Pokaż pełną wersje : Starzy Berylianie! (Corso z tej strony)
Kuba_Lol
07-10-2008, 23:54
Chcialbym sie dowiedziec co slychac u was?;d
Czy gracie w Tibie, albo co robicie?
Piszac 'Starzy Berylianie' mam na mysli graczy z rooku mniej wiecej 2005-2006.
Graczy uczestniczacych w wojnach starych , gdy srednia levels nie przekraczala 100.
To byly czasy...teraz Tibia to nic ciekawego!
Jak czytam dawne moje posty to widze ze rzeczywiscie sie tylko osmieszalem wlasna glupota aff ;p...
Naprzyklad co tam U Reva ktorego nie lubilem, Vaty, Kajna i calej reszty Polskich graczy z ktorymi tutaj wymienialismy poglady na forach w 2006~
pozdro ;p
Mat_erialista
08-10-2008, 00:01
A nic Corsito :P
Kuba_Lol
08-10-2008, 14:08
A nic Corsito :P
Polewke mam jak lookam na tamte posty jak z Majdanem sie tyrales o to ze miales 4 ownerow Tathousa i jakies inne bzdur yhuehue , nie bylo dnia zeby o Corso sie nie mowilo jaka bzdura xDDDDD!
Grasz w Tibie? Co robisz?;p
Mat_erialista
08-10-2008, 17:04
a sobie boce na samerze chary zeby powalczyc bo tam dobre wojny są ;p ale ogolnie to nie gram ;p tylko co ustawie.
Lord Dreathan
19-10-2008, 16:11
Sir Dreathan here ! Nie gram:P Chociaż czasami kusi, żeby zrobić sobie chara i na wojnie powalczyć.
Kuba_Lol
20-10-2008, 16:54
Sir Dreathan here ! Nie gram:P Chociaż czasami kusi, żeby zrobić sobie chara i na wojnie powalczyć.
no warki , mmm xd
szkoda tylko ze tak malo odpowiedzi w tym poscie, nikt nie looka na to forum xd
tibia.pyly sux
Kuba_Lol
25-10-2008, 13:23
Przyjaciół szukasz ? ;S
twoj stary
i znowu sie tylko osmieszasz ( :
Kuba_Lol
26-10-2008, 12:02
i znowu sie tylko osmieszasz ( :
bo pisze jakis debil jakbym poszukiwal przyjaciol
tak szukam internetowych przyjaciol , HEHE!
Wezu_aka_Polc
26-10-2008, 12:07
Czesc wszystkim :D
U mnie wszystko ok, zyje w ciaglej nietrzezwosci i cieszy mnie fakt iz nie patrze nawet na tibie :) weza sprzedalem szwagrowi za 600zl xD
Kuba_Lol
27-10-2008, 17:08
Czesc wszystkim :D
U mnie wszystko ok, zyje w ciaglej nietrzezwosci i cieszy mnie fakt iz nie patrze nawet na tibie :) weza sprzedalem szwagrowi za 600zl xD
a jak agusia ?:D
tez w sumie mnie to cieszy, chociaz czasami chetnie bym zerknal
2:48 Ftaszeq [16]: nie prawda
12:48 Alin Silo [12]: albo ze w cs jestes Terrorysta to na rl musisz tez byc terrorysta ?
12:48 Ftaszeq [16]: tam chodzi o zabijanie ludzi
12:49 Ftaszeq [16]: a w tibii o dobijanie lvlu
12:49 Alin Silo [12]: i ty mi mówisz ze jestes modrzejszy o demnie >?
