Pokaż pełną wersje : Inne 160 ED pada w "śmiesznym" trapie :d
19MaLy08
20-10-2008, 16:35
Witam.
http://tibiacam.tv/get.php?h=e2ebe0a2539c574a559c319e82130f2b
By Dyoshines.
PaTrOsEK
20-10-2008, 16:43
xDDD
Czegoś takiego jeszcze nie widziałem...
Jak by zdążył, mógł walnąć UE i 3/4 teamu by nie było, a on by miał tydzień spokoju... ^^
Genialne...
Ten ED, spokojnie by ich pozdejmował z gran mas frigo.
HubertPol
20-10-2008, 17:06
2x ue lodowe i oni all padaja a ze bana by dostal to inna sprawa ;D
19MaLy08
20-10-2008, 17:12
Łatwo tak powiedzieć ;)
Ale teraz postaw się na jego miejscu. Logujesz i nie wiesz co się dzieje. Ja bym się nie zdziwił, jak by nie zdążył nic zrobić ;d
@down
Chyba chodzi Ci o skulla?
2x ue lodowe i oni all padaja a ze bana by dostal to inna sprawa ;D
oni mieli battle a z tego co wiem za zabicie osoby z battle nie ma zadnej "kary"
poczekac az powlaczaja skulle i frigo walnac. W sumie poswiecilbym sobie tydzien gry... byloby ze wbilem bana w wielkim stylu :D
@UP
Battle to ja moge miec za zabicie rs'a white skulla wiec zle troche sprecyzowales...
Wszyscy naokoło niego nie mieli skulla (oprócz 1 rs'a), więc bana by dostał ; ]
JA TO TAM BYM PSZYSZED I IM POKAZAL WSZYSTKIM OCH OCH!
Właściwie gościa zabiło to, że wrzucił utamę. Jedno UE od lodu, i padło by wystrczająco dużo osób, aby mógł im uciec.
ZapodajMuze
20-10-2008, 17:40
pierwsze co bym zrobil to rzucil utamo bo bym zobaczyl ile jest osob , drugie utana vid bo bym zobaczyl ile jest archerow pozniej bym probowal lac pojedyncze osoby z sd moze by ktos padl .
@down
To samo pomyslalem kiedy ten koles sie pojawil ale nie kazdy nosi gfb wiec wybralem latwiejsza opcje.
pierwsze co bym zrobil to rzucil utamo bo bym zobaczyl ile jest osob , drugie utana vid bo bym zobaczyl ile jest archerow pozniej bym probowal lac pojedyncze osoby z sd moze by ktos padl .
to już lepiej jebnąć 2-3 gfb w archery i po sprawie...
to już lepiej jebnąć 2-3 gfb w archery i po sprawie...
Yhy....A w trapie by nadal siedział, załapał by exhaused i by bez archerow go ujebali, a po za tym by ssummonwali jeszce raz xd
Battle to ja moge miec za zabicie rs'a white skulla wiec zle troche sprecyzowales...
przepraszam -,^ wybaczysz mi? :>
jackassia92
20-10-2008, 20:01
No, ale pomyślcie trochę... jak by z ue, to od razu rs i pz na 15 min... A taki druidek, ma z 2 pary softów... etc.
przeciez mowili zeby bana dostal -.^?
btw i so like brs !
19:59 Gerba Knight [29]: ahUIAOuhaoIUAHou
19:59 Tiinaa [30]: IUAHEOIUAHIUEHAIUHEOUIAHIUEHOAIUHEUIAHEIHOAIUHEOIU AHOEIHE
19:59 Athoryx [30]: hauahaua
19:59 Iryu Fire [33]: RUN
19:59 Sylph Depth [26]: AEEEEe
19:59 Sadyno Thor [21]: AEPIJAEPIJEAPIJEAPIEAJPIEAJAE
19:59 Ulowan Foulara [34]: SLAKDJLKSASA
19:59 Iryu Fire [33]: ALL
19:59 Soul Ludo [31]: ASDOPAKSDOPAKSDPOAKSDPOKASDPOKASDPOKASDPOKASDPOKAS D
19:59 Tiinaa [30]: ehaIUEHOIaheiuAHEIUHaoiuehoiUAHEUIahoiuehiuAHEOIUh aeihAE
19:59 Pannico Yeeh [26]: AEEEE
19:59 Iryu Fire [33]: corre
19:59 Soul Ludo [31]: ASOPDkAPOSDkPOASDKPOASKDpoASKDpoASKDpoASKDpOASKDPO ASDKPOASDKASD
19:59 Iryu Fire [33]: todos
19:59 Lekyndark [47]: DAISDASUHDUIASHDUOAS
19:59 Jow Barata [24]: sahsahashsahsahsahsa
19:59 Lekyndark [47]: DAISDASUHDUIASHDUOAS
puta!
rsrs!
xd
troche smieszne, wolalbym pasc niz banana dostac...
