PDA

Pokaż pełną wersje : Facc sorc

Glass
04-10-2008, 18:32
Czy waszym zdaniem oplaca sie robic i tak nie bede dlugoo gral za kilka miechow umowa na net sie konczy ;s postac bedzie miala hajs z innej (nie chce mi sie grac knightm bo to sux) mysle by exipc roty do 33 gdzies fibula veno , cyce i co tam wejdzie i od 33 jechac z gbf na guardy , i pyt do forumowiczy oplaca sie czy na tych guardach bede sie bawil po 1 w odwiedzanie swiatyni w carlin badz venore ?

Dzony47
04-10-2008, 19:29
Czy waszym zdaniem oplaca sie robic i tak nie bede dlugoo gral za kilka miechow umowa na net sie konczy ;s postac bedzie miala hajs z innej (nie chce mi sie grac knightm bo to sux) mysle by exipc roty do 33 gdzies fibula veno , cyce i co tam wejdzie i od 33 jechac z gbf na guardy , i pyt do forumowiczy oplaca sie czy na tych guardach bede sie bawil po 1 w odwiedzanie swiatyni w carlin badz venore ?

Trochę długie te zdanie....

To tak sorcererem na guardy od 26 mozna :P (jak sie cykasz to z monkiem)8o
I nie będziesz odwiedzał temple

Glass
04-10-2008, 19:49
Moze ma ktos pomysl na dalszu rozwoj postac na facc jak guardy to bedzie zamalo np wrl z sd na 50lvl?

Satanik
05-10-2008, 00:49
wrl na 50lvlu? gl... nie graj sorcem na facc... wogle nie graj na facc... jak masz grać tylko na facc to odpuśc sobie tibie

Fureyka
05-10-2008, 03:05
Sorc i Driud to postacie jakimi nie da sie grac na facc, wiec daruj go sobie.

shoq
05-10-2008, 12:29
Sorc i Driud to postacie jakimi nie da sie grac na facc, wiec daruj go sobie.

Lol pwn3d. Ja grałem większość czasu swojego w grze druidem/sorcem na faccu i tylko to dla mnie miało sens, bo knight i pal są tak przeraźliwie nudni, że co to byłaby za przyjemność z grania?

@topic: chcesz expić do 33 na rotach? Mam nadzieję, że na bocie, bo jeśli własnoręczie, to jesteś porąbany. Albo niesamowicie wytrzymały, ale składniam się do tego pierwszego.

Glass
05-10-2008, 12:43
Palek moze taki nudny ni jest ale kina ;s profka born too ziew ;s or bot :D;p by nie urazic 150 lvl kinow , postac jest for fun na kilka miechow pisze w 1 poscie ze net mi wygasa to przypominienie dla ludzi ktorych stac na pacc ale nie nauczyli sie czytac ;s nawwet 1 zdania lol a juz po temacie umieja odp ;s a do pana od wrl ih + sd tez nie da rady ?? szczeze nie mam pojecia i wiem ze waste ale pg bym se robil 5-6 godzine moze mniej w sobote czy w niedziele 5bg sd i z 3 ih mysle ze bym kurcze wydobyl z siebie na week ;]
do pana up
no jasne ze ng ;p
i by nie bylo ze ten no for fun na bocie robie 33 lvl i jade manual z guardami i na noc robie runki i tyle ;] ewetualnie roty w nocy on bot z mieczykiem ;p

Miłosz
05-10-2008, 12:56
Da się grać sorcem/drutem na facc jeżeli się nigdy nie miało pacc =P Jeżeli owy sorc/druid kupi już pacca to potem na facc już nie będzie umieć expić ;X

MuLtI_^of^_HeLL
05-10-2008, 18:53
@topic

Napisales Ze knight to sux moim zdaniem jest to najlepsza postac w tibi a zeby grac postacia magiczna zakup pierw pacca :)

Glass
05-10-2008, 19:57
Do pana up mysl co chcesz n/c
Ja juz sie zdecydowalem i zaczolem grac mozna zamknac topic

De'Lux
07-10-2008, 19:44
Do pana up mysl co chcesz n/c
Ja juz sie zdecydowalem i zaczolem grac mozna zamknac topic

Może nie tym będziesz o tym decydował, ok ?

Yaronio
07-10-2008, 20:01
ale wy sie klocicie ;/
jak chcesz expic kup kilka bp ihow i od 26/27 lvl na dragonki ( ds ofc.)

VLD
09-10-2008, 09:47
Polecam guardy do 33, potem hellgate, dragi