Pokaż pełną wersje : Sov na 76 lvl
Więc tak mam 76 no prawie 77 lvl i zastanawiam się nad kupnem sova. I czy lepsze będę zadawać na tym lvl hity z sova czy justice seekera?
Z góry dzięki za opd. ;)
kombossik123
08-10-2008, 21:51
Jeśli masz bardzo dobrą ofertę , a nie chodzisz na silne potworki bież sov ja sam kupiłem hellforged axe na 104 lvlu :] (od 110 jest) i choc na żółwiach (tak na nich expiłem ,bo ek to w ogóle gówno) odczuwałem te hity to za bardzo mnie to nie ruszało ;p
Czarny_Bloker_Pacery
08-10-2008, 21:52
noob ;)))1 atk roznicy muhehheh
jezeli masz 1 lvl mniej to 2% mniej
masz 4 lvle mniej czyli 8% mniej walisz
to bedzie okolo 45atk czyli js lepszy.
jezeli masz 1 lvl mniej to 2% mniej
masz 4 lvle mniej czyli 8% mniej walisz
to bedzie okolo 45atk czyli js lepszy.
a teraz to udowodnij...
@top
kup i poczekaj do 80lev
Najlepiej... kup sobie avengera. Jest dużo tańszy od sova, hity ma większe, a def nie jest o wiele mniejszy...
Kurczakos
09-10-2008, 11:13
Zostań przy justice, z SOVa będziesz bił dużo mniej.
@domin3x
Ave jest 2-ręczny a mi chodzi o 1-ręczny miecz poza tym ave już mam. Ale wszystkim wielkie dzięki za odpowiedzi jednak zostane z js a sov dopiero kupie na 80
pozdr.;)
ZapodajMuze
09-10-2008, 16:17
Moze i bys bil o te pare dmg mocniej ( chociaz watpie) ale po co sobie robic takie problemy jak to tylko 3 lvle?
a teraz to udowodnij...
@top
kup i poczekaj do 80lev
po chuj udowadniac? jakbys sie znal na swordach itd. to bys wiedzial ze jak masz 1 lvl mniej to 2% atk mniej ma dany sword....i jak mi kurwa nie wierzysz to wypier....i se poszukaj \o/
#edit
3 down
wyjdz i zamknij drzwi.
@up:ja czytałem,że są mniejsze o 1%:confused:
Kup i przetestuj hity z jednego i drugiego miecza.Jak z SOVa będą mniejsze to chodź z JS,a jak będzie odwrotnie to wiadomo;)Najlepiej hity testuje sie Exori.
Kup SOV, będziesz miał już na stałe, a tak to będziesz bezsensownie tracił kase.
po chuj udowadniac? jakbys sie znal na swordach itd. to bys wiedzial ze jak masz 1 lvl mniej to 2% atk mniej ma dany sword....i jak mi kurwa nie wierzysz to wypier....i se poszukaj \o/
@up:ja czytałem,że są mniejsze o 1%
jak ja napisze ze o 5% to bedzie prawda?
ktos cos napisal, ktos cos przeczytal i potem polowa tibi tak mysli. lol ja chyba zostane dyktatorem w tym kraju
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.