Pokaż pełną wersje : Knight Expienie
PewienFajter
15-10-2008, 09:30
Knight, level 35, skille 74/73. Moje eq to K-Set, Crusader Helmet, Medusa Shield, BS i fur boots. Nie wiem gdzie expić, chodzi mi o 0 waste i niezły exp...
Mam obs knife ... Na którym levelu podołam na dragach, z shooterem czy bez? Please odp!;(
Mozesz sprobowac poexpic na cycach na pohu z brionia 2-h,
Jak exp ci nie bedzie odpowiadac to idz na kopalnie kolo kazz albo na tamtejszy mino tower jak bedzie mial farta to zrespi sie th horned fox i bedzie sporo kasy.
Wedlug mnie powinienes dac dragowi rade solo z 2-h bronia a expic na nich od 40-45 lvl z zyskiem na zwyklych dragach.
PewienFajter
15-10-2008, 13:18
Będę expił narazie pod MS a jak dobije ten 40 lvl to może spróbuję coś z dragami... Dzięki za info... Ale ostatnio na Mino Tower byly 3 Archery i 7 Minotaurów Guardów więc rady bym raczej nie dał... :baby:
TaJemniczy
15-10-2008, 13:35
Knight, level 35, skille 74/73. Moje eq to K-Set, Crusader Helmet, Medusa Shield, BS i fur boots. Nie wiem gdzie expić, chodzi mi o 0 waste i niezły exp...
Mam obs knife ... Na którym levelu podołam na dragach, z shooterem czy bez? Please odp!;(
TaJemniczy, stopień zaawansowania ''wysoki', opinie zazwyczaj krytyczne/obiektywne. Moje zdanie w tej sprawie, szukaj, szukaj, szukaj i próbuj, próbuj, próbuj, słowo, to nie boli.......:D
Kurczakos
15-10-2008, 13:52
Gdzie mam expić? Porady dla niezdecydowanych. (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807) W tym temacie możesz pytać o takie rzeczy...
Guardy, zolwie, scaraby, barbariany, (juz mozna dragi), wyverny, of, ef
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.