zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne Nooby w Tibi albo Pro Players

Hamerpl
04-10-2008, 19:54
Trochę się uśmiałem.

Czyli Nasze Osiedle gra w Tibię + idziemy do kina?
Sami zobaczcie,

p.s - nie każdemu musi się podobać,
później akcja się rozkręca jak jakiś botter-killer do mnie przyszedł.

http://pl.youtube.com/watch?v=g07J7fR9QVg

Dzony47
04-10-2008, 20:10
O ten koleś z tego samego światu co ja :D

Nawet nie ma czasu żeby do kina sobie pójść.....
No Life? I jeszcze prO botek8o
Jeszcze nigdy bota nie miałem
haha kolega mu pomógł bota wyłączyć

Xr3
04-10-2008, 21:12
Nie podoba mi się jego techno-manieczkowa bluza :o

Hamerpl
04-10-2008, 21:15
Nie no on lubi takie oczojebne.

CichyRumak
04-10-2008, 21:32
wyjebane! XD

Couranger
04-10-2008, 21:56
hahaha dobry filmik xD

Fajny ziomek :p

Hamerpl
04-10-2008, 22:05
hahaha dobry filmik xD

Fajny ziomek :p

Tzn nie chcielibyście go znać w RL.

Asunul
04-10-2008, 22:38
plakalem przy tym ze smiechu ;d

Hamerpl
04-10-2008, 23:39
Panowie skoro filmik nie jest taki tragiczny to więcej komentów ; d

Chcemy 1 Mln + na youtubie

@ pozdro Toruń !

VanDaan
05-10-2008, 02:53
nie no zajebisty filmik :D kurwa jakis chlop nie idze do kina bo na bocie dogina "exiva pausa kurwa " xD zajbiste to bylo :D

domin3x
05-10-2008, 02:58
Szkoda tylko, że wszystko było ustawione...

linksio
05-10-2008, 08:08
Denny filmik

Hamerpl
05-10-2008, 08:29
nic nie było ustawione,
on chciał od nowa robić filmik dlatego mi tam gada że mam włączać i od nowa robić, dlaczego nie wiem.

ogólnie mieliśmy go tylko po w*****ać i to była akcja na szybko. zobacz ze jeszcze kumpel drugi robi to telefonem.

Piio
05-10-2008, 09:22
Żałosne... Mi się wydawało, że bota się stawia po to żeby właśnie iść do kina a nie siedzieć przed kompem.

Freddd
05-10-2008, 11:01
Spoko film :D

Pozdro dla Torunia i Elany :)

Koszyk
05-10-2008, 12:17
exiva"pausa nie miales tego w szkole?

Asunul
05-10-2008, 14:57
-razem?
-tak, osobno
-no osobno
-pause
-ahaaa

Vasudanin
05-10-2008, 15:08
Albo ze mną, albo z filmikiem coś nie tak, bo mnie to nie śmieszy, stfu, nawet irytuje.
To chyba raczej ze mną

Davido16
05-10-2008, 15:14
nic nie było ustawione,
on chciał od nowa robić filmik dlatego mi tam gada że mam włączać i od nowa robić, dlaczego nie wiem.

ogólnie mieliśmy go tylko po w*****ać i to była akcja na szybko. zobacz ze jeszcze kumpel drugi robi to telefonem.

Film niezbyt fajny, bo na siłę kręcony.

btw. jakie osiedle?

psyhopatka
05-10-2008, 21:21
Same przekleństwa a na dodatek wszystko ustawiane.
Jak były jakieś dialogi to sorry ale nie zauważyłem.

Stary filmik :D
http://pl.youtube.com/watch?v=dsZP8J2BELw
Pk dolera.

Gaaraa
05-10-2008, 21:52
co to kurwa, jakis brudny gałgan pierdoli cos nad uchem, fryzure ma jak jebany jaskiniowiec,spoko rozumiem forum dla kazdego, ale bez takich akcji...
spam do wyjebana

Xr3
05-10-2008, 22:18
@up
Nie każdy musi być łysy, słuchać hip hopu i mieć włosy na żelu kozaku internetowy ;) Na prawdę, swoją wypowiedzią dajesz świadectwo samemu sobie.

Gelt
05-10-2008, 22:27
@up
Nie każdy musi być łysy, słuchać hip hopu i mieć włosy na żelu kozaku internetowy ;) Na prawdę, swoją wypowiedzią dajesz świadectwo samemu sobie.

