Pokaż pełną wersje : Lunia - Mangowy MMORPG
http://lunia.ijji.com/
Opisywać nie będę bo wszystko jest na home page ludzie lubiący mangę i anime zapewne to sobie sprawdza pzdr
Zeby nie było gra jest darmowa a twórca jej jest ta sama firma co stworzyła gunz the duel
a właśnie jeśli jakiś modek to ogląda niech zmieni nazwę tematu na Lunia - Mangowy Mmorpg ponieważ jest to gra online w stylu lineage 2 itp itd z góry thanks
Teraz mały spisik postaci naszych drogich użytkowników
--------------------------------------------------------------------
Hazuma
Etrin - Healer - 34 lvl - 8 pvp lvl (stara postać)
Tamoko - Thief - 12 lvl - 4 pvp lvl (obecna)
Rayza
Deidd - Wizard - 23 lvl - 2 pvp lvl
Neliell - Thief - 13 lvl - 1 pvp lvl
Grocix
Noraarendt - Healer - 28 lvl - 5 pvp lvl
Juzefek
Mhroq - Thief - 2 lvl - 1 pvp lvl
Ferines
FerinesPl/Ferines - Tymczasowo brak info
Xantro
Kerniana - Thief - 11 lvl - brak info
Virusmaxi
Soul1337 - Knight - 9lvl - brak info
Nari
Brak info
Tompior
Tompior - Sieg - brak info
Reserved
Nowe info o postaciach pisać do każdej niedzieli godz max 20 00 bo wtedy będę uzupełniał dane odnośnie naszych postaci.
Nie nie, coś ci się pomyliło: p bo mi to nie przypomina L2..
Nie wiem nie oceniam bo nie grałem ale po screenach ciekawie nie wygląda.
..::QRAS::..
14-10-2008, 11:48
po scignieciu instalki avg wykrywa trojana ;p ale to zaden problem ;]
Hyhy mi tez wykrywa trj. no ale wola gry jest silniejsza no i nie zawiodłem sie w sumie co do dziubasa . gra graficznie nie jest podobna chodziło mi jedynie o system skili questow itp itd. z reszta dopóki nie pograsz to sie nie przekonasz.
No dobra, a może jakieś jeszcze informacje?
Bo po screenach naprawdę nie jest ciekawe, może jakiś filmik zaraz obejrzę, a może to nie mój Gust: p Hehe powiedź coś więcej, Godna uwagi?
Jak już mówiłem nie będę sie rozpiysywal ponieważ wszystko jest na stronce od profesji po kombosy jakie trzeba naciskać żeby zadać dany atak . Pelno poradników jak expic pekowac itp wiec marsz na ijji home page ;p
Ps filmik też tam jest
O jaa xD Jutro podlacze nowy dysk to sciagne!
zarejestrowany ^^ teraz tylko link aktywacyjny i gram
O widzę chłopaki z m i a ;p obrazu podajcie nicki to sie zrobi jakiś alliance ;p
@edit - 19:50
wohoo, wracam po 2h grania mając 10lv wizarda xD
Sciagnalem - zagralem.
Ogolnie, fajne ;) Mam 10lvl warriora (Sieg?). Nick taki jak na forum.
Podoba mi sie system walki - wszystko sie robi klawiatura, a nie jak w wiekszosci mmorpg - target kliknieciem myszki a potem tylko 1,2,1,2,1,2 ;P
Siema Tomp~ a wiec jeśli gdzieś utkwisz pisz mi ładnie to ci pomogę bo mój Healer Dainn ?? ;p zaczęła robić sie całkiem całkiem
Chyba też zacznę grać, od dłuższego czasu nie mam w co grać..
Czy ta gra może wciągnąć na dłużej? Wszystkie postacie wyglądaj tak samo, czy masz dużo rodzai Zbroi, Broni.. Dawno już nie grałem w coś co mnie wciągnęło na dłużej..
