Pokaż pełną wersje : Inne Najdziwniejszy Quest Tibii by 55 rp
http://tibiacam.tv/cams.php?id=fk9vis6i1mg6ai0w
jeszcze nikt nie zrobił go pełnego prawda?
jak to nie?? sam go robiłem pełnego już dawno
jak to nie?? sam go robiłem pełnego już dawno
to chyba nie wiesz jak wygląda pełny quest...
zrobiłeś pewnie to samo co typ z filmu ta?
to kawałek tego questa
dreamers challenge quest jest prosty jak wacek czesia...
JA układałem je 30 minut... dosyć długo , ale to na prawdę nie jest takie proste jakim się wydaje x)
Może uznacie mnie za debila, ale rozkminiałem te poduszki dwie i pół godziny, aż w końcu dałem sobie spokój...
A ja bardzo lubie tego questA. jeden z niewielu, w którym trzeba użyć głowy i troche pomyśleć. Ja za 1 razem układałem poduchy 10 minut, potem kiedy poszedłem z ekipą 10-osobową to czas skrócił się do 5 min na osobe. ale i tak układałem je prawie 2h bo ludzie wchodzili w tp i wracali ;)
Może uznacie mnie za debila, ale rozkminiałem te poduszki dwie i pół godziny, aż w końcu dałem sobie spokój...
nie ty jeden miałes z nim problem, i nie koniecznie ktos musi uznac Cie przez to za debila
Ten quest jest serio porypany.. Robienie tego shita zajelo mi 4h ...
DaveWiedzmin
19-10-2008, 19:04
Jeśli ktoś chce to na Neranie mogę robić tego questa, dla każdego kto zapłaci/kupi ode mnie death ringi na niego.
Nie wiem co wy macie za problem, żeby to ułożyć, zajęło mi to 4 minuty, ta układanka to nie jest jakiś random, że jedno wejście powoduje ruch przypadkowej linii/klocka. Wszystko jest przyporządkowane, jedne odpowiadają za ruch klocków w pionie, a drugie w poziomie. Czytając takie posty naprawdę się nasuwa myśl, że niektórzy z was robiąc questa w ogóle nie myślą tylko 100% to co w spoilu... Nie mówię, że nie używałem nigdy spoilerów, ale zawsze używałem głowy, to nie jest takie trudne.. pomyśleć trochę.
wojtek12345
19-10-2008, 19:44
nie wiem co wy się tak męczyliście mi poszło spokojnie w 20 min
Pinio777
19-10-2008, 20:23
jeszcze nikt nie zrobił go pełnego prawda?
Nieprawda ;( Ale i tak jestes fajny... tyle Ci przyznam bo jak kolega up 120MS nie mogl ogarnac takiej ukladanki w 2+h to dzieki za pozwolenie ze tak go moge nazwac <:glupek:> powinien dostac negatywa na allegro ;<
(jesli sam zrobiles te acc to widocznie potrzebujesz skrypta na ukladanke i konsultacji z kims odpowiednim)
Fredrius
19-10-2008, 20:27
To ze ktos ma 120 lvl to nie znaczy ze jest pro =o
W erze botow i allegro wbicie trzycyfrowego lvla nie jest zadnym problemem.
Moja postać nie widziała bota, a tym bardziej allegro;). To, że jesteście takie asy i udało się wam zrobić go w 30 sekund, nie oznacza, że każdy musiał mieć tyle samo szczęścia co wy.
Moja postać nie widziała bota, a tym bardziej allegro;). To, że jesteście takie asy i udało się wam zrobić go w 30 sekund, nie oznacza, że każdy musiał mieć tyle samo szczęścia co wy.
Ekhm...zachowujesz sie jak pan "Yasume" który też twierdził że nie miał bota. a Ty za co delete'a miałeś i go niewiem jakim cudem - odwołałeś? Może tibia to głupia gra - ale bajki piętro wyżej
SInGApOOre
19-10-2008, 20:48
szczescia? raczej iq...
Pinio777
19-10-2008, 20:56
a Ty za co delete'a miałeś i go niewiem jakim cudem - odwołałeś?
Moze to nie on tylko stary owner :cup: No cóż nie musial kupic acc na allegro tylko z kumplem z rl sie ugadal :evul:
Moze to nie on tylko stary owner :cup: No cóż nie musial kupic acc na allegro tylko z kumplem z rl sie ugadal :evul:
To na pewno on jest. Tak samo filozofował w tibii jak na forum
a Ty za co delete'a miałeś i go niewiem jakim cudem - odwołałeś?
