Pokaż pełną wersje : Gildia 312 i 219 ek goroma Demons.. DUZY profit. MEGIDDO
http://rapidshare.com/files/155534152/demy.cam.html
troche bicia z exori gran z ice rapierow na koncu filmu male ogloszenie :D
Ale sioher miał roboty 8o
profit niezły .. skąd on ma great axe ????
Johanes19
19-10-2008, 18:05
a skad moge wytrzasnac nowy tibicam, albo cos do odtwarzania tych filmikow?
profit niezły .. skąd on ma great axe ????
od kogos z antici kto ma great axe :) znajomy albo kolega kolegi kolegi... ;)
Capality
19-10-2008, 18:33
ale jak juz nagrywasz TCam TV to wrzucaj na ich stornke a nie na rapida :S
nie wiem jak lol ;p jakis eror mi wyskakuje a za *********** banuja
Even_Enc0r3
19-10-2008, 18:39
a skad moge wytrzasnac nowy tibicam, albo cos do odtwarzania tych filmikow?
http://img220.imageshack.us/img220/7608/omglt1.jpg (http://imageshack.us)
I proszę nie mów, że masz mózg. Bo skłamiesz.
Capality
19-10-2008, 18:41
niech ktos to wrzuci na normalny serw xD
adrianislaw
19-10-2008, 18:52
Można prosić o rehost? film zapowiada się ciekawie :)
Rehost
http://data.fuskbugg.se/skalman01/demy.cam
Ech, moze i profit ale niech to teraz sprzedadza... : P
grany z ice rapierow ;o po 200 z samego lodu :) ja tez tak chce :<
http://www.filefactory.com/file/f23c41/n/demy.cam
@Koszyk
ee szybszy : <
Kurczakos
19-10-2008, 19:44
profit niezły .. skąd on ma great axe ????- TibiaCamTV można nagrywać projekcje z OTS
hujhujhujhujhuj
Ekierka_back
19-10-2008, 20:18
tylko mi wywala debuga na końcu? o.O
ZapodajMuze
19-10-2008, 20:19
Smieszy mnie ta tibia 20 demonow i full set leci , 2h na goromie 140 magiem na up downie masz mms/g legs prawie zagwarantowane a mpa to juz kwestia paru huntow . Smiac sie czy plakac?
Lemur niezły bot. Pewnie BlackD z tym siochaniem 0_o
a co do filmu, to niezbyt fajny. Ale zgodze sie z panem up. teraz zdobycie full seta na sell to kwestia 2-3 huntów
Ale sioher miał roboty 8o
Wręcz przeciwnie, chyba że grał manualnie.
Film pokazuje jak wiele mogą knighci na których tak wiele osób narzeka.
Vasudanin
19-10-2008, 22:30
22:10 Master Daro Fo Calesta [34]: hiho
22:12 Master Daro Fo Calesta [34]: plz itena
22:12 Master Daro Fo Calesta [34]: hakne ci mame
Ładny loocik, ale kto to kupi?
24h stamy + blackd = frosty 12h/dobe?
ten ed na mc stal nie?
kombossik123
19-10-2008, 22:46
Ktoś tam mówił że ek taki zajebisty , no dobra ale zobacz na jakim oni lvlu to robią i do tego we dwóch... + siocher + zobacz ile potów marnują , a taki 140 ms/ed to se to solo leje ... Tak wiem że się im zwróciło ale 140 ms/ed też miał by zwrot nawet przy mniejszym wastowaniu potionów/runek a oni mieli prawie 3 x większy lvl i w 3 osoby szli...
szkapamujwruk
20-10-2008, 06:32
zarowno d legi jak i great axe zrobione komendami blackD,jesli nie-nakrec cama i daj look na te itemy ;)
leczenie lemura z warbota,zero wysilku,loot ponadprzecietny,jak zwykle yoozek musial czyms sie popisac zeby to ludzie mieli wielka zagadke 'Z KOND MA ITEMSY?????'
/K
..::QRAS::..
20-10-2008, 06:52
ale megazory ... ; <
!~Gangsta~!
20-10-2008, 08:35
nie wiem jak lol ;p jakis eror mi wyskakuje a za *********** banuja
Z tego co wiem nie da sie wrzucac filmikow na TibiaCam TV z botem. :P (moze sie myle)
Z tego co wiem nie da sie wrzucac filmikow na TibiaCam TV z botem. :P (moze sie myle)
da sie da :P
jesli ktos jest zainteresowany axem, zapraszam na Antice ;]
jesli nie-nakrec cama i daj look na te itemy ;)
/K
wez chlopcze obejrz sobie jeszcze raz film ;) przynajmniej ostatnia minute.
szkapamujwruk
20-10-2008, 13:49
Nie da sie wstawiac jesli przez krecacego sa uzywane niektore komendy blackd(nie wiem co do ng,raczej nie uzywam)-w tym wypadku sa to demon legi i great axe,w ostatniej minucie jest wywolany debug,celowy lub nie,powodem debuga jest trade jakiegos syfa ze zmienionym ID,tak zeby wygladal na g axe :)
Ktoś tam mówił że ek taki zajebisty , no dobra ale zobacz na jakim oni lvlu to robią i do tego we dwóch... + siocher + zobacz ile potów marnują , a taki 140 ms/ed to se to solo leje ... Tak wiem że się im zwróciło ale 140 ms/ed też miał by zwrot nawet przy mniejszym wastowaniu potionów/runek a oni mieli prawie 3 x większy lvl i w 3 osoby szli...
Na szczęscie nie wszyscy myślą podobnie jak Ty, dzięki temu nadal są 4 profesje w tibii a nie 2.
Film ładny, loot super. Sam wolę bawić sie knightem niż naparzać z run.
