Pokaż pełną wersje : Blessed Fraternity vs. Kopengas
Nie wiem czy przyjmie się ten temat ale niech będzie :p Więc jest nowa wojna na Morganie.Wynik będzie zależał od zaangażowania obu gildii - jeśli Polacy sie połączą jest szansa na odzyskanie serva, lecz ostatnie potyczki pokazały jak są ze sobą zgodni... Zobaczymy niedługo już jak to sie potoczy. Proszę pisać wasze zdanie na temat fragów i ogólnie całego wara. POZDRO B)
Z powodu nobka :D musiałem trochę zmienić to co napisałem aby nikt nie podejrzewał że stoję po czyjejś stronie...
po chuj oni lizali dupsko avis?
po pierwsze poczytaj se posty innych graczy na temat tej wojny a potem pisz wlasne piesku...
Oct 04 2008, 19:33:44 CEST Killed at Level 162 by Kuvok
and by Valyrr
Adam Ziomus ;>
giertychowiec
04-10-2008, 21:07
Hmm szczerze to dobrze ze jest wojna bo jeszcze kilka tygodni i szwedzi by zadzili calym serwem. Ale narazie z tego co widze Polacy nie maja zaduzo sans chyba ze ktos sie do nich jeszcze doloczy jesli wiecie cos na ten temat mozecie napisac;p
wrogonastawiony
04-10-2008, 21:46
Oct 04 2008, 19:33:44 CEST Killed at Level 162 by Kuvok
and by Valyrr
Adam Ziomus ;>
HAHAHA czy Kuvok to nie jest ten cały Maciej z tego forum który to sie tak napinał całymi dniami na forum podczas ostatniej wojny ? ;D
No i jezeli to on, to czemu stanał po drugiej stronie barykady ? : P Wiem, ze latwiej jest po mocniejszej stronie stanac no ale oni go gnębili ladny kawalek czasu, lekkie ponizenie ale nie moj problem ( ;
heh tak jak zawsze gdy dochodzi do wojny, kazdy dba o swoją dup** i woli nie ryzykowac ... a szczegolnie polacy tak robio ;/
Haha, ludzie dołączajcie do nas, bo tak to mamy przesrane haha : D
Tak wogóle cała nasza gildia ma na tą grę wyjebane, chcemy tylko troche pow*****ać te mendy z 'elitarnych gildii'.
Kino_000
04-10-2008, 23:13
Hahahah 2 dzisiejsze fragi xdddd
Jonas Tan
Oct 04 2008, 22:15:11 CEST Killed at Level 22 by Rebron Inferno
and by Ruthless Lissy
Sven Pansartank
Oct 04 2008, 22:39:56 CEST Killed at Level 31 by Cekturix
and by Ruthless Lissy
Skellzor
Oct 04 2008, 21:23:29 CEST Killed at Level 36 by Rebron Inferno
Wymiatamy XD?
giertychowiec
04-10-2008, 23:24
hehe nice kino szkoda ze pacc jeszcze nie mam:D
Torpeter
05-10-2008, 01:04
Ludzie skonczcie prosze.. ;/
Dlaczego wypisujecie takie glupoty na tym forum jak gówno wiecie Adam Ziomuś padł bo to ten dzieciak go kupil i na nim grał a ze wbil pz to sie nikt nie wahał i go trapnelismy i ded a wy sie napinacie o tą daremną wojne która potrwa pare dni bo jej członkowie zaraz sie wyplaca albo beda retired. Expcie se zajmujcie swoimi sprawami a chuj w tą wojne wbijajcie bo bedzie tak jak wtedy forum fighterzy pierdoleni pierdola na forum co to nie oni a na openkach na 8 lvlach biegali albo filmiki ogladali.
ponownie was prosze dajcie spokój z tą napinką
Druid-Carlos
05-10-2008, 08:20
Musiał _//////
xBardolekx
05-10-2008, 08:39
JAK JA WALCZYLEM WY BYLISCIE SCHOWANI JAK PSY W BUDACH TERAZ MACIE POLE DO POPISU POKAZCIE JAK GLOSNO SZCZEKACIE!
hau, hau, hau.. <w_sumie_powinien_to_zrobić_eter)
SirAravras
05-10-2008, 09:20
Chłopaki z Blessed~ wy im tylko dajecie fun bo maja kogo ganiać kiedy stamina sie kończy,idziecie na "wojne" z 80+ knightami i 60 palkami? Macie kilku magów calkiem fajnych do takich celów ale to za mało.Poza tym Kopengasy mają kilka wojen za sobą więc umieją sie w to bawić chyba troszkę lepiej od was ( bez urazy )
Dobry pomysł i szczere chęci ale ludzi brak...