Offensive Statement;) Odwołany został przez to, że trafiłem na rzeczowego i rozumnego CMa.
Ekhm...zachowujesz sie jak pan "Yasume" który też twierdził że nie miał bota.
A no, czekaj faktycznie. Lighthack jeszcze w Tibii 7.6. Wredna gnida co?X( Ty zaś, wyglądasz mi na malutkiego pariasa z przerostem ambicji, któremu żal dupę ściska, że nic przynajmniej w tej głupiej gierce nie osiągnął. Zanim zaczniesz wysnuwać zarzuty w czyimś kierunku, to staraj się przed tym dowiedzieć nieco na temat tej osoby, gdyż obecnie dajesz do zrozumienia, jaki z ciebie prostak, osobom, które mnie znają od początku, kiedy zetknąłem się z tym marnym, pixelowym chłamem. Mnie nie dowartościowuje użeranie się z chołotą, ale jeśli nie masz nic do roboty oprócz opowiadania wyssanych z palca bajeczek na temat innych i szukasz guza psychicznego, to trafiłeś na właściwy adres.
Pewien gość, którego zbytnio nie darzę sympatią powiedział (nie do mnie) "Musisz przełknąć gorycz porażki..." Jestem całkowicie pewien co do tego, że ten zwrot jak najbardziej do ciebie pasuje ;).
Pozdrawiam
@up
Czlowieku a co ty osiagnales, przeciez grasz na non pvp, lol.
Xere dziecko, dziecko... kogo ty chcesz oszukać? Offensive statement...po prostu pozostawie to bez komentarza ;P jutro skocze do kumpla i przytocze naszą rozmowe z tibii jak mówiłeś o Bocie. Sam mi sie tłumaczyłeś jak Cie przyłapałem że "nie botuje tylko was ignoruje" .. kij ze naokoło Ciebie było ~8 osób z mojej gidii i do Ciebie pisało a ty sobie "munchowałeś" jesteś kolejnym dzieciakiem ze słownikiem, które myśli że jest fajne. Jesteś gorsze niż emo. Oni się dowartościowują tym że się tną, ty - że "mądrze" piszesz.
Jedyny szacunek wobec Ciebie mam dlatego, że słuchasz Slipknota.
Błachachachachacha, wybaczcie, nie znam was i nie w temacie jestem, ale muszę : D
A więc jedziemy:
Offensive statement...po prostu pozostawie to bez komentarza ;P
Aha, mój błąd. Faktycznie - przed tym miałem jeszcze nie słusznego bana za rzekomego bota, ale to bardzo długa historia, więc pozwól, że sobie oszczędzę...
Sam mi sie tłumaczyłeś jak Cie przyłapałem że "nie botuje tylko was ignoruje"
Gdy w coś grałem to miałem Tibię w tle. Co chwilę alt+tab, munch i gram dalej ;).
kij ze naokoło Ciebie było ~8 osób z mojej gidii i do Ciebie pisało a ty sobie "munchowałeś"
Pamiętam. Wtedy, gdy wasz głupi chłoptaś dla zabawy wybijał mi dle z SD, a wy za to, że go nastraszyłem, wyzywaliście moją matkę od suk, k*rew i dziwek:D.
Jesteś gorsze niż emo. Oni się dowartościowują tym że się tną, ty - że "mądrze" piszesz.
Więc jeśli zacznę się ciąć po kablach, to będę lepszy, niż gdybym przedstawiał fakty o was na tym forum. Widzę, że powoli zaczyna ogarniać cię paranoja i tworzą się w twoim umyśle przeróżne paradoksalno abstrakcyjne rozkmniny. Z czystej litości dam ci dobrą radę: Wyjdź, a dzięki temu, że z natury mściwy nie jestem, łaskawie daruję ci i zapomnę o dyrdymałach, które wyżej napisałeś.
No niestety nie odkryles Ameryki, nie tym razem. Dzisiaj na tibia de ogladalem filmik jak robi koles koncowke tego questa :[ A poza nim ma go juz wielu, naprawde wielu ludzi.
