Pokaż pełną wersje : Inne Refugia - Dziwne zabawianie z orshabaalem
http://tibiacam.tv/cams.php?id=jap0n88c84u2qs4g
Od razu widac, ze nooby z non pvp :)
kombossik123
08-10-2008, 17:23
Od razu widac, ze nooby z non pvp :)
taa mi się bardziej zal robi jak oglądam filmiki z pvp gdzie podczas lania orsha jeszcze się 2 gildie leją... albo przychodzi team i siocherów zabija... do tego jeszcze czasami ładne akcje jak wracającego blokera zabija wroga gildia tak to jest to!
Pomocny Murzyn
08-10-2008, 18:12
To jest pvp idioto idz sobie pobotuj na zulfie bd fajnie.
semilunaris
08-10-2008, 20:32
To jest ten, co kiedyś na nightmarach na afku padł?
semilunaris
08-10-2008, 22:05
Buehehehe. Na jego 'cześć':
http://pl.youtube.com/watch?v=pH_mq07xHk4
@movie: (co by offtopa nie było) nie ma to jak być kozakiem i jako jeden z pierwszych panikować o loota.
Omfg miazga ;s A ten Voldus i Waka powinni dostać normalnie antynobla ;]
w dodatku na tym filmiku nie widać deada orsha ;p Myślalem, że go nie ubiją ;d
@down
nie musiałem tam być, żeby widzieć jak latasz z tym orshem
up@
W dupie byłeś i gówno widziałeś....
up@
W dupie byłeś i gówno widziałeś....
Gz postaci ... i odwagi
wy je****e cioty... takie cwaniaczki? masz chociaz 50 lvl ze sie wypowiadasz na tematy ktore ciebie nigdy nie beda dotyczyc??
semilunaris jebany czeresniaku... nie bylem afk tylko odwalilo mi neta, normalna sprawa a reszta idiotow co maja tak komentowac..najlepiej nie klikajcie "Odpowiedz" bambusy...
Pomocny Murzyn
09-10-2008, 23:36
Ty za to masz 200 lvl, brawo !
Ileż to czasu zmarnowałeś na tibię. Zaraz pewnie powiesz, że mam 68 lvl i też masę czasu spędziłem nad tibią, ale ja wbiłem ten lvl, aby pobawic się na wojnie i nie mam zamiaru wbijac wyższych.
dark_solti
09-10-2008, 23:49
wy je****e cioty... takie cwaniaczki? masz chociaz 50 lvl ze sie wypowiadasz na tematy ktore ciebie nigdy nie beda dotyczyc??
semilunaris jebany czeresniaku... nie bylem afk tylko odwalilo mi neta, normalna sprawa a reszta idiotow co maja tak komentowac..najlepiej nie klikajcie "Odpowiedz" bambusy...
no-pefał PE DIDNT HAPENT !!!!!11111
More blz more@!!!!
Masz 200 Pixela i teraz kozak ? ziooo nie GORĄCZKUJ SIĘ OK?
co do filmu
RZAL & BUL
Nie wiem w czym tu gorączkowanie. Jeżeli wypominacie komuś, że mógł paść na kicku. ^.- Albo za nie udana akcje z orsha~. To tylko gra ludzie się bawią, popełniają błędy.
Pozdrawiam
Cery.
Bambusie to możesz mówić do swoich kolegów. Nie potrafisz uznać krytyki i uważasz się za szefa bo masz napis 200?? Pogadaj sobie z averiosem człowiek na twoim poziomie
sram na wasza krytyke :)
a po 2 to jak piszecie... ze mam 200 lvl i kozacze to widac sa to objawy waszej zazdrosci ... ty up piszac ze masz 69 lvl i nie masz zamiaru wbijac wyzszego chociaz bardzo chcial bys miec wyzszy... mowisz tak bo wiesz ze wiekszego nie wbijesz...zal mi was :)
semilunaris
10-10-2008, 17:15
Po pierwsze to nie jesteśmy na "ty". Po drugie - okaż trochę dojrzałości i nie rób z siebie publicznie idioty. Tam, gdzie kończą się argumenty zaczynają się wyzwiska? Współczuję wychowania.
