Pokaż pełną wersje : Paladyn czy Sork
Cosinus1990
19-10-2008, 13:43
Mam dylemat ;/
Mam 50 sorka i 60 paladyna ze skilami 84/70
co mi poradzicie, którą postacią grać (obydwie mi pasują, ale chciałem się jedną wybić, pacca będe mieć w maju)
jaki mlvl ma sorc? i na jakim to świecie?
Jeżeli pacc dopiero w maju to weź paladyna...posilluj ile możesz, poexp do 80,
zbierz kaskę na blessy, czary dla pacc no i na assassinki (eq liczę że masz bardzo dobre). Zbierz kaskę i kup itemy do assassin outfit
Cosinus1990
19-10-2008, 16:17
jaki mlvl ma sorc? i na jakim to świecie?
pvp
mlvl stosunkowo niski 45+ (dokładnie nie pamiętam)
Jeżeli pacc dopiero w maju to weź paladyna...posilluj ile możesz, poexp do 80,
zbierz kaskę na blessy, czary dla pacc no i na assassinki (eq liczę że masz bardzo dobre). Zbierz kaskę i kup itemy do assassin outfit
tzn. ze skile 84/70 są tak małe że należy skilować ? ;d
MnichU1007
19-10-2008, 16:38
@up
Jak pacc ma być w maju to lepiej poskillać jeszcze trochę na facc tak do 90/72, ale to tylko moje zdanie.
pvp
mlvl stosunkowo niski 45+ (dokładnie nie pamiętam)
tzn. ze skile 84/70 są tak małe że należy skilować ? ;d
a co innego masz do roboty do maja?:P wbij jakieś 90 + i będziesz później jak maszynka kosił wszystko na paccu ;)
i zrób całą resztę o której mówiłem w 1 poście.
Cosinus1990
19-10-2008, 17:32
a co innego masz do roboty do maja?:P wbij jakieś 90 + i będziesz później jak maszynka kosił wszystko na paccu ;)
i zrób całą resztę o której mówiłem w 1 poście.
a mozna expic na faccu?
nom tak. Ja też Ci radzę palka. :) poskilluj trochę i expij do 90 albo wyżej :)
a mozna expic na faccu?
no można np na:
Dragon lair venore -shield +rs
Giant spidery na poh-u -bohy +kusza +power bolty
Of -rs+shield
;)
:D :D :D
na faccu kup pelno kamoli i doskilluj do 90 dista lepiej tracic czas na facc niz na pacc!
Ghard Lage
19-10-2008, 21:23
no można np na:
Dragon lair venore -shield +rs
Giant spidery na poh-u -bohy +kusza +power bolty
Of -rs+shield
;)
:D :D :D
Na pohu z takimi skillami i lvlem może se na luzie expić z rsami... Tak btw poh to nie miejsce dla expa tylko dla loota...
Topic:
"Bierz co chcesz ..."
Ale palka na faccu do maja możesz nieźle stuningowac chociaż sorkiem mlvl także można przykoksić ;p Moja rada kup paladin armor i olej skille takie jakie masz wystarczą a no i najlepiej jakbyś dobił 70lvl do maja i wtedy asski w łapę i pg.
Cosinus1990
19-10-2008, 23:05
a co jest lepsze 150 ms czy 150 rp
planuję pg ;)
pvp -sork
non-pvp - pal
Sorkiem moze i bedziesz lepiej walił ale bedziesz prawie po kazdym expieniu na - wychodził a palkiem na odwrót :)
PALLEM NA 100% GRAJ
sorkiem same waste
pall na faccu rox a na paccu tez :D
Palek uniwersalny, sorc zajebiaszczy.
Masz kase na expa`dla takiego delikwenta to rzadzi ;)
Wiec bralbym sorca..
Jezeli chcesz prosta gre to wez palka.