Johanes19
20-10-2008, 14:59
Moze ktos mi powie skad moge wziasc aktualny TibiCam czy cos czym moge odtwarzac filmiki???
powodem debuga jest trade jakiegos syfa ze zmienionym ID,tak zeby wygladal na g axe :)
nie umiem tego zrozumiec jak ludzie mowia na tematy na ktore nie maja pojacia.. czyli myslisz ze TibiCam stare nagrywane w rozszerzeniu *rec takze debugowalo trade przez zmienione ID itemow? eh...;)))
z ng sie da z bd nie :)
Jak sie ma blackd odpalone to sie nie da :/
edit upupup
k nie chcialo mi sie czytac postow stad moj xd
mi tez wyskakuje debug, powod? IMO przekret, jesli myle to prosze z lookiem :)
wystarczy wylaczyc trade jak yoozek robi je z morgiem i debug nie wyskoczy..
w ostatniej minucie jest wywolany debug,celowy lub nie,powodem debuga jest trade jakiegos syfa ze zmienionym ID,tak zeby wygladal na g axe :)
Ty cokolwiek wiesz na ten temat ze sie wypowiadassz? Az mnie krew zalewa jak slucham takich idiotow, kretynow, debili jak Ty.
DLA WYTLUMACZENIA GLUPI GNOJU SZUKAJACY DZI*URY W CALYM JESLI JEST TRADE W FILMIE I DAJE "REJECT" TO WYSKAKUJE DEBUG. JESLI NIE WIERZYSZ ODSLYAM CIE DO TEMATU GDZIE PSIAK OF GUARDIA WYLOTOWAL KAJDANKI Z BOSSA TORTOW TAM DEBUG WYSKAKUJE CO 5 SEKUND. LYSO PEDALE???
mi tez wyskakuje debug, powod? IMO przekret, jesli myle to prosze z lookiem'
KOLEJNY DEBIL CZY JAKKKKK!!!!!!!!!!!!! POZA TYM OBEJRZYJ FILM DO KONCAA!! IMBECYLU
21:40 You see a great axe (Atk:52, Def:22).
It can only be wielded properly by knights of level 95 or higher.
It weighs 90.00 oz.
A masterpiece of a dwarven smith.
Jaraj sie teraz
Czym tu się jarać jak ostatnio wylootowano jeszcze lepszy axe? :P A huncik spoko, oni przynajmniej potrafią używać tych botów skutecznie, w przeciwieństwie do dzieciaczków które grubą kase na to kładą a potem dostają bana jak cavebocili na rotwormach pod fibulą...
Ponieważ jest to item, z którym wiąże się wiele legend. Posiadają go nie liczni. Zapewniam cię, że każdy szanujący się gracz, wolał by mieć coś takiego w domku, niż jakiś kolejny świecący szmelc z serii 8.21.
Nerfarien
21-10-2008, 01:12
Ty cokolwiek wiesz na ten temat ze sie wypowiadassz? Az mnie krew zalewa jak slucham takich idiotow, kretynow, debili jak Ty.
DLA WYTLUMACZENIA GLUPI GNOJU SZUKAJACY DZI*URY W CALYM JESLI JEST TRADE W FILMIE I DAJE "REJECT" TO WYSKAKUJE DEBUG. JESLI NIE WIERZYSZ ODSLYAM CIE DO TEMATU GDZIE PSIAK OF GUARDIA WYLOTOWAL KAJDANKI Z BOSSA TORTOW TAM DEBUG WYSKAKUJE CO 5 SEKUND. LYSO PEDALE???
'
KOLEJNY DEBIL CZY JAKKKKK!!!!!!!!!!!!! POZA TYM OBEJRZYJ FILM DO KONCAA!! IMBECYLU
It weighs 90.00 oz.
Jaraj sie teraz
Bo sie posrasz.
muttikax
21-10-2008, 01:54
Smieszy mnie ta tibia 20 demonow i full set leci , 2h na goromie 140 magiem na up downie masz mms/g legs prawie zagwarantowane a mpa to juz kwestia paru huntow . Smiac sie czy plakac?
wszystko zalezy od szczescia ;p
Lumineros
21-10-2008, 13:16
o cie chu* G axe nieźle a jak je zdobyłeś?
Even_Enc0r3
21-10-2008, 14:33
#debil up
pewnie znalazl na ziemi. innej opcji nie widze ;Þ
a teraz idz sobie zwal z tego powodu dzieciaczku tibii 8.31
kolego nie drzyj sie bo ci to nei wyjdzie na dobre. Chcialem zobaczyc co daja na trade, czasem nie ma debugow jak ktos daje trade >.>
@up
Ale on ma rację. Tamten gość, to klasyczny przykład debila, któremu Tibia wyżarła szare komórki. Jak by tego mało, ten rozpuszczony bachor jest małym sucharem, który twierdzi, że zniszczy w realu każdego gracza Luminery. Gdy miał pokazać swoje zdjęcie, to zrobił je przed kompem, w okularach przeciwsłonecznych. Prawie jak Matriks...
@Topic (Pozdro Tompior, Wieszok, MPalar)
Zdaje mi się, czy EK na filmie za dużo przesiedzieli na Okolnir?
Nie mowie, ze nie mial racji ^^ tylko chodzilo mi o to co jest na trade, moze zle to ujalem. No i mozna pisac normalnie, widze bez caps locka i wyzwisk.
Zdaje mi się, czy EK na filmie za dużo przesiedzieli na Okolnir?
w moim przypadku frosty to 15-17mln exp :) od ich powstania
@Up
Sry, pomyliłem filmy. Chodziło mi o tych EK na camie z Ferumbrasem;)
wlasnie cos mi nie pasowalo ;)
Lumineros
21-10-2008, 17:13
@even
Poziom: 150 ?? chyba sprzedane acc na lumce i kupione na OTS :)
@X3r
tata żyd ? ausauhsaushuasv :evul::evul::evul::evul::evul:
@Lumineros
Przecież ty jesteś mały, łysy i suchy. Cechy idealnie pasujące do młodego antysemity;). Mógł byś jeszcze raz dać to zdjęcie z twoim grubym kolegą, który próbuje się ubierać na pedała, lubi grać w Tibię zajadając pączki i zbiera znaczy z czołgami? Jak to ktoś bardzo mądrze was porównał "Dobrali się... Gruby pedał i łysy debil...".
