Pokaż pełną wersje : 38 drut i d lair
Szczur_Guardii
11-10-2008, 22:35
Witam dostalem od kumpla 38 druida i mam pytanko czy dam rade na d lair expic z icycle na dragach ?? o waste mi nie mowcie bo kumpel mial 17 bp icycle w dp a mamzamiar je zmarnowac na exp ;]
Kurczakos
11-10-2008, 22:54
Polecam na przyszłość Czy pokonam na XX poziomie tego potwora? (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=66187)
Wydaje mi się ze TAK. Ale jeżeli chcesz "brać" draga na hp to miej w pogotowiu exure ew. exure gran :) <- Takie rozwiązanie jest oczywiście oszczędniejsze ale łatwo o deda ;/ , bo np możesz dostać WAVE od draga którego nawet nie widzisz na ekranie i wtedy nasz kochany napis "You are dead" xD
Szczur_Guardii
11-10-2008, 23:04
Polecam na przyszłość Czy pokonam na XX poziomie tego potwora? (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=66187)
czy ja napisalem czy pokonam na
38lvl draga ?:D
chodzi mi o to ze czasami jak bede uciekal przed dragiem i walil go z icycle to moga 2 inne dragi wyjsc
chodzi mi o to ze czasami jak bede uciekal przed dragiem i walil go z icycle to moga 2 inne dragi wyjsc
Dwa nie, ale jeden jak najbardziej.
czemu niby nie?
btw. na jakim d lair masz zamiar poexpic? ; p
czemu niby nie?
pewnie venore gdyz napisal ze jest druidem, jak by edkiem byl to by mogl z exori frigo walic
@topic
ofc dasz rade ale uwazaj na poziom hp, na combo raczej nie spadniesz
czemu niby nie?
Bo, z uwagi na to, że tam tyle osób się kręci, spotkanie dwóch dragów na jednej odnodze jest praktycznie niemożliwe...
Wydaje mi się ze TAK. Ale jeżeli chcesz "brać" draga na hp to miej w pogotowiu exure ew. exure gran :) <- Takie rozwiązanie jest oczywiście oszczędniejsze ale łatwo o deda ;/ , bo np możesz dostać WAVE od draga którego nawet nie widzisz na ekranie i wtedy nasz kochany napis "You are dead" xD
na 38 lvlu sorc ma jakies 350hp~ wiec wave od draga go nie zabije jesli bedzie zawsze chodzil z green hp :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.