Pozdro :)
giertychowiec
05-10-2008, 10:43
Zgadzam sie ze nie mamy ludzi ale trzeba motywowac innych aby pomogli mysle przedewszystkim o innych gildiach czemu polacy nie moga byc normalni i sie ze sobą zjednoczyc i zrobic Morgane POLSKIM SERWEREM??
Rise sie nie udało , to wam sie na 100% uda . Hahahah
Zgadzam sie ze nie mamy ludzi ale trzeba motywowac innych aby pomogli mysle przedewszystkim o innych gildiach czemu polacy nie moga byc normalni i sie ze sobą zjednoczyc i zrobic Morgane POLSKIM SERWEREM??
ja wiem ,ja wiem! booooooooo:
http://pl.youtube.com/watch?v=KIidw6FB9oo
@JAiR
Zgadzam sie z Toba ja rowniez uwazam ze Rise bylo najlepsza Polska guild ktora byla w stanie walczyc i zarazem ostatnia ktora mogla cos zmienic.
@JAiR
Zgadzam sie z Toba ja rowniez uwazam ze Rise bylo najlepsza Polska guild ktora byla w stanie walczyc i zarazem ostatnia ktora mogla cos zmienic.
hmm a Huricane ?
giertychowiec
05-10-2008, 12:06
To prawda ze rise moglo cos zmienic ale POLACy sami sobie taki loos wybrali teraz szwedzi pewnie zapanuja na serwie a polacy gowno tu beda znaczyc. Gdyby Do hakuny nie doszli Arpensi pewnie byly by inne losy Morgany no ale tak juz wybralismy;/
Hurricane moglo ale wielcy wojownicy tacy jak Kobyl i Komisarz chcieli wojny po czym padli ze 2-3 razy i nawet na teamspeak niewchodzili wojna trwala jakies 2-3 miechy z czego po 1,5 prawie wiadomo bylo ci z tego bedzie a Rise walczylo jak sie nie byle pol roku widac lekka roznice prawda?
Zielony_mis
05-10-2008, 12:23
Prawda jest taka ze polacy nie walcza bo czuja sie lojalni nadal w stosunku do reszty i maja sentyment przez stare czasy. A ze tylko oni tak maja...
btw
ale tu ludzie maja nakichane
ostrzezenie za rozmowie o bocie
"To bot nie dziala, brak mc czy to przypadek ze 100+ osob mnie online o tej poze ;)"
haha ludzie interptacji sie uczyc w szkole a nie na forum siedziec
to i prawda, rise najdluzej sie trzymalo... ciekawe co powiedzą polacy ktorzy teraz trzymaja strone wroga za kilka miesięcy jak szwedzi ich wyh*ujajo i wywalo z serva
giertychowiec
05-10-2008, 12:59
OWRZ właśnie o tym mówie za kilka miesiecy?? max miesiac moze niektorych troche dluzej i co dopiero potem bedziecie chcieli wara robic jak przybedzie z 15+ nowych 100+ szwedow i nie bedzie sans na wygranie wara ?? Trzeba sie zjednoczyc teraz a nie jak bedzie juz zapozno;/
dobrze by było... ale wytłumacz to takim graczom jak lavio którzy ufaja czarnemu i idą w za nim jak pieski... to i prawda, dopoki sie spostrzegą to bedzie za pozno juz
Moim zdaniem za poważnie traktujecie tę gre . Pamiętajcie to tylko gra ...
hmm to jak mamy grać Twoim zdaniem ? dla mnie to tez jest gra, lecz jesli popatrze na innych jak ze sobą dobrze trzymają (chodzi o swe) to az milo popatrzec... czemu polacy nie są tacy ?