@Topic
Pamiętajcie. Rycerze 200 poziomu doświadczenia, polujący na lodowych smokach, miewają stany padaczkowo-lękowe przy kontaktach wzrokowych z demonami (kontakt fizyczny, zazwyczaj powoduje zgon). Znawcy i mędrcy Tibii są przekonani, że problem tkwi raczej w psychice owych wojowników...
Even_Enc0r3
21-10-2008, 18:38
@even
Poziom: 150 ?? chyba sprzedane acc na lumce i kupione na OTS :)
Wiesz, że taki frajer jak ty nie osiągnął jeszcze nigdy takiego poziomu, to nie znaczy ze i kto inny nie moze, tym bardziej ze:
spryt i inteligencja ponadprzeciętnego człowieka >>> spryt i inteligencja moja >>> spryt i inteligencja gówna >>> ...(...) >>> spryt i inteligencja twoja, a ponad to
pamiętaj, że tak było, jest i będzie, iż:
moje zdanie >>> zdanie adminów >>> zdanie żyda w niemieckim obozie koncentracyjnym >>> ...(...) >>> twoje zdanie
Film świetnie zrobiony, czysta akcja, wielki plus za to nagranie.
Gz and gratz
Dark Saian
21-10-2008, 20:07
Filmik fajny... :P
tylko po co pokazywać dzieciom jak zamieniać ich plate sety w dem set?
Lumineros
21-10-2008, 20:15
@H3R
lubie się ścinać na łyso
Jak widać, tniesz za głęboko...
@Saian
Odpowiedź jest prosta - Po to, aby pokazywać dzieciom, jak zmieniać ich plate set w demon set;)
Wręcz przeciwnie, chyba że grał manualnie.
Film pokazuje jak wiele mogą knighci na których tak wiele osób narzeka.
O ile maja siochera o co trudno na niektorych serwerach. Poza tym wielu graczy nie lubi grac w teamie, tylko solo. Wlasnie dlatego narzekaja na knightow ;] (sam staraj sie wyleczyc tymi beznadziejnymi miksturami gdy wala cie 3 demony ;] )
O ile maja siochera o co trudno na niektorych serwerach.
Teraz już nie jest tak trudno jak kiedyś.
Poza tym wielu graczy nie lubi grac w teamie, tylko solo.
Otóż to, oczywiście gracz poradzi sobie solo każdą profesją tylko szkoda że tak wiele traci.
sam staraj sie wyleczyc tymi beznadziejnymi miksturami gdy wala cie 3 demony ;]
Dwa demony to już za dużo dla 200 ek, nie mówiąc już o kosztach.
paluch89
22-10-2008, 08:38
Bo sie posrasz.
HAHahahah dobreeeeeeeee :D
Wiesz, że taki frajer jak ty nie osiągnął jeszcze nigdy takiego poziomu, to nie znaczy ze i kto inny nie moze, tym bardziej ze:
spryt i inteligencja ponadprzeciętnego człowieka >>> spryt i inteligencja moja >>> spryt i inteligencja gówna >>> ...(...) >>> spryt i inteligencja twoja, a ponad to
pamiętaj, że tak było, jest i będzie, iż:
moje zdanie >>> zdanie adminów >>> zdanie żyda w niemieckim obozie koncentracyjnym >>> ...(...) >>> twoje zdanie
twoje zdanie śmieciu ? hmm chyba jesteś nienormalny.,,,, masz jakieś wielkie EGO widzę ... ciekawi mnie jak taki forumowy kozaczek wyglada na real .. Maybe leszcz?
Even_Enc0r3
22-10-2008, 12:41
twoje zdanie śmieciu ? hmm chyba jesteś nienormalny.,,,, masz jakieś wielkie EGO widzę ... ciekawi mnie jak taki forumowy kozaczek wyglada na real .. Maybe leszcz?
bueheheeh to była ironia mistrzu skierowana w stronę moderatorów <3
przecież to jest jasne, że ich zdanie jest ważniejsze od mojego, skoro mają nad nami władzę absolutną :-/ (naszczęście tylko na tym forum) :)
Dobra zjebcze, ty swojego zdjęcia (tzn. linku do fotki, albo epulsa) już nie musisz pokazywać. Po poziomie wypowiedzi, który reprezentujesz swoimi marnymi refleksjami, można nie tylko napisać twój profil psychologiczny, ale wyobrazić sobie teoretyczny wygląd twojej nikczemnej osoby.
Swoją drogą, nie widziałem jeszcze posta, w którym byś mówił coś mądrego i nie dosrywał się do innych. Wychodzi na to, że jesteś małym zakompleksionym, bladym grubaskiem, którym poniewierają koledzy z klasy i który dowartościowuje się wyzywając innych przez internet, albo wielkim epulsowo-fotkowym kozakiem, który publikuje swoje ochydne zdjęcia zrobione w kiblu do lustra, z pokazanym fakersem.
@Topic (Pozdro Tompior, Wieszok, MPalar)
Świetny hunt! Tak trzymać!
@up
ale żeś mi dowalił jaaaa tey .... ale z Ciebie fikuśny krejzol tak trzymaj składaj mądre zdania na tym forum dalej NAPRAWDĘ CI SIĘ TO OPŁACA:) BTW sam nie pokazałeś fotki tak dobrze wiesz kim jestem to pewnie sam masz takie problemy .. CZEKAM NA TWĄ MĄDRĄ ODPOWIEDŹ PANIE Xr3
Mateuszek12345
22-10-2008, 14:50
'
It weighs 90.00 oz.
Jaraj sie teraz
Człowieku LECZ SIĘ NA GŁOWE!!
Każdy ma prawo , tu pisać i mylić się jak ci to nie pasuje to WYP******J...
