Pokaż pełną wersje : Crown legs/B legs
Kamilq96
10-10-2008, 09:42
Siema mam 22 pallka ( wczorsj ded ;/ ) mam 60k eq ::
B robe
Crus helm
p legs
leather boots
Crown shield
p ammy
w dp dla pallka itemow ze sie nie lapie gdzie co jest xP
Wiec co kupic Crown legi ( tansze bedzie fajnie wygladac do tych itemow 65oz.) czy B legi ( 18 oz troche drozsze 20k~ bedzie tylko do b robe pasowalo )
Co mi doradzacie ????
PS oczywiscie mam zamiar kupic boszki :D
blue legs. potrzebujesz duzo capa na rsy/zwykle speary wiec b legi bo sa duzo lzejsze :) a do tego ladnie wyglada
Kamilq96
10-10-2008, 12:01
Myslisz... (?) no nie wiem kurcze hmm zastanowie sie moze ktos powie cos jeszcze ??
No moze kupie te b legi wczesniej czy pozniesz bede musial B legi 52% C legi 48%
hyymm..
Jimmy456
10-10-2008, 12:18
b legsy ,pallek potrzebuje capa...
Kupuj jak najlżejsze i jak najlepsze EQ.
Czyli b legi ci polecam
B legs ; ))), każdy Ci to powie.
To tak samo, jakbyś się zastanawiał nad kupnem knight armor albo blue robe...
Oczywiście, że kup Blue Legi.
a ja powiem c legi bo sa ladniejsze a i bohy kup :)
LookamZzaRogu
19-10-2008, 13:41
To oczywiste, że Blue Legs. Do tego BOHy - paladyn bez tych butów to jak knight bez tarczy :)
Kurczakos
19-10-2008, 14:54
Jeśli zależy Ci na dużej defensywie to crown legi, jeśli chcesz mieć dużo capa np. na mf to blue będą odpowiednie.
Jeśli zależy Ci na dużej defensywie to crown legi, jeśli chcesz mieć dużo capa np. na mf to blue będą odpowiednie.
tak ale i c legi i b legi maja po 8 arma -,^
patrz w tej grze nie widac kto jakie eq nosi wiec lepiej b legi a c legi zmien sobie na 40 lvlu jak chcesz wtedy te 40capa nic nie zmieni praktycznie
Zdecydowanie B legs ,lżejsze ,a w twoim przypadku to ważne.
Nic nie uzasadnia, ani nie usprawiedliwia nie przydatności i bezsensu istnienia Crown Legs. Jedyne zastosowanie ma w quescie na addon do Wizarda...
Nic nie uzasadnia, ani nie usprawiedliwia nie przydatności i bezsensu istnienia Crown Legs. Jedyne zastosowanie ma w quescie na addon do Wizarda...
Jeżeli ktoś dba o wygląd swojego ekwipunku ,to też je może używać ,bo wyglądają zdecydowanie lepiej od BlueLegsow
tibianusir
19-10-2008, 17:59
wazniejszy jest cap od wygladu
Ja tam od razu wiedziałem że b legi bo mniej ważą. Chociaż bardziej mi się crown legi podobają. Na wyższym lvlu zmienię na c legi ;)
Haribo^^
21-10-2008, 15:43
Jasne, że Blue Legs!:]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.