bp kamieni i to masz w sumie jakies +- 100k sellnij b robe i reszte eq i kup za to fooda (oczywiscie sam sobie wilczysz ile ci trzeba) polecam ci jajka tanie i lekkie
Idziesz wytrenic wszystkie kamienie powinieneś mieć skila kolo 77-76 potem sprzedajesz g armor kupujesz b robe i masz 10k na start + to co ci zostalo z fooda i zbierasz na bohy ..... kwestia 2-3 dni i masz
Potem juz bedziesz wiedzial co robic....
G armor moim zdaniem lepszy do trenowania od b robe 60 capa roznicy ale i 3 arma wiecej mozesz tez ewentualnie kupic fur bootsy ale to na sam trening
na twoim miejscu kupił bym demon shield, do skillowania się baardzo przyda.
myślę, że blue legsy możesz także kupić :)
za resztę kup kamienie i jajak i skilluj do 75-80
no chyba że bardzo ci się nie będzie chciało skillowac to 70
też tak myślałem, że demon shield i blue legs i kamyki :D a ile to bedzie mnie kosztować demon shield + blue legs = ? no i jeszcze bohy ^^ a co do skillowania to na czym mam skillowac ? minotaury ?
demon shield 30~35k a blue legs 18~23k, zalezy od swiata. zapytaj na game chacie.
skilluj minosy, dwarfy, dwarfy soldy, bandity itd...
Kurczakos
06-10-2008, 10:13
Mam XX kasy co kurw* kupić lub co wybrać? (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=61885)
Jeśli masz dobry internet to po prostu kup sobie już eq full dla paladyna.Za resztę kamieni i skilluj.
kupiłem blue legi, crown helmet i jeszcze jakis shield musze i bohy i full set ^^
lepiej bylo preznaczyc na g armor demon shield fur buty warrior helm kamieni i skilac ;p
Kup sobie Paladin Arma (50k max), Bohy (30-35) i te 15k na kamienie.
lepiej bylo preznaczyc na g armor demon shield fur buty warrior helm kamieni i skilac ;p
Ta, warrior helmet i fur bootsy, idealnie dla palla...
Niezbawiony
16-10-2008, 18:12
kup demonke p legi moga zostac do 40 lvl c helmet g armor kup gdzies bag kamieni ze 500 rs-ów kup jakis food poty i idz na poh,wyverny,zamek(zwykle speary),ghost land(speary),mozna tez na cycach expic ale one lepsze do trenienia ;D
Vasudanin
16-10-2008, 18:22
Kup sobie c helmet i dragonkę, następnie kamienie i poskilluj, jak wbijesz sensowny dist idź expić na cyce poh, wbijesz 23 i kupujesz rs'y, wtedy z nimi expisz wg. uznania.
Siemka tibijczyki ;P
Możecie mi zapodać jakieś miejscówki gdzie moge sobie spokojnie potrenować ??
Moje eq to:
*plate armor
*plate legs
*solder helmet
*dwarfven shield
*zwykłe buciki
*scarf
*mam około 200 small stones
A moje skille to 52/42 B)
Z góry thx xD xD xD
Pozdrawiam ! :D
Befsztyk
19-10-2008, 18:55
@up
orshaabale
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.