Pokaż pełną wersje : Profesje, a PvP
Więc tak grałem knightem(trochę) ale nabiłem 30lvl
I sorcem 52lvl
mam dylemat, bo idę pierwszy raz na serv PvP
A problem jest taki, że
Knight-dobry na początek(skillowanie mi nie przeszkadza :P) ale potem jak patrze na te wyższe lvl to tylko blokują i wo gule potem powoli idzie im ten lvl.
Sorc-Ciężko się na poczatku wybić na 25lvl bo mało many jest. Również od mniejszych lvli jest mało potworów dla sorca. Nie można skillować-nic to nie da bo ataki od różdżki nie zależą od mlvl. Dopiero później jest frajda.
Więc uwzględnijcie pvp i te 2 profesje. Która by była lepsza?
CytrynowySorbet
14-10-2008, 14:17
Sorcshytshyt
sorcdo piachu z Kaczynskim
Dobra jeżeli sorc to jak mam zacząć i jakie miasto wybrać żeby odrazu nie było pk :/
Świat Askara
Ghard Lage
14-10-2008, 15:40
Zależy od serwera polecam jakieś odludne miasto z rotami lub innym słabym mobami najlepiej na pacc area ;p
juran_se_spychowa
14-10-2008, 16:05
hmm... pekerzy są wszędzie... a najwięcej poluje właśnie na Ciebie, więc nigdzie nie będziesz się czuł bezpiecznie... co do prof to sroc ale ja i tak bym wybrał pala ^^
Więc tak myślę , że Venore i tam na Swamp Trolach jechac do 12lvl.
Potem przenieść się do MIni Fibuli przy Thais i do 20lvl. A potem Mino Tower/Soldki
ja tam Ci polecam antice - malo PK spokojny świat... taki dom spokojnej starości - jak już są to 30-40 levele co chcą haracza na expowisku bulisz 50 gp i masz spokój
jak juz masz serwer to idź na roty koło veno albo amazon camp
kazz. dwarfy 8-13, dwarfy + soldy 13-19, soldy + poj. guardy 19-26, guardy 26-?
xd
Sorc, duzo zdziala na pvp, czesto brany na wojny.
26 - 40 guardy (mfy + gfb)
@up
to mnie rozwalilo "czesto brany na wojny" xd wiesz na wojnie raczej sie nie patrzy jaka voc wazniejszy lvl zeby ladnie blokowac i tak jest potrzebnen duzo osob oczywscie chodzi mi o openki bo na trapy noob charami to sorc rlz ;d
@top
jesli lubisz robic lootbagi itp to wybierz sorca do 60lvl jest dosc ciezko czesto waste chyba ze z summonem ale pozniej jedziesz asy, dragi z profitem i dobrym expem ;p
HeppiChinol
15-10-2008, 21:52
Polecam kngihta, bo sorc moze w pare sekund pasc z zaskoczenia ...
Super, idzcie knightami tylko na wojne to nic nie zdzialacie, zauwaz ze na wojnie musi byc sorc, bo kto inny (oprocz druida) zrobi ci kombo sd itp?
Polecam kngihta, bo sorc moze w pare sekund pasc z zaskoczenia ...
A knight może w pare sekund paść bez zaskoczenia, bo się nie wyleczy.
Super, idzcie knightami tylko na wojne to nic nie zdzialacie, zauwaz ze na wojnie musi byc sorc, bo kto inny (oprocz druida) zrobi ci kombo sd itp?
PKuje knightami się świetnie, wbrew pozorowi knightami można dużo zdziałać.
A knight może w pare sekund paść bez zaskoczenia, bo się nie wyleczy.
PKuje knightami się świetnie, wbrew pozorowi knightami można dużo zdziałać.
2 kiny przebijaja def, reszta wbija na 'golego' przeciwnika <33
ta, w 5ciu strapowac kogos i klepac na autoattacku az gosciowi sie skoncza runy/ poty.
HeppiChinol
16-10-2008, 19:13
@3up
Sorc tym bardziej...
ta, w 5ciu strapowac kogos i klepac na autoattacku az gosciowi sie skoncza runy/ poty.
Nie mów że combo 8 knightów z exori grana które wynosi ok. 1,6k hp nie jest fajniejsze niż trzymanie hotkeya z sdkiem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.