zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kto rządzi arcanią ?

Revisin
15-10-2008, 16:08
Może mi ktoś powiedziec kto aktualnie rządzi arcania ?? bo interregnum sie rozpadło na dark purples faster turtles oraz gidlia Lamusiniego I dont need anyone wiec kurcze blade kto rządzi arcania !?

Koszyk
15-10-2008, 19:48
Mózg Ci sie chyba rozpadł.

Eti
16-10-2008, 05:29
Hmm narazie jednak luki z nethem ze wzgledu :
po 1 ) kasa kasa kasa robi swoje
po 2 ) Aata za nimi stoji a jak nooby widze ze tam jest aata to leca jak pszczoly do miodu
po 3) Jesio jest medi ktory ma lvl i kase kase kase
po 4) kilka malo znaczacych przydupasow

puki beda te 3 punkty mysle ze luki jest niezagrozony , pomimo ze niema zaduzo czasu aby kierowac gildią ....

lecz

wszystko moze sie kiedys zmienic zalezy kto jakie bedziem ial ambicje , i ile jesio hiszpanie beda korzystac z expa i zbierania kasy a pewnego dnia zproobuja zrobic to z luki co kiedys on zrobil znimi .... mimo ze ma duzo "friendow" to ma tyle samo wrogow a hiszpanie expia , canavi expia , lr zbiera kase wkoncu ktos sie zbuntuje i wojna odnowa :(

Naesse
16-10-2008, 22:47
osz, kiedy ja grałem na arcani dawno temu to rządził fosfik (czy tam fostfik) i jego gildia...

Picinhoxs
17-10-2008, 08:26
Hmm narazie jednak luki z nethem ze wzgledu :
po 1 ) kasa kasa kasa robi swoje
po 2 ) Aata za nimi stoji a jak nooby widze ze tam jest aata to leca jak pszczoly do miodu
po 3) Jesio jest medi ktory ma lvl i kase kase kase
po 4) kilka malo znaczacych przydupasow

puki beda te 3 punkty mysle ze luki jest niezagrozony , pomimo ze niema zaduzo czasu aby kierowac gildią ....

lecz

wszystko moze sie kiedys zmienic zalezy kto jakie bedziem ial ambicje , i ile jesio hiszpanie beda korzystac z expa i zbierania kasy a pewnego dnia zproobuja zrobic to z luki co kiedys on zrobil znimi .... mimo ze ma duzo "friendow" to ma tyle samo wrogow a hiszpanie expia , canavi expia , lr zbiera kase wkoncu ktos sie zbuntuje i wojna odnowa :(

ile wogole lr przechlalo kasy wogole? 50kk?

Krukson
17-10-2008, 08:36
Lepsza połowa Turtlesów :)

VmaX
17-10-2008, 19:17
Lepsza połowa DPFT? Dziwne, że śmiecie Typu Clapek, Ames, Achmed i połowa Interr robi sobie co chce i ma na wszystko Wyjebane :)

Szefie :)
17-10-2008, 19:31
Akurat ci co ich wymieniles nie byli z DPFT. Wasze rozumowanie (ludzi z Arcanii) jest lekko mowiac troche bezsensowne. Wg ciebie po co walczylismy przez +- pol roku? zeby miec takie same prawa i mozliwosci jak jakikolwiek pionek obywatel arcanii? Chyba po to zeby moc robic co nam sie zywnie podoba, a to ze ty trzymales dupke w pzcie kiedy my sie bilismy to tylko i wylacznie twoj problem.

VmaX
18-10-2008, 10:33
@up
Ja nie wymieniałem DPFT tylko wymieniałem pionków z Interr, którzy są przy władzy(mam nadzieje nie na długo) :)
Akurat Alunir, Krylek,Fenik,Medivh Shady, Aata i wiele wiele innych normalnych graczy ani razu nic do mnie nie sapali ani mnie z expa nie wyjebali?
Ludzie, którzy byli już przy władzy kiedyś, są normalni :) A piony myślą, że są nie wiadomo KIM.

Ylder
18-10-2008, 10:35
Ja .

Golradir
18-10-2008, 10:45
Akurat ci co ich wymieniles nie byli z DPFT. Wasze rozumowanie (ludzi z Arcanii) jest lekko mowiac troche bezsensowne. Wg ciebie po co walczylismy przez +- pol roku? zeby miec takie same prawa i mozliwosci jak jakikolwiek pionek obywatel arcanii? Chyba po to zeby moc robic co nam sie zywnie podoba, a to ze ty trzymales dupke w pzcie kiedy my sie bilismy to tylko i wylacznie twoj problem.

norma na Arcani, poziom napinania wzrasta z posiadaną władzą...i raczej w dp siedzieli ludzie którzy brali udział w wojnie, większość "pionków" którzy się nie wmieszali w nią normalnie sobie grała

