Pokaż pełn± wersje : Propozycje na film - 23 pally 58/xx
Czekam na propozycje co mógłbym nakręcić palkiem 23 lvl skill 58/xx kusza bolty 2 BP UH..
1. zabić sorca 30 lvl+ (nie AFK!)
2.Twoja propozycja
3.Twoja propozycja
4. ...
Film stworze najprawdopodobniej w sobote (18.12.04 - je¶li nie bedzie UPDATE :( , bo pewnie nie bedzie TibiCam nowej jeszcze) w godzinach 7:00 - 9:00, więc jak się jaki¶ sorc nawinie to niech mówi, że polakiem jest. (swiat Trimera)
Czekam na propozycje.
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Hmmm, ten post jest dla mnie wielka tajemnic±! Zastanawiam się o co Ci chodzi... . Pierwsze zdanie i punkty od 1 do 4 rozumiem,ale dalej o co Ci chodzi? Że niby kto¶ sie ma podłożyc do zabicia? Hmmmm...
A tak wogóle masz żałosne skille...
wiesz co to chyba miala byc taka mini zapowiedz a co do skili to kazdy robi jak chce ... :D
sprobuj pknac 40lev elite knighta
btw. slabe skile, ja na 12lev mam 51/xx
Raimel Reaktywacja
12-12-2004, 14:13
Elo. Podaj swój nick. Po PKujemy razem. Ja Pkuje na Trimeze praktycznie codziennie. To i w sobote moge wyskoczyć .
Hmmm, ten post jest dla mnie wielka tajemnic±! Zastanawiam się o co Ci chodzi... . Pierwsze zdanie i punkty od 1 do 4 rozumiem,ale dalej o co Ci chodzi? Że niby kto¶ sie ma podłożyc do zabicia? Hmmmm...
A tak wogóle masz żałosne skille...
Dziwne bo ja jako¶ wszystko zrozumiałem. Aha i co z tego że ma słabe skille? Jego sprawa!
dobry barbarzyńca
12-12-2004, 16:35
Zabij knighta na 30 lev. ;) Jak będziesz miał fart to będziesz zadawał mu hity rzędu 10-25. :p
mi takie mój kumpel zadaje B) (ja 28 lev knajt 67/66, on pal 51 lev 84/- :p )
to pewnie Ty będziesz zadawał większe :D
Dr.Unknown
12-12-2004, 16:38
Mam cich± nadzieje, że Cie ten sorcerer tak zSDkuje, że się UHn±ć nie zdołasz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.