PDA

Pokaż pełną wersje : Isara Jezeli uwazasz sie za pr0 przeczytaj to! Nowa Polska gildia na Isarze!

Strozyk
03-10-2008, 10:09
nie aktualne

uminski97
03-10-2008, 18:10
ja chetnie wejde

mam 13 lat nazywam sie filip najwiekszy lvl to 78 knight
pacc bede kupowal na 30~ lvl?zobacze jeszcze
mieszkam w angli wiec pro angielski :p
nie uwazam sie za pro ale mysle ze bedzie dobze i ze wyjdzie 100lvl~ bo to pvp

gralem wczesniej na kyrze,xerenie,xanterze
gram 2 lata mam mnóstwo harów 45lvl+,jestem uczczciwy i nawet jakbys polozyl mi na dp golden helmet(jakby istnial) gówno bym znim zrobil :D gralem na tych pvp ( patrz up) i nigdy nie mialem hunta powazniejszego (same random) wiec 0 stresu.
i mysle ze np. jak bedziemy gdzies szli np dajmy poh albo robili jakis quest np. banshee to zgodzilbym sie na komunikacje przez ventrilo,w tibie gram jak : odrobie lekcje,po szkole,jak zalatwie wszystko na rl i wtedy moge se zagrac,wiec nie jestem no liferem:baby:

jak myslisz ze to wystarczy pisz w grze : Patroszek ( Isara )

Befsztyk
03-10-2008, 19:15
Gram w Tibie prawie od poczatku jej powstania, teraz wracam po bardzo dlugiej przerwie (z nudow)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Deus Rex
Świat: Isara
Poziom: 6

Be my pr0

uminski97
03-10-2008, 19:33
@up
on zaczyna grac od nowa i przynajmniej sie nie boi pokazac ze ma 6 lvl jak narazie a gra 20 min :/ wiec jakbys mogl to to nie jest konferencja jak cos napisz mu na pw tutaj sie sklada tak jakby podania ze chcesz dolaczyc .. :/

Linnona1
03-10-2008, 20:21
Ta jasne grałeś od początku powstania tibi, nie uwierzę ci nawet że grałeś od 2000 roku, a tym bardziej że jesteś tym graczem który pierwszy zawitał tibię a nawet on i NAWET CIPSOFT nie grali od początku powstania tibi xD

uminski97
03-10-2008, 20:22
@up niechcesz dolaczyc to nie odzywaj sie kkthxbb

Ekierka
03-10-2008, 20:48
ja chetnie wejde

mam 13 lat nazywam sie filip najwiekszy lvl to 78 knight
pacc bede kupowal na 30~ lvl?zobacze jeszcze
mieszkam w angli wiec pro angielski :p
nie uwazam sie za pro ale mysle ze bedzie dobze i ze wyjdzie 100lvl~ bo to pvp

[...]

powodzenia :D, zobaczymy co powiesz, jak poznasz isarę 'od środka'.

@top~
Ogółem marnie to widzę. Zapewne zaraz gildia załapie hunta, za jakiegoś członka, który "za długo stał w dp".
@edit
No ale mnie coś ruszyło, daj mi miasto to wyślę ci p seta na start xD(najlepiej na pw, bo pewnie tu nie zajrzę).

uminski97
03-10-2008, 21:11
@up

wyslij do : patroszek,Mizore, i Deus rex (zapytaj sie do ajkich miast mi do thais ) albo jak chcesz wbij na tibie i pogadaj znami na private channel :]

Strozyk
03-10-2008, 21:13
Ekierka mamy rozumiec ze grasz na Isarze? :)

A co to huntow, to na kazdy serwerze sa jacys debile ktorzy beda chcieli nasz przysrać (sorry za slownictwo). Sęk w tym ze jezeli bedziemy w grupie (pomimo leveli) to zawsze sobie jakos bedziemy radzic :) Dlatego chce zrobic ta gildie, poczatkowo nie chcemy sie jakos specjalnie rzucac w oczy, dopoki nie dojdziemy do czegos :)

Pozdrawiam

Krajzel
03-10-2008, 21:20
Ja byłbym zainteresowany, ale tylko ten world wchodzi w gre? (słyszałem dużo złych opini na temat isary;/). Mam pacc, gram na iridii od 2006 roku (niestety tylko tam) ek 137 ale pograłbym troche na innym świecie drutem

Rav
03-10-2008, 21:22
zobaczymy co to bedzie ^.- postawie sobie jeszcze jedno mc i ocenie sytuacje czy szykuje sie cos ciekawego

Strozyk
03-10-2008, 21:22
Wybralem Isare dlatego ze jest tam malo graczy, a jaki inny swiat bys proponowal?

