Pokaż pełną wersje : Kto rządzi arcanią ?
Może mi ktoś powiedziec kto aktualnie rządzi arcania ?? bo interregnum sie rozpadło na dark purples faster turtles oraz gidlia Lamusiniego I dont need anyone wiec kurcze blade kto rządzi arcania !?
Mózg Ci sie chyba rozpadł.
Hmm narazie jednak luki z nethem ze wzgledu :
po 1 ) kasa kasa kasa robi swoje
po 2 ) Aata za nimi stoji a jak nooby widze ze tam jest aata to leca jak pszczoly do miodu
po 3) Jesio jest medi ktory ma lvl i kase kase kase
po 4) kilka malo znaczacych przydupasow
puki beda te 3 punkty mysle ze luki jest niezagrozony , pomimo ze niema zaduzo czasu aby kierowac gildią ....
lecz
wszystko moze sie kiedys zmienic zalezy kto jakie bedziem ial ambicje , i ile jesio hiszpanie beda korzystac z expa i zbierania kasy a pewnego dnia zproobuja zrobic to z luki co kiedys on zrobil znimi .... mimo ze ma duzo "friendow" to ma tyle samo wrogow a hiszpanie expia , canavi expia , lr zbiera kase wkoncu ktos sie zbuntuje i wojna odnowa :(
osz, kiedy ja grałem na arcani dawno temu to rządził fosfik (czy tam fostfik) i jego gildia...
Picinhoxs
17-10-2008, 08:26
Hmm narazie jednak luki z nethem ze wzgledu :
po 1 ) kasa kasa kasa robi swoje
po 2 ) Aata za nimi stoji a jak nooby widze ze tam jest aata to leca jak pszczoly do miodu
po 3) Jesio jest medi ktory ma lvl i kase kase kase
po 4) kilka malo znaczacych przydupasow
puki beda te 3 punkty mysle ze luki jest niezagrozony , pomimo ze niema zaduzo czasu aby kierowac gildią ....
lecz
wszystko moze sie kiedys zmienic zalezy kto jakie bedziem ial ambicje , i ile jesio hiszpanie beda korzystac z expa i zbierania kasy a pewnego dnia zproobuja zrobic to z luki co kiedys on zrobil znimi .... mimo ze ma duzo "friendow" to ma tyle samo wrogow a hiszpanie expia , canavi expia , lr zbiera kase wkoncu ktos sie zbuntuje i wojna odnowa :(
ile wogole lr przechlalo kasy wogole? 50kk?
Lepsza połowa Turtlesów :)
Lepsza połowa DPFT? Dziwne, że śmiecie Typu Clapek, Ames, Achmed i połowa Interr robi sobie co chce i ma na wszystko Wyjebane :)
Szefie :)
17-10-2008, 19:31
Akurat ci co ich wymieniles nie byli z DPFT. Wasze rozumowanie (ludzi z Arcanii) jest lekko mowiac troche bezsensowne. Wg ciebie po co walczylismy przez +- pol roku? zeby miec takie same prawa i mozliwosci jak jakikolwiek pionek obywatel arcanii? Chyba po to zeby moc robic co nam sie zywnie podoba, a to ze ty trzymales dupke w pzcie kiedy my sie bilismy to tylko i wylacznie twoj problem.
@up
Ja nie wymieniałem DPFT tylko wymieniałem pionków z Interr, którzy są przy władzy(mam nadzieje nie na długo) :)
Akurat Alunir, Krylek,Fenik,Medivh Shady, Aata i wiele wiele innych normalnych graczy ani razu nic do mnie nie sapali ani mnie z expa nie wyjebali?
Ludzie, którzy byli już przy władzy kiedyś, są normalni :) A piony myślą, że są nie wiadomo KIM.
Golradir
18-10-2008, 10:45
Akurat ci co ich wymieniles nie byli z DPFT. Wasze rozumowanie (ludzi z Arcanii) jest lekko mowiac troche bezsensowne. Wg ciebie po co walczylismy przez +- pol roku? zeby miec takie same prawa i mozliwosci jak jakikolwiek pionek obywatel arcanii? Chyba po to zeby moc robic co nam sie zywnie podoba, a to ze ty trzymales dupke w pzcie kiedy my sie bilismy to tylko i wylacznie twoj problem.