12:49 Ftaszeq [16]: pk jest po to
12:49 Ftaszeq [16]: zeby jak ktos cie w***** to ty go mozesz bic
12:49 Alin Silo [12]: nie ;]
12:49 Alin Silo [12]: juz ci mówilem pk zabawa to jest gra
12:50 Alin Silo [12]: to ci mi pasuje robie ale szanuje ciebie i rodziców
12:50 Alin Silo [12]: i wyzywajc moich tak naprawde swoich wyzywasz
12:50 Ftaszeq [16]: chcialbym zeby na askarze chociaz 1 dzien nie bylo pk
12:50 Alin Silo [12]: ale po to sa swiaty pvp
12:51 Alin Silo [12]: po to jest gra zeby sie bawic
12:51 Alin Silo [12]: a pk zabawa
12:51 Ftaszeq [16]: nie
12:51 Alin Silo [12]: moze ciebie nie ale mnie tak
12:51 Ftaszeq [16]: po to sa swiaty pvp enforced
12:51 Alin Silo [12]: nie gram po to zeby expic, expinie mnie meczy
12:51 Ftaszeq [16]: czy cos w tym stylu
12:51 Alin Silo [12]: a pk wyluzuje
12:51 Ftaszeq [16]: zagraj se na aldorze'
12:51 Alin Silo [12]: dobra ale chlopiue nawed jesli jestem zly w grze to masz prawo wzyywac moich rodziców?
12:52 Ftaszeq [16]: no nie
12:52 Ftaszeq [16]: ale jak ktos chce kogos w*****c
12:52 Alin Silo [12]: to jest tylko gra, wciagajaca ale gra
12:52 Ftaszeq [16]: to tak trzeba
12:52 Ftaszeq [16]: no gra
12:53 Ftaszeq [16]: ale zabierajaca kawalek zycia
12:53 Alin Silo [12]: ten kto robi z siebie idiote wyzywajac od rodziców to niema co dyskutowac
12:53 Alin Silo [12]: rozumiem wyzywac kogoszlego co zrobil cos naprawde zlego zabil jakiegos czlowieka, ale rodziców ?
12:53 Alin Silo [12]: rodziców, rodzine ?
12:54 Ftaszeq [16]: wiesz dla ciebie tibia to moze tylko zwykla gra
12:54 Ftaszeq [16]: ale niektorzy sa tak uzaleznieni ze im to tylko tibia we lbie
12:54 Alin Silo [12]: wiesz to moj noob char mam 61 palka i wiem ze tibia wciaga
12:54 Alin Silo [12]: wiem
12:55 Alin Silo [12]: i widzisz ty brzez tibie zaczoles mnie wyzywac to swiadczy ze nie powinneles grac
12:55 Alin Silo [12]: alee kazdy ma prawo
12:55 Ftaszeq [16]: kurwa
12:55 Ftaszeq [16]: no niee
12:55 Ftaszeq [16]: i widzisz?
12:55 Ftaszeq [16]: co ty robisz?
12:56 Ftaszeq [16]: masz
12:56 Ftaszeq [16]: i co cieszysz sie
12:56 Ftaszeq [16]: i huj
12:56 Ftaszeq [16]: wlasne juz mialem cie przeprosic
12:56 Ftaszeq [16]: za to ze cie wyzywalem
12:56 Ftaszeq [16]: ale teraz
12:56 Alin Silo [12]: eu
12:56 Alin Silo [12]: ey
12:56 Ftaszeq [16]: to naprawde jestes WIELKA SUKA
12:56 Alin Silo [12]: spokojnie
12:56 Ftaszeq [16]: JAK TWOJA MATKA
12:57 Ftaszeq [16]: wlasnie znalazlem 2 batr wingi
12:57 Alin Silo [12]: ja nawet nie wiedzialem ze z toba pisze
12:57 Ftaszeq [16]: ktore zbieram
12:57 Ftaszeq [16]: bo chce se niedlugo pacca kupic
12:58 Ftaszeq [16]: a temu sfojemu maistotelesowi powiedz ze jego matka jest suka
12:58 Ftaszeq [16]: to nie jest do ciebie
12:58 Ftaszeq [16]: wszystko co na ciebie mowilem
12:58 Ftaszeq [16]: teraz mowie na tego huja
12:59 Alin Silo [12]: no o ale widzisz jak bys mial 50 lvl to by ci spadly 2 lvl i bys odrabial 2dni
12:59 Alin Silo [12]: a tu ci spadly nawed nie 50 %
12:59 Alin Silo [12]: i sie denerwujesz
13:00 Alin Silo [12]: widzisz do czego prowadzi tibia
13:00 Ftaszeq [16]: ale mnie w*****liscie
13:00 Ftaszeq [16]: teraz po kolei kazdego wyzywam
13:00 Ftaszeq [16]: xD
13:00 Alin Silo [12]: i udowadniasz jaki jestes inteligetny
13:00 Alin Silo [12]: odpusc sobie
13:01 Ftaszeq [16]: ale czemu mnie po raz koleiny ubiliscie?
