Pokaż pełną wersje : Sorc Druid Opłaca się na facc
mam zamiar grać sorkiem ale mam problem bo narazie nie mam na pacca i czy sie opłaca grać sorkiem druidem na facc bo knightem nie chce mi sie skillować jak i pallem Aha i kto jaki świat wybrać bo myślałem o refugi aha i nie mam zamiaru używać bota ani kupywać nic na allegro
Stanley6a
14-10-2008, 18:59
Nie opłaca się.
@up
czemu sie nie oplaca? napisal narazie a jesli nigdy nie mial pacc to on mu nie bedzie brakowac ;p
@top
mysle ze sie oplaca na faccu spokojnie mozesz nabic z 40lvl dluzej niz palkiem/knightem (jesli niechcesz wastowac) ale pozniej pacc i asy 80k/h expa z profitem :P
Perspico
14-10-2008, 20:02
Nie opłaca się. Brak czarów - exori xx, ue, exura sio itd. Mało odpowiednich miejscówek dla sorca/druida do exp. Wybierz jakiś non-pvp jeśli chcesz zostawiać go afk na robienie runek, lub pvp jeśli chcesz nim pkować.
Smoczek8228
14-10-2008, 22:22
Może się opłaca, może nie... Sam aktualnie gram Sorcerem na Facc i jakoś mi super idzie... 1 lvl dziennie juz tak wbiłem 10 lvl'i... zobaczymy co będzie dalej... sądzę, że takie tempo gry jaki mam ja da się wytrzymać do około30-35 lvl'u... później kupuje Pacc... Sam oceń swoje możliwości... Ale nawet ja grasz 1h dziennie i tylko expisz i nie tracisz czasu na głupoty takie jak zwiedzanie mapy to wbijesz ten 40 lvl na Facc, w okolo (2 miesiące... zależy czy umiesz grać :)) potem będzie coraz gorzej... Sam Siebie oceń...
Mam nadzieję, że pomogłem... Pozdr0 !!! :D
kombossik123
14-10-2008, 22:39
40 lvl 2 miechy? Przecież w ~5h da się około 10 lvl wbic (chodzi mi o wyjście z rooka) (nie mówie już że ja wybociłem 37 ed w 2 dni)
brawo osiągnięcia... jak ty to zrobiłeś? ściągnąć bota i go użyć naprawdę trudne...
Sprawa jest prosta:
1. Lenok nie mial pacc, wiec nie wie jakie ma mozliwosci w 100%.
2. Sorc/druid - nie piszcie ze bez pacc to lipa itp. Da sie grac przyjemnie, tylko zamiast visow uzywasz runek lub np. od 33 lvl chodzisz na guardy gdzie zabierasz ze soba 5 gfb i bijesz z samego wanda
3. Knight - nie trzeba skilowac, np. ja skilowalem tylko do 30/30 co zajmuje chwile, i caly czas exp, polecam DC, EF na poczatku
4. Paladin - szybki skill do 50 i jazda z dwarfami (najpierw dwarfy + dwarfy soldiey, potem guardy)
Swiat, polecam non-pvp zaobaczysz bez stresu ze Cie zabija jak to jest, a jak cos to przeniesiesz sie na pvp.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.