Topic@
Nice, najs
@up
ale żeś mi dowalił jaaaa tey .... ale z Ciebie fikuśny krejzol tak trzymaj składaj mądre zdania na tym forum dalej NAPRAWDĘ CI SIĘ TO OPŁACA:) BTW sam nie pokazałeś fotki tak dobrze wiesz kim jestem to pewnie sam masz takie problemy .. CZEKAM NA TWĄ MĄDRĄ ODPOWIEDŹ PANIE Xr3
A ty składaj sobie głupie zdania, ale przynajmniej postaraj się zachować sens wypowiedzi.
Pozdro&Poćwicz
@Topic (Pozdro...)
Znakomity film! Wiedza, którą posiadłem podczas oglądania go, na pewno pomoże mi przy zgłębianiu mrocznych tajemnic, wspaniałego i pełnego przygód świata Tibii!
Even_Enc0r3
22-10-2008, 17:31
@up
BTW sam nie pokazałeś fotki
słabo szukasz
może jeszcze etoric tu napisze i będzie kompletna impreza Fighterów z forum?
paluch89
22-10-2008, 17:51
HEhehehehhe dzieci sie kłócą kto jest mądrzejszy, ładniejszy i fajniejszy.
hehehehhee
@up
A ty, pijesz Reed'sa - "Piwo" dla bab.
@Topic (Pozdro Wieszak)
Ale loot! Zawsze o takim marzyłem...;(
Po prostu zajebiaszczy hant
paluch89
22-10-2008, 18:08
@up
A ty, pijesz Reed'sa - "Piwo" dla bab.
@Topic (Pozdro Wieszak)
Ale loot! Zawsze o takim marzyłem...;(
Pije to co mi smakuje, nie zważając co jest dla kogo bo po 1 wszystko jest dla ludzi :)
Ja nie mówię, że jesteś gorszy, tylko że pijesz Reed'sa - "piwo" dla bab.
@Topic
Ładny exp ;)
paluch89
22-10-2008, 18:20
Ja nie mówię, że jesteś gorszy, tylko że pijesz Reed'sa - "piwo" dla bab.
@Topic
Ładny exp ;)
Za to ja moge powiedziec z pelna swiadomoscia na podstawie twojej wypowiedzi, ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.
Coż, w chodzisz do podstawowki, takze moge ci to wybaczyc :D
--Ogorek--
22-10-2008, 18:39
Za to ja moge powiedziec z pelna swiadomoscia na podstawie twojej wypowiedzi, ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.
Coż, w chodzisz do podstawowki, takze moge ci to wybaczyc
Nie chcę nic sugerować, ale to raczej Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Xr3 ma w profilu 17 lat = liceum, a nie podstawówka, no chyba że tyle razy nie zdał:)
@topik
no ładnie
paluch89
22-10-2008, 18:47
Nie chcę nic sugerować, ale to raczej Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Xr3 ma w profilu 17 lat = liceum, a nie podstawówka, no chyba że tyle razy nie zdał:)
@topik
no ładnie
No tak przeciez profil jest w 100% prawdziwy co nie? :D
W takim razie ja wpisze sobie 40 lat i moge mówic do was gówniarze :)
--Ogorek--
22-10-2008, 18:54
W takim razie ja wpisze sobie 40 lat i moge mówic do was gówniarze
lol, ja uważam, że ta osoba nie ma 17 lat, ale także nie chodzi do podstawówki :) Ja w podstawówce nie wiedziałem co to internet, a co dopiero wbijanie na forum, oglądanie tibiacan itp.
Even_Enc0r3
22-10-2008, 19:13
Ja w podstawówce nie wiedziałem co to internet, a co dopiero wbijanie na forum, oglądanie tibiacan itp.
No to inteligent z ciebie musi być ;x a znasz chociaż skład sałatki jarzynowej ?
No tak przeciez profil jest w 100% prawdziwy co nie?
W takim razie ja wpisze sobie 40 lat i moge mówic do was gówniarze
W takim razie ja sobie wpiszę lat:60 i poproszę, abyś się zwracał do mnie na "Pan", k?
--Ogorek--
22-10-2008, 19:21
No to inteligent z ciebie musi być ;x a znasz chociaż skład sałatki jarzynowej ?
no za to z Ciebie jest :) jak grałeś w to gówno od 4klasy podstawówki:) w ogóle umiesz tabliczkę mnożenia ?:>
Even_Enc0r3
22-10-2008, 19:38
w ogóle umiesz tabliczkę mnożenia ?:>
pojechane człowieku;D
Ja w podstawówce nie wiedziałem co to internet, a co dopiero wbijanie na forum, oglądanie tibiacan itp.
Głupek...
lol, ja uważam, że ta osoba nie ma 17 lat, ale także nie chodzi do podstawówki Ja w podstawówce nie wiedziałem co to internet, a co dopiero wbijanie na forum, oglądanie tibiacan itp.
Aaa jestem zakompleksionym 12 latkiem, który ustawił sobie w profilu 17 lat i wszystkich jedzie od szczeniaków!!11oneone
no za to z Ciebie jest jak grałeś w to gówno od 4klasy podstawówki
Ja grałem w to gówno od pierwszej klasy podstawówki;). Nie uważam tego za coś, czym mógł bym się pysznić, a już na pewno nie hańbić.
@Topic
Nice
--Ogorek--
22-10-2008, 20:07
Ja grałem w to gówno od pierwszej klasy podstawówki. Nie uważam tego za coś, czym mógł bym się pysznić, a już na pewno nie hańbić.
Widzę, że nie nauczyli Cię interpretowania wypowiedzi:)
Głupek...
Dlaczego tak twierdzisz ?
Even_Enc0r3
22-10-2008, 21:27
Głupek...
Dlaczego tak twierdzisz ?
