zaloguj się

Pokaż pełną wersje : trampki Converse

Motaro
23-10-2008, 20:11
witam!
Mam zamiar zakupić sobie trampki Convere'a, są drogie jak na trampki, i tu pojawia sie pytanie: Czy warto na nie tyle wydać? Czym się różnią od takich zwykłych za 15zł?
Z gory dzieki ;) .

Voon
23-10-2008, 20:16
Idiotyczną gwiazdą po wewnętrznej stronie. Poza tym ceną, 'firmą' oraz trochę lepszym materiałem.

Gelt
23-10-2008, 20:20
Wyglądem i duzo lepszym materiałem. Tylko pytanie.. Gdzie bedziesz chodził w nich w jesień? Bo wiesz, nie jest to obuwie zbyt ciepłe: x

Żyłka
23-10-2008, 20:23
Czym się różnią od takich zwykłych za 15zł?

Prawie niczym - taka sama wieś.

Corn
23-10-2008, 20:26
Marketówki wychodzą o wiele, wiele, WIELE taniej. U mnie w szafie stoją jedne Conversy i wcale nie jestem z nich zadowolony. Ok, są wygodne, mają kul znaczek ale prawie niczym oprócz wytrzymałości nie różnią się od zwykłych marketówek. Ja kiedyś kupiłem trampy Nylona za 60 zł i tak sobie je przerobiłem papierem ściernym i kilkoma kawałkami dżinsu że dupa blada - o wiele ładniejsze i bardziej stylowe niż Conversy. Podkleiłem też bardziej podeszwy, podwiązałem kilka fragmentów i cieszę się z trampków od ponad siedmiu miesiecy.

Kup marketówy, jak Ci się nie spodobają to naszkicuj projekt, przerób je tak jakbyś chciał lub zleć to komuś.

~~Cornn

@edit
Wyglądem i duzo lepszym materiałem. Tylko pytanie.. Gdzie bedziesz chodził w nich w jesień? Bo wiesz, nie jest to obuwie zbyt ciepłe: x

Ja chodzę w trampkach wiosna-lato-jesień-zima i jakoś jeszcze nigdy nie było mi zimno =]
Ciepłe skarpety z rynku rox ; )

@down
my metrokseulaiści wiesz nie

kołbaś
23-10-2008, 20:27
Lepiej kup zwykłe spierdadladajki(trampki) a nie bedziesz sie pucowal.

Sankar
23-10-2008, 20:43
Wydaje mi się że Convers to jakaś ikona mody i popkultury, ale i tak życie uczy że więcej przejedziesz w trampkach chińskiej firmie Cink-Ciank-Ponk z Carrefoura niż w nich.

Gelt
23-10-2008, 21:08
ale i tak życie uczy że więcej przejedziesz w trampkach chińskiej firmie Cink-Ciank-Ponk z Carrefoura niż w nich.

I tu się mylisz.

Ja chodzę w trampkach wiosna-lato-jesień-zima i jakoś jeszcze nigdy nie było mi zimno =]
Ciepłe skarpety z rynku rox ; )

Ciepło może i ciepło.. w zimę trochę mokro, czy ciepłe skarpety czy nie: P

@edit

Powiem Ci, że z czystej ciekawości, chciałbym przeprowadzić taki eksperyment: d Zależy też kiedy traktujesz trampki jako zużyte.

Lasooch
23-10-2008, 21:17
I tu się mylisz.

A ja Ci powiem, że w szesnastu parach trampków firmy Trampex China czy podobnej przejdziesz więcej niż w jednej parze Conversów. Cena ta sama.

Capality
23-10-2008, 21:21
kup sobie spacerowki Rbk xd

Piatu
23-10-2008, 22:19
nie modne, nie fajne, nie ładne, nie wygodne (z tego co pamietam to za gowniarza mialem odciski).

nie lepiej sobie kupic jakies mniej pedalskie, wygodniejsze, fajniejsze i bardziej "na topie"? kurwa mac?

kombossik123
23-10-2008, 22:31
Kup se Nike Mercurial i ładne i szpanerskie i wygodne (tak , na prawdę) do tego jak uprawiasz jakiś sport to będą zajebiste.

Arnisan
23-10-2008, 22:34
Szczerze mowiac, kup sobie zwykle trampki za 12-15 zl. Ja kupilem wyzsze trampki (za kostke) za 12 zl, nosilem je przez caly rok szkolny i dalej sa w dobrej formie ;]

skuug
23-10-2008, 22:44
czapki ermaxy najki konwersy trampki... :D

nie warto.

Mapa_Europy
23-10-2008, 22:54
Z tanich polecam Ci zwykłe turbo-ptyśki. Za 12 zł, sa wytrzymałe i leciutkie xD

Piatu
23-10-2008, 23:10
w sumie to najwygodniejsze są buty Cejrowskiego ;]

Davido16
23-10-2008, 23:46
Powiem Ci, że z czystej ciekawości, chciałbym przeprowadzić taki eksperyment: d Zależy też kiedy traktujesz trampki jako zużyte.

Kiedy już nie da się przykleić podeszwy.

K.Jay
24-10-2008, 07:34
Converse są wykonane z lepszego materiału, jak powiedzieli panowie up. Ja osobiście nie mogę nosić trampków z "ryneczku" bo nie ma rozmiarów (rozmiar buta 50 rox) a po za tym jak w nich gram w nogę to dziury się szybko robią.
Converse > Trampki za 15 zł ;)

K.Jay