PDA

Pokaż pełną wersje : Z czym expią h-lvl palle?

Rafal_Dudek
07-10-2008, 07:18
Jakiej broni zwykle używają h-lvl paladyni do expienia? Co jest najskuteczniejsze i najbardziej ekonomiczne po najnowszym updacie?

hlvl = 150+

robek
07-10-2008, 07:20
assassinki do pg
enchantki do zwyklych huntow
royalki jak juz na slabsze potwory sie wybieramy, ew. jak nie mamy kasy to tez z nimi mozna huncic

jeszcze arbalest+power bolty, tu juz roznie... najczesczescije zastepowany przez enchantki; p

Kurczakos
07-10-2008, 08:11
Lvl nie zależy od tego z czym chodzą na hunty, bo napewno nie pójdą na demony z arrowsami jak i nie z assasin starami na zwykłe dragi...

Rafal_Dudek
07-10-2008, 09:21
Lvl nie zależy od tego z czym chodzą na hunty, bo napewno nie pójdą na demony z arrowsami jak i nie z assasin starami na zwykłe dragi...

Lvl zależy nie bezpośrednio od tego, z czym chodzą na hunty. Nie sądzę, żeby jakiś 70lvl expił sobie z Assassin Starsami. Natomiast high-lvla nie zadowala niski dmg tańszych broni, więc może sobie na nie pozwolić

Co z tymi wszystkimi nowymi łukami i kuszami? Potrzebne to do czegokolwiek?

ZapodajMuze
07-10-2008, 10:07
@top
Kazdy normalny 150 paladyn jest nadziany jak indyk na swieto dziekczynienia .

@odp
H lvlowy pall expi na wszystkim .

Osks
07-10-2008, 11:09
Royal xbow z pboltami to najbardziej ekonomiczne rozwiazanie + exp nie jest zly :)

The_Animal
07-10-2008, 20:09
Różnie ale chyba najczęsciej z Ass Starami lub Arbalest + P Bolts
Ale czasem chodzą tez z rsami i ench spearami bo na gorsze potworki jest to bardziej opłacalne:)

Hov
07-10-2008, 21:42
Myślę że nie używają arbalesta, wypada on na tle nowych kusz dość słabo.

naja
08-10-2008, 09:27
To może ja napiszę czym huncę choć temat dotychy H-Leveli a nie mnie, ale może to zobrazuje trochę czym H-levele mogą huncić:

Arbalest+pb, Assasin Stary, Enhanted Spiry - Demony, Frost dragi, Nightmary (all z ekipą)

Assasin Stary - czasem solo aby wyczyścić full resp DLi, potem tylko Royalki lub Enh Spiry.

Enhatnted Spiry+Royal Spiry solo - Necro, Bonebeasty, Beho, Eld.Beho, Vampiry, Dragi, DLe, Bog Raidery, Anciend Scaraby, Lizardy, cały shit na Tombach i inne potworki zbliżone siłą do w/w.

Arbalest+pb solo - potworki które trzymają dosyć mocno dystans i stoją poza zasięgiem Royalek (głównie culty).

Ogólnie to w 95% huntów używam tylko Royal Spirów. Najbardziej opłacalne :)