zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Warlord arena na 80 ek i 88 ek

Segalczuk3
11-10-2008, 16:28
Elo.

Ja 80 ek i moj kumpel 88 ek chcemy zrobic warlord arene , oczywiscie osobno.

Mamy full rare seta , obaj po 2 pary softow.

Ja mam skille 75/71 , on 89/91.

Planujemy wziasc po 400 manasow i 400 ghp , rozne ringi i ss'y.

Uda nam sie , mamy w miare dobre pvp.?

*Ja juz zrobilem arene na moim ms'ie na 120 lvl'u ale to bylo na infernie gdzie exhaust jest o polowe mniejszy i sorciem wiec niewiem jak to bedzie knightem i z tym exhaustem xD

neopostman
11-10-2008, 17:04
o szit:X!!!!!
75/71 !? O arenie nawet nie myśl.

Pokolenie no-skilli widzę rośnie. ._.

Segalczuk3
11-10-2008, 17:10
Ehhhhmm , mam jeszcze 87 w swordzie bo chodzilem ciagle w gs'ie do 72 lvl'a ale sword to juz przeszlosc xD

I dam rade czy nie ^^ , tak tak na tych skillach xDDDD , przeciez dobrze hitam i tak ;d

Kurczakos
11-10-2008, 17:59
Nie dasz rady, szanse tak małe że ich nie widać.

Luka$ek
11-10-2008, 20:24
Kumpel rade da ale ty z tymi skillami to możesz jedynie spróbować bo i tak nie zrobisz... potrenuj >.< koksie

Asunul
11-10-2008, 20:30
ta 400 mf i 400 ghp

na 100 lvlu szedlem i unioslem 420 manasow i 340 ghp wiec powodzenia w uniesieniu tego

@down
o tym nie pomyslalem szczerze mowiac ;p

robek
11-10-2008, 21:55
@Asunul

w key ringach? :s

Yakky
11-10-2008, 22:16
Elo.

Ja 80 ek i moj kumpel 88 ek chcemy zrobic warlord arene , oczywiscie osobno.

Mamy full rare seta , obaj po 2 pary softow.

Ja mam skille 75/71 , on 89/91.

Planujemy wziasc po 400 manasow i 400 ghp , rozne ringi i ss'y.

Uda nam sie , mamy w miare dobre pvp.?

*Ja juz zrobilem arene na moim ms'ie na 120 lvl'u ale to bylo na infernie gdzie exhaust jest o polowe mniejszy i sorciem wiec niewiem jak to bedzie knightem i z tym exhaustem xD

Nie, nie macie w miare dobre PVP, skoro pytasz.
Macie FULL RARE SETA? Czyli że co jakiśamazon secik? Nie? To się ogarnij! Jak coś to full set a nie piszesz rare (pewnie i tak nie wiesz co to znaczy).
Ten 88 Ek ma duże szanse na zrobienie areny. Dobry skill, wyższy lvl (czyli wyższy cap. Ja mu daje 75% szans.
A ty no cuż, bierz ringa (1) w tej broni co bijesz (sword/axe/club), zawsze to będzie 79 skilla. A do tego Aola, 1 pare softów (bo i tak zużyjesz z 15 minut), blue legi, blue robe, demon helmet i wez (Avenger'a , War Axe'a , albo Arcane Staff). Dlaczego? Bo po 1sze, żeby ci się udało będziesz musiał dużo bić z Exori/gran (więc duzo manasów), po 2 nie pytaj dlaczego takie eq, poprostu jest lekkie, a uwierz za dużo ci Full Rare Set i 2 pary bohów w tym nie pomogą, bo z tym najwyżej dojdziesz do Minosa. No i musisz ogarniać, bo na tym levelu nie będzie prosto, każdy to powie bo to prawda.

Ja na 75 lvl mam lepsze skille :baby:

@edit
skoro grasz na Infernie to mam pytanie.
Te Aole co lecą z mobów lecą też na Infernie? Czyli można mieć Aol'a na PvP-e?
@edit2
Autor
Powiedz czy zrobiłeś (daj .cam'a /fotki)

Rybzor
11-10-2008, 22:30
skoro grasz na Infernie to mam pytanie.
Te Aole co lecą z mobów lecą też na Infernie? Czyli można mieć Aol'a na PvP-e?
Nie można mieć Aola na PvP-e.

Yakky
11-10-2008, 23:31

No wiem właśnie że nie można, ale są potwory z PoI z których lecą Aol'e (żadko bo żadko, ale zawsze), no ale może tam jest zmieniony loot, więc Dzieki Ryba.

ZapodajMuze
12-10-2008, 00:48
Oczywiscie ze mozna .

Slythia
12-10-2008, 00:58
No wiem właśnie że nie można, ale są potwory z PoI z których lecą Aol'e (żadko bo żadko, ale zawsze), no ale może tam jest zmieniony loot, więc Dzieki Ryba.
Właśnie problem polega na tym, że loot został zmieniony. Pamiętam, jak swego czasu jeden ek starał się zdobyć AoLa - bezskutecznie. W końcu się poddał... Nie wiem tylko jak jest z tymi nagrodami z okazji 10-lecia Tibii - może tam były dostępne? Chociaż raczej nie...

@ZapodajMuze
Nie ma... Widziałeś kiedyś?

Segalczuk3
12-10-2008, 03:47
Oczywiscie ze mi sie udalo xD _/!

03:42 You see a blessed sceptre (Atk:47, Def:21 +3).
It can only be wielded properly by players of level 75 or higher.
It weighs 39.00 oz.
This sceptre is only granted to a warlord of the Svargrond arena.

Pozyczylem od kumpla 40 key ringow i takie tam i mialem przy sobie 450 manasow i 400 ghp , 6 rohow 2 might ringi 3 ss , full 'seta' , club ringa i tego potionka co zabiera shielda i dodaje cluba i arcane staff. Cudem przezylem minosa XD , mialem co 2 sekundu dep red ^^ z 20 razy a reszta to lajcik moze troszke trudno bylo z dragiem ale tak to...

Moj kumpel padl na tym czyms podobnym do dark tourtera ;/ , mial wszystko podobne domnie (supplies).

Mam cama , ale niemoge uploadnac bo ktos cos powiedzial ... ;< , ale zrobie amw na y tubie ;d

@CO DO AOLA.

Na infernie sa 2 aole , oba z eventu jak byly 10 urodziny tibi , bylo jeszcze ich z 5 ale 3 osoby zginely xD.

Kiedys wlasnie z 2 potworkow z poi lecialy aole , ludzie z inferny sie kapneli i zaczeli na tym huncic i lotneli kilka , potem byla wielka dyskusja na tibia.com wprowadzili patcha i aole zastapiono stone skin amuletami xDDDD

Yakky
12-10-2008, 14:08
@Segalczuk3
Moje gratulacje. Nie wspominałeś że będziesz miał aż tyle key ringów B)

/aol
No to chyba już wszystko w tej kwesti jasne.