Uderzył łysy grzywą o parapet.? Dobrze, że Ty dajesz lepsze świadectwo.

@topic

Dno.

Asunul
05-10-2008, 22:32
a co ma do tego hip hop? czy kazdy kto slucha jest lysy? albo ma wlosy na zel?! 1 wyklucza 2...

FighterKamil
05-10-2008, 22:37
wyłącz bota kurwa jaki ty jesteś zjebany to jest kurwa normalnie nie możliwe no kurwa idiota xDDD

exiva pauza exiva chuj xddddd

Xr3
05-10-2008, 22:40
Dobrze, że Ty dajesz lepsze świadectwo.
Bardzo dobrze.

a co ma do tego hip hop? czy kazdy kto slucha jest lysy?
Tak. W dodatku twierdzi, że każdy kto ma inne przekonania, musi dostać wpie*dol.

Vasth
07-10-2008, 21:10
Tak. W dodatku twierdzi, że każdy kto ma inne przekonania, musi dostać wpie*dol.

I wlasnie dlatego zmieniles sie z manieczkowego techno chlopaka* w durnego pozera ktory musi wszystkim pokazac ze ma styl i jezdzi na desce i w ogole skosiem or daj i ze slipknot rzondzi?

*zapozyczone z Twojego slownika btw. zakladam ze mowili tak do Ciebie rowiesnicy ze szkoly sredniej ktorzy posiadali swoj poglad

Pamietaj ze nie mowie to po to aby rozpoczac kolejna klotnie (haha) w pewnym momencie zaczales sie robic niezle upierdliwy doczepiac sie ludzi bez stylu (dyskryminujesz czyli dokladnie tak jak twierdzisz ze robia to ludzie lysi i co sluchaja hiphopu wychodzi na to ze jestes lysym hipo~ ( : ) czego wczesniej nie okazywales w ogole imo sam nosisz bezstylowe wloski na zelu z czego pamietam. Zrobiles z siebie Gelt'a '.!' ( o
Wrocmy do wlosow glownego aktora
Co was to interesuje czy ma dluzsze/krotsze wlosy czy rozowa grzywke czy jest czarny czy bialy. Zajmijcie sie soba a zaczepliwe opinie najlepiej zachowajcie dla siebie.

semilunaris
07-10-2008, 22:28
Subkultura nie zawsze świadczy o jej członku. Tyle.

qq2
08-10-2008, 11:27
Jak to fajnie, że temacik o filmiku przerodził się w dyskusję o włosach pana w filmie <mwahahahahaha!>
Co do filmu, za bardzo mnie nie rozśmieszył. Może dlatego, że skończyłem z Tibią ? O.o

Xr3
08-10-2008, 13:28
I wlasnie dlatego zmieniles sie z manieczkowego techno chlopaka

imo sam nosisz bezstylowe wloski na zelu z czego pamietam.
Od pierwszego roku życia słuchałem różnych odmian metalu i rocka. Nigdy nie przeszło mi przez łeb, aby nażelować sobie włosy, albo chodzić w kolorowym swetrze. Na temat techno również mogę się wypowiedzieć, gdyż dowiedziałem się nieco od manieczkowych gejów z mojej szkoły, którzy bezskutecznie usiłują mnie nawrócić na manieczkowizm i zaciągnąć na balety.

w durnego pozera ktory musi wszystkim pokazac ze ma styl i jezdzi na desce i w ogole skosiem or daj i ze slipknot rzondzi?
Pewnie, że lepiej, gdybym miał sygnę z "Sensation White", albo "Tiesto", czy inny "Hazel".

Jestem zadowolony z tego, że nie chodzę na balety spizgany dropsami z powykrzywianym ryjem.
Na ogół jestem bardzo tolerancyjny, ale żelowych picusiów nienawidzę. Przede wszystkim za to, że mają zerowe pojęcie o odmiennej dla nich muzyce, a niezwykle poważnie wypowiadają się na jej temat (np. metale=brudasy, manieczki roks). Ja za to, o osobie słuchającej techno nic złego nie powiem, do póki nie zacznie mi wjeżdżać na zainteresowania pod kątem muzyki.