Kino_000
05-10-2008, 14:25
ludzie bez napinki plx
Zielony_mis
05-10-2008, 14:31
No cuz pamietac moze duzo osob ale jak tu sie nie w*****c gdy masz takie samo prawo sobie grac jak oni a jedyne co masz to hamstwo na kazdym kroku. Latwo stac sie takimi jak oni. Pamietaja o tym ze to tylko gra w momencie gdy kumpla chca wychujac. Przeciez to nie rl... <ironia>
Skoro jest problem to nie rozumiem co da ze ktos napisze :to tylko gra... i co z tego? to chyba wlasnie tymbardziej w grze ludzie powinni sie jednoczyc, planowac, dzialac. To ze ktos napsze to tylko gra albo bez napinki to jest nic budujacego. Tymbardziej nie mow tego ludziom ktorzy chca cos robic i sie nie boja o chary czy smieszne cyferki po prawo w ekranie tibii
@Giertychowiec
Wes sie juz downie zamknij z ta wojna, BOHATTERZE TY WIELKI MORGANSKI, tym gownem ktore wyskilowales przez ten czas TO ty mozesz manasy nosic na OB, ale nawet to bylo by wielka strata stracic tyle manasow tak szybko -.- , SKONCZE PUZNIEJ PA
@up
Nie płacz.
@top
Ludzie, ta wojna to tylko jeden wielki 4fun, spokojnie...
@down
Ziomek, użyj muzgó. Skoro to dla mnie tylko zabawa, to na nic nie liczyłem...
@2down
Ja za innych nie decydowałem. A osobiście, nie zapłace.
@3down
Właśnie! : D
@up
Powiedz mi liczyles na cos wiecej? btw czego wy oczekiwaliscie ze Arpens do was dolaczy czy reszta Polakow?? nic bardziej zludnego jak ich nawet nie rusza ze zostali wyj** na kase za wojne poi itp. czarny robi co chce ale niedlugo zejdzie na drugi plan gdyz szwedzi zaczeli juz powaznie myslec o tym serwie :)
@up
Nie płacz.
@top
Ludzie, ta wojna to tylko jeden wielki 4fun, spokojnie...
4fun też zapłacicie ? nie rozumiem ; E
A może nie zapłaca?: o Będzie fajnie ;D
giertychowiec
05-10-2008, 16:07
Ha ofc ze wiekszosc nie zaplaci poniewaz my walczymy bo nie mamy juz nic do stracenia chcemy cos zmienic mamy male szanse. Bedziemy mieli hunta paymenty i poprostu przestaniemy grac pewnie wiekszosc zmieni serwa i tyle bo morgana i tak bedzie szwedzkim serwem jak tak dalej pojdzie;s
SirAravras
05-10-2008, 17:20
Bardzo cieszy fakt że młode pokolenie ma tak wielką świadomość narodową,to dobrze rokuje na przyszłość :) i nie mówie o Tibii ani o tym forum tylko ogólnie.
A wracając do wojny to niech chłopaki robią co chcą i nie trzeba na nich krzyczeć jednak wielu polaków trzyma dobra sztamę ze szwedami/hiszpanami opartą wojnami i długim kontaktem,to jest gra a nie obrona Częstochowy ( bez aluzji do graczy z cze-wy) czy to takie dziwne? Czy polak musi mieć tylko polskich kumpli ???
Ja też bym wolal aby była mocna gildia złożona z polaków i walczyła ( bardziej for fun niż o władzę ) ale nie wolno lekceważyć tego że jednak niektórzy gracze mają dobry kontakt ze szwedami/hiszpanami.
@Strike Mos
Marzenie piszemy przez er zet ;p
Druid-Carlos
05-10-2008, 18:52
Napewno zapłacicie, bo bedziecie chcieli pograc sobie. W Rise tez kazdy mowil ze beda walczyc do 1 lvl itp bla bla, a jak sie wakacje zaczely to kazdy chcial isc sobie poexpic i sie zaczelismy wypłacac :)
Torpeter
05-10-2008, 20:46
hmm to jak mamy grać Twoim zdaniem ? dla mnie to tez jest gra, lecz jesli popatrze na innych jak ze sobą dobrze trzymają (chodzi o swe) to az milo popatrzec... czemu polacy nie są tacy ?
