Pokaż pełną wersje : Inne Kyra, cos niesamowitego
Krotko i na temat.
http://data.fuskbugg.se/skalman01/dedongarlerdon.cam
@edit down
to chyba zle patrzysz. ; )
paluch89
09-10-2008, 22:08
do dupy i tyle, nie widze tu nic niesamowitego.
Już myślałem, że ucieknie.
Całkiem fajne, polecam 7:14, typ zabija 120+ sorka.
Potem 10:00, koleś wychodzi z trapa, albo przepuszcza go friendly noob char
Potem 17:00, fajna akcja, trochę hardkor, ale przeżywa :P
Potem od 23:30 do końca :>
Ogólnie agresorzy zlamili, ja rozumiem, że na otwartej przestrzeni 180ms ucieknie lekko takim ~170EKom, ale tam był 200 MS/DRUT no i mieli przewagę liczebną : P
Niech mi ktoś teraz powie, że ze wsprowadzeniem hotkejów PVP umarło... może i umarło, ale u tych kolesi co bili kamerzystę
Paralizze
09-10-2008, 22:45
Prawie jak Aradna :D Nice nice, ten 120 ms to masakra
No Travel ładnie zlamił no ale takie bywa życie (chociaż nie wiem jak można takie coś odjebać 120 ms'em).
Co do filmiku Garlerdon zawsze miał pvp ale to co wykonał na camie to po prostu cudo :)
@up
On jest lepszy od Aradny(?)
Pozdrawiam ,Poca.
@
tutaj inny widok całego battle
http://tibiauploads.com/download/1817
Mietek919
09-10-2008, 23:17
Dobry pokaz pvp, zabicie 120 ms'a solo było świetne.
Widać ze bieganie za nim i wciskanie tylko hotów nic nie daje czasami trzeba i pomyśleć ;)
Mam wrazenie, ze scigalo go pol serwera.. xD
Pinio777
10-10-2008, 00:16
Ryba dobrze to ujął ;P Koles widac niezle pvp, fajnie zdjal tego 120ms'a bez utamy, przez chwile czulem sie jak na ots'ie enfo xD
Ostatnio dłużej nam uciekał ale i tak padł ;]
Filmik zobacze po szkole jak Travel padł
bartek8808
10-10-2008, 12:00
Ogólnie ładnie ich porobił z jednym wyjątkiem. W Thais niepotrzebnie tyle biegał a zwłaszcza przy północno wschodniej stronie. Myślę, że lepszym rozwiązaniem byłaby ucieczka z Thais do podziemi deserta lub też przez FACC tombe na kopy. Te łamagi i tak nie mogły go dogonić więc wydaje mi się ze spokojnie by zgubił pz a także ich ;p
Tensz-in
10-10-2008, 13:38
Bez przesady, niesamowitego to nie, uciekac 180 ms gdy tylko z 4-5 osob moze cie dogonic , ba nawet nie wiem czy tyle to nie sztuka. W niektorych sytuacjach ladnie sie zaprezentowal ale takich sytuacji hardcorowych trzeba powiedziec wprost to nie mial z taka predkoscia jaka on biega... Ubicie tego sorka to nie jego "zajebistosc" tylko noobostwo tego goscia..
Dla kogos z wyzszym lev wystarczylo po prostu dac follow ;]
"cos niesamowitego"- gdzie ty tu cos widzisz niesamowitego biega sobie noob na mapklick-u goniony przez jeszcze wiekszych debili ktorzy po 1 nie umia stawiac mwalli po 2 nie wiedza co to paralyze rune(dopiero pod koniec jakis konkret) po 3 nie potrafia uzywac exivy jak mozna nie zlapac kolesia ktory tak biegal w venore sie wbijal itd a ciekawi mnie czemu nie uciekl na molts lol tylko do tak jak napisalem venore zeby dostac trapa, zadnego pvp nie ukazuje ten filmik
"cos niesamowitego"- gdzie ty tu cos widzisz niesamowitego biega sobie noob na mapklick-u goniony przez jeszcze wiekszych debili ktorzy po 1 nie umia stawiac mwalli po 2 nie wiedza co to paralyze rune(dopiero pod koniec jakis konkret) po 3 nie potrafia uzywac exivy jak mozna nie zlapac kolesia ktory tak biegal w venore sie wbijal itd a ciekawi mnie czemu nie uciekl na molts lol tylko do tak jak napisalem venore zeby dostac trapa, zadnego pvp nie ukazuje ten filmik
ciekawe czy ty bys lepiej uciekl ;) btw moze "naum" sie polskiego bo umia to nie slowo ;)
Powiedział pan, który ma bardzo mądry podpis w sygnaturze.