Koszyk
18-10-2008, 11:28
norma na Arcani, poziom napinania wzrasta z posiadaną władzą...i raczej w dp siedzieli ludzie którzy brali udział w wojnie, większość "pionków" którzy się nie wmieszali w nią normalnie sobie grała

No wlasnie dlatego ze "pionki" sie nie mieszali to mogli sobie normalnie grac, a my walczylismy o "dobro arcani" (uwierz mi dobrze ze my wygralismy nie LR). I siedzielismy w pz po to zeby pozniej wyjsc z niego i skopac dupe tym... 'zlym LRowcom'. Zeby wlasnie "pionki" mogly sobie pograc spokojnie a nie biegac bez bohow.

Eti
19-10-2008, 03:08
No wlasnie dlatego ze "pionki" sie nie mieszali to mogli sobie normalnie grac, a my walczylismy o "dobro arcani" (uwierz mi dobrze ze my wygralismy nie LR). I siedzielismy w pz po to zeby pozniej wyjsc z niego i skopac dupe tym... 'zlym LRowcom'. Zeby wlasnie "pionki" mogly sobie pograc spokojnie a nie biegac bez bohow.

a teraz nie jest pa ? to popytaj ludzi a niegadaj ze jest wszystko super moze tylko z twojej perspektywy :D

A tak ktos z zekomo inter wkoncu sie przyznal ze nie walczyliscie dla lepszej arcani tylko aby niebyc juz pionem ale to juz niewazne i tak bedzie zaraz wojna potem next potem next i tak ciagle juz nie bedzie takiego sqadu nigdy ja dpft.

A luki ... hmmm .... kopie sobie mogile sam i chyba juz wie co sie swieci wiec nie podzieli paymentow z wojny ... bo jesio ta kasa pozwala 3ymac w ryzach publike.

Btw. Zbieram obstawiania placone 1do3 radena silva venore
Kto wywola teraz wojne i bedzie chcial siasc na tronie ?

Canavi ? z old ng ?
Hiszpanie ktorzy nacierpieli sie za zadow lukiego ?
lr ?
Warszawa ?
czy czesc Interu ktora chce sobie robic co im sie poboba i nie sluchac sie lukiego :D ?
Ktoś inny tzw. Czarny Koń ?

WIec obstawiać !

Koszyk
19-10-2008, 11:53
No napewno jest mniejsze PA niz gdyby LR wygralo wojne.

Lafa_elo
19-10-2008, 12:42
Ja wiem kto wywola wojne hah juz nawet kase konie zbieraja

Smokuu
19-10-2008, 15:59
Ja wiem kto wywola wojne hah juz nawet kase konie zbieraja

kto ._.?

.

Lafa_elo
19-10-2008, 16:19
kto ._.?

.

forum to odpowiednie miejsce do chwalenia sie takimi informacjami?

Viste
19-10-2008, 16:36
O.O
16:22 Farylin Manson [114]: BUY BOH------MSG ME

Czyżby hiszpański wódz powrócił? Podobno zajety studiami to może new owner?

Smokuu
19-10-2008, 16:46
forum to odpowiednie miejsce do chwalenia sie takimi informacjami?

jezeli nie lubisz sie chwalic na forum to wystarczy pm hrhr ^,^

Thuygioshok
19-10-2008, 17:16
smokuu wez pospamuj, nienawidze cie ale teraz to nuda jest bez ciebie

Smokuu
19-10-2008, 17:26
smokuu wez pospamuj, nienawidze cie ale teraz to nuda jest bez ciebie

tez cie lubie heh :L

Thuygioshok
19-10-2008, 17:48
spam wraca :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Lafa_elo
19-10-2008, 17:54
to napisz do mnie na Tibi to pogadamy :)

xoz
19-10-2008, 18:02
proste ze espaniole, wezma paru pajacow z lr do pomocy, obala it a potem polacy dostana od nich kopa i sie skonczy
a i tak wszyscy wiedza ze to ja zostane komunistycznym dyktatorem i poty na kartki beda

Golradir
21-10-2008, 21:03

ogólnie zgadzam sie ze gdyby wygrało LR to było by gorzej, ale hasło "dla dobra arcani" to one powinno brzmieć "dla dobra swojego no i arcani" :p widać pa i brak szacunku ze strony niektórych członków Int no ale wygraliście największą wojnę na servie to teraz rządzicie i tyle

Faytah
21-10-2008, 21:38
ogólnie zgadzam sie ze gdyby wygrało LR to było by gorzej, ale hasło "dla dobra arcani" to one powinno brzmieć "dla dobra swojego no i arcani" :p widać pa i brak szacunku ze strony niektórych członków Int no ale wygraliście największą wojnę na servie to teraz rządzicie i tyle

dobrze prawisz :P