Dlaczego? moze dlatego ze w drużynie szwedów nikt nie pierdoli głupot i nie siedzi na forach carlin.pl , i nie ujawniając się (choć pewnie ma 80 lvl max to i tak przesadaa) i sie napinaaa jak by niewiadomo kto to był.. Tylko za*******ają z expem do przodu . Ludzie nie pierdolcie na tych forach głupot tylko zaciśnijcie zęby i nie płaczcie ze was ktos wywala tylko expcie expcie expcie ! a nie stoicie pod dp całe dnie i spamujecie te fora przecież to śmiech na sali jest... ;/;/ srry
<czekam na bluzgi>
J.Rabbit
05-10-2008, 20:51
@Mart Zoon: Chlopie ty z byka spadles czy co? Jezeli traktujesz to jako fun to po co spinasz sie tak na tym forum? Pewnie z rodzicami botujesz na 3 kompach nowych magow zeby pokazac jaki jestes pro evul pvper. Wielki kurwa mac fighter wybotowanym knightem.
Pozdro Czooka i Karolek, nie bójcie sie plamy na swetrze.
Informuję tylko o swojej opinii. To ty się spinasz. : p
A i jeszcze jedno, mama nie toleruje botów, expi ręcznie...
SirAravras
06-10-2008, 07:37
Recznie to ona woli co innego robic :)
( mama )
Czy to się nie kwalifikuje do bana albo warna??
J.Rabbit nie znam twojego nicku ale musisz byc wyjątkowym cepem :baby:
pozdro pro elo
coraz więcej ludzi jest w polskiej gildii, może wreszcie zrozumieli że nic nie tracą bo i tak później nie pograją... trzeba dobijać lvl i dołączać do nich ;p
giertychowiec
06-10-2008, 22:54
Ta ale to są narazie ludzie z old rise I Ci ktorzy albo padlo od kopengas i maja w dupie tibie i chca sie zabawic:P
Witam, tutaj Victeron to jest moje nowe konto tutaj bo tamte zbanowali mi :D
Chcialem sie tylko odniesc do gildi Rise. Jakby Cria Andan nie zostal wtedy zrookowany to dalej walczylbym, wiem ze nic wielkiego bym nie zdzialal ale bym zaszkodzil ludziom. Niestety nie mam z kim walczyc bo nie ma drugiego takiego sorca jak ja, a sam to ciezko mi kogo zabic. (chodzi mi o sensowny lvl)
Victeron to legenda on juz do gry nie wroci ale moze kiedys sie przyda w jakiejs wojnie. Ta ostatnia wojne jako Rise staralem sie prowadzic jak moglem najlepiej ale niestety mielismy szpiegow co krzyzowaly nam plany, do tego dochodzil brak kasy i niskie lvl. Taka jest gra musi ktos przegrac wypadlo na mnie ale nie zrazam sie tym bo poznalem fajnych ludzi i na nie ktorych sie zawiodlem.
Pozdrawiam.
to wyglada jak zaproszenie dla kilku osob :evul:
Witam, tutaj Victeron to jest moje nowe konto tutaj bo tamte zbanowali mi :D
Chcialem sie tylko odniesc do gildi Rise. Jakby Cria Andan nie zostal wtedy zrookowany to dalej walczylbym, wiem ze nic wielkiego bym nie zdzialal ale bym zaszkodzil ludziom. Niestety nie mam z kim walczyc bo nie ma drugiego takiego sorca jak ja, a sam to ciezko mi kogo zabic. (chodzi mi o sensowny lvl)
Victeron to legenda on juz do gry nie wroci ale moze kiedys sie przyda w jakiejs wojnie. Ta ostatnia wojne jako Rise staralem sie prowadzic jak moglem najlepiej ale niestety mielismy szpiegow co krzyzowaly nam plany, do tego dochodzil brak kasy i niskie lvl. Taka jest gra musi ktos przegrac wypadlo na mnie ale nie zrazam sie tym bo poznalem fajnych ludzi i na nie ktorych sie zawiodlem.
