PDA

Pokaż pełną wersje : Mag. Kilka pytań.

Fatuum
03-10-2008, 16:51
Najpierw staty: 32 mlvl, 28 lvl, sorcerer, do dyspozycji 20k w banku, bez pacc, bes softow ale mam life ringów troche.

1. Gdzie expić efektywnie, żebym wychodził na + albo na 0, przy czym bede wastowal manaski zeby mlvl wbić. Myślałem o hellgate tylko nie wiem czy z elder beho, czy tylko na dsach, ghoulach, beho z flam hurem + wand, dotychczas na mount sternum expilem bardzo szybko na cycach ale troche pk jest, więc nie chodze narazie. Co proponujecie? Może jakies inne propozycje?

2. Z jakim setem chodzić? Hat of the mad, Spirit Cloak, Spell book of enlightemnt od 30 lvl 3mlvl+ czy może z: Crown Helm, B Robe, Dragonka. Co na mój lvl sie bardziej przyda, i co wziaść na hunt z runami?, a co na exp normalny?

3. Jest popyt na fire bomb?

Vivarus
03-10-2008, 17:20
1.Na hellgate nie masz co szukać, idź lepiej na "facc tomb" pod mount sternum (duży zysk i dobry exp).
2.Ten pierwszy set tylko wymień spellbook na tarcze.
3.Nie.

Viscia
03-10-2008, 17:33
1. oprocz "tombu" pod ms mozesz spobowac zwykle dwarfy i solidery
2. Hat of the mad / Focus Cape / Dragon Shield (na hunty solo) / spellbook of enlightemnt (na hunty z kims)
3. tego raczej nikt nie kupuje

VLD
03-10-2008, 21:31
Polecam dwarfy guardy, wbijasz tam okolo 15k expa/1h, u profesji magicznych najgorsze jest to ze przed 33lvl nie masz duzego wyboru...

PS. mozesz sprobowac na hellgate przy wejsciu, i na prawo omijajac biblioteke, EB jest silne, wiec cie zmiecie w chwile

Maxis'Secura
03-10-2008, 21:38
1.Tomby po mt. sternum
2.Set numer raz good jest
3.nie

Yaronio
07-10-2008, 19:50
2- pierwszy secik i kup sobie c shielda( albo dragonke)
1-morzesz na vyvernach + flam hur
3- hmm jak chcesz tanio expic oplaca sie bo niezawsze jestes wystarczajaco pottworka aby go z wanda