Xerosie
Juz to napisaly wyzej osoby, ale:
Szczescie do ukladania poduszek? Hmm... Zapomniales je schowac do bekpaka i nie udalo sie ulozyc przez 2 godzinki :[
Co do Twojego osiagniecia. Jest to level setny plus, ale to osiagniecie jest niczym, bo gdy przyznajesz sie do tego, ze nie potrafisz ulozyc glupich poduszek to dajesz swiadectwo, ze do tej gry nie trzeba rozumu, lecz umiejetnego monotonnego spedzania czasu przed komputerem. Chyba, ze robi za Ciebie to bot...
A tak poza tym jestes pieprzonym optymista, bo mimo wszystko nadal uwazasz, ze Twoja racja jest "Twojsza niz Najsza" :confused:
Xere dziecko, dziecko... kogo ty chcesz oszukać? Offensive statement...po prostu pozostawie to bez komentarza ;P jutro skocze do kumpla i przytocze naszą rozmowe z tibii jak mówiłeś o Bocie. Sam mi sie tłumaczyłeś jak Cie przyłapałem że "nie botuje tylko was ignoruje" .. kij ze naokoło Ciebie było ~8 osób z mojej gidii i do Ciebie pisało a ty sobie "munchowałeś" jesteś kolejnym dzieciakiem ze słownikiem, które myśli że jest fajne. Jesteś gorsze niż emo. Oni się dowartościowują tym że się tną, ty - że "mądrze" piszesz.
popieram Cię ten koleś to jakiś forumowy debil .... zawsze ma coś mądrego do powiedzenia ....
dajesz swiadectwo, ze do tej gry nie trzeba rozumu, lecz umiejetnego monotonnego spedzania czasu przed komputerem.
Gdyby cały ten czas, który byłem wlogowany na Tibii, spędzał na aktywnym graniu, to przypuszczam, że miał bym gdzieś na oko 250lvl. Jednak ja, gadanie przed depo o dupie marynie, stawiam nad cyferki;).
Chyba, ze robi za Ciebie to bot...
Oj... chyba nie.
A tak poza tym jestes pieprzonym optymista, bo mimo wszystko nadal uwazasz, ze Twoja racja jest "Twojsza niz Najsza"
BO WŁAŚNIE MOJA RACJA JEST RACJA NAJMOJSZAA!!!X(
@Drugi pan
czytając twoje wypowiedzi stwierdzam, że jesteś idiotą jakimś i myślisz że masz jakiegoś stworka w awatarze to rządzisz forum? jesteś leszczem który fajnie składa zdania i zawsze ma coś do powiedzenia
Pozdro
@up
A ja stwierdzam, że twój poziom intelektualny jest niższy od tego, jaki reprezentuje sobą kanapka z serem.
wow i co teraz?
Faktycznie, gość ma rację. To ja jestem forumowym debilem. Ej ej, przepraszam, że ci pojechałem przy wszystkich. Może zjemy sobie kebaba na zgodę:(? Na prawdę, znam odjechaną budkę z knyszami. 7zł co prawda, ale jej smak przesłania gorycz związaną z jej ceną;).
Błachachachachacha, wybaczcie, nie znam was i nie w temacie jestem, ale muszę : D
Ironia plax?
Xere
to nie było wtedy gdy Ci jakiś głąb wybijał z sd Dl'e. Chodzi mi o sytuacje która była dużo wcześniej, może nawet z miesiąc. A co do suk i tego innego (możesz tu usunąc bo wieszok walnie Ci warna) to musisz niestety mnie z kimś mylić :)
A co do mściwości...jeśli chciałbyś mnie trapnąć albo ubić to musze z przykrością stwierdzić, że już nie gram ani na Candii ani na Harmonii :) Ze względu na takich pro playerów jak Xere i Darkcepy. Non-pvp sux.
jesteś leszczem który fajnie składa zdania i zawsze ma coś do powiedzenia
z tym nie sposób się nie zgodzić
Ironia plax?
Tak się tłumacz. W mojej pamięci pozostaniesz (/niecie) jako człowiek słuchający tej żalowej 9-osobowej pseudoorkiestry ; )
@pol_lop
Tez to zauwazylem
Gdyby cały ten czas, który byłem wlogowany na Tibii, spędzał na aktywnym graniu, to przypuszczam, że miał bym gdzieś na oko 250lvl. Jednak ja, gadanie przed depo o dupie marynie, stawiam nad cyferki;).
Oj... chyba nie.
