Pokaż pełną wersje : Gdzie się podziali Rookstayerzy
Pablo134
07-10-2008, 21:22
Może i głupi temat, ale zauważyłem, że na Refugii poznikali rookstayerzy. Np. wojownik Xiaolin, czy na innym serwerze Alucard Wielki z innego serwera. Jakoś teraz pusto może dlatego że jest szkoła ale nie wiem sam.
Madasaki
07-10-2008, 22:07
Masz racje głupi temat. Ja jakoś nie narzekam na ilość Rookstayerów wręcz przeciwnie jest ich nadmiar na Nerenie.
Ja pamiętam Pepe Rookstayer~, o nim też słuch zaginął...
odpowiedz jest prosta, ostatnio w tibiauto zaczeli upychac trojany i nie mowie tu teraz o tym gownie co regularnie wyskakuje z powodu reklamy, pozdrawiam tak samo sir shinoda 68lv(obecnie sorc)z serva na ktorym mialem rookstayera, zycze maina wszystkim ; P
Wojownik Xiaolin został usunięty (czyt: delete po drugim banie), a Alucard zmainowany po sharowaniu kontem.
Pablo134
Pytasz gdzie się podziali rookstayerzy? Hmm... W związku z dość szybkim rozwojem programów takich jak: NG Bot, Tibia Auto, Tibia Helper itp. (Wiem reklame im robię, ale cóż =P) rookstayerzy wygineli jak dinozaury. Pozostali tylko prawdziwi, Ci "hardkorowi" expiący bez bota (jak oni tak mogą nie?) i UWAGA: raportujący botterów (szczyt szczytów normalnie). Pytanie gdzie oni są? Hmm... Szukać na powieszchni ich próżno... Zapewne chowają się gdzieś w zakamarkach unikając światła (i noobów)... Spotkać ich trudno, ale jak się postarasz może nawet wymienisz z takim osobnikiem kilka zdań... Reasumując moją wypowiedź (raczej kazanie =d) rookstayerów tu i uwdzie pełno, ale nie wszyscy grają "fair" (bez dopalaczy, you know what i meen).
Pozdrawiam =]
@Pablo134
Na Refugii zostałem ja. Reszta się wykruszyła, a mianowicie dostała "delete" za używanie botów (między innymi właśnie Wojownik Xiaolin).
Wierz mi rookgaard na każdym ze światów jest nadal pełen rookstayerów.
Pozdrawiam
Lemirel Terias
Chcesz wiedziec ile rookstayerow gra na twoim servie, odwiedz
http://www.rookstat.com/rankmundos.php
To legalna, strona, poradnik o niej znajduje sie tu:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=141635
Pablo134
10-10-2008, 12:03
No z jednej strony fajniej jest bo mniejsza konkurencja:) Ale z drugiej to trochę źle gdy nie można sprzedać przedmiotów addonowych.
Chciałem sprzedać np. bear paw i jakiś gościu się zgłosił, spytałem go o jego cene, a ten że 60gp. No jak ja kupowałem od 30 lvl+ to wołali po 500 za sztuke a tu 60:(
Jestemfajny
10-10-2008, 19:54
odpowiedz jest prosta, ostatnio w tibiauto zaczeli upychac trojany i nie mowie tu teraz o tym gownie co regularnie wyskakuje z powodu reklamy, pozdrawiam tak samo sir shinoda 68lv(obecnie sorc)z serva na ktorym mialem rookstayera, zycze maina wszystkim ; P
nie koniecznie dlatego mógł mieć hakeda :/ (omfg po co wszystko na boty zrzucacie) btw blackD rox
a co do tematu to myślę, ze to przez falę noobstayerow (poprostu uciekli)
Ostatnio dość częstym zjawiskiem jest mainowanie swoich postaci. :)
CycuRookslayer
10-10-2008, 22:34
Hack nie musi być powiązany z używaniem niedozwolonego oprogramowania :).
Sam się o tym przekonałem :P. (Tak odwiedzałem to co nie potrzeba, ale nie sciągałem botów :D).
[edit]
@down
Oj tak, oj tak ... Kiedyś grałem z ludźmi z rl ale z virtuala na servie też fajnie się rozmawia ... pozdrawiam wszystkich z nebuli których dane mi było poznać :).
Wiem czemu giną?
Bo bez przyjaciół nie ma gry - nie ma z kim pogadać - niby to tak mało - ale to mobilizuje (walczysz kto lepszy lv kto lepszego trapa zrobi - kiedys byla to sama przyjemnosc a teraz dno)
Jak duzo osob jeszcze gralo to z przyjemnoscia lv wbijalem a teraz to logam sie raz na 1 msc ( na rooka)
Pozdro dla all rookstayerów polaków z Hiberny ;*
(oprócz Helladesa - u suck)
PS. Moj przyjaciel Death Shig wbił 100 lv ;] ;] - rox XDD
Prezydent_czuwa
11-10-2008, 21:49
colin fletcher hacked? ;o gejlogger pewnie xd
Scross'Rooker
11-10-2008, 21:54
Ze mną sharował alu a ja miałem Keyloggera. Efekt: Podwójny hack.
Rocket Slayer
11-10-2008, 22:34
Ze mną sharował alu a ja miałem Keyloggera. Efekt: Podwójny hack.
Ilu Rookstayerów z 50lvl+ przez ciebie miało hacka?
@edit:
ale tak ogólnie, nie teraz
Scross'Rooker
12-10-2008, 10:27
Dwóch, a co?
Mój i jego char.
ja na pacerze widzialem ze 3 zanim wyszedlem czyli okolo 5 h gry oczywiscie nie non stop ;p i niepowiem zeby to byly jakies male lvl:baby:
Owi3czka
12-10-2008, 21:36
Ja moim nie gram od kiedy pojawiła się masa boterów, a przestali grać znajomi. Postanowiłam zobaczyć jak jest na mainie i się wkręciłam xD
colin fletcher hacked? ;o gejlogger pewnie xd
Odziwo jest na Rooku spowrotem...
Nie rozumiem... jakim cudem oni go tam wrocili?!?!?!?! To ja tez sobie wyjde a pozniej beda musieli mnie wrocic tak? Nie chodzi mi, ze go nie lubie no ale to jest chyba jakies lamanie zasad albo cos w tym stylu... bynajmniej to bylo nie w porzadku =.=
Jak widać rośnie nowe pokolenie botterów, które poza wklejaniem skryptów do bottów potrafi także załatwić sobie i takie rzeczy.
@Dindsuk
Tibia nigdy nie była "w porządku" w tych sprawach, a tutaj kolejny raz ktoś się pomylił pomagając oszustowi.
(jeśli jest tak jak opisujecie, że gościa cofnęli)
@topic
A co mają robić stać i "świecić przykładem"? Większość zrobiła co chciała, nie ma czasu ścigać się z botterami, i siedzi gdzieś w podziemiach czekając na inne/lepsze(?) czasy. Albo po prostu zrezygnowali. Thats all.
daro8159
26-10-2008, 23:43
ostatnio w ciągu 3 miesiecy z amery zniknelo ok. 5-7 rookstayerow z 40+lv wiekszosc to boty lub mendy wiec mi ich nie zal ale niektorzy byli naprawde spoko ludzmi i na bank nie bocili ;/ pozdro dla wszystkich grajacych jeszcze rook~ na amerze ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.