Gaaraa
08-10-2008, 15:06
@up

czyś ty kobieto ochujała?
nie tylko internetowy kozaku bo jak bym ci przypierdolił na rl to padł byś jak kiep i nie pomogło by PZU

swoją wypowiedzią daje do zrozumienia ze w*****ł mnie ten jaskiniowiec z filmu, po co takie coś krecić

I pamietajcie ! łysa głowa to podstawa

ty zresztą tez pewnie masz fryzure po kolana i za*******asz jak ze średniowiecza, wes sie kurwa opanój, ksiażki zacznij czytac, bo tak to co, tibia w głowie i dziury

Swiety
08-10-2008, 15:25
nikt nie zauważył, że to fake?

ZapodajMuze
08-10-2008, 15:30
Ja mam normalne wlosy chodze w czapce stoprocent i znam pol plyty gurala na pamiec , jakies pytania?

p.s o piosenkach peji nie wspomne

Gaaraa
08-10-2008, 15:53
Ja mam normalne wlosy chodze w czapce stoprocent i znam pol plyty gurala na pamiec , jakies pytania?

p.s o piosenkach peji nie wspomne

słucham hip hopu od 1994 roku, jak ja słyszałem pierwszą plyte kalibra to ty na wieszak chleb mówiłeś, jakieś pytania?

Xr3
08-10-2008, 16:51
ty zresztą tez pewnie masz fryzure po kolana i za*******asz jak ze średniowiecza, wes sie kurwa opanój,
Akurat z miliarda możliwych możliwości, wybrałeś tę nie prawidłową;) Ty zaś, pewnie chodzisz w brudnym dresie, który mama ci kupiła na gwiazdkę 3 lata temu. Kradniesz dzieciom komórki + ewentualnie zaczepiasz 12 latków i pytasz się ich czy nie chcą wpier*ol. Gardzę nędznymi miernotami, które m.in ty reprezentujesz, jednocześnie brzydząc się subkulturą, do której należysz, gdyż zatrzymała się ona w miejscu i ogranicza się tylko do twojego osiedla z twoimi osiedlowymi "sukami" (jak wy to mówicie), które śmierdzą podobnie jak twój obszmantolony dresik, z tym że one przynajmniej próbują zabić ten odór dezodorantami za 1.50. Konta na epulsie, albo fotce z fakersem do aparatu na zdjęciu zrobionym do lustra w sraczu też czasami nie masz?

nie tylko internetowy kozaku bo jak bym ci przypierdolił na rl to padł byś jak kiep i nie pomogło by PZU
Ty, czy dwudziestu siedmiu twoich kumpli?

słucham hip hopu od 1994 roku, jak ja słyszałem pierwszą plyte kalibra to ty na wieszak chleb mówiłeś, jakieś pytania?
Widać, że nic się nie zmieniłeś... Może przez skuny, które na pewno na twój rozwój intelektualny nie wpłyną;).

Podsumowując moją wypowiedź... wyglądasz mi raczej na "osiedlowego jełopa", niż na "osiedlowego ziomka". Większość moich znajomych nie widzi różnicy między tymi dwoma rodzajami przeciętnej osoby mieszkającej w joł-bloku. Ja, podszedłem do tego pobłażliwie i podzieliłem was na dwie grupy, które wymieniłem w poprzednim zdaniu.

@Topic (Pozdro Tompior, Wieszkok, Mpalar)
Świetny film! Muszę przyznać, że odwaliliście kawał dobrej roboty. Oby tak dalej!

Gaaraa
08-10-2008, 17:39
niestety, również bardzo mylisz sie co do mojej osoby, a swoje słodkie pierdzenie wciśnij ziomkowi ze swojej "sub" kultury.

Vasth
08-10-2008, 21:30
Pewnie, że lepiej, gdybym miał sygnę z "Sensation White", albo "Tiesto", czy inny "Hazel".

Niestety nie zrozumiales mojego przeslania. Nic nie szkodzi.

Od pierwszego roku życia słuchałem różnych odmian metalu i rocka.

ye, na twoim miejscu tez bym sie tak usprawiedliwil ; <

Xr3
08-10-2008, 22:09
Niestety nie zrozumiales mojego przeslania. Nic nie szkodzi.

Zrozumiałem je bardzo dobrze. O to się nie martw.

ye, na twoim miejscu tez bym sie tak usprawiedliwil ; <
Nie wiem jak miał bym ci udowodnić, że nigdy nie miałem takiego okresu, w którym słuchałem techniawy i jakoś mi na tym nie zależy.

Goners
08-10-2008, 22:27
Trochę się uśmiałem.