@topic: co do filmu "jestem za, a nawet przeciw"
maja zbyt powolne mozgi
przebiega przez caly PK team 190 ms
a oni sie dopiero po 10 sekundach sie kapna ze 190 ms przebiegl -.-
Tu Cie zmartwie nie biegl na map clicku, dowod? - w ktorejs minucie koles rzuca na niego f bombe po ktorej on przebiega, gdyby byl mapclick zatrzymalby sie.
a co do teamu ktory go bil no tu mozna by wymieniac sporo bo mieli tyle sytuacji ze do tylu to ja nawet liczyc nie umiem.
Zauważcie ,że przez połowę filmiku gonili go sami ms/ek .
Oczywiście wiem ,że wy to byście jeszcze zabili połowę tamtej drużyny i dali loga.
Pozdrawiam , Poca.
Mogli zablokowac brame Ab i most koło kazo, wystarczy ze w kanionie w kazo została by jednaogarnieta osoba co potrafi m wale walic i koleś miał by trapa. Co do kolesia to pokazał całkiem niezłe pvp ale tak naprawde zaduzo ludzi go ganiało żeby mógł uciec, gdzie kolwiek pobiegł dostawał soulfire.
Imho najlepsza okazje do trapa mieli w bramie Ab, braklo jedynie poison/fire/energy bomby.
maja zbyt powolne mozgi
przebiega przez caly PK team 190 ms
a oni sie dopiero po 10 sekundach sie kapna ze 190 ms przebiegl -.-
dokladnie, fajnie to wyglada jak goni ekipa, kolejni dolaczaja do ekipy i zamiast go bic biegna sobie tylko za swoimi.
nie poruwnojcie do aradny, bo jakos bardzo mi nie zaimponowal, prawda ladnie mu szlo, ale popelnil kilka bardzo glupich bledow. pozatym to nie problem jebnac map clicka i czekac az reszta zostanie w tyle
Kluska_ziom
10-10-2008, 18:45
@up
nie wyszlo Ci, kilka up kolega wyjasnil ze nie chodzil na mapclicku tylko 'sam' :]
Tu Cie zmartwie nie biegl na map clicku, dowod? - w ktorejs minucie koles rzuca na niego f bombe po ktorej on przebiega, gdyby byl mapclick zatrzymalby sie.
a co do teamu ktory go bil no tu mozna by wymieniac sporo bo mieli tyle sytuacji ze do tylu to ja nawet liczyc nie umiem.
Ten team co go gonil by nieograniety. Jak wlecial do Ab i wylecial to jak juz byl poza ab to oni sie dopiero skapli ze go tam nie ma. I zauwazylem ze zadko utamke zarzucal dopiero jak bylo goraco to zalaczal. a Tak to tylko exura gran i heya :D
Ladna akcja dac takim typkom jak Aradna i ten koles powiedzmy po 150 master sorcu i takie kolesi z 5 to by rozniesli server :D
@Kluska_ziom, jesli jestes taki elo to cie uswiadomie ze sa specialne programy nie bede teraz z nazwami wyjezdzal ktore umozliwiaja modernizacje klienta we wszelaki sposob ja w rzeczy samej expiac automatycznmie zeby nie powiedziec botujac na dragach ze spawnami dl sam uzywalem takich patentow a ze botiero nie ruszy sie bo dziala na zasadzie map klick to takie cos sie sprawdza tam samo grajac na selenie na roznych battlach nie raz uratowal taki mapklik dupe z tego wzgledu ze no nie da sie przebiec samemu szybciej zmieniajac kierunki, a no i istnieje tez mozliwosc ze podczas gdy wpadal w ogien przechodzil w stan uzywania arrow keys
podczas mapclicku nie mozna sie manasowac ani rzucac run poniewaz powoduje to zatrzymanie sie postaci dlatego autor filmiku na desercie gdy mial tam 500many nie skupiał sie na manasowaniu tylko jak najszybszej ucieczce, nie chcialem sie rozpisywac ale niestety tak jakos wyszlo ze pare zdan (gdybym uzywal kropek) sie utworzylo
paluch89
10-10-2008, 21:40
Krotko i na temat.
http://data.fuskbugg.se/skalman01/dedongarlerdon.cam
@edit down
to chyba zle patrzysz. ; )
Nie, nie - dobrze patrze. Nie ma sie czym podniecac jak niektórzy
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.