Żeby zrobić ci dobrze napiszę: i are bamboo boy and i death on nightmare. Już lepiej?
PS. I to nie level świadczy o człowieku, a intelekt i kultura ;) Przeczytaj pierwsze zdanie swojego posta i wyciągnij wnioski.
lordptasior
11-10-2008, 09:35
1 demon mms xD
Paralizze
11-10-2008, 10:06
09:54 Azuk Amiong [165]: jak th spadnie
09:54 Azuk Amiong [165]: omg ;o
09:54 Azuk Amiong: »chce podjebac
09:54 Azuk Amiong: »wlasnie
09:54 Azuk Amiong: »xd
nice noob ;<
Po pierwsze to nie jesteśmy na "ty". Po drugie - okaż trochę dojrzałości i nie rób z siebie publicznie idioty. Tam, gdzie kończą się argumenty zaczynają się wyzwiska? Współczuję wychowania.
Żeby zrobić ci dobrze napiszę: i are bamboo boy and i death on nightmare. Już lepiej?
PS. I to nie level świadczy o człowieku, a intelekt i kultura ;) Przeczytaj pierwsze zdanie swojego posta i wyciągnij wnioski.
nie masz po co odpisywać, on w każdym poście pokazuje swoją głupote i możesz pisać co się da on i tak będzie mówił, że mu zasdrościmy levela... żenua
taa mi się bardziej zal robi jak oglądam filmiki z pvp gdzie podczas lania orsha jeszcze się 2 gildie leją... albo przychodzi team i siocherów zabija... do tego jeszcze czasami ładne akcje jak wracającego blokera zabija wroga gildia tak to jest to!
dobra juz nie bron noobow znoob-pvp bo taka jest prawda ze grac nie potrafia GDZIE WAS SKILL
Jorg Bruce
11-10-2008, 16:10
dobra juz nie bron noobow znoob-pvp bo taka jest prawda ze grac nie potrafia GDZIE WAS SKILL
Nie to żebym bronił non-pvp, ale człowieku IRYTUJESZ MNIE. W którymś temacie, gdzie 180 ms~ ganiał się z kilkunastoma osobami po calym facc landzie, mowiles "co w tym takie niasamowitego" tutaj orsz, dla Ciebie to ciągle nic.. Zdecyduj się, bo wychodzisz na idiote.
@Wak$on
To nie Twoje osiedle, dom że możesz tutaj od czereśniaków i bambusów wyzywać. Pogódź się z krytyką i to Ty nie klikaj "odpowiedz", bo sam z siebie robisz czereśniaka i bambusa :\
@Topic
Nawet fajny film ;p
tibia = pvp worlds
!~Gangsta~!
13-10-2008, 19:30
PvP= gone long time ago
19:07 Beast of East [178]: AAA GONI MNIE CHUJEK
film fajowwy
PvP= gone long time ago
Zgadza się ale lepiej grać na serwerach gdzie jeszcze można zabić bottera lub kogoś kto na to zasługuje.A u was na Refugi?Poziom wypowiedzi Twojego kolegi 207 ek jest na takim poziome jak mojego dużego palca u nogi....
Zgadza się ale lepiej grać na serwerach gdzie jeszcze można zabić bottera lub kogoś kto na to zasługuje.A u was na Refugi?Poziom wypowiedzi Twojego kolegi 207 ek jest na takim poziome jak mojego dużego palca u nogi....
To, czy lepiej pozostaw osobom, które taki wybór podejmują. Poza tym - to nie świat świadczy o człowieku. Jeśli ktoś chce grać na non - pvp to niech gra, to jest tylko i wyłącznie jego wybór, który wcale nie oznacza, że jest noobem. Od czegoś są przecież takie serwery.
Znam osobę grającą na non-pvp posiadającą wiedzę większą, niż jakieś 95% tibijczyków. Mam go nazwać noobem tylko dlatego, że gra na świecie, gdzie nie można się zabijać?