Galera_Warrior
20-10-2008, 20:21
Zanim napiszecie glupoty o mas frigo dowiedzcie sie jak wyglada jego sytuacja, typowi brakuje 1 bana do deleta.
Tomorovik
20-10-2008, 22:32
Nie no nie szans nie mial ;P
Nerfarien
21-10-2008, 00:46
Co do planu z mas frigo, mozliwe ze nie padlo by wystarczajaco ludzi na bana (pominmy to ze jego next ban to delete) i wpadlby mu red skull = cale eq by mu droplo, a pewnie na sobie nosi koles z 1kk
Biohazardd
21-10-2008, 09:52
lol, co wy gadacie przeciez jak oni go zaatakowali to wszyscy mieli white skule bo on nie mial reda.. ale ten smiech brazoli jest najbardziej pojebany :S
dlatego warto miec NG bota
X-raya
i sprawdzac czy na gorze cos jest
19MaLy08
21-10-2008, 19:27
W sumie ta.
X-raya
Można sprawdzac tylko dwa poziomy w gorę jeśli jesteś pod powierzchnią.
;-)
Lechista
21-10-2008, 20:40
przepraszam -,^ wybaczysz mi? :>
Battle i skull to zupełnie inne sprawy....
@topic
nieźle ;) Ja bym nie wiedział co robic xD Pewnie jeszcze logując się pił jakąś goracą herbatę xDS
--Ogorek--
21-10-2008, 20:47
Ej, możecie mi powiedzieć dlaczego oni się logują na tamto miejsce ?
To nie jest przypadkiem to miejsce w ktorym sie 'ląduje' po wyjsciu z demony?...
zero_skillu_szczylu
21-10-2008, 21:49
lol, co wy gadacie przeciez jak oni go zaatakowali to wszyscy mieli white skule bo on nie mial reda.. ale ten smiech brazoli jest najbardziej pojebany :S
to nie śmiech jest najlepszy.
Wygrywa to; kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
To nie jest przypadkiem to miejsce w ktorym sie 'ląduje' po wyjsciu z demony?...
To jest dokładnie to miejsce.
Nie widzę w tym trapie nic śmiesznego, został zaskoczony i zabity. Bynajmniej spora część osób która obejrzała filmik będzie bardziej uważna przy wychodzeniu z demony.
Nerfarien
21-10-2008, 23:31
X-raya
To ty chyba jakiegos kosmicznego ng masz co 5+ poziomow wzwyz i nizej pokazuje ;o
Cosinus1990
23-10-2008, 18:11
ojej
brazylijski z domieszkami polskiego
Galera_Warrior
23-10-2008, 18:47
To jest dokładnie to miejsce.
Nie widzę w tym trapie nic śmiesznego, został zaskoczony i zabity. Bynajmniej spora część osób która obejrzała filmik będzie bardziej uważna przy wychodzeniu z demony.
A jak wedlug ciebie mozna sie ustrzec przed czyms takim? zapjerdalac na opkolo? Nie mial szans, i nie mogl wiedziec ze czekaja
Teraz pewnie będzie w pobliżu tego punktu stawiał drugą postać i po każdym huncie sobie nią sprawdzał, czy na górze jest czysto. Ja bym tak zrobił.
@up
Proszę
użyj tych strzałek co w tibi się chodzi .. w prawo i lewo ustawiasz prędkość a na Backspace cofasz filmik
uwazam ze gosc zrobil wszystko co mogl i pokazal klase
gadanie typu wrzucilbym utane vid i gfb walilbym jest smieszne poniewaz teraz na spokojnie sobie to obmyslaliscie ale jakbyscie byli w jego sytuacji znajac zycie utamo vita i mfowac sie majac nadzieje ze sobie pojda lul
No co ty, na tym forum sa same legendy pvp, super elo pr0 pefaupejczycy ktorzy by zlozyli all na jedno ue, wyszli bez rsa, zebrali z nich wszystkich loota i wzbogacili sie o 2kk+. Nasi forumowicze sa nadludzmi i zawsze wiedza jak postepowac i nigdy sie nie myla \o/
@up
Beznadziejny jesteś, wiesz? :D
Ja to bym po prostu padł x]
PS.
Po brazolajczykach spodziewałem się, że pomylą kratki i kolesia przeteleportuje do temple xD
Taka durna gadka .. ;D Po 1 koles wracal z hunta = Malo suppli po 2 biegniesz sobie ucieszony po huncie ... wchodzisz w tp jestes w trapie masz okolo 2 sekund zeby ogranoc sie ... a w dodatku skoro wiadomo ze koles 1 ban to delete to takie cos wydaje mi sie prowokacja ...
Bodajze za zabicie wiecej niz 10 osob naraz jest delete ale nie jestem pewny :S
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.