Pokaż pełną wersje : trampki Converse
witam!
Mam zamiar zakupić sobie trampki Convere'a, są drogie jak na trampki, i tu pojawia sie pytanie: Czy warto na nie tyle wydać? Czym się różnią od takich zwykłych za 15zł?
Z gory dzieki ;) .
Idiotyczną gwiazdą po wewnętrznej stronie. Poza tym ceną, 'firmą' oraz trochę lepszym materiałem.
Wyglądem i duzo lepszym materiałem. Tylko pytanie.. Gdzie bedziesz chodził w nich w jesień? Bo wiesz, nie jest to obuwie zbyt ciepłe: x
Czym się różnią od takich zwykłych za 15zł?
Prawie niczym - taka sama wieś.
Marketówki wychodzą o wiele, wiele, WIELE taniej. U mnie w szafie stoją jedne Conversy i wcale nie jestem z nich zadowolony. Ok, są wygodne, mają kul znaczek ale prawie niczym oprócz wytrzymałości nie różnią się od zwykłych marketówek. Ja kiedyś kupiłem trampy Nylona za 60 zł i tak sobie je przerobiłem papierem ściernym i kilkoma kawałkami dżinsu że dupa blada - o wiele ładniejsze i bardziej stylowe niż Conversy. Podkleiłem też bardziej podeszwy, podwiązałem kilka fragmentów i cieszę się z trampków od ponad siedmiu miesiecy.
Kup marketówy, jak Ci się nie spodobają to naszkicuj projekt, przerób je tak jakbyś chciał lub zleć to komuś.
~~Cornn
@edit
Wyglądem i duzo lepszym materiałem. Tylko pytanie.. Gdzie bedziesz chodził w nich w jesień? Bo wiesz, nie jest to obuwie zbyt ciepłe: x
Ja chodzę w trampkach wiosna-lato-jesień-zima i jakoś jeszcze nigdy nie było mi zimno =]
Ciepłe skarpety z rynku rox ; )
@down
my metrokseulaiści wiesz nie
Lepiej kup zwykłe spierdadladajki(trampki) a nie bedziesz sie pucowal.
Wydaje mi się że Convers to jakaś ikona mody i popkultury, ale i tak życie uczy że więcej przejedziesz w trampkach chińskiej firmie Cink-Ciank-Ponk z Carrefoura niż w nich.
ale i tak życie uczy że więcej przejedziesz w trampkach chińskiej firmie Cink-Ciank-Ponk z Carrefoura niż w nich.
I tu się mylisz.
Ja chodzę w trampkach wiosna-lato-jesień-zima i jakoś jeszcze nigdy nie było mi zimno =]
Ciepłe skarpety z rynku rox ; )
Ciepło może i ciepło.. w zimę trochę mokro, czy ciepłe skarpety czy nie: P
@edit
Powiem Ci, że z czystej ciekawości, chciałbym przeprowadzić taki eksperyment: d Zależy też kiedy traktujesz trampki jako zużyte.
I tu się mylisz.
A ja Ci powiem, że w szesnastu parach trampków firmy Trampex China czy podobnej przejdziesz więcej niż w jednej parze Conversów. Cena ta sama.
Capality
23-10-2008, 21:21
kup sobie spacerowki Rbk xd
nie modne, nie fajne, nie ładne, nie wygodne (z tego co pamietam to za gowniarza mialem odciski).
nie lepiej sobie kupic jakies mniej pedalskie, wygodniejsze, fajniejsze i bardziej "na topie"? kurwa mac?
kombossik123
23-10-2008, 22:31
Kup se Nike Mercurial i ładne i szpanerskie i wygodne (tak , na prawdę) do tego jak uprawiasz jakiś sport to będą zajebiste.
Szczerze mowiac, kup sobie zwykle trampki za 12-15 zl. Ja kupilem wyzsze trampki (za kostke) za 12 zl, nosilem je przez caly rok szkolny i dalej sa w dobrej formie ;]
czapki ermaxy najki konwersy trampki... :D
nie warto.
Mapa_Europy
23-10-2008, 22:54
Z tanich polecam Ci zwykłe turbo-ptyśki. Za 12 zł, sa wytrzymałe i leciutkie xD
w sumie to najwygodniejsze są buty Cejrowskiego ;]
Davido16
23-10-2008, 23:46
Powiem Ci, że z czystej ciekawości, chciałbym przeprowadzić taki eksperyment: d Zależy też kiedy traktujesz trampki jako zużyte.
Kiedy już nie da się przykleić podeszwy.
Converse są wykonane z lepszego materiału, jak powiedzieli panowie up. Ja osobiście nie mogę nosić trampków z "ryneczku" bo nie ma rozmiarów (rozmiar buta 50 rox) a po za tym jak w nich gram w nogę to dziury się szybko robią.
Converse > Trampki za 15 zł ;)
K.Jay
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.