Czyli Nasze Osiedle gra w Tibię + idziemy do kina?
Sami zobaczcie,

p.s - nie każdemu musi się podobać,
później akcja się rozkręca jak jakiś botter-killer do mnie przyszedł.

http://pl.youtube.com/watch?v=g07J7fR9QVg

ciekawe czy ci dojebal bo wjebales to na jutuba ;D

Tensz-in
10-10-2008, 14:05
Akurat z miliarda możliwych możliwości, wybrałeś tę nie prawidłową;) Ty zaś, pewnie chodzisz w brudnym dresie, który mama ci kupiła na gwiazdkę 3 lata temu. Kradniesz dzieciom komórki + ewentualnie zaczepiasz 12 latków i pytasz się ich czy nie chcą wpier*ol. Gardzę nędznymi miernotami, które m.in ty reprezentujesz, jednocześnie brzydząc się subkulturą, do której należysz, gdyż zatrzymała się ona w miejscu i ogranicza się tylko do twojego osiedla z twoimi osiedlowymi "sukami" (jak wy to mówicie), które śmierdzą podobnie jak twój obszmantolony dresik, z tym że one przynajmniej próbują zabić ten odór dezodorantami za 1.50. Konta na epulsie, albo fotce z fakersem do aparatu na zdjęciu zrobionym do lustra w sraczu też czasami nie masz?

Ty, czy dwudziestu siedmiu twoich kumpli?

Widać, że nic się nie zmieniłeś... Może przez skuny, które na pewno na twój rozwój intelektualny nie wpłyną;).

Podsumowując moją wypowiedź... wyglądasz mi raczej na "osiedlowego jełopa", niż na "osiedlowego ziomka". Większość moich znajomych nie widzi różnicy między tymi dwoma rodzajami przeciętnej osoby mieszkającej w joł-bloku. Ja, podszedłem do tego pobłażliwie i podzieliłem was na dwie grupy, które wymieniłem w poprzednim zdaniu.

@Topic (Pozdro Tompior, Wieszkok, Mpalar)
Świetny film! Muszę przyznać, że odwaliliście kawał dobrej roboty. Oby tak dalej!

Sam powiedziales co "ty i twoi kumple" myslicie o innych, wiec przestan pierdolic. Wedlug mnie juz lepiej miec wlosy na zel (nie nosze zelu btw.) niz wygladac jak ostatni łach, nieogolony w wyblaklych spodniach i ze 2 kolczyki w penisie by sie jeszcze przydaly. Klutnia wogole o muzyce itd nie ma sensu bo mozna by sie klucic ze 2 lata tutaj wiec na tym koniec.

Kiełek
13-10-2008, 18:46
ej ten ziom ma moja bluze [[[[[;

Furay
15-10-2008, 18:29
Leże!

"...razem? tak osobno!..."

"...kto jest twoim ulubionym przyjacielem? no kur#@ tibia, czaisz?..."

"...zamknij się bo mi nic nie poleciało..."

Jucha Furora
16-10-2008, 16:07
"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
@up
Nie każdy musi być łysy, słuchać hip hopu i mieć włosy na żelu kozaku internetowy Na prawdę, swoją wypowiedzią dajesz świadectwo samemu sobie.

swoją wypowiedzią daje do zrozumienia ze w*****ł mnie ten jaskiniowiec z filmu, po co takie coś krecić

ty zresztą tez pewnie masz fryzure po kolana i za*******asz jak ze średniowiecza, wes sie kurwa opanój, ksiażki zacznij czytac, bo tak to co, tibia w głowie i dziury"

Po 1 sam się opanUj i przestan sluchac'popka',który spiewa tylko jak dobrze pierdolic policje,pozakładaj łańcuchy,żel (chyba,że masz łysy łeb) i idz na balety 'lachony'wyrywac przy'dobrym'techno.Oprócz mnie w klasie techno słucha każdy i ,gdy włącze np SOAD to mówią do mnie szatan,zjedz kota etc nie reaguje ponieważ gardzę ich głupotą.Ich'bajery' dziewczyn w klasie przechodzą ludzkie pojęcie jak zwracają sie do tych'cipeczek' i niuń;/
Ale one to lubią ,gdy facet zalizuje im rowa ,gdy chce każdemy wpierdolic itp.
H-H słucham ale w większosci nie 'tygo o zyciu i o policji' tylko np Elda/Grammatiku WWO itp.Szczerze na temat włosów chyba każdy nosi jakie chce ale gdy zobaczysz w kosciele każdego wygolonego po bokach i na gorze zostawione włosy zafarbowane na blond lub łysą glacę co pierdoli przy dziewczynach kiedy pojdzie na siłownie to ciężko ich odróżnic.
DRES powah!niunie!