13:01 Alin Silo [12]: bo mnie wyzywales
13:01 Ftaszeq [16]: a co ci to dalo
13:01 Ftaszeq [16]: ??
13:01 Ftaszeq [16]: nic mi z eq nie wypadlo
13:01 Alin Silo [12]: no widzisz to mi dalo ze sie w*****les bylo to widac co mi pisales a nawed cie nie wyzywalem
13:01 Alin Silo [12]: widzisz jak mozna w*****c kogos
13:01 Alin Silo [12]: nie wyzywajac ?
pamięta ktoś Drop'siarza ? :s
Kuba_Lol
09-11-2008, 21:25
pamięta ktoś Drop'siarza ? :s
nick widzialem nie raz na bank, ale stycznosci raczej z Toba nie mialem, chyba ze ty cos wiesz? :<
redfaction
09-11-2008, 22:00
Hehe Kamils Thor aka Kenshavi z tej strony ;;;
U mnie dobrze nie gram w te gre w sumie otsowałem chwile na realots.net ale lipton toteż już będzie prawie roczek totalnej abstynencji:D
Corso of milion owneruf oraz Wezu & Clodachu mega pkeje co ciulały mojego noob ed za frajer, miło Was widzieć again: DDD
Wtrącając swoje 3 grosze: chciałby ktoś gp za złotówki kupić? xd
Kuba_Lol
11-11-2008, 15:12
Hehe Kamils Thor aka Kenshavi z tej strony ;;;
U mnie dobrze nie gram w te gre w sumie otsowałem chwile na realots.net ale lipton toteż już będzie prawie roczek totalnej abstynencji:D
Corso of milion owneruf oraz Wezu & Clodachu mega pkeje co ciulały mojego noob ed za frajer, miło Was widzieć again: DDD
ownerufffff bylo dwuch HEHE!
majdan i kóba
i tylko oni expili, oczywiscie acces mialo wiecej osob ;d
da ktos buzi
Witam :) Last Draxing z tej strony no i Patrzal.... długo już tu nie grałem hehe. Teraz to tylko zabawa na non pvp ;) ... Pewno nikt/niewielu mnie pamięta... heh xD nie walczyłem - bo nie chciałem a i tak po dupie dostawałem z każdej możliwej strony ;). Pozdrawiam :).
Bartas15
21-11-2008, 17:37
Witam :) Last Draxing z tej strony no i Patrzal.... długo już tu nie grałem hehe. Teraz to tylko zabawa na non pvp ;) ... Pewno nikt/niewielu mnie pamięta... heh xD nie walczyłem - bo nie chciałem a i tak po dupie dostawałem z każdej możliwej strony ;). Pozdrawiam :).
Ja pamietam jak zabiłem cie 3 razy noobem charem i płakałes na forum
I znowu bartas zacznie sie wywyzszac ;>
@Gallar
No siema co tam u ciebie :>?
@up
Nic nowego.. xD
Offtop.
Sry za odświezanie xD ale jeśli o bartaska chodzi to aż palce świeżbią ;D:baby:
Bartas15
05-12-2008, 18:27
@up
Nic nowego.. xD
Offtop.