Pozdrawiam.
A gdyby polacy odzyskali serv i mógłbys znów spokojnie grać ? ... wróciłbyś ?
giertychowiec
07-10-2008, 14:33
Hmm Polacy moga odzyskac serwa. Moim zdaniem gdyby victeron doszedl do wara duzo low lvl by dostalo motywacji itp . Chodzi o to ze walczyli by z jednym z lepszych graczy i to on bylby po iich stronie
@up
Jesteś żałosnym Gówniarzem n ie mającym o niczym pojęcia a już na pewno nie o wojnie, Jak to powiedziałeś dużo low lev sie zmotywuj tym ze victeron dołączy do bandy baranów, ale niestety ta banda baranów ich odstrasza ...
@up
Jesteś żałosnym Gówniarzem n ie mającym o niczym pojęcia a już na pewno nie o wojnie, Jak to powiedziałeś dużo low lev sie zmotywuj tym ze victeron dołączy do bandy baranów, ale niestety ta banda baranów ich odstrasza ...
Niestety tu sie z toba zgodze
no i przyznam racje mati chociaz troche lagodniej bym im to powiedzial, tyle zapalu w tych swierzych umyslach, ze az szkoda im rujnowac pogladu na cala sprawe !
@smutna prawda:
jedyne co mozecie to troche sie pobawic w pk, jednak i to wam sie pewnie znudzi jak zaczniecie padac. Szans na wygrana nie macie szczegolnie z takim podejsciem, bredzenia na tym smiesznym forum zamiast robienia jakis 100+ magow wtedy bylo by widac ze komus zalezy i chyba to bardziej zmotywowalo ludzi niz bezcelowe gadanie.
giertychowiec
07-10-2008, 16:15
nie znam was jako graczy ale my pprobujemy cos zmienic na tym serwie kiedy mamy to zrobic jak juz niedlugo bedzie morgana szwedzkim serwerem??
Po co tyle gadać, lepiej coś zrobić.. wczoraj miała być akcja i co ? śmiech.. najlepiej zamknijcie te forum i tylko fragi wklejać
giertychowiec
07-10-2008, 16:24
Miala byc
ale cos niewypalilo;s
Na dobry początek może coś przed ss spróbujcie ? albo noobkami, przeciez Kopenga składa się z wielu 50~ lvli wystarczy myśleć ; )
Zapewne mamy spy, albo i więcej niż 1... Stąd kopenga wiedziała o naszych planach, dlatego nic nie możemy zrobić.
giertychowiec
07-10-2008, 16:30
eh Jonas Tan looknij sobie 5 dedow od noob charow??
Mielismy tez lac Kobyl Knight ale ktos mu powiedzial chyba ze poniego idziemy bo sie nie udalo
A przed ss mamy zamiar sprobowac ale potrzeba wiecej 45+ nrazie wiekszosc robi ja czekam obecnie na pacc;/
Powiem tylko , ze niezły żart ta wasza wojna ! Macie wgl. swojego Venta czy na jakimś publicznym siedzicie 8o8o8o
Na skype pewnie :D XDXDXDXD Giertychowiec jesteś dla mnie mega downem, który naoglądał sie za dużo filmików o tematyce WAR :baby:
Dokładnie. Nie żebym był złośliwy , ale ... do wojny trzeba dorosnąć (doslownie)
:baby:
giertychowiec
07-10-2008, 19:57
Mamy venta;s A wogle jesli was to nieinteresuja to po co wogle cos piszecie??
Dajcie mu spokój, a może coś pokażą ; )?
ja pierdo*e X( oni przynajmniej próbują coś zrobic ! a wy co ? nic :/ tyle tu było mowy o tym ze polacy powinni sie trzymac razem a co doczego kazdy ( jak zawze ) boi sie o swoje dupsko ;/ jesli macie rgac kogos za to ze sie stara to zamknijcie pysk i nie piszcie nic , a propo - ciekawe ile osob mnie zruga za to :D
Hahahahaha. Mam dobre nowiny dla naszych(?) anty-fanów. Tak jak powiedział kolega up, mamy venta. A raczej mieliśmy. I moi pro koledzy z guild powysyłali sobie wzajemnie linka z 'nową' wersją venta. Zaowocowało to zbiorowym hackiem : D Oficjalny koniec wojny ha ha ha.