BO WŁAŚNIE MOJA RACJA JEST RACJA NAJMOJSZAA!!!X(
Usmiechnij sie i pomachaj jak w Familiadzie.
Tak wolisz rozmawiac przed depo i bys mial "tszysta pientnasty level". Wiesz ja tez, ale gadam na Dreamers Chellenge Quest jak ukladam podusie.
Oj chyba tak... Nie uwierze Forumowemu madrali, ktory mysli, ze szpani intelektem a nie umie poduszeczek ulozyc w kolor, sorrka :[
Mylisz sie
I w ogole plax nie wjezdzaj na psyche, bo sie potne krakersami.
P.S. Byl bym zapomnial Wrrrr..... Panie Madralo, ale pisze sie "naprawdę";(
"jesteś leszczem który fajnie składa zdania i zawsze ma coś do powiedzenia" Nie wiem kto to napisal, ale wlasnie to mialem na koncu jezyka.
Tak się tłumacz. W mojej pamięci pozostaniesz (/niecie) jako człowiek słuchający tej żalowej 9-osobowej pseudoorkiestry ; )
A ty co? Boys? Akcent? ew. jakieś techno? Nie znasz - nie wypowiadaj sie. jedź na ich koncert (inaczej. jedź na JAKIKOLWIEK koncert) wtedy możemy pogadać o pseudoorkiestrze.
A co do mściwości...jeśli chciałbyś mnie trapnąć albo ubić to musze z przykrością stwierdzić, że już nie gram ani na Candii ani na Harmonii Ze względu na takich pro playerów jak Xere i Darkcepy. Non-pvp sux.
Przeczytałeś poprawnie tamto zdanie? Ja naprawdę jestem miłościwy i nie trapuję, dlatego, że jakiś forumowicz, całkowicie nie świadomy swoich poczynań, próbuje mnie potyrać. Mogę co najwyżej cię określić jako uosobienie i kunszt noobowstwa, lecz zdaję sobie sprawę, że to nic nie zmieni i że dalej będziesz uparcie żył w przekonaniu, że używałem bota na afku;).
Chodzi mi o sytuacje która była dużo wcześniej, może nawet z miesiąc.
Jeśli już, to dużo wcześniej, gdyż od jakichś dwóch miesięcy nie gram. No więc oświeć mnie;). Czekam.
wszyscy sie wymądrzacie, wszyscy myślicie ze to wszystko to cały quest, ja czytałem zaś ze to tylko gra wstepna, a quest ten jest bardzo dlugi.
tak czytałem, jak jest w rzeczywistości, nie wiem, moze sie myle.
@up no ta.. trzeba jeszcze przynieść 3000 demonic essence
Daszek od strony północnej Dp, tam gdzie sobie przeważnie stałes i munchowałeś. wbiliśmy w 10-12 osób i ciągle pisaliśmy. Obudziłes się po ...2h z zapytaniem "??" co uważam za szczyt. oczywiście że nie zauważyłeś tylu osób bo przy alt+tab nie patrzyłeś na monitor bo hotkeye z foodem masz zbindowane na alt+f4. Dlaczego usilnie starasz się przekonać ludzi że jesteś uczciwy? jesteś leszczem który fajnie składa zdania i zawsze ma coś do powiedzenia
to tłumaczy wszystko
@down
Ty i tak pewnie na tibiaauto jedziesz. zresztą nie siedzieliśmy 2h tylko z 10 minut. dopiero po 2h napisałeś do mojego kumpla "??" i co chcieliśmy. Idź już spać dziecko bo jutro szkoła wita. Może wreszcie Cię czegoś tam nauczą i nie bd musiał sobie kolan słownikiem nadwyrężać
Daszek od strony północnej Dp, tam gdzie sobie przeważnie stałes i munchowałeś. wbiliśmy w 10-12 osób i ciągle pisaliśmy. Obudziłes się po ...2h z zapytaniem "??"
Gdy tam "afkowałem" (nie na żadnym bocie), to w zasadzie miałem w dupie, czy jakimś knurom to przeszkadza, że tam stoję. Jakąś wielką krzywdę wam tym wyrządziłem? Aha, no tak... dwie godziny staliście w 10-12 osób, skupiając się na tym, aby mnie obudzić. Nie wiem po co, ale podziwiam was za wytrwałość.
