Pokaż pełną wersje : Facc sorc
Czy waszym zdaniem oplaca sie robic i tak nie bede dlugoo gral za kilka miechow umowa na net sie konczy ;s postac bedzie miala hajs z innej (nie chce mi sie grac knightm bo to sux) mysle by exipc roty do 33 gdzies fibula veno , cyce i co tam wejdzie i od 33 jechac z gbf na guardy , i pyt do forumowiczy oplaca sie czy na tych guardach bede sie bawil po 1 w odwiedzanie swiatyni w carlin badz venore ?
Czy waszym zdaniem oplaca sie robic i tak nie bede dlugoo gral za kilka miechow umowa na net sie konczy ;s postac bedzie miala hajs z innej (nie chce mi sie grac knightm bo to sux) mysle by exipc roty do 33 gdzies fibula veno , cyce i co tam wejdzie i od 33 jechac z gbf na guardy , i pyt do forumowiczy oplaca sie czy na tych guardach bede sie bawil po 1 w odwiedzanie swiatyni w carlin badz venore ?
Trochę długie te zdanie....
To tak sorcererem na guardy od 26 mozna :P (jak sie cykasz to z monkiem)8o
I nie będziesz odwiedzał temple
Moze ma ktos pomysl na dalszu rozwoj postac na facc jak guardy to bedzie zamalo np wrl z sd na 50lvl?
wrl na 50lvlu? gl... nie graj sorcem na facc... wogle nie graj na facc... jak masz grać tylko na facc to odpuśc sobie tibie
Sorc i Driud to postacie jakimi nie da sie grac na facc, wiec daruj go sobie.
Sorc i Driud to postacie jakimi nie da sie grac na facc, wiec daruj go sobie.
Lol pwn3d. Ja grałem większość czasu swojego w grze druidem/sorcem na faccu i tylko to dla mnie miało sens, bo knight i pal są tak przeraźliwie nudni, że co to byłaby za przyjemność z grania?
@topic: chcesz expić do 33 na rotach? Mam nadzieję, że na bocie, bo jeśli własnoręczie, to jesteś porąbany. Albo niesamowicie wytrzymały, ale składniam się do tego pierwszego.
Palek moze taki nudny ni jest ale kina ;s profka born too ziew ;s or bot :D;p by nie urazic 150 lvl kinow , postac jest for fun na kilka miechow pisze w 1 poscie ze net mi wygasa to przypominienie dla ludzi ktorych stac na pacc ale nie nauczyli sie czytac ;s nawwet 1 zdania lol a juz po temacie umieja odp ;s a do pana od wrl ih + sd tez nie da rady ?? szczeze nie mam pojecia i wiem ze waste ale pg bym se robil 5-6 godzine moze mniej w sobote czy w niedziele 5bg sd i z 3 ih mysle ze bym kurcze wydobyl z siebie na week ;]
do pana up
no jasne ze ng ;p
i by nie bylo ze ten no for fun na bocie robie 33 lvl i jade manual z guardami i na noc robie runki i tyle ;] ewetualnie roty w nocy on bot z mieczykiem ;p
Da się grać sorcem/drutem na facc jeżeli się nigdy nie miało pacc =P Jeżeli owy sorc/druid kupi już pacca to potem na facc już nie będzie umieć expić ;X
MuLtI_^of^_HeLL
05-10-2008, 18:53
@topic
Napisales Ze knight to sux moim zdaniem jest to najlepsza postac w tibi a zeby grac postacia magiczna zakup pierw pacca :)
Do pana up mysl co chcesz n/c
Ja juz sie zdecydowalem i zaczolem grac mozna zamknac topic
Do pana up mysl co chcesz n/c
Ja juz sie zdecydowalem i zaczolem grac mozna zamknac topic
Może nie tym będziesz o tym decydował, ok ?
ale wy sie klocicie ;/
jak chcesz expic kup kilka bp ihow i od 26/27 lvl na dragonki ( ds ofc.)
Polecam guardy do 33, potem hellgate, dragi
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.