XDDD
@2x up
Ja też próbowałem już nie raz i co?
Killed Nizahe Inferno at Level 208
Killed Karycandy at Level 82
Killed Blafyn at Level 101
Killed Duchsterek at Level 123
Killed Punzhete at Level 79
Killed Iverom at Level 106
Killed Valin Van Helden at Level 134
Killed Nashgan at Level 108
Killed Magnus Grimm at Level 139
Killed Arman Bloodhand at Level 174
Killed Krell at Level 135
Killed Punshido at Level 75
Killed Siar at Level 114
Killed Rony Clend at Level 126
Killed Boskonovitch at Level 88
Killed Jessie Drestas at Level 147
Killed Goethea at Level 106
Killed Alcatres at Level 107
Killed Royal Dextrit at Level 118
Killed Thunder Grimm at Level 83
Killed Lacidan Rise at Level 86
Masz racje niech teraz oni coś pokażą ;( A "POLACZKI" niech dalej mysla ze Szwedzi będą ich superowymi kolegami, a tak naprawdę wylecą z tego serva pierwsi :D Bo nie zapominajcie, ze Addelicious i jeszcze wielu innych pekowalo ten server przez 3 miesiące a potem dopiero zaczęli pomagać w wojnie bo dla niech wojna to zabawa, i nie myślcie ze oni przyszli sobie tutaj poexpic :D. Expili na Aurerze gdzie przedupcyli bodajże wojnę i przyszli sie zabawić tutaj :evul: Zobaczymy kto na tym lizaniu wyjdzie najlepiej bo na pewno nie POLAK xD
od dziś sie nie przyznaje ze jestem polakiem heheheh hmm jaką tu wybrac narodowosc <mysli>
Tak? To teraz mi wytłumacz czemu jest Ci mnie żal i czemu nazwałeś mnie frajerem, polaczku? Nie lubie tego określenia, lecz jak najbardziej do Ciebie pasuje.
Wypierając się własnej narodowości, pokazujesz (między innymi), że masz w dupie całą przelaną krew w walkach o niepodległość, nie takich w pikselach, ale na prawdę, gdzie po fragu nie respisz się w świątyni.
Tak więc, przechodząc do konkluzji (trudne słowo, zanotuj), pragnę powiedzieć, a raczej napisać jedno, ale jak wiele znaczące słowo, stanowiące tak naprawdę kwintesencję (sry za drugie trudne słowo :/) tego posta, a mianowicie .. Wy-pier-da-laj.
giertychowiec
07-10-2008, 23:13
Tak niestety to prawda all sie boja u wlasne dupy
A jesli codzi o to ze all prawie dostali haka to prawda najprawdopodobniej stracili okolo 6kk wiec teraz juz nie ma co walczyc jak 10 osob jest bez kasy itp;/
Tak? To teraz mi wytłumacz czemu jest Ci mnie żal i czemu nazwałeś mnie frajerem, polaczku? Nie lubie tego określenia, lecz jak najbardziej do Ciebie pasuje.
Wypierając się własnej narodowości, pokazujesz (między innymi), że masz w dupie całą przelaną krew w walkach o niepodległość, nie takich w pikselach, ale na prawdę, gdzie po fragu nie respisz się w świątyni.
Tak więc, przechodząc do konkluzji (trudne słowo, zanotuj), pragnę powiedzieć, a raczej napisać jedno, ale jak wiele znaczące słowo, stanowiące tak naprawdę kwintesencję (sry za drugie trudne słowo :/) tego posta, a mianowicie .. Wy-pier-da-laj.