Powód: Komentarz nic nie wnosi do tematu. PS. Jak ci sie udalo obejrzec ten film w 8 minut?
Tompior jesteś tak zacofany, że nie potrafisz przewijac filmu?
Napisałem opinie o filmie - nic nie wnosi? Dobry żart. Uderz sie w głowe dziecko.
Hmm.. Ja zauwazyłem takie rzeczy:
- na pewno nie uzywal zadnego bota
- biegal roznie.. raz tak raz tak.. zaleznie od sytuacji...
- jest podobny do Aradny w umiejetnosciach.. takze zna dobrze mape, takze ma zimna krew itd
- bardzo szybko i celnie ocenia sytuacje.. chodzi mi tu o to w ktora strone biec, kiedy walnac utamke a kiedy nie, nie zdarzyly mu sie zadne bledne exhausty..
- a jego najwieksza sila byly... time ringi ;) zauwazcie ze gdyby nie one to na koncu on by sie nie bawil w thais tylko dalej uciekal z nadzieja na strate pz'a
edit1. - ten typ ktorego ubil to idiota. Gar~ kolejny raz dobrze ocenil ze ten typo to jakas masakra ze 120lvlem bo chociazby poruszal sie z taka predkoscia ze myslalem na poczatku ze to jakis 50 rp bo dobrze poczul sdka... gdyby nie wasze komentarze to bym nie wiedzial ze to 120 sork
edit2 - aha jeszcze jedno :P czy mi sie wydawalo czy conajmniej 2 razy widzialem na ziemi lezace magic sulphur? (albo inne dziwadlo z bohow tyle ze takie zółte [nie chce mi sie sprawdzac tego i kropka!]) Nie wiedzialem ze takie rzeczy to teraz po ziemi sie walaja..
Dodam jeszcze ze czasami mialem wrazenie jakby uzywal jakiego cheatu na predkosc ;) byl tak szybki ze to nie byl przypadek.. cos musialo na to wplynac i wcale nie chodzi mi o zadna modyfikacje Tibii tylko byc moze wysoka predkosc jego neta or smth co na to wplynelo? ;)
W kazdym razie, ja mu gratuluje umiejetnosci, jest prawie tak dobry jak ja, heh B)
jestem ciekawy kto nie zrozumie i mnie zbeszta za przechwalki ;<
bless :)
Jorg Bruce
10-10-2008, 21:48
Już możesz iść, żegnamy Cie :) Skoro jesteś taki ub3e14r m31st13r pr0o to nagraj swój filmik, jak "kozaczysz" ^^
Myśle że jakby nie było hotów, to on uciekłby, stracił pz i dał sobie spokojnie loga, no ale i tak dlugo sie trzymał. Szacun dla tego Pana ;)
PS. Ci Panowie którzy go tak ganiali, na prawdę powinni poćwiczyć na enfo, w ab on przez cały ich tim przebiegł, "na czołówe" wtedy na prawde zlamili, i jak ktoś już tam up powiedział, nie używali paraliżów, co było ich krytycznym błędem ;)
bartek8808
10-10-2008, 22:06
czy mi sie wydawalo czy conajmniej 2 razy widzialem na ziemi lezace magic sulphur? (albo inne dziwadlo z bohow tyle ze takie zółte [nie chce mi sie sprawdzac tego i kropka!]) Nie wiedzialem ze takie rzeczy to teraz po ziemi sie walaja..
To nie jest magic sulphur tylko takie nowe potworki - Wispy ;p Wydaje mi sie ze to masz na mysli.
Już możesz iść, żegnamy Cie :) Skoro jesteś taki ub3e14r m31st13r pr0o to nagraj swój filmik, jak "kozaczysz" ^^
Wez czlowieku pomysl co piszesz, typ nie moze miec wlasnego zdania?
oj przepraszam ! skanowalem tibiaCam, przed chwila sciagnolem, czy to jest jakis key?