1. bo to prawda
2. bo jestes ogórek
3. bo masz zfejkowane dane o swoim rukslejeże
--Ogorek--
22-10-2008, 21:30
a no miał być inny nick
lol, ja uważam, że ta osoba nie ma 17 lat, ale także nie chodzi do podstawówki :) Ja w podstawówce nie wiedziałem co to internet, a co dopiero wbijanie na forum, oglądanie tibiacan itp.
Ja internet odkrylem zaczynajac grac w tibie ^^ porazka.. w 2 czy 3 gimnazjum :p
neSSonka
22-10-2008, 23:57
OGIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŃ
dajcie mi pkt za spam ; <<
#topic
pozdro dla Yoozka i ekipy ( wrocław rox nie ? ; > )
elo,
paluch89
23-10-2008, 00:04
W takim razie ja sobie wpiszę lat:60 i poproszę, abyś się zwracał do mnie na "Pan", k?
Odpowiem w taki sposób jak Pan Tusk do Kaczyńskiego, czyli tak samo by odpowiedzialo ponad polowa Polski.
Prosic to ty sobie mozesz :]
o ja znowu nonpvp. Jakby nie mieli takiego farta to film spokojnie można nazwac ek vs demons = fail
o ja znowu nonpvp.
Zdaje mi się, że zaczynam was rozumieć... Wam po prostu zazdrość dupę ściska, że wasi "koledzy" z non pvp mogą osiągnąć to i tamto, a wy za to samo płacicie gorzkie paymenty osobom, którym jeszcze do tego liżecie dupy, żeby was czasami nie zaczęli huncić za wyjście z depo od lewej strony;). Wasz główny problem polega na tym, że fizycznie niewykonalne jest uzmysłowienie wam bardzo prostego faktu. Mówi on o tym, że są gracze, którzy "spokojne" granie, stawiają sobie wyżej nad wasze nudne openki w Ank i wyżej wspomniane płacenie paymentów. Nie wiem co musiało by do was przemówić, abyście w końcu przestali się błaźnić na łamach forum, a przede wszystkim... przed samym sobą.
Pozdrawiam.
@Topic
Nice hunt
ZapodajMuze
24-10-2008, 23:26
Zdaje mi się, że zaczynam was rozumieć... Wam po prostu zazdrość dupę ściska, że wasi "koledzy" z non pvp mogą osiągnąć to i tamto, a wy za to samo płacicie gorzkie paymenty osobom, którym jeszcze do tego liżecie dupy, żeby was czasami nie zaczęli huncić za wyjście z depo od lewej strony;). Wasz główny problem polega na tym, że fizycznie niewykonalne jest uzmysłowienie wam bardzo prostego faktu. Mówi on o tym, że są gracze, którzy "spokojne" granie, stawiają sobie wyżej nad wasze nudne openki w Ank i wyżej wspomniane płacenie paymentów. Nie wiem co musiało by do was przemówić, abyście w końcu przestali się błaźnić na łamach forum, a przede wszystkim... przed samym sobą.
Pozdrawiam.
@Topic
Nice hunt
Xr3 przysiegam ci na slowo honoru ,ze jakby nie mozna bylo sprzedawac gp , itemow czy chara na allegro to wolalbym 80 sorca na elysi czy isarze gdzie sa co chwile wojny niz 350 ek na jakim kolwiek non pvp . Slowo honoru .
neSSonka
25-10-2008, 02:53
#Xr3
jedyny mądry człowiek chyba na tym forum wedle mego skromnego zdania : )
#up
widzisz Ciebie podnieca pvp i pkowanie , openki , wary itp ale uwierz na słowo , że wszystkich rusza to co Ciebie i nie którzy wolą jak wspomina Xr3 pograć w spokoju dla frajdy, ofkorz nie mówię że człowiek nie ma frajdy grając na pvp wręcz przeciwnie zależy od "typu" czasem wręcz nie czaje tych bezsensownych wypowiedzi typu : o ja znowu nonpvp , noobpvp , nonpvp = didint happen itp . rozumiem iż człowiek posiada swoje zdanie ale żeby wyrażać je w taki sposób trzeba być co najmniej skończonym idiotą bądź debilem : ( . Ja całe życie przegrałem na nonpvp ale wręcz przeciwnie wole grać na pvp ; paradoks ? może aczkolwiek nie mam chęci spamowania że nonpvp jebie i tym podobne. To forum to jedno wielkie gówno , kochani moderatorzy , kochane "Etoiki" i inni bardzo ynteligentni w swych wypowiedziach użytkownicy, tyle z mej strony.
Piona.
OldWerladyn
25-10-2008, 06:54
dla mnie nonpvp będzie zawsze bez sensu, tak jak powiedział kolega up klimat wojny/pk/PA/hunted/payment i dalsze słówka typowo pvp...
nie wiem co wy widzicie w tym npvp :P
Elysia/Arcania/Nova/Furora - to są światy do zabawy ;]
Elysia/Arcania/Nova/Furora - to są światy do zabawy ;]
Płacenie paymentów 200k za wbicie 100lvla. Ubaw po pachy:cup:. I żebyś sobie nie myślał, że popadam w skrajność.
Xr3 przysiegam ci na slowo honoru ,ze jakby nie mozna bylo sprzedawac gp , itemow czy chara na allegro to wolalbym 80 sorca na elysi czy isarze gdzie sa co chwile wojny niz 350 ek na jakim kolwiek non pvp . Slowo honoru .
Ja w ogóle bym nie chciał mieć 350ek. Na takim pułapie levelowym EK jest postacią do botowania, albo do sharowania. Granie magiem, wymaga już nieco finezji. PvP, na pewno wymaga jej więcej, jeśli nastawiasz się na coś bardziej odważnego od ubijania 120ek we czterech.
Mage ~ No risk - No fun
@Topic
Film bardzo się przydał. Wielkie dzięki.
@up
Znalazł sie psycholog od siedmiu boleści. Nic o mnie nie wiesz a sie wypowiadasz. Mam 0 szacunku dla graczy z non i to jest moje zdanie, jak chcesz sie kłocic albo wymyślać jakieś niestworzone historie to zapraszam na prv albo gg, szkoda zapychać serwer bezsensownymi postami.
