PDA

Pokaż pełną wersje : Samobójstwo uczestnika "Mam Talent!"

Xelius
24-10-2008, 18:26
Witam!

Obejrzałem filmik w którym uczestnik programu "Mam Talent!" obiecuję, że w dniu finału popełni samobójstwo. Co o tym myślicie?

Filmik:

http://www.smog.pl/wideo/21586/samobojstwo_uczestnika_mam_talent_obejrzyj_list_po zenalny/

Wp.pl:

http://film.wp.pl/galeria.html?idGallery=3850

@Edit

Wrrr "Samobójstwó" zamiast Samobójstwo. Sorry Przypadkowo się pomyliłem ;) (Niech jakiś modek to poprawi).

Serious Sam
24-10-2008, 18:37
Nie rozumiem kolesia, jurry w "Mam talent" skrytykowało już tylko ludzi i jakby każdy z nich miał się tym przejmować... Zresztą niech robi ze swym życiem co chce.

Shanhaevel
24-10-2008, 18:58
Zabije uczestnika "Mam talent" - EUSTACHEGO. IMO chce po prostu jakoś zaistnieć. Nawet jeśli miałby się zabić, to jakoś mnie to nie interesuje, to jego życie.

=eQQ=
24-10-2008, 19:03
Ten gosc robi was w chuja a wy wszystko lykacie jak mlode pelikany. Szuka rozglosu i go znajduje. Markieting. Uzywa sforumulowan typu "zobaczycie samobojstwo w telewizji" itd., ani razu nie powiedzial ze chodzi o jego samobojstwo. Pewnie potnie ta swoja laleczke jej wlasna reka, bo mu znowu z nia nie wyszlo.

/edit
@up Damn, spozniony ;/

Sozemego
24-10-2008, 19:04
a nie przyciagnie 'to' was przypadkiem przed telewizory? rotfl

=eQQ=
24-10-2008, 19:08

Napewno to mial na celu, ale - nie.

Serious Sam
24-10-2008, 19:08

I chyba, o to właśnie tutaj chodzi, o rozgłos.

Nari
24-10-2008, 19:14
No nie wiem- ja nawet bez tego gościa obejrzałbym MT. Po prostu się reklamuje.

Slay
24-10-2008, 19:52
Ten gosc robi was w chuja a wy wszystko lykacie jak mlode pelikany.
Jak 16-letnie laski.
Nie wiem, co gosc mial na celu, ale wyszlo mu to IMO beznadziejnie.

piternet
24-10-2008, 20:04
Pewnie się reklamuje... Potem zrobi nową "laleczkę".

K.Jay
24-10-2008, 20:13
Koleś chcę się stać sławny, chcę mieć swoje 5 minut. Tyle. ;)

K.Jay

Ulrikk
24-10-2008, 20:44
Nie wyszło mu w bik braderze i teraz płacze, kogo jego smierc obchodzi? PO CHUJA zaprząta nam tym glowy?

Knight Simon Dark lord
24-10-2008, 20:56
Ciekawe tylko po co on to robi,na finale tego nie zrobi bo nie jest uczestnikiem a na scene ochrona go nie wpuści,więc jak ma zwiększyć oglądalność?Mnie to wali,skoro ma narąbane we łbie i nie może się pogodzić że ludzie go niechca to ma pecha,skoro chce być sławny niech coś porobi bezinteresownego.Tak czy siak to jego życie,skoro chce na siłe być sławny to niech to robi,tylko "kto mieczem wojuje ten od miecza ginie".Jak popełni samobójstwo to trudno,szkoda mi go będzie ale to jego decyzja.Tylko niech się pogodzi z tym że po tym narganiu wpadnie mu do domu policja z lekarzami w fartuchach i go wywiozą by sobie krzywdy nie zrobił,wtedy to dopiero będzie sławny.

Lirdev
24-10-2008, 21:07
A mnie interesuje to:
nawet jeśli popełni samobójstwo to jak to doda na Neta?? xD
I tak mówię że zniszczy lalkę i tyle

Gelt
24-10-2008, 21:22
W końcu poszedł po rozum do głowy.