Kwestia gustu i sposobu gry. ;)
Na 150 lvl zarówno rp jak i ms może mieć waste-zależy od sposobu expienia. Jednak zawsze większy respekt będzie mieć ms
a co jest lepsze 150 ms czy 150 rp
planuję pg ;)
Wg mnie lepszy pal. Zależy to jednak od sposobu gry. Jeżeli masz lagi -graj pallem. Jeżeli nie masz zbyt dużo kasy żeby przedłużać pacca- graj pallem. Nie pograsz normalnie sorcem bez pacca na wyższym lvl, a jak masz lagi to wystarczy sekunda żebyś gryzł glebe. Osobiście mam 140 sorca na pacerze (jak ktos chce kupic to msg xd) i nie mogac wytrzymac z ogromnymi lagami przenosze sie na nerane zaczynajac gre pallem.
Na 150 lvl zarówno rp jak i ms może mieć waste-zależy od sposobu expienia. Jednak zawsze większy respekt będzie mieć ms
Zgadzam sie. Gra pallem jest prostsza od sorcem, szczegolnie przy lagach..
Cosinus1990
21-10-2008, 23:35
wybrałem sorka ;) jestem ambitny ;)
mam zamiar do końca maja robić sdeki ;) myślę że z 50 bp narobie, a przy odrabianiu soula może 60 lvl wpadnie ;o
teraz moje pytanie brzmi ;)
jak będe miał 50 bp sd, to gdzie mogę iść z blokerem? i ile lvli wbije na tych 50 bp ?
pierw zrób -.^ potem myśl
DL-e, Frosty, Wyspa GS, Warlocki
Deaf Scream
26-10-2008, 21:23
Moim skromnym zdaniem, to robienie masowe sd dla mlv mija się z celem na facu :] Po pierwsze soule, po drugie robienie run prze 3 miechy naprawdę jest nudne. Śmiem twierdzić, że palkiem przez ten czas na guardach zaroiłbyś więcej kasy, za co mógłbyś kupić manasy i zrobić te sdki szybko , a nawet pewnie by jeszcze zostało kasy ;) a soule na pacu lecą o niebo szybciej.
Dodatkowo zastanawia mnie dlaczego dopiero w maju będzie pac.. jeżeli chcesz naprawde robić pg i lubisz tą grę to kupując paca za rl casch to nawet nie złotówka za dzień, czyli jeden baton dziennie mniej i kasa jest ta sama :]
Miej też na uwadze, że sorc na fac to łatwy cel dla pk.. bo nie ma gran hura przede wszystkim ;]
50 bp sd ? jest max 6-7 leveli na frostach liczac od 60 lvl :) wiem bo tak expilem. Robienie run na facc to najwieksza glupota. Jezeli chcesz grac sorcem to idz poprostu na guardy i ciagaj sobie loot bagi spokojnie mozesz walic je z woi i bedziesz na + zbierajac wszystko. Radzil bym ci jednak palka poniewaz ma on juz dosc duzy lvl co daje mu szybkosc a skille masz bardzo ok.
Cosinus1990
27-10-2008, 00:04
to moze hmmy ? ;d
Wg. mnie weź sorcerera bo więcej wali :D
Każdy wali tak samo a różnią się tylko żywiołami
Diablo91
27-10-2008, 14:25
to moze hmmy ? ;d
Na FACC nie opłacalne jest robienie jakich kolwiek run ponieważ:
- nie posiadasz promocji i mana/hp szybciej Ci nie leci. (I meen: royal, eleder, master, elite).
- Soul leci wolniej
- Kupowanie life ringów nie sensu na robienie runek na FACC.
@topic:
Moim zdaniem graj palladynem. Jeśli pallek jest na pvp to skilluj na monkach itp. do 85 dista (lub 90, zależy od twojej cierpliwości) i exp. Jeżeli grasz na no-pvp tym paladinem to skilluj do 85 dista (max) i exp, alczkolwiek jak grasz na no-pvp to zamiast skillowania kup Paladin Armor i exp.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.