O filmie już sie chyba wypowiedziałem.
@Up
Ja zaś, mam zero szacunku dla półgłówków, którzy wyszli z założenia, że posiadanie chara na PvP w jakiś sposób ich uświęca i w stawia ponad każdym zwolennikiem innej racji niż tej, którą oni uważają za jedyną słuszną. Właśnie dlatego gram (grałem) na non-pvp, żebym nie musiał patrzeć na takich jak ty (na pocieszenie dodam, że tam są gorsi od ciebie) i znosić ich panoszenie się na serwerze. Tak swoją drogą, to tym twoim EK musisz ostro kosić tych twoich śmiertelnych wrogów;). Widać, że na pvp wiele osiągnąłeś...
@Topic
Dobry film. Pozdrawiam.
@down
Mają rację. Jest tak dlatego, że nonpvp są przeludnione, a nie, że nie można się tam prać.
ZapodajMuze
25-10-2008, 19:11
@Up
Ja zaś, mam zero szacunku dla półgłówków, którzy wyszli z założenia, że posiadanie chara na PvP w jakiś sposób ich uświęca i w stawia ponad każdym zwolennikiem innej racji niż tej, którą oni uważają za jedyną słuszną. Właśnie dlatego gram (grałem) na non-pvp, żebym nie musiał patrzeć na takich jak ty (na pocieszenie dodam, że tam są gorsi od ciebie) i znosić ich panoszenie się na serwerze. Tak swoją drogą, to tym twoim EK musisz ostro kosić tych twoich śmiertelnych wrogów;). Widać, że na pvp wiele osiągnąłeś...
@Topic
Dobry film. Pozdrawiam.
18:57 Lyk Ginu [76]: Ale te expienie jest nudne kota dostaje powoli -.-'
18:58 Tealinnsen [137]: expienie - nuda pvp - zabawa
@down
Powiem to co pierwsze co mi przyszlo na mysl jak przeczytalem twojego posta i nie mam zamiaru slodzic bo to forum ." Tylko pizdy boja sie grac na pvp". A po za tym co jest fajnego w biciu xxx h jednewgo moba ? Super zabawa hura ! kazdy normalny tibijczyk lubi kosic przeciwnikow nawet widac to na non pvp (Trapy,rozne dialogi) tylko glupi sie jednemu czy drugiemu przyznac ,ze nie umieja botowac na pvp lub boja sie ze padna na pvp. I mi nie pierdol smutow bo znam od cholery kolegow z rl co maja 150 lvle na guardiach candiach i innych gownach i KAZDY mi mowi ,ze jakby mogl to by sie przeniosl na pvp bo juz ma dosc okolnir czy innego gowna .
paluch89
25-10-2008, 19:17
@up
Dla jednego pvp = nuda
dla drugiego expienie = zabawa
I nie ma o czym dyskutowac.
@Xr3
Nigdy sie nie stawiałem ponad kimkolwiek ale rozumiem że Ty jesteś znawcą w moim przypadku. Dla mnie gra na non pvp to tylko minusy i nic tam nie można osiągnąć. Btw nie mam żadnych wrogów i nigdy nie miałem... no ale widze że w sytuacji iridii też jesteś obczajony więc po co ja w ogóle to pisze.
@edit
Kolejne mądre przemyślenia prosze na gg/prv
znam od cholery kolegow z rl co maja 150 lvle na guardiach candiach i innych gownach i KAZDY mi mowi ,ze jakby mogl to by sie przeniosl na pvp bo juz ma dosc okolnir czy innego gowna .
JA RÓWNIEŻ bym się przeniósł. Ale gdyby była taka sytuacja, że mógł bym jednokrotnie przenieść swoją postać z Candii na jakiś PvP, to czy mógłbyś mi zagwarantować, że nie dostał bym z miejsca paymentu, i że mógł bym normalnie pójść expić bez obaw, że mogło by mi się wbić 10 osób z rządzą mordu w oczach? Powiedz mi, dlaczego chociażby na jednym serwerze, nie ma gildii, która ma pokojowe nastawienie i jednocześnie trzyma cały serwer za mordę, aby okoliczne chłopstwo nie wszczynało buntów?
@Topic
312ek i 219ek najs C:
Klosorox
25-10-2008, 20:11
Heheehehehhe najs hant xd Pozdro dla tych, którzy się jeszcze sprzeczają o byle gówno :P
JA RÓWNIEŻ bym się przeniósł. Ale gdyby była taka sytuacja, że mógł bym jednokrotnie przenieść swoją postać z Candii na jakiś PvP, to czy mógłbyś mi zagwarantować, że nie dostał bym z miejsca paymentu, i że mógł bym normalnie pójść expić bez obaw, że mogło by mi się wbić 10 osób z rządzą mordu w oczach?
Zależy od Ciebie , jak umiesz się odnaleźć na servie , poznasz normalnych ludzi itp to taaa ,a jak nie to wiadomo co czeka na pvp ;>
ZapodajMuze
25-10-2008, 20:46
JA RÓWNIEŻ bym się przeniósł. Ale gdyby była taka sytuacja, że mógł bym jednokrotnie przenieść swoją postać z Candii na jakiś PvP, to czy mógłbyś mi zagwarantować, że nie dostał bym z miejsca paymentu, i że mógł bym normalnie pójść expić bez obaw, że mogło by mi się wbić 10 osób z rządzą mordu w oczach?
Po 1 jestes mezczyzna chlopczykiem czy waflem ,ze boisz sie podjac walki z jakimis pajacami?
Powiedz mi, dlaczego chociażby na jednym serwerze, nie ma gildii, która ma pokojowe nastawienie i jednocześnie trzyma cały serwer za mordę, aby okoliczne chłopstwo nie wszczynało buntów?