Nie rozumiem, skąd te uprzedzenia zarówno do non - pvp, jak i pvp enfo...
@topic
Filmik fajny. Jednak najlepszym pomysłem byli siocherzy w wodzie ;]. Ale to na innym świecie.
Za to wypowiedzi typu "NON PEFAUPE SSIE I DUSI" sa na baaardzo wysokim poziomie.
Pozdro dla wszystkich pr0 el0 pefaupejczykow~~
!~Gangsta~!
18-10-2008, 17:33
I tu sie bardzo mylisz co do n-PvP. Bo zebys wiedzial ze da sie i na n-PvP zabijac ludzi, i powiem Ci ze wymaga to jeszcze wiekszych umiejetnosci niz na PvP, tak samo jak i pomyslowosci.
A co do poziomu ludzi i ich zachowania, to na PvP nie jest wcale lepszy niz na n-PvP, czy powiesz mi ze w Afganistanie ludzie maja wyzszy "poziom" niz w Polsce, bo ciezej im sie tam zyje?
"Na n-PvP graja tylko Ci co nie umieja grac i sie boja pasc" - Tak zapewne wyglada Twoja zdanie o n-PvP lub dosc podobnie.
A ja Ci powiem ze powodow moze byc duzo dlaczego ludzie graja na n-PvP, i wcale nie z braku umiejetnosci gry.
Rownie dobrze moze wymyslec teze o PvP ktora by wygladala tak:
"Sa to jedynie niedorajdy ktore nie maja zadnych sukcesow w zyciu prywatnym i musza pokazywac swoja wyzszosc w wirtualnym swiecie." :)
Największy szacun mam dla graczy z enfo. Sam gram na pvp ale raczej nie przeniósł bym sie na np. inferne a na pewno nie dla poważnej gry. Na non-pvp natomiast jest bardzo dużo tchórzy, noobów, kozaków itp Chociaż nie mówie że nie ma dobrych graczy. Ihmo non pvp nie daje graczom 100% możliwości rozgrywki. to tyle
Ten film to żenada a kamerującego naprawde mi żal.
Kluska_ziom
18-10-2008, 21:24
@up and 2up
jestescie pierwszymi osobami, ktorym udalo sie rozwiazac spor npvp vs pvp;
do krajzela dodalbym tylko ze wieksza czesc ludzi z npvp, posiada wiekszy szacunek dla innych niz z pvp, chociazby dlatego ze nie graja aby miec wieksze cyferki, tylko dla przyjemnosci, itp.
neSSonka
19-10-2008, 00:06
I tu sie bardzo mylisz co do n-PvP. Bo zebys wiedzial ze da sie i na n-PvP zabijac ludzi, i powiem Ci ze wymaga to jeszcze wiekszych umiejetnosci niz na PvP, tak samo jak i pomyslowosci.
Czyli dla Ciebie lurnięcie garstki mobów + rzucenie kilku m walli świadczy o Twoich jakże wielkich umiejętnościach pvp jak i pomysłowości . Wybacz ale to wnioskuje po Twej wypowiedzi.
Ale sorry Ty jesteś Gansgta G unit 50 cent sqad więc odbijam
elo.
#film
refugia obok harmonii najbardziej z...any serv.
me skromne zdanie
Kluska_ziom
19-10-2008, 01:49
@up
no tak, tylko kogo obchodzi twoje skromne zdanie :D
!~Gangsta~!
19-10-2008, 09:20
Czyli dla Ciebie lurnięcie garstki mobów + rzucenie kilku m walli świadczy o Twoich jakże wielkich umiejętnościach pvp jak i pomysłowości . Wybacz ale to wnioskuje po Twej wypowiedzi.
Nie do konca tak to wyglada. A chocby nawet dlatego ze samo lurowanie potworku nie wystarczy, no chyba ze masz z jakims totalnym newbie do czynienia lub chlopak tak panikuje ze w ogole nie wie co robi. I nie mowilem ze potrzebne tu umiejetnosci PvP tylko "niz na PvP". Jak czytasz to czytaj dokladnie, dziekuje.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.