Ściąga się, za jakieś 2h będzie ^_^
A wiec dziubasku tak gra wciąga i to nawet powiem bardzo (jeśli jesteś fanem anime to jeszcze bardziej) w 1 dzień lunia zniechęciła mnie do siebie jak zobaczyłem pro pvp wymiatacza który mnie pocisnol i to strasznie lecz po jakiś 3 h treningu na takim pseudo worku nauczyłem sie sporo kombosow i typków z mojego przedziału lvlkowego jadę niemiłosiernie. Zbroi jest full i oczywiście po założeniu ich wyglądają przecudownie. postacie nie sa do siebie podobne ponieważ rozróżniają sie na knighta , healera , wizarda i thiefa (thief w dobrych recach 1 na 1 nie ma dla siebie równego) + 2 bądź 3 dodatkowe chary po wyplenieniu paru arcy ciekawych misji głównymi postaciami. żeby nie było expienie nie wygląda normalnie jak to było w każdym innym mmorpg ( tu combosy ustanawiasz za pomoca literek klawiatury dla przykladu a-normalny atack , s - podbicie przeciwnika w gore , spacja - atak lezacego , -> - > tak zwany dash czyli przyspieszenie w dana stronę itp itd. A pvp to inna bajka masz do tego specjalne roomy gdzie zbieraja sie gracze i ustanawiaja jaki rodzaj rozrywki to bedzie czy 1 vs 1 czy 2 vs 2 itp itd deathmache rodem z quake itp itd wiec myślę ze warto probować ponieważ troszkę sie naprodkuowalem. pozdro ;p
Tak swoją drogą, to można by było jakiś DM'ik urządzić, mój nick SuhaylPL. Jak na razie grałem półtora h, nabiłem 9 level Knight(Siege). A potem padałem na bossach, bo w stejdżu 1-4 dołączyła do mnei na dwie plasze jakaś dziewczyna, przez co byłem do tyłu z lvl'ami do bossów.
sphinx123
18-10-2008, 16:45
Tak swoją drogą, to można by było jakiś DM'ik urządzić, mój nick SuhaylPL. Jak na razie grałem półtora h, nabiłem 9 level Knight(Siege). A potem padałem na bossach, bo w stejdżu 1-4 dołączyła do mnei na dwie plasze jakaś dziewczyna, przez co byłem do tyłu z lvl'ami do bossów.
Po co to "PL" ? ...
Dobra, przenosimy sie do tego tematu. Hazu, jaki masz nick?
Swoja droga, korzysta ktos z tych combosow co sa podane na stronie?:D
Po co to "PL" ? ...
suhayl mógł byc zajety
a właśnie jeśli jakiś modek to ogląda niech zmieni nazwę tematu na Lunia - Mangowy Mmorpg ponieważ jest to gra online w stylu lineage 2 itp itd z góry thanksZrobione.
Pierwsze co mi przyszło na myśl po chwili gry - Survival Project. Jednak szybko doszedłem do wniosku, że do SP to tej grze jeszcze daleko. Gra jedynie w teorii jest fajna, bo pełno w niej ciekawych pomysłów i rozwiązań (swoją drogą łatwo można zauważyć wiele drobnych podobieństw do WoWa), jednak ich realizacja pozostawia wiele do życzenia.
Serwery cholernie niestabilne, wczoraj w nocy co kilka minut mnie DC'owało, dzisiaj z rana ogromne lagi - grać się nie da. A zachowanie launchera tej strony ijji.com można porównać do jakiegoś malware... na chama przy każdym uruchomieniu dodaje swój skrót na pulpicie, uruchamia jakiś program P2P do pobierania aktualizacji do gry od innych graczy. Co więcej ów program jest pełen błędów - niektórym się podobno wysypuje, dla innych po skończeniu gry pozostaje włączony z 100% użyciem CPU i nie idzie go wyłączyć w żaden sposób bez ponownego uruchomienia komputera. Tak też i było w moim przypadku - musiałem za każdym razem specjalnie Process Explorerem go suspendować.
Więcej raczej już w to nie zagram.
31 lvl Wizard, 11 lvl PvP
Serious Sam
19-10-2008, 13:59
13 lvl Healer, nick w grze :helgater ;-)
@Rothes
To dziwne, ja sie nie spotkalem z DC ani nawet lagami - moze drobnymi. Ale racja - launcher denerwujacy :P
@Topic
Wszyscy sie mnie boja?:/ Juz Rayza sie poddal walkoverem, kiedy duel?:<
Rothes - Thx za zmiane nazwy tematu
Groc - Duel kiedy chcesz daj tylko nick ;p moj to Etrina dodaj do znajomkow i pisz jak bede on
@Hazuu
NoraArendt :P 22 Healer
Cóż, Suhayl przeznaczyłem na mojego Wizarda, 5 lvl.
