zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ceiron's Wolf Tooth Chain

Ovsik
11-10-2008, 01:43
tak ajk w temacie ajk moge to zdoobyc inaczej niz na ofqlest bo kurde musze je jakos zdobyc bo dorwal meni pk team jesli czyta to ktos z morgany to chetnei dogadam sie co do ceny za ten item pozdrawiam z gory thx z odp

Smoczek8228
11-10-2008, 11:14
Czy to jest prowokacja czy mi sie wydaje?

The_Animal
11-10-2008, 11:16
tak ajk w temacie ajk moge to zdoobyc inaczej niz na ofqlest bo kurde musze je jakos zdobyc bo dorwal meni pk team jesli czyta to ktos z morgany to chetnei dogadam sie co do ceny za ten item pozdrawiam z gory thx z odp

Idzi ty czlowieku do szkoly bo ortografia na najwyzszym poziomie!

Satanik
11-10-2008, 13:54

a tak bardziej po polsku? B) bo nic nie zrozumiałem

robek
11-10-2008, 14:08
tak jak w temacie jak moge to zdobyc inaczej niz na of quest, bo kurde musze je jakos zdobyc bo dorwal mnie pk team; jesli czyta to ktos z morgany to chetnie dogadam sie co do ceny za ten item

pozdrawiam, z gory dzieki za odpowiedz

tlumaczenie ;s

Ovsik
11-10-2008, 14:54
tak jak w temacie jak moge to zdoobyc inaczej niz na of qlest bo kurde musze je jakos zdobyc bo dorwal mnie pk team jesli czyta to ktos z morgany to chetnei dogadam sie co do ceny za ten item pozdrawiam z gory thx z odp

Kurczakos
11-10-2008, 15:15
Idzi ty czlowieku do szkoly bo ortografia na najwyzszym poziomie!

Myśl......

Slythia
11-10-2008, 15:16
Masz parę możliwości: albo porozumieć się z tym pk team, może pozwolą Ci go odkupić, albo przejść się tam ponownie noob charkiem (nie wiem, czy jest to opłacalne w przypadku tego questa, szczerze mówiąc, wątpię). Jeśli zechcesz go kupić od innego gracza to popytaj na trade, napisz odpowiedni temat w dziale "handel" na tibia.com... To nie jest odpowiednie miejsce.

Tak poza tym, zainstaluj tego firefoxa i poprawiaj podkreślone słowa...