Zaczynam się zastanawiać, czy nie lepiej było by, gdybym wtedy, przed wakacjami (gdy kupiłem pacc), nie kupił sobie BlackD. Przynajmniej mógł bym ci ze szczerością wyznać, że miałem bota, aż w końcu byś zamilczał.
Dlaczego usilnie starasz się przekonać ludzi że jesteś uczciwy?
Dobra. A masz i się ciesz. Używałem floorhacka (xray). Nie nazywaj jednak tego nie uczciwością. Swoją uczciwość udowadniałem w tej ekhm... "grze" w inny sposób...
A ty co? Boys? Akcent? ew. jakieś techno? Nie znasz - nie wypowiadaj sie. jedź na ich koncert (inaczej. jedź na JAKIKOLWIEK koncert) wtedy możemy pogadać o pseudoorkiestrze.
Slipknot to zespół, którego można słuchać mając 13 lat. Potem warto przerzucić się na muzykę, w której ktoś rzeczywiście umie grać i teksty nie są typu 'I wanna slit your throat and f*ck the wound'.
A na koncertach bywałem.
Topic:
Świetny film!
Slipknot to zespół, którego można słuchać mając 13 lat. Potem warto przerzucić się na muzykę, w której ktoś rzeczywiście umie grać i teksty nie są typu 'I wanna slit your throat and f*ck the wound'.
A na koncertach bywałem.
No to już widze co z Ciebie wyrosło...
Dobra. A masz i się ciesz. Używałem floorhacka (xray). Nie nazywaj jednak tego nie uczciwością. Swoją uczciwość udowadniałem w tej ekhm... "grze" w inny sposób...
ja używam bota ale, przynajmniej nie ukrywam tego.= i potrafię sie przyznać. Niby niema do czego no ale...
a co do uczciwości. też potrafiłem ją w grze okazać i ludzie mi ufali. a potem przez takich pierdków jak Yasume ludzie zaczeli na mnie pluć. Kłania się tu sytuacja z Hydrami co go trapnęliście. Potem mi płakał jaki to ja zUy jestem i to wszystko moja wina.
Czyli tak.... Jeśli słucham Slipknota, Cannibal Corpse i Vital Remains to znaczy że jestem dorosłym dzieckiem czy dziecinnym dorosłym :?
@down
nie ty go trapowałeś przyznaje, ale powiedzieli że na twoją "prośbe" czy coś takiego. niepamiętam dokładnie, o co wtedy poszło ale wyszło na to, że wszystko było moją winą, pomimo tego że z tobą pisałem na normalnym poziomie tylko twoje argumenty "byłem pierwszy dlatego rzuciłem mu m walla" były troche hmm...dziwne. Ide spać Dobranoc Trolle forumowe :)
W sumie, to na zdrowy rozum w tym stwierdzeniu jest nieco racji. Sam ostatnio zacząłem słuchać black metalu:o. Slipknot nie jest zły, jeśli podchodzisz do niego jak do numetalu, a nie jak do death metalu...
Ty i tak pewnie na tibiaauto jedziesz
No jak tylko z floorhacka korzystałem, to po co mi BlackD...
Idź już spać dziecko bo jutro szkoła wita.
Nom, jutro 3 pierwsze lekcje do teatru, w którym będziemy w konspiracji browary łoić;).
Kłania się tu sytuacja z Hydrami co go trapnęliście. Potem mi płakał jaki to ja zUy jestem i to wszystko moja wina.
Dobra, nie kłam, bo to nie ja go trapowałem. Poza tym jeśli chodzi o to do której strony należę/należałem, to się bardzo zdziwisz. Jestem, jak i (prawie) zawsze byłem całkowicie neutralny.
@Topic
Imo równie dziwny jest Paradox Tower quest...
W sumie, to na zdrowy rozum w tym stwierdzeniu jest nieco racji. Sam ostatnio zacząłem słuchać black metalu:o. Slipknot nie jest zły, jeśli podchodzisz do niego jak do numetalu, a nie jak do death metalu...
No jak tylko z floorhacka korzystałem, to po co mi BlackD...
Nom, jutro 3 pierwsze lekcje do teatru, w którym będziemy w konspiracji browary łoić;).
Dobra, nie kłam, bo to nie ja go trapowałem. Poza tym jeśli chodzi o to do której strony należę/należałem, to się bardzo zdziwisz. Jestem, jak i (prawie) zawsze byłem całkowicie neutralny.