Bo na tym polega pvp ? I to jest piekne wejsc na ventrilo z 20 kolegami i isc ubic 300 eka ktory pozniej sie poplacze i zabije matke krzeslem bo padl? Prosze cie , ty jednak nie graj na pvp bo wafel jestes a nie gracz . A tak po za tym skoro dla ciebie "exp sie nie liczy tylko przyjemnosc z gry" to czemu sie boisz ze cie ktos bedzie probowal zabic , zawsze mozna sie odegrac?
@pvp-non pvp
Wole openke niz 61395861920840 frosta na okolnir przy botujacej tomurce czy scorpionie andree. Koniec na ten temat a na podsumowanie zacytuje slowa 270 ms'a do ktorego napisalem czym dla niego jest non pvp "Non pvp ? z czym to sie je ? a tak na serio, wez mnie nie denerwuj ."
Bo na tym polega pvp ? I to jest piekne wejsc na ventrilo z 20 kolegami i isc ubic 300 eka ktory pozniej sie poplacze i zabije matke krzeslem bo padl? Prosze cie , ty jednak nie graj na pvp bo wafel jestes a nie gracz . A tak po za tym skoro dla ciebie "exp sie nie liczy tylko przyjemnosc z gry" to czemu sie boisz ze cie ktos bedzie probowal zabic , zawsze mozna sie odegrac?
Jeśli na tym polega ten cały ekhm... "geniusz" tego PvP, które tak zachwalasz, to uszanuj to, że MI taki system nie odpowiada. Problemem jest to, że nie potrafisz tego uszanować i niestety jesteś zbyt zacietrzewiały, aby w jakiś sposób można było do ciebie dotrzeć.
A tak po za tym skoro dla ciebie "exp sie nie liczy tylko przyjemnosc z gry" to czemu sie boisz ze cie ktos bedzie probowal zabic , zawsze mozna sie odegrac?
1. Gdyby liczył się dla mnie exp i nie grał bym 4fun, to miał bym teraz 250~lvl.
2. Pewnie, że można się odegrać. Zwłaszcza gdy wszystkie najmocniejsze gildie chcą cię huncić, ponieważ nie zapłaciłeś im paymentu nałożonego za nic.
Prosze cie , ty jednak nie graj na pvp bo wafel jestes a nie gracz .
Wypraszam sobie. Nie skromnie mówiąć, gdybyś wiedział co dawno temu osiągnąłem, to po tym co teraz napisałeś, nie potrafił byś sobie samemu spojrzeć w oczy... a już na pewno nie mi;).
Po 1 jestes mezczyzna chlopczykiem czy waflem ,ze boisz sie podjac walki z jakimis pajacami?
A kto powiedział, że muszę "walczyć" bo w przeciwnym wypadku jestem wafel? Ty? :D
frosta na okolnir przy botujacej tomurce
Tomurka expi manualnie. Co do jego skilla, to nie wypowiadam się, ponieważ tylko raz widziałem go w akcji.
@Topic
Goroma to jest ta wyspa koło Svargrond, gdzie się Orshabaal respi tak?
1. Gdyby liczył się dla mnie exp i nie grał bym 4fun, to miał bym teraz 250~lvl.
Każdy tak mówi
@Topic
Goroma to jest ta wyspa koło Svargrond, gdzie się Orshabaal respi tak?
Hahahaha
Zależy od Ciebie , jak umiesz się odnaleźć na servie , poznasz normalnych ludzi itp to taaa ,a jak nie to wiadomo co czeka na pvp ;>
Powiedz najpierw, ilu osobom musiales wylizac dupcie zeby "stanac na szczycie"?
Prosze cie , ty jednak nie graj na pvp bo wafel jestes a nie gracz .
A ty jestes z pvp wiec masz jaja ze stali joł!
@pvp-non pvp
Wole openke niz 61395861920840 frosta na okolnir przy botujacej tomurce czy scorpionie andree. Koniec na ten temat a na podsumowanie zacytuje slowa 270 ms'a do ktorego napisalem czym dla niego jest non pvp "Non pvp ? z czym to sie je ? a tak na serio, wez mnie nie denerwuj ."
Tu musze ci przyznac racje, dla wielu z npvp liczy sie tylko exp. Ale nie uogolniaj, nie dla wszystkich. Ja osobiscie wole sobie spokojnie postac i posiedziec na necie gadajac jednoczesnie z kumplami, niz liczyc biale cyferki gdziekolwiek.
Hahahaha
Jestes taki glupi na jakiego wygladasz? Zapytaj mamy/ taty co to jest sarkazm
kazdy normalny tibijczyk lubi kosic przeciwnikow nawet widac to na non pvp (Trapy,rozne dialogi) .
A kazdy tibijczyk lubi tracic pelno expa, ktorego wbijal dosyc dlugo i potem bedzie musial odrobic zeby znowu sie bawic? Gralbym na pvp z checia, gdyby po dedzie nie spadaly takie ilosci expa/aol/eq.
Jeśli na tym polega ten cały ekhm... "geniusz" tego PvP, które tak zachwalasz, to uszanuj to, że MI taki system nie odpowiada. Problemem jest to, że nie potrafisz tego uszanować i niestety jesteś zbyt zacietrzewiały, aby w jakiś sposób można było do ciebie dotrzeć.
Pierwszy raz musze ci przyznac racje.
To chyba tyle, skoro juz inni spamuja to i ja moge, zwlaszcza ze mam tylko jednego warna ~
Dobra teraz to widze że sami pro sie wypowiadają. Po 1 to nie trzeba NIKOMU dupy lizać zeby grać na luzie na pvp ( krajzel to przykład). Ofc zgadzam sie z resztą "żeby grać na pvp trzeba mieć jaja i nie bać sie stracić lvl!!!! Jeżeli lvle czy skile są dla ciebie najważniejsze - nie graj na pvp! To jest oczywiste ale widać nie dla niektórych bo oni każdy "ded" przekładają na złotówki, no naprawde żal mi takich ludzi.