@topig
Irytująco śmieszne!

Tuhamiid
16-10-2008, 16:33
X3r, lecz swoje kompleksy na temat subkultur na innym forum dobrze? to ze Cie dresy pobiły to nie nasza wina.

Co do filmiku - Na moje to fake.

Xr3
16-10-2008, 17:09
to ze Cie dresy pobiły

Nie nie, odwrotnie.

Eloooooomus
17-10-2008, 11:42
FIlm, śmiechowaty ; ))))

Elana _.///
Pozro od WfcG !!

Swiety
17-10-2008, 14:20
"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
@up
Nie każdy musi być łysy, słuchać hip hopu i mieć włosy na żelu kozaku internetowy Na prawdę, swoją wypowiedzią dajesz świadectwo samemu sobie.

ty zresztą tez pewnie masz fryzure po kolana i za*******asz jak ze średniowiecza, wes sie kurwa opanój, ksiażki zacznij czytac, bo tak to co, tibia w głowie i dziury"

Po 1 sam się opanUj i przestan sluchac'popka',który spiewa tylko jak dobrze pierdolic policje,pozakładaj łańcuchy,żel (chyba,że masz łysy łeb) i idz na balety 'lachony'wyrywac przy'dobrym'techno.Oprócz mnie w klasie techno słucha każdy i ,gdy włącze np SOAD to mówią do mnie szatan,zjedz kota etc nie reaguje ponieważ gardzę ich głupotą.Ich'bajery' dziewczyn w klasie przechodzą ludzkie pojęcie jak zwracają sie do tych'cipeczek' i niuń;/
Ale one to lubią ,gdy facet zalizuje im rowa ,gdy chce każdemy wpierdolic itp.
H-H słucham ale w większosci nie 'tygo o zyciu i o policji' tylko np Elda/Grammatiku WWO itp.Szczerze na temat włosów chyba każdy nosi jakie chce ale gdy zobaczysz w kosciele każdego wygolonego po bokach i na gorze zostawione włosy zafarbowane na blond lub łysą glacę co pierdoli przy dziewczynach kiedy pojdzie na siłownie to ciężko ich odróżnic.
DRES powah!niunie!

@topig
Irytująco śmieszne!

patrząc po tym, kogo słuchasz (eldo) myśle, że masz ten sam poziom co on czyli ZEROWY

Tak ja słucham jak Peja, popek czy ktokolwiek "narzeka" (jak wy to mówicie) i wole to słuchać niż chodzić jak lump w podartych spodniach i z kolczykami w uszach

Xr3
17-10-2008, 14:40
patrząc po tym, kogo słuchasz (eldo) myśle, że masz ten sam poziom co on czyli ZEROWY

Tak ja słucham jak Peja, popek czy ktokolwiek "narzeka" (jak wy to mówicie) i wole to słuchać niż chodzić jak lump w podartych spodniach i z kolczykami w uszach
Skoro on ma "ZEROWY" poziom, to ja nie wiem jaki wobec tego ty reprezentujesz. Nie masz co się łudzić, że masz większy. Nie chcę tutaj uogólniać, ale ci "w podartych spodniach i z kolczykami w uszach" są przeważnie studentami, a polskie ziomy z groźnych polskich osiedli, z reguły są co najwyżej po ZSZ. Więc popatrz na siebie, zanim zaczniesz komuś sapać, że ma zerowy poziom.

Jucha Furora
17-10-2008, 15:44

Kto powiedział,że chodze w podartych spodniach i z kolczykiem?Nawet jakby to jest tylko i wyłącznie mój zasrany interes.Przynajmniej nie chodze w dresach i nie kompromituje się płacząc ,że spadło mi z mojej kochanej masy 2kg!Eldo trzyma wysoki poziom Hip-Hopu w polsce nie narzeka w większosci kawałków tylko cieszy się z tego co ma!-student filozofii.Ok,rozumiem ,że kawałki o życiu są prawdziwe ale ile tego można słuchac jakie zło komuś w życiu los wyrządził?
Widac Twój poziom intelektualny jest o wiele mniejszy,czemu nazwałeś kogoś ,kto chodzi w podartych sppodniach'lumpem' od nazwy lumpex?Pomyśl,że kogoś może nie stac na ortalionowy dresik.Baseball w reke idz na mecz i kompromituj Polskę jako pseudo kibic.