Btw, Siege avansował włąśnei na 12, robiac questa dla Drzewców (Kill Goblinsy oba)
http://img508.imageshack.us/img508/8757/12siegeby8.png
:cup:
@gro
he? jakim walkowerem? jaka walką z tobą?
o co biega?...
ps: jesteś powergamer :<
Panowie, nie wiem jak wy, ale ja mam 27 lvl >.>
12 Siege, poza tym dzisiaj spotkałem polkę - 51 lvl.
Czy Healer ma czary ofensywne?
19-10-2008, 20:17
a ktora profka najlepsza waszym zdaniem ??;p
Xantro, Level 11 Wizard :P. Dziś pewnie 20 wbije ;]
23 healer ale zaraz ide zebrać caly set draka 2-10 wiec pewnie do 26 dobije
a co do czarów ofensywnych to jest ich pokaźna ilość. + healing i spoko buffy jak incrase 80 def na 2 lvl czaru ;p wiec średnio zaawansowany sieg czy thief może mi possać ;p
Bez urazy dla siegow bo niedawno jeden mnie pocisnol ;p tylko ze jak robil combosy to myślałem ze nie skończy hihihi
nauczy mnie ktoś jak wy tak high expicie? bo ja dopiero na 21lv jestem ; o
Włąśnie, gdzie tak syzbko nabija się lvle? Aktualnie mam 11, więc do 15/20 msuze dobić najmniej.
do 20lv zdawało mi sie ze sam sens group stage [4-5 osob robienia stage] daje fast/high exp a tak Oo
z nudy zrobiłem se 10lv seiga zwącego się Suzakku xD i 21lv deinna
Właściwi to kiedy jedna dziewcyzna podpięła się do mnie na 3 sage to exp mi mniej szedł... cóż, dziwne. Jutro sobei podexpię po szkole. Jak zrobię parta fake :P
Btw. Wydaje mi się, czy Siege najszybciej expi?
Serious Sam
19-10-2008, 23:47
Mam pytanie.Problem z kombosami... chodzi mi o to, że jak idę na training field(czy jak to się tam zwie), gdzie są kukły, to pokazuje mi się ,że mogę zrobić kombos na 13 lvlu : ->,-> , czar, czar, i "taka buteleczka niebieska" - co ona oznacza?
20-10-2008, 06:54
dzieki wszystkim za odpowiedz :-) pierdolta sie
@QRAS
Aff, wydaje mi sie, ze z tych 4 profesji wszystkie sa rowne. Za to Tia wymiata w PvP (jak umie grac). A tak to najlepsza jest Dacy.
@Suhayl
Mi sie healerem szybko expi...
Virusmaxi
20-10-2008, 13:09
A mi się to ściągło 42% i przestało : / ehh...
btw. Faktycznie wyglądem przypomina mi Survival Projecta...
sphinx123
20-10-2008, 13:28
Lepiej zostanę przy WoWie <3
A se zostan nie wiesz co tracisz ;p
Ma ktoś na sell Haird Band draeka ?? tzn . tego bossa z 2-10 bo mi do full setu brakuje. (Eir) Healer
a ma ktoś legi do cobalt set? po 5 raz już było i ciągle tylko armor i to drugie wypada ; p [wizard]
Virusmaxi
20-10-2008, 18:40
Fajne to :p mam już 9 knighta ^^
13 lvl healer ; P. Ja przeważnie sam robię stage, choc w każdym razie z lagami to albo mam takie, że ide 3 kratki do przodu, 7 do tyłu, albo lekkie. Nie grałem jeszcze bez lagów- ale to chyba ode mnie.
Ghard Lage
20-10-2008, 20:13
System walki podobny do gunza no i anime hmmm miałem chętkę na to ale sądząc po transferze (0kb/s) launchera se odpuszczę...
lagów nie miałem a ściągać mi sie ściągało 300KB/s czyli z 1h gdzies
Lagi mam kiedy jestem z kimś na stage ;<
A ściagało mi sie ok. 4 h
Serious Sam
20-10-2008, 20:54
Jakie wy lagi macie? Ja wogóle nie mam x)
zadne
jakie macie najwieksze combo? [chain?]
