Pokaż pełną wersje : Poszukiwania poradnika.
Kamil_Bks
22-10-2008, 20:25
Od razu mówię, te poradniki na forum o kolorowaniu outów patrzyłem, ale niestety nic mi nie wychodziło ;/ Zna ktoś może jakiś inny sposób np za pomocą Gimpa(tylko gimpa) kiedyś taki znalazłem ale nie pamiętam gdzie ;/ Proszę o pomoc :) Nie chce mieć białych outów.
Evil_Aragami
22-10-2008, 20:27
Lol nie jest to bez sensowny temat (aż tak)
Ale troche jest....
Może sprubój zrobić to 2 razy jak ci nie wyjdzie to próbuj 3 i 4 i 5 aż ci wyjdzie....
@down
to chyba nie jest troll...
oops
srry pomyliłem się to jest troll
Pacz_knight
22-10-2008, 20:30
Ehhhh... Pisalem ci na PW i widze ze nadal nic nie wywnioskowales.
Jest jeszcze jeden sposob opisany w poradniku Cloya. Latwy a raczej banalny... Chodzi mi o kolorowanie outow za pomoca Tibii. Wczodisz do tibii wlanczasz light hacka, zmniejszasz rozdzielczosc obrau na najmniejsza i robisz foty a potem w paincie wycinasz. Latwy sposob ale bezsensowne wycinanie w paincie i ograniczona barwa kolorow to chyba jedyne wady.
Dobra temat do zamkniecia. Sry ze karmie trolla ;<
@up
Ale zaklada bezsensowny temat zamiast pisac to w przyklejonym...
Kamil_Bks
22-10-2008, 20:34
@ Pacz
Chyba czytać nie umiesz..... ale ok ..... Mówiłem, że wszystkie poradniki na forum wypróbowałem i nic mi nie wychodziło(czyżby problemy z wzrokiem? A może lenistwo?)
@ down
Uważajcie co chcecie. Próbowałem wiele razy i nic dlatego się pytam. Widzę, że wszyscy już tak zaawansowany poziom macie w tym wszystkim, że nowym pomóc nie chcecie.
[QUOTE=Kamil_Bks;2307759(czyżby problemy z wzrokiem? A może lenistwo?)[/QUOTE]
Albo oby dwa.
Nie widzisz rozwiązania które jest proste.
Jesteś leniwy, ponieważ nie spróbujesz zrobić to sam ( kiedyś jakoś robili bez żadnych tutów i O_o wychodziło! ).
@up:
O_o
Jak masz coś podane na tacy, to czemu żądasz od Nas przyniesienia Ci tego?
Jak nie umiesz za pomoca Gimpa, to pokoloruj recznie... To chyba nie jest, az tak zaawansowane.
Pier*ole...
Jesteś tutaj tyle co ja tym kontem(Czyli mniej wiecej od tamtej pory się Fake'ami zainteresowałem) a nie umiesz kolorować...
Wniosek: Odpuść sobie Fake'i w takim razie, widać że nie jesteś do tego zaprogramowany...
Kamil_Bks
22-10-2008, 20:54
@ Arashel
Mi nie chodzi o fake'i chodzi mi tylko o outy.
GargoinX
22-10-2008, 21:02
@Up:
A co to za różnica. To nie zmienia faktu, że kolorowanie outów jest banalnie proste i jeśli ci nie wychodzi to poprostu nie jesteś do tego stworzony. Żeby robić podstawy fake'owania, trzeba mieć choć trochę talentu, a u ciebie widocznie talentu brak.
Kamil_Bks
22-10-2008, 21:04
@up
Może i tak, nie wiem chciałem spróbować żeby wypróbować swoje siły w tym.
@down
Masz zrobię to specjalnie dla Ciebie i udowodnię, że wiem. Zadowolony?
Tak w ogóle to sam jesteś kretyn i tyle.
A wiesz kretynie co to jest opcja Edytuj?
Jak tak to połowa sukcesu jako Mistrza Fakers'ów jest twoja...
Zamiast sie pytac ludzi na forum, lepiej dojsc do tego sam. Wtedy lepiej to zapamietasz i w przyszlosci bedziesz mial ciekawe pomysly do fakeow
@Kamil_Bks
Zagadaj do kardox'a on ci pomoże ;0.
@Aragami
Łee niby taki pro z nowym podpisem i avkiem;/ ale ort ci nie wychodzi xD, bez urazy.
Torog Velrock
23-10-2008, 17:32
Kamil
Jak nie potrafisz zrobić najprostszej rzeczy w fakeach, to jakoś nie chce zobaczyć twojego faka. O.o
Ciężko wam ruszyć dupę i mu pomóc ? Jak widzę wasze posty to aż mi się płakać chce. Skoro jesteście tacy pro to mu pomóżcie.
@up:
1) Odezwał się... Sam nic nie zrobisz tylko innych poganiasz?
2) Tyle że on już któryś raz o to prosi, my mu już nie raz tłumaczyliśmy, ale on nadal nie rozumie... Uwzględnij to, przy następnej "inteligentnej" wypowiedzi ;P
@DOWN:
PRZECIEŻ DO CH***RY MÓWIĘ, ŻE MY MU POMAGALIŚMY!
Dlatego mówię, żebyście mu pomogli, bo prosi was o pomoc, a wy na niego jedziecie :/ . Nie znam się na tym, nie potrafię tego robić.
ps. Odezwał się inteligent.
Herbi_Oxyna
25-10-2008, 07:59
Bierzesz białe outy, potem na nową warstwę wklejasz maski (to takie coś do kolorowania xD), kolorujesz maski jak tam chcesz i ustawiasz wtedy opcje warstwy na multiply (Opisałem to dla PS'a, ale w GIMPIE powinno być podobnie)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.