Pokaż pełną wersje : Nowa Wojna ... ?
To sunze dzisiaj dowodził Tiadem czy kto inny o.O ??? Głupio mi sie śmiać ze strony za ktora trzymam kciuki w tej wojnie :/ Lecz patrząc na dzisiejsza rzeź mam ochotę nie być za nikim :/
Drings z Titani byl na Sunze, Sunze na Masakratusie :p
Ja bym wolał sam paść na swoim charze aniżeli ktoś miałby moim padać :/
Ja bym wolał sam paść na swoim charze aniżeli ktoś miałby moim padać :/
Kuba aka Mazakratóz nie mogl isc na akcje gdyz bylo po godzinie 21, a jak wiadomo rodzice nie pozwalaja mu grac po tej godzinie, a Sunze nawet woli oddac passy, bo:
1) mniejsze prawdopodobienstwo detki (gdy gra ktos kto ogarnia, a, ze nikt nie ogarnia komu daje passy to inna spraw)
2) Nie musi sie tlumaczyc jak glupio padnie
3) Zawsze moze powiedziec "JA I TAK MAM WYJEBANE W TA GRE NO LIFERY!!!''
Pinty'ith
22-01-2009, 22:23
pinty wyrasta na "wojownika" ahahaha
to ty kladziesz chuja na twoich kumpli z ktorymi walczyles az do otrzymania bana wiec napewno na wiekszego w tej wojnie od Ciebie
to ty kladziesz chuja na twoich kumpli z ktorymi walczyles az do otrzymania bana wiec napewno na wiekszego w tej wojnie od Ciebie
kogo nazywasz kolega? moi koledzy w to przestali grac albo sie wyplacili, paru ich zostalo, maja w koncu takich pieknych druidow jeszcze jak zavros xendosa i averios to beze mnie dadza rade xD
no widac jak "daja rade" nawet z tobA
nie moja wina ze ich pozostale druidki nie ogarniaja ;]
JozekCoPchaWozek
25-01-2009, 17:29
nie moja wina ze ich pozostale druidki nie ogarniaja ;]
Trochę to napisałeś narcystycznie. Wysoką masz samoocenę. Piszesz, że ich pozostałe druidy nie ogarniają, a siebie nie skomentowałeś, czyli można z tego wywnioskować, że uważasz się za super ogara, a to, że przegrywacie w żadnym procencie nie jest Twoją winą. Normalnie Xanoxin marnujesz się.
/Jozek~
moze i mam wysoka samoocene, nie moja wina ze ktos kto ma 150 druida nie umi go wykorzystac i robi to co sorc albo i mniej
cześć
mógłbym ktoś nie rozpisując się opisać sytuacje na Nebuli?
chciałbym zacząć grać ale nie wiem czy się opłaca...
kto z kim się bije itp. itd.
kozaczeprzezneta
27-01-2009, 08:32
niikt z nikim było vo z tiadem ale tiad juz nie loga praktycznie...
Bosy_Wiesniak
27-01-2009, 15:51
Ktos tu kiedys wspomniał o przewadze baranow prowadzonych przez lwa, nad lwami prowadzonymi przez barana. Moja skromna osoba miala natomiast odrazu wrazenie (naturalnie z całym szacunkiem), ze Tiad to barany prowadzone przez barana. No i skonczyło sie tak jak musiało.... Przegrali cos co było nie do przegrania.
Pinty'ith
27-01-2009, 17:51
Ktos tu kiedys wspomniał o przewadze baranow prowadzonych przez lwa, nad lwami prowadzonymi przez barana. Moja skromna osoba miala natomiast odrazu wrazenie (naturalnie z całym szacunkiem), ze Tiad to barany prowadzone przez barana. No i skonczyło sie tak jak musiało.... Przegrali cos co było nie do przegrania.
Dziadek, nie ma co, jak cos dojebiesz to ora prosto w serce :DDDD
Agree.
Czyli sporo Vu bedzie expic przez 30 dni :P wzbogaca sie :D
JaSprite
31-01-2009, 00:40
Jak maja expic jak za boty ban!
Czyli sporo Vu bedzie expic przez 30 dni :P wzbogaca sie :D
Sunze 2x
Phoobos 2x raz bez bless
Wit'Boy
Dutrio
Wina Romex
Waraxerr
Phoenix chyba i jeszcze inne piony dzis dededddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddddd
yoyo
Jak mi sie smiac chcialo jak te wannabe z ab kozaczyly ze wracaja rozjebac nebule :D
To ja już wczoraj sobie chwilkę poexpilem.
nooo vu & tiad poexpilo ale troche na - ;/////////////////////////////
Pinty'ith
31-01-2009, 19:05
pg jebia ze o jaaaa
Streetmajster
31-01-2009, 20:56
pg jebia ze o jaaaa
nie samą tibia zyje czlowiek, ale ty tego kaflu nie zrozumiesz. zreszta gdybym był tobą to pewnie tez bym jebał napinke na forum. :)
nie samą tibia zyje czlowiek, ale ty tego kaflu nie zrozumiesz. zreszta gdybym był tobą to pewnie tez bym jebał napinke na forum. :)
pomysl co tera napisales, pomysl w jakim kontekscie on to napisal, pierdolnij sie w czolo i przepros
Streetmajster
05-02-2009, 14:44
pomysl co tera napisales, pomysl w jakim kontekscie on to napisal, pierdolnij sie w czolo i przepros
Tobie mogę napluć w pysk lamusie i 3m ryj. Elo<<<
Tobie mogę napluć w pysk lamusie i 3m ryj. Elo<<<
Moge Ci sie nawet sposcic jezeli jestes pracoholikiem : ) : )
Wawiernia jeszcze gra na Nebuli :D?
Ludzie to tylko gra, mimo iż wielu pasjonatów chciałoby aby wszyscy uczestnicy gry wczuli się w klimat przestrzegali regół i żyli jak zacni rycerze to tak jak w życiu - poprostu się nie da, ile postaci tyle charakterów czasami ktoś kreuje swoja postać kierując się zupełnie innymi zasadami niż w żuciu bo on potrafi rozgraniczyć prawdziwe życie od świata fantasy w jaki przenosi nas ta forma zabawy zwana potocznie TIBIĄ.
Pozdrawiam wszystkich myślących uczestników gry :P
Bosy_Wiesniak
25-07-2009, 11:53
Xaema nie ma forum zdechlo.... :)
Pozdro all
Pozdro all
Oho jest i dziadzia ^^ Wariat :D
Pozdro all
PAWEŁ WRÓĆ!!!!!!!! :(
Pozdro all
Co tam słychać dziadek? B)
kozaczeprzezneta
29-08-2009, 11:16
no wlasnie kur*a forum zdechło piszczcie jak tam wojna bo nie gram juz na noobuli a statystyk nie widze
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.