ja 72 ^^
Virusmaxi
21-10-2008, 07:13
O lol nawet nie podałem swojego nicku :P
Ja to Soul1337
btw. Ja chyba mam jakieś lagi, czasami mnie tak "cofa" : /
Hazu tez mial okropne lagi ale zna na to sposób mianowicie jeśli macie dobre komputerki to w opcjach / w launcherze / i tak zmienicie aa na disabled (anty aliasing bo domyślnie jest na 4x) wszelkie cienie itp tez najlepiej jak najniżej (to nie wina komputerów tylko twórców gry ;p) rozdzielczość najlepiej 1200 x na tyle ile potrzeba żeby wam paska exp nie ucięło)
NO i najważniejsze wbijać tylko na 1 i 2 pozycje w Square przeważnie są busy ale próbujcie ponieważ sa to servy położone najbliżej europy. Ci co grają w gunza wiedza ocb pozdro
zadne
jakie macie najwieksze combo? [chain?]
ja 72 ^^
Uuu to słabo, ja miałem koło 150 thiefem, o ile się nie mylę.
Hazu tez mial okropne lagi ale zna na to sposób mianowicie jeśli macie dobre komputerki to w opcjach / w launcherze / i tak zmienicie aa na disabled (anty aliasing bo domyślnie jest na 4x) wszelkie cienie itp tez najlepiej jak najniżej (to nie wina komputerów tylko twórców gry ;p) rozdzielczość najlepiej 1200 x na tyle ile potrzeba żeby wam paska exp nie ucięło)
NO i najważniejsze wbijać tylko na 1 i 2 pozycje w Square przeważnie są busy ale próbujcie ponieważ sa to servy położone najbliżej europy. Ci co grają w gunza wiedza ocb pozdro
A to o to w tym chodzi... Ja ich zawsze unikałem, bo brałem za najbardziej lagowate ze względu na zapełnienie.
Btw. z powodu niespodobania mi się Eir postanowiłem grac thiefem jako "Previes".
Mi się Wizard znudził, też zacząłem grać Thievem, też combo około 150 , ale nick mam Kerniana xD. 11 lvl póki co i jak dla mnie gra się miodzio.
Nie będę gorszy i się też pochwale moim super 2 lvl thiefem (nick: Mhroq), A Nari to dupa wołowa i zmienił postac (ja chciałem od początku thiefa, zanim jeszcze cokolwiek przeczytałem o siłach postaci)
Serious Sam
21-10-2008, 20:34
Trochę się healerem nudzi, ale co tam, jestem na razie przy takim labiryncie i nie mogę go przejść ; /
Z tego co widziałem na początku największy rzeźnik to Sieg - później słabnie. Gram thiefem bo system czarów jakoś nie przypadł mi do gustu, a ani siegem ani healerem grać ochoty nie mam, slime nie odblokowany więc moją jedyną opcją był thief, póki co nie żałuje. Fajne Comba i Air Comba można bić a jak mamy skilla od crita to jesteśmy rzeźnicy ;]. Jedynym problemem mogą być silniejsi bosowie, ale i ich da sie rade zjechać.
kurde Tia ownuje xD juz na 7lv? miałem combo 127 xD i na pvp z pokonałem po dwakroć Grocixa moją 9lv Neliell thiefką : p
huhu moj uber 34 healer tez idzie w odstawke poniewaz zrobilem sobie thiefa puki co testuje go w training roomach ;p i zawiedzony nie jestem ;p
Sell Drake (2-10) set & Draus (3-10) set Healer
hahah all idą na thiefke xD
A ja bede pro i zostane ;) Rayza, pokonales mnie raz, bo za pierwszym biegales jak glupi, czyli 1:1. Hazu, ile za Daru seta?
hahah all idą na thiefke xD
I pomyślec, ze zanim jeszcze sciagnalem gre tojuz chcialem miec thiefa :P Tylko na razie nie mam czasu na grę :P
Nie będę gorszy i się też pochwale moim super 2 lvl thiefem (nick: Mhroq), A Nari to dupa wołowa i zmienił postac (ja chciałem od początku thiefa, zanim jeszcze cokolwiek przeczytałem o siłach postaci)
Jasne, ja już tu wiem za co wziąłeś thefkę. Założę się, że gdyby był thief to byś się nawet nie spojrzał.
I pomyślec, ze zanim jeszcze sciagnalem gre tojuz chcialem miec thiefa :P Tylko na razie nie mam czasu na grę :P
Przestań interesowac się sposobem przedłużania się ludzkiego gatunku, oraz dogłębną anatomią człowieka to na 100% go znajdziesz.