Norman Virus Control Found W32/Smalldrp.ACPY
ZapodajMuze
11-10-2008, 12:01
Ale ten 120 ms to pizda , brak pytan.
psyhopatka
11-10-2008, 12:18
Zawalił trochę za długo się bawił w Thais.
Jak już tam ktoś powiedział mógł uciec na molts nie znaleźli by go;p
Kurczakos
11-10-2008, 15:16
I tak zdedał.
Zdedał czy nie, umie ocenić sytuację. :)
Oglądałem już kilka podobnych filmików. Ten też miażdży. ;]
w trakcie ogladania filmu myslalem ze oni go gonia do teraz, no ale na koncu zgon ;[
swoja droga to film dobry dla tych ktorzy stracili swoje mapy tibii, a nie ufaja zadnym spakowanym;]
jackassia92
15-10-2008, 15:38
Nom, jest na co popatrzeć :) Ja, jak grałam na Nebuli, to zawsze w BP była Chamelleon Runka i jakiś śmieć, nieraz mnie to uratowało :)
*Carlsberg
18-10-2008, 10:43
Zmodyfikowane tibia.dat (bodajze) i biegasz po wszystkim na mapclicku.
Tompior jesteś tak zacofany, że nie potrafisz przewijac filmu?
Napisałem opinie o filmie - nic nie wnosi? Dobry żart. Uderz sie w głowe dziecko.
sing me up o.0
jak widac z lewej strony tez dał mi bot warna ; )
@up, tak zgadza sie, wspomnialem o tym na poprzedniej stronie
@topic, chyba dojde do jego fanklubu postaramy sie pshebic mdw
Biohazardd
18-10-2008, 14:43
lol najlepsze było jak noobki sie podniecały i krzyczaly gdzie poszedl :D nice ^^
jak ktoś już tam up powiedział, nie używali paraliżów, co było ich krytycznym błędem ;)
Nie przesadzajmy. Bylo tam pare paralizow. Caly czas przeciez nie dalo rady ich rzucac bo nie zawsze ed byl przy nim przeciez. Choiaz z drugiej strony powstakje pytanie dlaczego nie byl przy nim. Mial wyzszy lvl(200~) wiec jak juz ktos powiedzial wystarzylo dac follow i ogarnia hasta.
Ale wracajac, w sumie krytyczne sytuacje sie zaczynaly wlasnie jak paraliz dostawal. Gdyby troche szybciej reagowal na nie to mogloby to sie jakos inazej potozyc no ale nie mozna ogarniac wsyztkiego wie podsumowujac gratuluje mu bo swietnie sobie radzil;]
ps. Kim jest ten Aradny o krorym tu pisaliscie?nie slyszalem nigdy o nim..
Ma ktos jakis film z jego udzialem?
Cos link nie dziala? prosze o rehost
Jorg Bruce
18-10-2008, 21:58
Wez czlowieku pomysl co piszesz, typ nie moze miec wlasnego zdania?
Może mieć swoje zdanie nikt mu tego nie zabroni ale kurde jeśli on uważa że to było nic, niech pokaże co on umie!
ps. Kim jest ten Aradny o krorym tu pisaliscie?nie slyszalem nigdy o nim..
Ma ktos jakis film z jego udzialem?
poszukaj na forum filmow Aradny (Aradna)
Galera_Warrior
19-10-2008, 13:51
Przestancie pierdolic ze typ zna mape, czy wy uwazacie znajomosc mapy za droge z thais do carlin i z z carlin do ab? Pomyslcie!!
Zuris182
19-10-2008, 15:45
Nie powiem koleś ma talent do uciekania :D
Dodam jeszcze ze czasami mialem wrazenie jakby uzywal jakiego cheatu na predkosc ;) byl tak szybki ze to nie byl przypadek.. cos musialo na to wplynac i wcale nie chodzi mi o zadna modyfikacje Tibii tylko byc moze wysoka predkosc jego neta or smth co na to wplynelo? ;)
bless :)
exiva speed999 w blackD. i twoj internet chodzi jak marzenie co za tym idzie biegasz nieziemsko
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.