Pokaż pełną wersje : Hais
Elo wszystkim, mam problem
Potrzebuję na 20 lvl zarobić ok. 30k, co raczej nie jest łatwym osiągiem na ten lvl. I moje pytanie brzmi: czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakiekolwiek miejscówki żeby głownie było dużo haisu, nie trzeba było robić lootbaga i żeby było w miare bezpiecznie :) No i oczywiście mało ludu xD:p
Z góry thx
Bez lootbaga to będzie Ci ciężko ...
Osobiście powiem tak na foldzie, zwłaszcza na poziomach -1, -2 i -3 można zebrać dość dużą kasę na rotach i mino. Mnie wchodzi tak 1k na godzinę (na moim levlu to dobrze). z lootbagiem to podnosi się do 2-2,5k/h
radzę zbierać rano ale też nie za wcześnie, żeby Brazylijczycy mogli zdążyć się lognąć, a Polacy jeszcze nie wchodzili.
Mam nadzieję, że trochę pomogłem :)
grzesio512
20-10-2008, 18:44
bez lootbagów nie da sie tyle zarobić :/
polecam kopalnie dwarfów, zbieraj wszystko co wylatuje i dobrze można zarobić :D
folda: to samo co UP mówił
cycki: przy odrobinie szczęścia wypadnie ci sporo halberdów (400gp w thais) [chociaż to może nie najlepszy sposób :p)
Jaką masz profesję od tego zacznijmy. Profesja i mlvl/skille. Jak podasz to postaram sie coś doradzić.
jak palek to moze mino tower z dobrym skillem, bierzesz z 2 parcele i siedzisz i zbierasz crossbowy/brass armory i wysylasz je na poczcie.
wracasz, i robisz tak w kolko ; )
chyba ze wezmiesz malo spear to 1 parcel.
Kurczakos
20-10-2008, 19:19
Gdzie mam expić porady dla niezdecydowanych (http://www.forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=17)
Piotrek Marycha
20-10-2008, 21:50
żeby głownie było dużo haisu
czego dużo ? ;/
@piotrek_marycha
hajs=pięniądze.
Nie mam PACC, zapomniałem dodać sorq :P
*Carlsberg
21-10-2008, 14:36
4 noob chary na : ab trole, thais trole, swampy i carlin/veno trole albo veno orce, kthxbye
@piotrek_marycha
hajs=pięniądze.
no ta, ale co to haIs?
Heh, hais to pieniądze, sorq ze nie napisałem normalnie
hmmm nie znam twojej profki a w info pisze ze pall ...
a więc :::: dam dla wszystkich profek
Pallek ::: Caaaałe mt ( szczególnie tomb pod mt ) masa kasiorki z nieumarlaków :P , ghoule także :P
Knight :::: DC !!! dwarfy soldy , roty , mino tower ... ghoule pod mt
Sorc/Druid tymi to nie wiem. tymi sie nie dorobisz raczej :p szczególnie sorcem
sorc : lecisz na guardy :o albo na mt
druid : cycki :p
Na celescie to raczej nie mozliwe do wykonania chyba, że bot. Propnuje Ci expić na hellgate, na małym cmentarzu, hmm i wykonywać wszystkie możliwe questy. Może uzbierasz 15k + 10k z deserta.
Milten Magician
22-10-2008, 19:36
Postaw bota na 2 dni i nawet więcej uzbierasz. A gdzie? to sobie scryptów poszukaj.
Jeśli legalnie, to minosy koło kazzo, tam raczej te 3 mino archery cię nie zabiją a loota masa.
roty fibula xD duzo haisu a jak masz oacc xD to darashia minosy albo roty
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.