nie umiesz odróżnic zartu od prawdy... to tyle na ten temat, troche pomysl zanim zaczniesz kogos rugac
Mc'giver
09-10-2008, 11:14
@2x up
Masz racje niech teraz oni coś pokażą ;( A "POLACZKI" niech dalej mysla ze Szwedzi będą ich superowymi kolegami, a tak naprawdę wylecą z tego serva pierwsi :D Bo nie zapominajcie, ze Addelicious i jeszcze wielu innych pekowalo ten server przez 3 miesiące a potem dopiero zaczęli pomagać w wojnie bo dla niech wojna to zabawa, i nie myślcie ze oni przyszli sobie tutaj poexpic :D. Expili na Aurerze gdzie przedupcyli bodajże wojnę i przyszli sie zabawić tutaj :evul: Zobaczymy kto na tym lizaniu wyjdzie najlepiej bo na pewno nie POLAK xD
niestety masz racje wdupilismy na aureii tylko z jednego powodu do polaczkow (aftermath&innmates) dolaczyl jeden z najlepszych commanderow w tibi niejaki BSP z novej.
aha i taka krotka informacja dla Blessed Fraternity odpuscie se albo sie wyplaccie bo i tak nic nie zdzialacie dla was adde to jest tylko 67 ms ale looknijcie sobie na gildie z aurei aurea finest to zobaczycie z kim walczycie
my mamy za soba przeszlo 3 lata wojny.
ale i tak decyzja nalezy do was
P.S. Wyplacac sie nie oplaca i tak bedziecie hunted:DDD
Dlatego trzeba wezwać Urize i jej dzielną armie żeby zniszczyła szwedów i zaprowadziła pokój na świecie!
Hrabina Alina radzi, nigdy nie jedz mazi!! XD
xBardolekx
09-10-2008, 20:35
niestety masz racje wdupilismy na aureii tylko z jednego powodu do polaczkow (aftermath&innmates) dolaczyl jeden z najlepszych commanderow w tibi niejaki BSP z novej.
aha i taka krotka informacja dla Blessed Fraternity odpuscie se albo sie wyplaccie bo i tak nic nie zdzialacie dla was adde to jest tylko 67 ms ale looknijcie sobie na gildie z aurei aurea finest to zobaczycie z kim walczycie
niejaki bsp to bodajże juffs z kyry.. i z tego co wiem to kozaczku nie mów im co mają zrobić bo możesz się przeliczyć z tymi waszymi '3 latami wojen' :]
@edit
2008-10-09 21:03:00 :: shejq
wez napisz na tibia.pl temu kolesowi "rzuc sie w gowno" ode mnie bo mam juz 3 konta zbanowane // powiedz ze 3 lata to na otsie mozna na*******ac // napisz mu ze teraz po 10 latach wojen nie ma znaczenia doswiadczenie tylko sprawne palce do wciskania hotkeya (nie zgadzam sie do końca xD) i czasami jakis sprytny trap a opena w rownych skladach kazdy glupi moze prowadzic
Tensz-in
09-10-2008, 21:22
Tak niestety to prawda all sie boja u wlasne dupy
A jesli codzi o to ze all prawie dostali haka to prawda najprawdopodobniej stracili okolo 6kk wiec teraz juz nie ma co walczyc jak 10 osob jest bez kasy itp;/
Kurwa ktory ty masz lvl ze zgrywasz odkupiciela morgany. Jezeli trzeba bylo pomocy naprawde to wtedy zescie wszyscy srali pod siebie, teraz jest juz po wszystkim i nie czas na wojne, porozsylajcie sobie jeszcze ze 2 keyloggery miedzy soba zeby podkreslic swoj kretynizm i mozecie usuwac powoli gildie.
Jesli podczas tej 3 letniej wojny sfragowales te osoby ktore masz w commencie na tibia com to na prawde niezly z Ciebie figher.Uriza sie przy Tobie chowa.
btw. co z tym war chlopaki? Dzialacie cos? :>
@Tenshin
Luzuj ;D Kazdy chce miec swoje 5 minut ;p
btw2. tak dla wyjasnienia - ja nie bylem w tych co mieli "haka" =D
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2334817
Nasz boss rebelii sie wypłacił :<
:baby:
giertychowiec
09-10-2008, 21:32
życie;/;/;/
życie;/;/;/
HHAHAHA LOL @ UR FACE JESLI WIESZ O CZYM MOWIE HAHAHAAHAH
Oby tak dalej _/ xdddddddd ehh to polskie noobstwo
Druid-Carlos
09-10-2008, 22:55
Ale żeście chłopaki długo powalczylixDDDD
Gz fragow !!!
