PDA

Pokaż pełną wersje : Calcanea

Miuek
12-10-2008, 19:27
Może ktoś mi powiedzieć, co było (ew. jest) na Calcanei ( jedna z 5 wysepek otaczających Fibulę), oraz na pozostałych wysepkach? W którym update usunięto tunele na nie? Według mnie te miejsca skrywają jakąś tajemnicę ;)
Mam nadzieję że temat się rozwinie

@EDIT:

Nie chodzi mi tyle o to, co na niej bylo, lecz dlaczego została odcięta od świata, o wasze teorie. Podobno był tam resp Giant Spidera? Czy da się dotrzeć do pozostałych wysepek?

Arcan
12-10-2008, 19:49
Fibuli nie otacza żadna wyspa.

Miuek
12-10-2008, 19:56
Są...Zobacz: http://wiki.hunted.pl/wiki/Wyspy_s%C4%85siaduj%C4%85ce_z_Fibul%C4%85

Avallach
12-10-2008, 20:17
@Arcan
nie czepiaj się każdego błędu...
@topic
Wiem tylko, że był tam resp Gska i wąziutkie przejście.

Xr3
12-10-2008, 20:33
Na Calcanei był pojedynczy resp GSa i takie tak jak by pozostałości po chatce. Z tego co pamiętam, to wchodziłem tam chyba przez pewne drzwi pod fibulą. Więcej nie pamiętam, bo wtedy 9, albo 10 lat miałem;), ale napewno byłem w miejscu, o którym mówisz.

Arcan
12-10-2008, 22:51
@Arcan
nie czepiaj się każdego błędu...

Na Tibia Earth nie było tych wysepek, więc sądziłem, że autor pomylił się co do fibuli. Cofam oczywiście to co wcześniej powiedziałem.

Segalczuk3
13-10-2008, 08:00
Na calcanei byl resp 2-3 gs'ow na powierzchni i parunastu ghostow pod powierzchnia , legenda glosi ze to byla wyspa rybakow i dawno dawno temu nawiedzily nia 3 giant spidery i 'zjadly' wszystkich mieszkancow. Legenda tlumaczy skand tyle domkow na powierzchni i peeeelno ryb XDDD , stamtand wlasnie ludzie brali ta wielka rybe , niewiem jak ona sie nazywa ale dawniej nikt niewiedzial jak ja zdobyc i ludzie mysleli ze need 100 fishing. Potem sprzedawali ja za ogromne pieniandze. Cipsoft sie wkurzyl ze tylko pare graczy wie jak tam dojsc i niedosc ze zarabiaja na tym ogromny hajs to jeszcze botuja na gs'ach i ghostah , takzwany sheep lvl , a czemusz to sheep ? , poniewaz nikt nie wiedzial jak tam sie dostac wiec nikt niemogl cie zabic , czyli tak jakbys byl na non pvp ^^. Ponoc jest inne przejscie tam i dodali quest.

O reszcie wysep wiem tylko tyle ze jest tam wejscie ale nikt nie ujawnil zadnych screnow czy cos jak tam wejsc i co tam jest ;s.

*Ta wyspa jest jak cos w stylu wyspy kolo draconi ^^ , ale na tejze wyspie jest peeelno dragow wiec moze sprubujmy sie tam dostac xD ? bedzie nowe d lair xD , tylko dlanas ;]

Hinzu
13-10-2008, 15:27
@Up

Ja jestem chetny do wspolpracy ;)
Taki D Lair tylko dla mnie to cos bardzo kuszacego :D

Miuek
13-10-2008, 18:17
Tylko jak się tam dostać? 8o Co powiecie na porwanie latającego dywanu ? xD