A ja bede pro i zostane ;) Rayza, pokonales mnie raz, bo za pierwszym biegales jak glupi, czyli 1:1. Hazu, ile za Daru seta?
latałem ale wygrałem ; D 2 raz nie latałem a i tak wygrałem
Tak, i przy tym zwracam honor ;) Dlatego 1:1.
No jak dla grocia to 1 g za iteamek łącznie 7
wiec w tym profes shopie od pvp nie nabyłbyś nawet porządnych butów ;p
A thiefek sie ładnie rozkręcił na samym pvp wbiłem już 11 lvl ;p
a comboski idą takie ze wystarczy 3 razy dopaść typa i po nim ;p czasem nawet 2 hrhr oczywiście łączone tzn chain ??
To wezme ;) Zagadaj do mnie w grze, bo nie moge cie dodac do znajomych. Moj nick - NoraArendt.
Jasne, ja już tu wiem za co wziąłeś thefkę. Założę się, że gdyby był thief to byś się nawet nie spojrzał.
Przestań interesowac się sposobem przedłużania się ludzkiego gatunku, oraz dogłębną anatomią człowieka to na 100% go znajdziesz.
Czyżbyś lubił chłopców?
@top
A opłaca się trenować comba typu sss>asa>> (strzelam :P) itp, czy wykazać się własną improwizacją i walic obojętnie co :P
Combo Thiefa z tego co na początku widze to głównie Air, więc na PvM pewnie się opłaca, ale na PvP nie byłbym pewien. Chyba że chcesz kłaść przeciwnika na glebe, odsuwać się i ładować dasha.
To może zrobimy mały zestaw informacji dotyczący naszych nicków i profesji i lvlkow ?? które umiesze na 1 stronie tematu dla przykładu
Nick - Klasa - Lvl - Pvp lvl
zacznę ja ;p
Etrin - Eir - 34 - 8 (stary char tzn. 4 dni temu założony)
Tamoko - Tia - 10 - 4 (Ten którym gram aktualnie)
Neliell-thief(Tia)-13-1
Deidd-wizard(Deinn)-23-2
NoraArendt -Eir - 28 - 4/5 (not sure)
Pobieram już gierke !
Jak co będę : FerinesPL lub Ferines
http://lunia.ijji.com/
Opisywać nie będę bo wszystko jest na home page ludzie lubiący mangę i anime zapewne to sobie sprawdza pzdr
Zeby nie było gra jest darmowa a twórca jej jest ta sama firma co stworzyła gunz the duel
a właśnie jeśli jakiś modek to ogląda niech zmieni nazwę tematu na Lunia - Mangowy Mmorpg ponieważ jest to gra online w stylu lineage 2 itp itd z góry thanks
Teraz mały spisik postaci naszych drogich użytkowników
Hazuma
Etrin - Healer - 34 lvl - 8 pvp lvl (stara postać)
Tamoko - Thief - 12 lvl - 4 pvp lvl (obecna)
Rayza
Deidd - Wizard - 23 lvl - 2 pvp lvl
Neliell - Thief - 13 lvl - 1 pvp lvl
Grocix
Noraarendt - Healer - 28 lvl - 5 pvp lvl
Juzefek
Mhroq - Thief - 2 lvl - 1 pvp lvl
Ferines
FerinesPl/Ferines - Tymczasowo brak info
Xantro
Kerniana - Thief - 11 lvl - brak info
Virusmaxi
Soul1337 - Knight - 9lvl - brak info
Nari
Brak info
Tompior
Tompior - Sieg - brak info
Reserved
Najlepiej pisać na priv Uzupełnianie prowadzić będe średnio co tydzień
Prevy Eir lvl ~15 PvP1
Previes Tia lvl 9 Pvp1
Serious Sam
22-10-2008, 16:53
Helgater - dopisz ten nick.
Ja sie wkurzylem, bo mi wyskakuje bug na Stage'u 3-9 i nic nie moge zrobic, a probowalem juz 5 razy...
To nie jest bug mosisz odpowiedziec X albo Y zreszta jak bedziesz online to okolo 21 moge ci pomoc moim healrem
Serious Sam
22-10-2008, 20:39
Możecie wbić, bo u mnie server no responding.
Faar ałeeej ;S
może jakieś prace są bo dziś od popołudnia takie mnie lagi wzięły (1 raz) ze sie grac nie dało ;p
Hej a wie ktoś skąd można dorwac throwning knife?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.