Sry za odświezanie xD ale jeśli o bartaska chodzi to aż palce świeżbią ;D:baby:
Pff plebie idz sobie wybotuj kolejnego 30 lvla w pol roku i napinaj sie na forum pasujesz tu doskonale.
Kuba_Lol
19-12-2008, 15:03
Pff plebie idz sobie wybotuj kolejnego 30 lvla w pol roku i napinaj sie na forum pasujesz tu doskonale.
: (
ojej
<10znakow>
Caponkek69
19-12-2008, 22:37
ooo witam wszytkich ;)
Pamietacie jeszcze Ca'pone'ow ?:)
Kiedys to sie gralo na Beryli:) Moje najlepsze czasy w tej marnej grze
Nigdy nie zapomne wojny GG vs DT.
Wie ktos jak tam zyje pierwszy 100lvl na Beryli ? Nie moge sobie przypomniec nicka, ale byla to chyba najlepsza osoba jaka poznalem w Tibi :) Stare czasy...
A co u Agi?
U Althunsa?:evul:
Tedrusa?
Ze starej gwardii malo kto gra widze...
O ja na beryli gram juz 5 lat i nadl gram pamietam was wszystkich jak kiedys to byly czasy:p:p
A teraz jezeli chodzi o berylie to masakra najwikszy lvl 270 rp Szuszkin ale ma hunta..
Jezeli chodzi o Age to Ma Hunta od swe
Swe opanowali berylia grac sie nie da jebia Polakow jak sie pytaja z kad jestes to lepij mow ze england albo swe.Oni caly czas botuja berylia jest przepelnina nawet pacc huja daje 100 lvl expi na larvach wlasciwie boca powstala silna GIldia Tyrannera same swe w tym kilku polakow zdrajcy oni teraz panuja nie grajce na berli hunt za huntem i tyle;(;(;(;(;(
ooo witam wszytkich ;)
Wie ktos jak tam zyje pierwszy 100lvl na Beryli ? Nie moge sobie przypomniec nicka, ale byla to chyba najlepsza osoba jaka poznalem w Tibi :) Stare czasy...
A co u Agi?
Tedrusa?
Skoro ktoś odswiezyl to i ja napisze, pamietam czasy kiedy 135 poncek byl najlepszym levelem na servie poczyki gildi knighthood to jak korobskura <nigdy nie umiałem nicku napisac> wpadala do thais i do dpeo nie dalo sie wejsc bo kazdy stał i bał sie wyjsc, grałem na beryli dlugo nicku nie podam bo z tego co widze nikt mnie tu nie skojarzy ja sie raczej z geeks in pink outfits trzymałem.. ale pozdro dla tych co pamietaja stara berylie, ja skonczylem tam grac przed delete postaci głosno o tym bylo, teraz gram na non pvp czesto pozdro
redfaction
06-05-2009, 08:58
I znowu bartas zacznie sie wywyzszac ;>
@Gallar
No siema co tam u ciebie :>?
siemka no żyje wiesz pogrywałem sobie na realots/darkots jeszcze z pół roku temu, ostatni raz aktywnie grałem w tibie chyba w zeszłe wakacje przez niedługi czas, wbiłem 80+ na jakimś noob pvp i wyjebane mam na te gre, ale kurde, jakby tak zebrać ludzi naszych i isc na darkots, byloby fajowo:D
ooo witam wszytkich ;)
A co u Agi?
Tedrusa?
Sampzor ma swojego maina na Lunarze (Luringen), właśnie zajrzałem i aktywnie pada w wojnie, choć polskie imię (Mateusz) nie wyklucza, że to już ktoś inny.
O Tedrusie nigdy nic się nie dowiedziałem.
Althunus przestał grać dawno razem z Dreathanem, Poncek miał na spółkę chyba nową postać (Spactibus) ale nie wiem ile w tym prawdy. Wezu mam na gadu i chyba żyje mu się dobrze, tak jak napisał już bez tibii. Na serwie od dłuższego czasu rządzą Soena z kumplami.
