PDA

Pokaż pełną wersje : Dragon Lord Solo Druid lvl 10. :)

n00bster
12-12-2004, 13:47
Oto druid solo. Jak widzicie nawet Hunt na dla jest mozliwy na low lvlu.

http://republika.pl/n00bster/Tibicam/DLsolo.rec

Spieprzylem go troche ale jest jeszcze Dlsolo cdn na ktorym poszlo mi o wiele lepiej. Niestety częsc druga filmu jest troche dluższa bo zapomnialem drogi. :(

http://republika.pl/n00bster/Tibicam/DLsolo_cdn.rec

A w nastepnym odcinku naszego serilau "Glupie są hunty" Pokazemy jak pkowac nie zdobywając nawet white sqla, czyli jakie glupie pomysly maja nasi bohaterowie. W dziesiejszym odcinku wystpił UH maker, Elvish Varrior.(postać drugo planowa) ;)

Raimel Reaktywacja
12-12-2004, 14:06
Jest to największy syf jaki widziałem. Niech nikt nawet tego nie ściąga!!.

ŻENADA

Wilq
12-12-2004, 14:41
Czlowieku mi by bylo siara takie "cos" zamieszczac na forum
Zgadzam sie z poprzednikiem ZENADA...

Lord_Nesco
12-12-2004, 16:00
omg, ej co to mialo byc? Nie zasmiecaj forum, plz... Nie sciagac tego to jest syf....Ale z ddrugiej strony, noobem byc jest fajnie:P...

Wypas
13-12-2004, 14:45
w drugim filmiku mogłeś wejść do studni po scale armora to by filmik może potrwał krócej :)

Qrczaq
13-12-2004, 15:05
ekhm... co to mialo byc?bo do hunta nie podobne :baby:

AnElKa
13-12-2004, 17:28
Gościu nie zasmiecaj forum takimi bzdetami bo jak sie na to patrzy to az sie plakac chce... n/c! :baby:

Vegefa Ziom
13-12-2004, 17:29
ekhm... co to mialo byc?bo do hunta nie podobne :baby:
Tego nie wie nikt... Myślę, że jak autor tematu otrzeźwieje to też nie będzie wiedział(czy co mu tam strzeliło żeby forum zaśmiecać)

Koszyczek
13-12-2004, 17:40
nick mowi sam za siebie ....

KONIEC!

Kubek
13-12-2004, 17:47
Łoooo stary! co to było? jak bym powiedział że to n00bski film to bym skłamał :p Odrazu jak włączyłem to wiedziałem że to żenada będzie... Poszedłeś bez backpacka :balwanek: z ciebie i tyle. 17 minut sie kręciłeś, żeby pójść na strzała od dl :glupek: tylko ta srzałka do założyciela tematu
TEMAT DO KASACJI!!! X( X( X( X( X( X( X( X( ... :evul:

Plastex
21-12-2004, 21:40
obejżałem na razie tylko pierwszy film.
Najpierw sie smialem z tego jak bladziles po jaskiniach, a potem mnie zatkalo z tymi ubraniami. Myślałem ze zabierzesz DL'owi chociaz 1hp, a tu nic. Obrazasz wszystkich noobów, loli, i newbie majac taki nick na forum.
Jedyne co cie opisuje tak szczerze to ten film:
kliknij tu (http://www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=1640)

PS.nie wiem czy film sie otworzy dla niezalogowanych na joemonster

JanMaria Rakieta
21-12-2004, 22:23
@up
nie działa

świetny film człowieku idź zamieść na tibia.de !!

Gandzio
21-12-2004, 22:27
obejżałem na razie tylko pierwszy film.
Najpierw sie smialem z tego jak bladziles po jaskiniach, a potem mnie zatkalo z tymi ubraniami. Myślałem ze zabierzesz DL'owi chociaz 1hp, a tu nic. Obrazasz wszystkich noobów, loli, i newbie majac taki nick na forum.
Jedyne co cie opisuje tak szczerze to ten film:
kliknij tu (http://www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=1640)

PS.nie wiem czy film sie otworzy dla niezalogowanych na joemonster

<PLACZE>
Kolo! Ty jestes naprawde jakis inny!
"Obrazasz wszystkich noobó,loli i newbie"

LOLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHHAHAAHHAAHAHHAHAHAAHA HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHJAKA SZYDERA! UWAZASZ ZE LOL TO JAKAS OSOBA? TY CZUBKU! LOL TO JEST TAK JAKBY GLOSNE SZYDZENIE! A NIE JAKAS OSOBA! IDZ MI STAD! BO SIE W GACIE ZLEJE!

FUCK TIBIA! FUCK """""LOL""""" FUCK WWW.TIBIA.PL :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: X( X( X( X( X( NIE MAM CO ROBIC :p :p :p WYBACZCIE! TROCHE ZA DUZO BYLO PLYNOW!
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

:p :p :p :p :p :p :p :p :p

X(

:o

8o

:confused:

:cup:

:D
:D
:(

B)

:baby:

:evul:

;(
;(

:)
;)

B)

OK
TO JA HACKER
:p
MUAHAHAHA

Gollum Knight
22-12-2004, 21:43
Weż się człowieku lecz, bo ci troche odbija.

,,IDZ MI STAD! BO SIE W GACIE ZLEJE!''- Zrób to, jesli musisz.

matilol
14-01-2005, 19:47
no nieeeeeeeeeeeeeee przeczytalem juz wszystkie tematy na ten temat i nic zaden nie poszedl wypakowalem tam wszystko i ****a nic

Ulver
14-01-2005, 20:00
zacytuje mo***o ulubionego bohatera dosc znanego teraz komikscu " niezly hardkor" :P

Thomas
14-01-2005, 22:53
koles po prostu troszeczke za duzo wypil... nie miejcie mu teog za zle... nie wiem dlaczego ten ban..:P:P:P(dżołk)