Krajzel
03-10-2008, 21:27
To że gra mało graczy to nie znaczy że świat jest w miare normalny. Na iridii też mało gra a ten świat już całkowicie na psy zszedł ;/ Ktoś mówił o morganie ale najlepiej jak ktoś obeznany się wypowie

uminski97
03-10-2008, 21:30
na kazdym swiecie sa takie same warunki a jak nie to sa przepelnione mówie wam...

Strozyk
03-10-2008, 21:30
łatwo w takim razie nie bedzie, ale to nie znaczy zeby nie grac na Isarze :) Przynajmniej bedzie ciekawie :D ja nie zamierzam sie zniechecac :P

Rav
03-10-2008, 21:31
Wybralem Isare dlatego ze jest tam malo graczy, a jaki inny swiat bys proponowal?

galana/nebula? ; o

na kazdym swiecie sa takie same warunki a jak nie to sa przepelnione mówie wam...

przepelnione to sa tylko ptaktycznie te elo nonPVP i spokojne servy moze jeszcze na ktorych da sie expic, i nie zgodze sie z tym co mowisz ze na kazdym swiecie sa takie same warunki bo co inny server to nowe zasady xd

Rav
03-10-2008, 21:33
double xd <10>

Krajzel
03-10-2008, 21:35
Jeżeli tam szwedzi są w mniejszości to ja nie mam nic przeciwko

uminski97
03-10-2008, 21:36
ja mysleze mozna spróbowac a jak cos mozna zmienic swiat np na przepelniona eternie (full) xD:p

Strozyk
03-10-2008, 21:38
W takim razie sprobojmy zagrac na tej Isarze, a moze akurat sie uda :) A jak nie to zmienimy, co za problem :)

Krajzel
03-10-2008, 22:23
Sorry że wam tak spamuje ale wybieranie servera tylko po ilości graczy mija się z celem. Naprawde, szkoda czasu na niektóre światy i nawet jakbyście zebrali 20 osób to nic nie zdziałamy. Jutro pogadam z ziomkami i jak będę wiedział coś to napisze. Btw looknalem na coma. Na isarze jest wojna, to nie za ciekawie może być na expowiskach...

edit
prosiłbym o więcej info o galanie/nebuli , jakoś te światy pozytywnie mi się kojarzą

uminski97
03-10-2008, 22:42
@up

zawsze chcialem na nebuli grac,milo by bylo miec w squadzie tylko hight lvl( ale nei gra sie dla lvl) tylko zeby mozna by bylo pogadac i zabardzo nie tlumaczyc jak narazie to mamy tak jakby same 80+ xD

sorrki mam twoje gg ale jakbys byl taki uprzejmy i je wlaczyl xD

Krajzel
03-10-2008, 23:15
Na pvp lvl jest najważniejszy!!! English skill mam zajebisty także o to sie nie martw. Za to ja sie boje o was, niestety. GG mam włączone all time .... Nie wiem czy coś z tego będzie, bo ja szukam ludzi do serva pvp nie bojących sie o lvl w trakcie trudnych huntów , questów , pk akcji ;)

uminski97
03-10-2008, 23:16
ja sie niczego nie boje xD

ps. to zarz do ciebie napisza ciekawe czy odpowiesz
:evul:

Reach'
04-10-2008, 01:50
Na Nebule ja się pisze.. mam już tam 9 lv palka. ;D
Na Iridii mam knighta na 10 lv, z 50 skill może, także ja w sumie mogę zobaczyć. Problem ma z kompem, bo mało fpsów na tibii, często przez to padałem na głównej postaci.

Póki co najwyższy miałem 48lv RP, gram od Tibii 7.6, mam 14 lat, angielski znam (może mylą mi sie czasy >.<, ale słówka raczej nie są mi nieznane) tylko zdecydujcie jaki świat i mogę ubiegać się o członkostwo. ;)

uminski97
04-10-2008, 12:07
*~*~*~dalej Aktualne*~*~*

Ekierka
04-10-2008, 16:38
Ekierka mamy rozumiec ze grasz na Isarze? :)

A co to huntow, to na kazdy serwerze sa jacys debile ktorzy beda chcieli nasz przysrać (sorry za slownictwo). Sęk w tym ze jezeli bedziemy w grupie (pomimo leveli) to zawsze sobie jakos bedziemy radzic :) Dlatego chce zrobic ta gildie, poczatkowo nie chcemy sie jakos specjalnie rzucac w oczy, dopoki nie dojdziemy do czegos :)

Pozdrawiam

Tak, gram na isarze. Co do tych debili, to jest ich tutaj od groma xDD.
Najlepiej to dam wam wszystkim jedną radę. Nie dawajcie na forum screenów, nie chwalcie się, że jesteś znajomym tego i tego, w ogóle grajcie tak, żeby mało osób o was wiedziało, to dłużej pogracie xd. Takie są niestety normy isary, już parę razy próbowałem odejść z tego świata, jednak coś do niego ciągnie, mało ludzi, respy często są wolne, czasami znajdą się jacyś porządni ludzie. Pk teamy najczęściej szwędają się na zamku, guardy, mount sterum( tutaj do nagminnie wpadają), dc.