Może trochę nie na temat. Zaczynają się wakacje i mam zamiar sobie kupić pacca na postać na berylii i czy opłaca się to robić? Chodzi mi głownie o hunty. Jak to z tym jest? Padasz bo jesteś Polak czy czymś trzeba zawinić? I od kiedy mniej więcej to się zaczyna?
Może trochę nie na temat. Zaczynają się wakacje i mam zamiar sobie kupić pacca na postać na berylii i czy opłaca się to robić? Chodzi mi głownie o hunty. Jak to z tym jest? Padasz bo jesteś Polak czy czymś trzeba zawinić? I od kiedy mniej więcej to się zaczyna?
nigdy tak nie było, jak dendo crew robili pa to zabijali każdego a nie tylko polaków ; p , a teraz jest w miare spokojnie
Lord Dreathan
09-07-2009, 00:04
ooo witam wszytkich ;)
A co u Agi?
Tedrusa?
Najlepsza akcja z wojny GG vs DT to jak zbanowaliśmy tego chama, Sampzora ;o (1szy 100lv na Berylce). Althunus rzeczywiście nie gra, tak jak wspomniał Chaosu. Miał krótki epizod na Uniterze i bodjaże Aldorze, ale dał sobie spokój. Jeżeli ktoś pamięta rodzinke Vito - to oni teraz grają na Premii jako Violent Saints i tam rządzą. Nielz - stary owner, gra na Selenie, o reszcie nie wiem nic:P
Telupeje
13-07-2009, 04:34
<<<nvm>>>.
lord vienio
13-07-2009, 09:31
ja tam juz nie gram :P na beryli :P a co do spactibusa xd poncek mial go z jakism kolega potem kupil go taki zioek xd i ja z nim cisnolem z 10 lvl xd :P ale hunt za huntem i pojebalem :p zresza najlepsi znajomi przestali grac wiec zostawilme ten server wbilem xd sobie na nopvp 138 lvl xd selnolem xd aktualnie koles ma 280 lvl :P ha boter a teraz sam se gram i posiadam 167 ek xD pozdro :)
ZiomekDrut
13-07-2009, 10:29
Lipa teraz na Beryli... Polacy biją Polaków, szwedzi biją Polaków, jeszcze Brazole za mną nie ganiali... Ja grałem w 2007r. i już mnie Tibia mniej interesuje, bo zrobił się teraz global ots. Kiedyś greta shield to było niewiadomo co, a teraz już można sobie spokojnie locić. Berylia jest całkiem good, ale ogólnie Tibia :(
Darek_Otsownik
19-07-2009, 04:34
Telupejek podal niestety zle informacje dotyczace osoby dara i chcialbym to sprostowac, a mianowicie :
Althunus a konkretnie Daro mial kilku dniowy epizod na otsie ale niestety po tym jak kazalismy mu na vt ustawic mowienie pod 'hotkeyem' poniewaz slyszelismy jak zamawia u mamy posilki("na cieplo i moze byc tez na slodko") i podczas akcji nam to przeszkadzalo, to sie obrazil i zrokowal postac [na otsie] i od tamtej pory jezdzi na techno party z przedstawicielami kosciola aby zapomniec o tibii.
Lord Dreathan
20-07-2009, 04:40
Buhahaha, czy ktos wie ze bylem bardem w Del'Toro?:D
http://www.youtube.com/watch?v=LUevFcFeEg0&feature=related
Swoja droga na tym filmiku ginie jedna przypadkowa osoba :D ( stoi po lewej tam gdzie ja+ Harlequin Vito )
"co sie dzieje" :D
Telupeje
20-07-2009, 12:12
"DELED? SAMPZOR DELED?" klasyka debilizmu dariusza:/
haha ja troche gram se na beryli corso retardzie xd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.