zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Co słychac u Interregnum

Bracia_Zdunscy
23-10-2008, 21:07
Siema w tym temacie ludzie z interregnum mog± pisac co slychac u Interregnum. Mog± równiez nic nie pisac. Mog± rowniez pisac jakie questy planuja robic i kogo zhuncic

Pozdrawiam

Luo
24-10-2008, 14:51
inter regnumm?

Falcon Wings
23-11-2008, 11:11
I po co niby maja to robic? Piszesz ksiazke o rasie zwanej Interregnum? Brakuje Ci obserwacji zachowan w poszczegolnych dniach tygodnia czy fazach ksiezyca? Daamn...

Rycerz_ktory_walczy
23-11-2008, 11:18
I po co niby maja to robic? Piszesz ksiazke o rasie zwanej Interregnum? Brakuje Ci obserwacji zachowan w poszczegolnych dniach tygodnia czy fazach ksiezyca? Daamn...

Zamknij ryja, że znasz Filusha to nie oznacza, że możesz się tutaj udzielać

S*******AJ

Lafa_elo
23-11-2008, 12:22
ma chara to znaczy ze ma cos wspolnego z arcania a ty?

hailkh
23-11-2008, 13:34
cos wspolnego z int ate died hahahaha

Falcon Wings
23-11-2008, 22:03
@2 up

Czy ja powiedzialem, ze skoro go znam to moge sie tu udzielac?
Nie. Udzielam sie, bo jak powiedzial kolega up, mam chara na Arcanii.
Wyrazam tez swoje osobiste zdanie na temat tego tematu. Nie obrazilem Ciebie i nie probowalem obrazic kogokolwiek, nawet autora tematu.
Jeszcze jakis problem? 4268381, to bedzie zapewne mila pogawedka.
I, jezeli zamierzasz jeszcze cos odpisac w tak inteligetnym stylu- wygrales, bo sie poddaje i Ci nie odpisuje.
--

@top
Tak btw. to dzisiaj ktos z IT (nie pamietam nicku, sry) byl dzisiaj w Kazoo i sie bawil w zabijanie "PK". Mamy taka tradycje z kolegami, ze stoimy czasem pod depo ze skullami. Nie zabijamy nikogo, poprostu skulle mamy. Anyway, dwoch znajomych padlo wlasnie przez niego. Troche go poprowokowalem no i sie udalo. Po jego combo mialem juz red hp, ale cel zostal wykonany: Nabil skulla i przez pz po zabiciu dwoch osob skull trzymal sie pol godziny.
I jeszcze jedna sprawa, moze niektorzy z Was to zauwazyli: IT rekrutuje od 45+. Chyba nie musze mowic co to oznacza. A przynajmniej to moje mniemanie. War meat plx? SD supporters plx?
Nie dajmy sie zwariowac, ale chyba czekaja nas, Arcanian, ciezkie czasy.

Thuygioshok
23-11-2008, 22:26
eh z szacunku do ciebie, znaczy powiem tak: to co napisałe¶ nie oznacza ze jestes lewy, poprostu słabo sie orientujesz. to pisanie na trade ze przyjmuj± ---> jest podana osoba do ktorej należy pisac, to taki żarcik aby miala spam

Falcon Wings
24-11-2008, 13:58
; o A to sry, niewiedzialem. Nie sprawdzalem w kazdym razie ; d

Koszyk
24-11-2008, 14:47
I jeszcze jedna sprawa, moze niektorzy z Was to zauwazyli: IT rekrutuje od 45+. Chyba nie musze mowic co to oznacza. A przynajmniej to moje mniemanie. War meat plx? SD supporters plx?

Jeste¶ aż tak głupi żeby wierzyć w takie brednie?

buahauhahuauhahua :D!

Falcon Wings
24-11-2008, 21:46
@up
Tak. Smichowe, co?

Koszyk
24-11-2008, 22:20
a czy widzisz zeby w szeregi IT dochodzily jakies 45 lvle? POMYSL, to nie boli ; )

Thuygioshok
24-11-2008, 23:21
koszyk jestes taki jak bobik ;< odrazu wzywasz (zdaje sobie sprawe, ze ten prowodyr(bobik) zara cos napisze, ale taka prawda)

Koszyk
24-11-2008, 23:33
Gdzie ja go wyzwalem? :<

_cineq_
28-11-2008, 16:29
albo i nie napisze, bo leje na ciebie sikiem prostym :>?

Falcon Wings
03-12-2008, 14:47
Koszyk, nie badz taki ;( Zmuszasz mnie do lez ; (
Proponuje Ci uprawianie jogi albo spacer- tym bardziej teraz, w zimie. Ubierz sie cieplo i idz pospacerowac. To Cie troche rozluzni i nie bedziesz leczyc swoich kompleksow na forum. Ew. jezeli to nie pomoze: Alt+F4

lokibb
04-12-2008, 19:02
Szczerze mówi±c - co tam Interregnum po zabiciu paru nisko-lvlowców... Chyba tylko nabicie sobie wolnych PK slotów. Nie chce mi się zatem w to wierzyć co opowiada jedna osoba w tym w±tku.

Thuygioshok
04-12-2008, 21:09
pisal ze tamci mieli skulle debilu

tibijczyk-suzarion
05-12-2008, 17:01
@2 up

Czy ja powiedzialem, ze skoro go znam to moge sie tu udzielac?
Nie. Udzielam sie, bo jak powiedzial kolega up, mam chara na Arcanii.
Wyrazam tez swoje osobiste zdanie na temat tego tematu. Nie obrazilem Ciebie i nie probowalem obrazic kogokolwiek, nawet autora tematu.
Jeszcze jakis problem? 4268381, to bedzie zapewne mila pogawedka.
I, jezeli zamierzasz jeszcze cos odpisac w tak inteligetnym stylu- wygrales, bo sie poddaje i Ci nie odpisuje.
--

@top
Tak btw. to dzisiaj ktos z IT (nie pamietam nicku, sry) byl dzisiaj w Kazoo i sie bawil w zabijanie "PK". Mamy taka tradycje z kolegami, ze stoimy czasem pod depo ze skullami. Nie zabijamy nikogo, poprostu skulle mamy. Anyway, dwoch znajomych padlo wlasnie przez niego. Troche go poprowokowalem no i sie udalo. Po jego combo mialem juz red hp, ale cel zostal wykonany: Nabil skulla i przez pz po zabiciu dwoch osob skull trzymal sie pol godziny.

rekrutuje...chyba swoje noobchary na 45 levelach xD
nie widze powodu zeby teraz narzekac skoro jak byla wojna to kazdy byl po stronie interregnum bo niby PA nie robili - pionki wygrały wojne to teraz kurwa zobaczycie co znaczy PA :]
btw. nie wiem co znacz± wedlug ciebie 'ciezkie czasy' ale jesli liczysz na to ze se poexpisz po wojnie to sie grubo mylisz :]