norma na Arcani, poziom napinania wzrasta z posiadaną władzą...i raczej w dp siedzieli ludzie którzy brali udział w wojnie, większość "pionków" którzy się nie wmieszali w nią normalnie sobie grała
norma na Arcani, poziom napinania wzrasta z posiadaną władzą...i raczej w dp siedzieli ludzie którzy brali udział w wojnie, większość "pionków" którzy się nie wmieszali w nią normalnie sobie grała
No wlasnie dlatego ze "pionki" sie nie mieszali to mogli sobie normalnie grac, a my walczylismy o "dobro arcani" (uwierz mi dobrze ze my wygralismy nie LR). I siedzielismy w pz po to zeby pozniej wyjsc z niego i skopac dupe tym... 'zlym LRowcom'. Zeby wlasnie "pionki" mogly sobie pograc spokojnie a nie biegac bez bohow.
No wlasnie dlatego ze "pionki" sie nie mieszali to mogli sobie normalnie grac, a my walczylismy o "dobro arcani" (uwierz mi dobrze ze my wygralismy nie LR). I siedzielismy w pz po to zeby pozniej wyjsc z niego i skopac dupe tym... 'zlym LRowcom'. Zeby wlasnie "pionki" mogly sobie pograc spokojnie a nie biegac bez bohow.
a teraz nie jest pa ? to popytaj ludzi a niegadaj ze jest wszystko super moze tylko z twojej perspektywy :D
A tak ktos z zekomo inter wkoncu sie przyznal ze nie walczyliscie dla lepszej arcani tylko aby niebyc juz pionem ale to juz niewazne i tak bedzie zaraz wojna potem next potem next i tak ciagle juz nie bedzie takiego sqadu nigdy ja dpft.
A luki ... hmmm .... kopie sobie mogile sam i chyba juz wie co sie swieci wiec nie podzieli paymentow z wojny ... bo jesio ta kasa pozwala 3ymac w ryzach publike.
Btw. Zbieram obstawiania placone 1do3 radena silva venore
Kto wywola teraz wojne i bedzie chcial siasc na tronie ?
Canavi ? z old ng ?
Hiszpanie ktorzy nacierpieli sie za zadow lukiego ?
lr ?
Warszawa ?
czy czesc Interu ktora chce sobie robic co im sie poboba i nie sluchac sie lukiego :D ?
Ktoś inny tzw. Czarny Koń ?
WIec obstawiać !
No napewno jest mniejsze PA niz gdyby LR wygralo wojne.
Lafa_elo
19-10-2008, 12:42
Ja wiem kto wywola wojne hah juz nawet kase konie zbieraja
Ja wiem kto wywola wojne hah juz nawet kase konie zbieraja
kto ._.?
.
Lafa_elo
19-10-2008, 16:19
kto ._.?
.
forum to odpowiednie miejsce do chwalenia sie takimi informacjami?
O.O
16:22 Farylin Manson [114]: BUY BOH------MSG ME
Czyżby hiszpański wódz powrócił? Podobno zajety studiami to może new owner?
forum to odpowiednie miejsce do chwalenia sie takimi informacjami?
jezeli nie lubisz sie chwalic na forum to wystarczy pm hrhr ^,^
Thuygioshok
19-10-2008, 17:16
smokuu wez pospamuj, nienawidze cie ale teraz to nuda jest bez ciebie
smokuu wez pospamuj, nienawidze cie ale teraz to nuda jest bez ciebie
tez cie lubie heh :L
Thuygioshok
19-10-2008, 17:48
spam wraca :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Lafa_elo
19-10-2008, 17:54
to napisz do mnie na Tibi to pogadamy :)
proste ze espaniole, wezma paru pajacow z lr do pomocy, obala it a potem polacy dostana od nich kopa i sie skonczy
a i tak wszyscy wiedza ze to ja zostane komunistycznym dyktatorem i poty na kartki beda
Golradir
21-10-2008, 21:03
ogólnie zgadzam sie ze gdyby wygrało LR to było by gorzej, ale hasło "dla dobra arcani" to one powinno brzmieć "dla dobra swojego no i arcani" :p widać pa i brak szacunku ze strony niektórych członków Int no ale wygraliście największą wojnę na servie to teraz rządzicie i tyle
ogólnie zgadzam sie ze gdyby wygrało LR to było by gorzej, ale hasło "dla dobra arcani" to one powinno brzmieć "dla dobra swojego no i arcani" :p widać pa i brak szacunku ze strony niektórych członków Int no ale wygraliście największą wojnę na servie to teraz rządzicie i tyle
dobrze prawisz :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.