Pokaż pełną wersje : Czy da się grać tym knightem?
Witam.
Mam Knighta na asterze 9lvl ze skilami 27/26 eq to P-legi, dark armor, d-helmet,jagged sword, 1,1k. Nie chce skilować, a innych postaci mam dość. Mam więc pytanie czy warto grać i ewentualnie na czym expić.
a jakie profesje i jakie levele masz na tych postaciach?
Vasudanin
18-10-2008, 18:57
Chłopie, co masz do stracenia? Graj, może będziesz kiedyś legendą. :)
A co do expienia, z tymi skillami to rotwormy zwykłe, ale poskilluj minimum do 40/40, naprawde szybko wejdą.
Każdy sławny rycerz miał podobne początki. xD
Czytałem, że Bubble nigdy nie skilowała ;D. Czytałem tutaj o osobach co nie skilowały, albo mało skilowały. Sam orłem nie jestem na 42 mam 65\65. Na takich skilach to możesz jak już wyżej powiedziano iść na roty.
Równie dobrze mógłbyś zrobić 2 postacie, przejść nimi tutoriala i zadawać na forum pytania którą powinieneś grać...
W Tibii nie da się zepsuć chara jak to bywa w innych mmorpg, więc graj tym knightem. No chyba, że środowisko gry tej profesją Ci nie pasuje, wtedy zastanów się nad zmianą na inną.
Tibinosss
18-10-2008, 21:04
tak jak kolega wyżej napisał wbij trochę skilla przynajmniej te 40/40 ja też mam dość skillowania na 25 knighcie ze skillami 55/55 1% w 10min leci ale zal... graj graj, tak macie racje skille są ważne ale najważniejsze są umiejętności i sposób myślenia ;] więc graj i ciesz się grą knight to naprawdę ciekawa profesja
Teraz gram Knightem i tez mi sie nie chce sikloowac.
Mam fajny system skillowania dla mnie:
Ide nabijam ze 2 skille albo 1 i ide na potwory i zobacze jakie hity wchodza, jak nie wchodza te co chce to skilluje dalej, a jak wchodza fajne ide se poexpic.
Skillowanie to jedna z najnudniejszych elementów gry knightem, ba ona JEST NAJNUDNIEJSZA!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.