SirAravras
10-10-2008, 07:44
Ale rzal :D no ale w sumie ani raz nie padl na tej wojnie więc można uznac go za pro... teraz możesz iść sie kumplować z Esde~ xDD
A tak na serio Strike Mos to zrobiłeś z siebie największego aktualnie idiote na tym forum :)
Kino_000
10-10-2008, 11:43
hahahha, no nie popisałeś się xDDDD
BorucaoO
10-10-2008, 15:44
łaaał ale jesteś kozak że zapłaciłeś!
Hrabina Ailna przypomina - od bólu glowy wszystko sie zaczyna!
xBardolekx
10-10-2008, 15:45
2008-10-10 15:34:54 :: shejq
napisz na tibia.pl zeby lider tych noobw zglosil sie do mnie na gg
PS 6744093
bardzo ladnie powodzenia w dalszej grze !! ps. ( podaj nbick, jakies typa z gory ) kiedy 100?xDD
Mc'giver
11-10-2008, 11:34
Jesli podczas tej 3 letniej wojny sfragowales te osoby ktore masz w commencie na tibia com to na prawde niezly z Ciebie figher.Uriza sie przy Tobie chowa.
prawde powiedziawszy nawet nie interesuje mnie kto to uriza
tym charem do wojny doszedlem dopiero na 94 lvl wczesniej walczylem innym charem. ale nie bede przedstawiac ci mojej historii bo i po co. a tak btw chcecie cos przekazac adde bo wasnie z wszedl na VT??
2008-10-10 15:34:54 :: shejq
napisz na tibia.pl zeby lider tych noobw zglosil sie do mnie na gg
PS 6744093
widze ze milkshake ma czarnucha do pisania na forum ^^'
Benisato
11-10-2008, 13:18
Widze, że zizka ma dałna o0 ...
xBardolekx
11-10-2008, 14:47
widze ze milkshake ma czarnucha do pisania na forum ^^'
widze ze twoj mózg jest na tyle ograniczony zeby rozroznic zwykłą przysluge od bycia murzynem. no coz twoje zdanie mnie najmniej interesuje co ty o mnie myslisz bo jak byla wojna to szybciej spierdoliles niz na vencie zdazylismy cos o tobie powiedziec wiec tym bardziej mam cie gleboko w czterech literach
widze ze twoj mózg jest na tyle ograniczony zeby rozroznic zwykłą przysluge od bycia murzynem. no coz twoje zdanie mnie najmniej interesuje co ty o mnie myslisz bo jak byla wojna to szybciej spierdoliles niz na vencie zdazylismy cos o tobie powiedziec wiec tym bardziej mam cie gleboko w czterech literach
Ostre słowa. ;X!
Kellerman
14-10-2008, 11:11
a może nie miał racji? na serwie i tu jest w ciul takich cfaniaczków co gdy przyjdzie co do czego s*******ają gdzie pieprz rośnie... to som elitarni gracze... bo ich głównym celem jest prowokacja : > a moim zdaniem połowa wojen zaczyna się na forum...
prawde powiedziawszy nawet nie interesuje mnie kto to uriza
tym charem do wojny doszedlem dopiero na 94 lvl wczesniej walczylem innym charem. ale nie bede przedstawiac ci mojej historii bo i po co. a tak btw chcecie cos przekazac adde bo wasnie z wszedl na VT??
schowaj sie jeban noobku chu na aurerze mogles i bedziesz mogl i nie napinaj sie ze jestes po 3 latach wojny hahhaa siedziales w dp i modliles sie zeby cie nie zabili .. i nie podniecaj sie ze siedzisz z "adzinio" na vt ... napisz chopakom lepiej czy dupe mu sie dobrze lize ;D Serio BSP Jest z nowej ? WOF ! pozdro z aurei przegrani fajterzy
Sting_Ninja
29-10-2008, 04:22
Go go Adziomhoooo roxxandoooo bbbbboOOOJJjjJj!!!!!!!!!!1~~~
perfekt to ująłeś :]
@ Mc~ no to przyznaj się ile fragów na saori wbiłeś... o ile wbiłeś jakiegoś ... GREETINGS ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.