@Topic
Imo równie dziwny jest Paradox Tower quest...
@topic
fajny film ... chwalisz się czy żalisz że piwko pijasz?
T.i.b.a.K
20-10-2008, 20:33
Ten quest jest serio porypany.. Robienie tego shita zajelo mi 4h ...
lol?
Mi ukladanie zajelo ~8 minut a caly quest moze 15 ;p
Royal_Michael
20-10-2008, 22:11
lol?
Mi ukladanie zajelo ~8 minut a caly quest moze 15 ;p
To samo mialem napisac. Mi ukladanie nie zajelo wiecej niz 6-7min i tu trzeba logicznie myslec.. trzeba miec juz w glowie poukladane kolejne kroki. mat-fiz w koncu:D
proste ze biol-chem potrzebuje 3h bo oni tylko umieja wyryc na pamiec:D albo zrobic qs ze spoilem.. oczywiscie nie obrazajac nikogo;P
Old_Distsu
22-10-2008, 09:17
Jerrry nie kozacz bo i tak ci to nie wychodzi ..... prezentujesz soba zero. Po huj sie sprzeczasz ? ustąp albo nie komentuj. A zbedne komentarze pozostaw dla mamy lub babci.
Pozdro&Pocwicz
pS. uczeszczaj czasami na polski ;]
@topic
fajny film ... chwalisz się czy żalisz że piwko pijasz?
Zazdrościsz, czy płaczesz, że piwko pijam?
@Topic
GZ dla autora
@Topic
GZ dla autora
Moze lepiej pozostaw dla siebie co spozywasz? Kogo to interesuje :S
Moze lepiej pozostaw dla siebie co spozywasz? Kogo to interesuje :S
A kogo to interesuje co ty masz do powiedzenia jeśli wkładasz w ten temat tylko offtop? -.-
@topic
słitaśny film...
uwielbiam ten quest po 10 minutach stworzylem "system" ukladania tych poduch i bym zapewne nie lubil tego questa bo przy akcji znikania tych scian zapomnialem o energy ringu i wylazlem z 50 hp xD
i odpuscie z tymi kłótniami
A kogo to interesuje co ty masz do powiedzenia jeśli wkładasz w ten temat tylko offtop? -.-
@topic
słitaśny film...
hmm
... wydaję mi się , że ma więcej do powiedzenia bo jest na tym forum dłużej niż ty .. miej trochę godności i honoru i zamknij japę bo zaraz pan
Xr3 nas u kara i będziemy mieć buuuuu
hmm
... wydaję mi się , że ma więcej do powiedzenia bo jest na tym forum dłużej niż ty .. miej trochę godności i honoru i zamknij japę bo zaraz pan
Xr3 nas u kara i będziemy mieć buuuuu
Taa, nie ma to jak segregowanie ludzi wedlug daty dolaczenia \o/
A no, czekaj faktycznie. Lighthack jeszcze w Tibii 7.6. Wredna gnida co?X(
Tibia 7.6 byla takim cudem, takim idealem wsrod gier online ze nie bylo do niej innego bota niz Lighthack? Kazdy oczyscie gral fair i nie bylo botow ktore samoistnie uhaly/manasowaly bez potrzeby jechania myszka po calym ekranie.
<ironia off>
Ty zaś, wyglądasz mi na malutkiego pariasa z przerostem ambicji, któremu żal dupę ściska, że nic przynajmniej w tej głupiej gierce nie osiągnął. Zanim zaczniesz wysnuwać zarzuty w czyimś kierunku, to staraj się przed tym dowiedzieć nieco na temat tej osoby, gdyż obecnie dajesz do zrozumienia, jaki z ciebie prostak, osobom, które mnie znają od początku, kiedy zetknąłem się z tym marnym, pixelowym chłamem. Mnie nie dowartościowuje użeranie się z chołotą, ale jeśli nie masz nic do roboty oprócz opowiadania wyssanych z palca bajeczek na temat innych i szukasz guza psychicznego, to trafiłeś na właściwy adres.
Pozdrawiam
Zawsze mnie bawia dzieciaki, ktore podczas sprzeczek chca pokazac jakie sa madre uzywajac slowek ktore dawno wyszly z uzycia (albo sa uzywane tylko przez pana Miodka).