Krzemyk
17-10-2008, 21:52
Banda pajaców ;x

Goners
18-10-2008, 21:42
Pomyśl,że kogoś może nie stac na ortalionowy dresik.Baseball w reke idz na mecz i kompromituj Polskę jako pseudo kibic.

stereotypy rox :)

Swiety
18-10-2008, 22:57
Kto powiedział,że chodze w podartych spodniach i z kolczykiem?Nawet jakby to jest tylko i wyłącznie mój zasrany interes.Przynajmniej nie chodze w dresach i nie kompromituje się płacząc ,że spadło mi z mojej kochanej masy 2kg!Eldo trzyma wysoki poziom Hip-Hopu w polsce nie narzeka w większosci kawałków tylko cieszy się z tego co ma!-student filozofii.Ok,rozumiem ,że kawałki o życiu są prawdziwe ale ile tego można słuchac jakie zło komuś w życiu los wyrządził?
Widac Twój poziom intelektualny jest o wiele mniejszy,czemu nazwałeś kogoś ,kto chodzi w podartych sppodniach'lumpem' od nazwy lumpex?Pomyśl,że kogoś może nie stac na ortalionowy dresik.Baseball w reke idz na mecz i kompromituj Polskę jako pseudo kibic.

Eldo trzyma wysoki poziom?? Prosze Cie jak słucham co on gada w wywiadach to mi sie źle robi. Chodzić na mecze i robić rozruby?? A co ktoś Cie tam pobił, że tak gadasz?? A może przeczytałeś w gazecie wybiórczej o burdach na stadionach?

Xr3
19-10-2008, 00:18
@up
Na ogół kibole sami nie potrafią sprecyzować za co się tłuką. Nie odróżniają patriotyzmu, od fanatycznego nacjonalizmu.

Vil
19-10-2008, 01:06
dzieki Bogu ze zeslal nam zwolennikow elektronicznej pseudomuzyki, bez nich fora internetowe bylyby o wiele smutniejsze.

Jucha Furora
19-10-2008, 11:15
Eldo trzyma wysoki poziom?? Prosze Cie jak słucham co on gada w wywiadach to mi sie źle robi. Chodzić na mecze i robić rozruby?? A co ktoś Cie tam pobił, że tak gadasz?? A może przeczytałeś w gazecie wybiórczej o burdach na stadionach?

Uwierz,że nie dostałem na żadnym meczu w życiu,mieszkam w małej miejscowosci ale i tu czasami zadymy się zdarzają.
Nie przeczytałem w żadnej gazecie ,bo to widac jak idzie banda 150 dresów na pozór słuchających hh okładając wyzwiskami przeciwną drużynę.Wyzywają ich bo?Przeciwna drużyna chce wygrac/wygrywa? Oto w tej grze chodzi,przykro mi.
Tak,Eldo trzyma wysoki poziom hh w Polsce,btw

Gaaraa
19-10-2008, 15:23
Leże!

"...razem? tak osobno!..."

"...kto jest twoim ulubionym przyjacielem? no kur#@ tibia, czaisz?..."

"...zamknij się bo mi nic nie poleciało..."

jak bym ci nasrał na głowe tez byś sie smiał?

pol-lop
19-10-2008, 15:35
@up
Na ogół kibole sami nie potrafią sprecyzować za co się tłuką. Nie odróżniają patriotyzmu, od fanatycznego nacjonalizmu.

czytając twoje wypowiedzi stwierdzam, że jesteś idiotą jakimś i myślisz że masz jakiegoś stworka w awatarze to rządzisz forum? jesteś leszczem który fajnie składa zdania i zawsze ma coś do powiedzenia

Pozdro

Xr3
19-10-2008, 15:50
@up
A ja stwierdzam, że twój poziom intelektualny jest niższy od tego, jaki reprezentuje sobą kanapka z serem.

pol-lop
19-10-2008, 16:03
wow i co teraz?

Jucha Furora
19-10-2008, 16:39
czytając twoje wypowiedzi stwierdzam, że jesteś idiotą jakimś i myślisz że masz jakiegoś stworka w awatarze to rządzisz forum? jesteś leszczem który fajnie składa zdania i zawsze ma coś do powiedzenia

Pozdro

Otóż ja,gdy czytam Twoje posty stwierdzam,że Ty jesteś idiotą,Ty sie teraz przyczepiles i Ty nie potrafisz składac zdan,Nie denerwuj się tak bo Ci gul skoczy.btw

Pozdro