żeby grać na pvp trzeba mieć jaja i nie bać sie stracić lvl!!!! Jeżeli lvle czy skile są dla ciebie najważniejsze - nie graj na pvp!
Ej dobra, ale uspokój się. Spokojnie. Nikt nie chce zrobić ci krzywdy. Ciii... zaśpiewam ci kołysankę jeśli chcesz;).
Po 1 to nie trzeba NIKOMU dupy lizać zeby grać na luzie na pvp
To ty chyba za mało grałeś...
Jeżeli lvle czy skile są dla ciebie najważniejsze
Dla mnie priorytetem jest dobra zabawa i czerpanie satysfakcji z gry. Nie koniecznie musi się to odbywać kosztem drugiego gracza. Tą satysfakcją nie jest dla mnie również pvp. Ja wolę sobie postać przed depo, pogadać, pożartować, raz dziennie zrobić waste z ue na frostach. Lama i wafel ze mnie...
Z tego co widzę po wypowiedziach Krajzela (aka. moi kumple z tibii cie zabijom) i Zapodajmuzy (aka. Jądra ze stali,) mogę wywnioskować, że ich pvp kończy się na nak&#wianiu* w 20 osób (więcej nie można było?) hotkeyem w jednego strapowanego gościa. Przypuszczam, że po ubiciu go, dajecie sobie w tibii party, wyjmujecie siusiaki i robicie grupową masturbację ze spustem na ekran. Jest również taka opcja, że dorabiacie sobie na boku, wyłudzając plate army - to też część pvp ;).
*
22:09 Using one of 114 sudden death runes...
22:09 Using one of 113 sudden death runes...
@Topic
Moglibyście zrobić film, jak huncicie frosty na PoI Dls?
Pozdrawiam
Dalej nie wiesz co to znaczy gra na pvp... Dla Ciebie to tylko naciskanie hotkeya także nie mamy o czym rozmawiać.temat zakończony. Btw nie pisz więcej o swoich przeżyciach erotycznych z kolegami bo po śniadaniu jestem
Fajny_Ziom_Wannabe
29-10-2008, 12:33
Dalej nie wiesz co to znaczy gra na pvp... Dla Ciebie to tylko naciskanie hotkeya także nie mamy o czym rozmawiać.temat zakończony. Btw nie pisz więcej o swoich przeżyciach erotycznych z kolegami bo po śniadaniu jestem
PVP umarło po tibii 7.6. Teraz jest tylko najczęściej wciskanie góra 3-4 klawiszy (czasem nawet dochodzi do 5-6!)
PVP tibijskie - kto ma więcej życia, many, leczących potów i dających mane - ten przeżyje:cup::cup:
PVP umarło po tibii 7.6. Teraz jest tylko najczęściej wciskanie góra 3-4 klawiszy (czasem nawet dochodzi do 5-6!)
PVP tibijskie - kto ma więcej życia, many, leczących potów i dających mane - ten przeżyje:cup::cup:
+ hajt lewlowyh kumpli i wujka gma
Dobra... kazdy kto naprawde gral w tamtych czasach wie, ze i tak 80% ludzi mialo bocika, ktory sam za nas celowal, wiec darujcie juz sobie uwagi "pvp umarlo po 7.6".
Kup.Se.Musk
29-10-2008, 18:55
Dobra teraz to widze że sami pro sie wypowiadają. Po 1 to nie trzeba NIKOMU dupy lizać zeby grać na luzie na pvp ( krajzel to przykład). Ofc zgadzam sie z resztą "żeby grać na pvp trzeba mieć jaja i nie bać sie stracić lvl!!!! Jeżeli lvle czy skile są dla ciebie najważniejsze - nie graj na pvp! To jest oczywiste ale widać nie dla niektórych bo oni każdy "ded" przekładają na złotówki, no naprawde żal mi takich ludzi.
Na non-pvp też tracę wiele lvli - 45 dedów na 107 poziomie, więc nie sądzę, aby to był wyznacznik grania na pvp czy non-pvp. A te noob-pvp jak to pewnie nazywasz, uważam, że jest o wiele lepsze i odpowiedniejsze dla mnie. Mogę w spokoju stanąć przed domkiem, powygłupiać się z kumplami, w spokoju dać exita, czy odejść od komputera. Wybór typu serwera można porównać do wyboru kobiety, coś ala gust. Jednemu podoba się chuda, drugiemu pulchna :)
paluch89
29-10-2008, 20:02
O kur** porównywac tibie do kobiety 0.0
dark_solti
29-10-2008, 22:31
Na non-pvp też tracę wiele lvli - 45 dedów na 107 poziomie, więc nie sądzę, aby to był wyznacznik grania na pvp czy non-pvp. A te noob-pvp jak to pewnie nazywasz, uważam, że jest o wiele lepsze i odpowiedniejsze dla mnie. Mogę w spokoju stanąć przed domkiem, powygłupiać się z kumplami, w spokoju dać exita, czy odejść od komputera. Wybór typu serwera można porównać do wyboru kobiety, coś ala gust. Jednemu podoba się chuda, drugiemu pulchna :)
GET A LIFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
@do filmiku DObrzeeeeee
O kur** porównywac tibie do kobiety 0.0
ok to porownajmy do sexu
jedni wola anal(pvp) drudzy oral(non-pvp) a trzeci zwierzatka(stra jazda czyt. pvp-e)
Fajny_Ziom_Wannabe
30-10-2008, 18:59
ok to porownajmy do sexu
jedni wola anal(pvp) drudzy oral(non-pvp) a trzeci zwierzatka(stra jazda czyt. pvp-e)
innym natomiast pozostaje własna ręka, czyt. ludzie nie grający w tibie.
innym natomiast pozostaje własna ręka, czyt. ludzie nie grający w tibie.
ej ale ja gram w tibie :[
Fajny_Ziom_Wannabe
31-10-2008, 13:43
ej ale ja gram w tibie :[
Są wyjątki.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.