~~Albowiem iz gdyz aczkolwiek tys jest jasnie oswiecony.~~
Niestety trzeba cie uznac za debila :<
Pozdrawiam
possssdroooo ;*
Piranezi
24-10-2008, 16:42
ktos z wysokim IQ zrobi to bez problemu w 5 - 30 min , zależy od szczęścia.
Ja wzialem kiedys 200k od ekipy 5 osobowej , kazdemu ulozylem ;d
Valariazz
24-10-2008, 17:48
@up
mi to zajelo jakies 15 min a i tak sie nawk***ialem.
Picinhoxs
24-10-2008, 18:17
@Topic
GZ dla autora
ZLookajcie sobie co ten idiota wypisuje na forum arcani tutaj to pikus przecierz chodzil na demony na mintwalin i mial 7 lat jak zaczal grac w tibie ;/
HUEHHAHAUAHAUA pan Xr3 chce zawsze być fajny a na realu najgorsza pipa i nic by mi nie powiedział huehhauaha proszę mnie nie cytować i nic nie mówićja wiem jaki jestem ale ten xr3 to taki zwis ... cholerna kula u nogi niech sp****la i cytuj sobie mnie ile tylko chcesz i pisz co chcesz .. tego kim jesteś to nie zmieni
Pozdrawiam Cię............. Rafał
@Panowie up
:D
@Picinhonx
przecierz chodzil na demony na mintwalin i mial 7 lat jak zaczal grac w tibie ;/
Jeśli wyrządziłem ci tym faktem taką wielka krzywdę, to po cholerę tak zawzięcie mi przypominasz, jak bardzo mi tego zazdrościsz?
@pol-lop
HUEHHAHAUAHAUA pan Xr3 chce zawsze być fajny a na realu najgorsza pipa i nic by mi nie powiedział huehhauaha proszę mnie nie cytować i nic nie mówićja wiem jaki jestem ale ten xr3 to taki zwis ... cholerna kula u nogi niech sp****la i cytuj sobie mnie ile tylko chcesz i pisz co chcesz .. tego kim jesteś to nie zmieni
Pozdrawiam Cię............. Rafał
Widzę, że twoja frustracja zaczyna sięgać zenitu;). Ciekaw jestem, skąd ty możesz wiedzieć, czy ja na realu jestem pipą... Nawet jeśli bym nią był, to i tak najprawdopodobniej byś się o tym nigdy nie dowiedział;).
kula u nogi
...twojej.
@Topic
Ile czasu zajęło by mi układanie tych poduszek, jeśli miał bym 72mlvl?
@down
Cio?;) Jakiś dobry samarytanin wuamau ci się na konto w Tibii i trochę "podexpił", to teraz zacząłeś grać w nogę i chodzić z "laskami" do kina... Dobre wyjście. Jednak ja, wyszedłem z tego bagna z całkowicie własnej inicjatywy ;).
@up
ty chyba tego nie widzisz ,że gdzie byś tylko nie napisał tam się ciągle kłucisz chcesz zawsze żeby było na twoje ale tak nie jest .... na realu bym z tobą zrobił mixer i wszyscy których znam masz szczęście że z poznania nie jesteś błagam cię ZACYTUJ MNIE POCZUJ SIĘ LEPIEJ ZRÓB TO DLA MNIE "
Btw nie wychodzi ci z laskami albo coś ... chyba że z twoim małym jest coś nie tak i ci laski nie interesują ;D narka idę na piłę V do kina z laskami ;D a ty sobie tu komentuj ' sory wszystkim wiem że nikogo nie interesuje że idę do kina przepraszam chciałem być fajny"
@up
ty chyba tego nie widzisz ,że gdzie byś tylko nie napisał tam się ciągle kłucisz chcesz zawsze żeby było na twoje ale tak nie jest .... na realu bym z tobą zrobił mixer i wszyscy których znam masz szczęście że z poznania nie jesteś błagam cię ZACYTUJ MNIE POCZUJ SIĘ LEPIEJ ZRÓB TO DLA MNIE "
No tak, Poznań to miasto tych wszystkich prawdziwych, wychowanych na ulicy, gangsta-yo-hwdp Murzynów-wannabe, którym uboga elokwencja uniemożliwia intelektualny pojazd na necie, więc muszą się odgrażać, co by było w rl.
@pol_lop
Dreamers Chellenge Quest
Nie chciałem odpisywać, jednak zrobię to, mimo iż nie gram już w tą grę.
