Pokaż pełną wersje : O co chodzi
krecik08
23-10-2008, 19:59
Siema mam takie pytanie jestem noobem i chce wiedziec jak jest pożywień np meat (na tibia.pl pisze że działa przez 180) to czy to oznacza że działa on przez 180 sekund czy czego i czy takie czasy się sumują.
Siema mam takie pytanie jestem noobem i chce wiedziec jak jest pożywień np meat (na tibia.pl pisze że działa przez 180) to czy to oznacza że działa on przez 180 sekund czy czego i czy takie czasy się sumują.
1 meat - 180 sec
2 meat - 360 sec
3 meat - itd. itd.
Aevolana
24-10-2008, 00:18
nie noobem tylko new bie ;] nie wielu ostatniop takich którzy się do tego przyznają...
odp : jw
1 meat - 180 sec
2 meat - 360 sec
3 meat - itd. itd.NIE PRAWDA!!!!!!!
zjadasz mięsko - zyskujesz 180s regeneracji. Załóżmy po 10s zjadasz kolejne mięcho i czas regeneracji zaczyna się od nowa zgodnie z wartością jedzenia, czyli masz zawsze czas od ostatniego zjedzonego papu. W tym wypadku 180s od zjedzenia drugiego mięska.
Mam nadzieję, ze nie zamotałem za bardzo :P
psyhopatka
24-10-2008, 07:48
@up
Jak masz gadać głupoty to się w ogóle nie odzywaj.
NIE PRAWDA!!!!!!!
zjadasz mięsko - zyskujesz 180s regeneracji. Załóżmy po 10s zjadasz kolejne mięcho i czas regeneracji zaczyna się od nowa zgodnie z wartością jedzenia, czyli masz zawsze czas od ostatniego zjedzonego papu. W tym wypadku 180s od zjedzenia drugiego mięska.
Nie wciskaj ludziom kitu bo jeszcze ktoś uwierzyX(
@topic
czasy sie sumują.
NIE PRAWDA!!!!!!!
nie słyszałem nic głupszego odkąd gram w tibie (a to już 4 laTA) lepiej się lecz
@Topic
dodaje się np 360+360=720 (to tylko przykład) :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.