Aktualnie toczy się wojna pomiędzy debilami (HoS - Harvester of sorrow) i "porządniejszymi" (chociaż czasem też w*****ającymi XD) SS'ami (SS - Sacred Storm). W ciągu najbliższych tygodni ( miesięcy?) najprawdopodobniej hos'y dostaną w dupę i będzie przez jakiś czas spokój na serwerze ( znając isare, nie za długo, ostatni odstęp pomiędzy wojnami trwał pół roku? xd). CO by tu jeszcze powiedzieć na temat serwera... Botterów od groma, paymentów też. Dużym plusem dla low leveli jest cennik serwera - ceny porównywalne są do cen ze światów non-pvp, a czasami jeszcze tańsze ( przykładowo, nose ring kupisz już za 160k, sov- ~250k).

@krajzel
Jak na większości serwerów,w szczególności spotkasz tu i polaka, i szweda( szwedzi o dziwo są mili, niewrogo nastawieni do Polaków), i brazylijczyka ( chociaż tych jest najmniej, najwięcej tu polaków). Jest trochę Czechów, Ruskich ( Białoruś, Ukraina itd).

Jakbyście coś jeszcze chcieli wiedzieć, to piszczcie, na pewno odpowiem :)

A i co do mojego nicku. Skontaktuję się z niektórymi, jak zobaczę, że trochę tu pogracie.

pokers39
04-10-2008, 16:41
Osobiscie zapraszam na Galane, moze jest tam wojna, ale mozna sie dogadac, bo to Polacy! Jak narazie 13 level ale zalatwie pacc to zaczne cos expic! Pytania? Prosze pisac na prib lub tutaj!

Hiver
23-10-2008, 21:02
Tak, gram na isarze. Co do tych debili, to jest ich tutaj od groma xDD.
Najlepiej to dam wam wszystkim jedną radę. Nie dawajcie na forum screenów, nie chwalcie się, że jesteś znajomym tego i tego, w ogóle grajcie tak, żeby mało osób o was wiedziało, to dłużej pogracie xd. Takie są niestety normy isary, już parę razy próbowałem odejść z tego świata, jednak coś do niego ciągnie, mało ludzi, respy często są wolne, czasami znajdą się jacyś porządni ludzie. Pk teamy najczęściej szwędają się na zamku, guardy, mount sterum( tutaj do nagminnie wpadają), dc.

Aktualnie toczy się wojna pomiędzy debilami (HoS - Harvester of sorrow) i "porządniejszymi" (chociaż czasem też w*****ającymi XD) SS'ami (SS - Sacred Storm). W ciągu najbliższych tygodni ( miesięcy?) najprawdopodobniej hos'y dostaną w dupę i będzie przez jakiś czas spokój na serwerze ( znając isare, nie za długo, ostatni odstęp pomiędzy wojnami trwał pół roku? xd). CO by tu jeszcze powiedzieć na temat serwera... Botterów od groma, paymentów też. Dużym plusem dla low leveli jest cennik serwera - ceny porównywalne są do cen ze światów non-pvp, a czasami jeszcze tańsze ( przykładowo, nose ring kupisz już za 160k, sov- ~250k).

@krajzel
Jak na większości serwerów,w szczególności spotkasz tu i polaka, i szweda( szwedzi o dziwo są mili, niewrogo nastawieni do Polaków), i brazylijczyka ( chociaż tych jest najmniej, najwięcej tu polaków). Jest trochę Czechów, Ruskich ( Białoruś, Ukraina itd).

Jakbyście coś jeszcze chcieli wiedzieć, to piszczcie, na pewno odpowiem :)

A i co do mojego nicku. Skontaktuję się z niektórymi, jak zobaczę, że trochę tu pogracie.

To jak widzę mamy różne styczności z Brazylijczykami :)
Ja jak gram to jest ich bardzo dużo, więcej od Polaków niestety, ale są mili i nie PeKują prawie wcale. A jak na razie nie spotkałem żadnego szweda 8o nie wiem czy to nienormalne, ale jeszcze nikt nie pytał się mnie ani nie odpowiadał "swe"

Takie są przynajmniej moje odczucia co do narodowości na Isarce :)

Skullgetter
01-11-2008, 13:05
Gildia upadla potym jak uminski97(czyli ja B) )odszedlem.

Podobno strozyk gra teraz na PAndori ;d.