Po pierwsze jest to Dreamers Challenge a nie Chellenge. Brak podstaw języka angielskiego robi swoje. Po tej wypowiedzi już mogę stwierdzić, że jesteś osobą niewykształconą,
Nie uwierze Forumowemu madrali, ktory mysli, ze szpani intelektem
No wybacz, lecz Ty tym intelektem, mądrością, bystrością, jasnością umysłu nie "szpanisz". Jednak plus dla Ciebie jak na razie nie znalazłem żadnego błędu w wypowiedziach po Polsku.
A co do mściwości...jeśli chciałbyś mnie trapnąć albo ubić to musze z przykrością stwierdzić, że już nie gram ani na Candii ani na Harmonii :) Ze względu na takich pro playerów jak Xere i Darkcepy.
O tak! Stwierdzę dwie rzeczy:
Po pierwsze na pvp grają więksi (wybaczcie, że tak kolokwialnie) "idioci", "no-liferzy", ludzie którzy nie dadzą Ci grać spokojnie dlatego Furora mi się znudziła.
Po drugie nie wiem o co poparłeś swoją teorię, iż Xere trapuję. Znam go dość długo i wiem, że nie trapował nikogo, więc proszę nie snuj tutaj "farmazonów".
Kolejny punkt NIKT Z WAS TEGO QUESTA NIE ZROBIŁ BEZ SPOILERA!. O to się założę z każdym. Jesteście geniuszami, oświeconymi umysłami w wyzywaniu się i mówieniu o tym jacy jesteście wielcy i PRO. Tak naprawdę żaden z Was nim nie jest. Nikt w tej grze nie zasługuje na to miano, prócz uczciwych Tutorów, którzy pracują na swój szacunek. Wy jesteście gnidami, które wbiją 100 używając programów, które same Wam ten level wbiją. Nigdy nie pomogliście komuś w potrzebie, macie prawie każdego w dupie, jeśli ktoś się Was o coś zapyta wyśmiejecie go. Sami jednak jak jesteście w potrzebie nie rozumiecie czasami czemu Wam ktoś nie chce pomóc. Nie każdy jest geniuszem matematycznym, który widzi wszystkie zależności między poszczególnymi poduszkami. Proszę o jedno zanim napiszecie o tym jacy jesteście pro zróbcie przynajmniej jeden quest sami.
Kolejna sprawa o gustach muzycznych się nie rozmawia, gdyż każdy z nas inaczej odbiera fale dźwiękowe. Ja np. słucham Techno, Dance oraz Metalu; dziwne połączenie jednak realne. Nie rozumiem Waszych porównań metalu do rapu czy też techno. To są zupełnie inne gatunki muzyczne i nie da się ich porównać tak jak gry RPG do strategi. Jeśli ktoś potrafi zapraszam na PW chętnie wysłucham. Akurat również nie zgadzam się ze stereotypem, że każdy Metal lub osoba słuchająca tego gatunku muzycznego "piję krew dziewic", "ubiera się jak satanista", "wyznaję szatana" itp. Przejrzyjcie na oczy i wyróbcie sobie własną opinię na dany temat, a nie przytaczacie opinię innych.
Następnie ja akurat nie widzę nic pozytywnego w piciu alkoholu i w obnoszeniu się tym. Jest to rzecz w miarę negatywna, gdyż po piciu właśnie tego trunku powstaje Ci potocznie zwany mięsień piwny.
Drażni mnie strasznie, to że ludzie o IQ 0 grają w tą grę, którzy nie potrafią się wysłowić i jedyne co potrafią powiedzieć to jest "A wpierdol chcesz?" i to jeszcze z błędami napiszą tzw. "blokowiskowa młodzież"
ktos z wysokim IQ zrobi to bez problemu w 5 - 30 min , zależy od szczęścia.
Ja wzialem kiedys 200k od ekipy 5 osobowej , kazdemu ulozylem ;d
Nie zależy to od IQ tylko od zdolności "przewidywania" i logicznego myślenia.
Co do tej 5 osobowej ekipy czy w tej bajce były smoki? Pokaż mi idiotę, który zapłaci 40k, żeby mu ułożyć poduszki.
Wybaczcie, że pisałem dość achronologicznie, lecz odpisywałem każdej osobie z osobna.
dziękuje za komplement ale Xr3 widać już coś piszę czekam z niecierpliwością
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.