Xantro
24-10-2008, 21:25
Kupi na targu nóż sprężynowy, po nim zostaną czarne lakierki...
IMHO beznadziejna prowokacja.

Necromantor
24-10-2008, 21:39
Koleś chcę się stać sławny, chcę mieć swoje 5 minut. Tyle. ;)

K.Jay

pierdolish?

Shanhaevel
24-10-2008, 21:42
Tylko niech się pogodzi z tym że po tym narganiu wpadnie mu do domu policja z lekarzami w fartuchach i go wywiozą by sobie krzywdy nie zrobił,wtedy to dopiero będzie sławny.

A właściwie co ich by to obchodziło, że chce się zabić?

@down
I właśnie to SSIE. Zabija wolność osobistą.

Ulrikk
24-10-2008, 22:03
Nic, ale muszą

Rekin Master
24-10-2008, 22:12
http://kominek.blox.pl/2008/10/SAMOBOJSTWO-UCZESTNIKA-MAM-TALENT.html

tyle w tym temacie ;)

Nerfarien
25-10-2008, 00:22
http://pl.youtube.com/watch?v=cannTuvQAhs

Kurczakos
25-10-2008, 10:13
Najciekawsze jest to jak on po śmierci opublikuje ten film w internecie...

Serious Sam
25-10-2008, 10:37
Najciekawsze jest to jak on po śmierci opublikuje ten film w internecie...

Poprosi kolegę/mamę/psa, żeby to wstawił...

Corn
25-10-2008, 11:23
Mi to tito.

Arfyd
25-10-2008, 12:45
Poprosi kolegę/mamę/psa, żeby to wstawił...

I sądzisz, że oni to zrobią ? Mylisz się. :-P

Piotrek Marycha
25-10-2008, 20:57
to jest straszne jak daleko ludzie sie posuną żeby zaistnieć w mediach, a tak offtopując to nawet Jola Rutowicz ma swoich fanow, a z tego kretyna to juz cała Polska drwi...

Grue
26-10-2008, 00:19
Ręcznik leży, Żurom zdycha.... hui z nim ;) jeden palant mniej heh :/

Granteon
26-10-2008, 07:49
Jak przeczytałem nazwę tematu to już myślałem, że Mystlich chce się wieszać.

Przeczytacie jakieś głupoty w Internecie i zaraz zakładacie temat. Dajcie już spokój...

Shanhaevel
26-10-2008, 10:00
@up
Może nie uwierzysz, ale przez chwilę myślałem o tym samym. O_o

SzaDok
29-10-2008, 18:10
Nie udało mu się wejść do programu to teraz będzie chciał zwrócić na siebie uwagę...

Pozdrawiam
~~SzaDok~~

qq2
29-10-2008, 19:02
Najśmieszniejsze jest to, że "chce" on popełnić samobójstwo, ale po prostu ten dojebaniec (sorki, ale inaczej go nazwać nie można) tego nie zrobi... Wyjdzie jeszcze na głupszego barana niż jest, ponieważ sama myśl o samobójstwie, to raczej rzecz poważna, ale nie, znajdzie się jakiś kozaczek, który myśli "łoł pospamójem filmikyami na rurznyh serwjisah i bende suawny"... ;[
Aż żal mi takich ludzi... Boi się po prostu tego zrobić i ten debil dobrze o tym wie. Po programie (czy tam finale) pogratuluje sobie, ale w oczach kilku milionów (?) ludzi wyjdzie na kompletnego debila z dość porytą psychiką, który ucieka do takich metod, bo sam tego nie zrobi i wtedy wyjdzie na idiotę roku 2008. : )

Lechista
29-10-2008, 19:26
To jest wszystko nakłanianie ludzi TVn'u to oglądania programu... Wiem, bo mam koleżankę, która pracuje w TvN i mi to powiedziała xDD

Necromantor
29-10-2008, 20:32
To jest wszystko nakłanianie ludzi TVn'u to oglądania programu... Wiem, bo mam koleżankę, która pracuje w TvN i mi to powiedziała xDD

taaa a moj wujek to nina terentiev...

Ulrikk
29-10-2008, 21:02
@up
No to jesteśmy rodziną...

sphinx123
29-10-2008, 22:41
Nie wiem po co TVN ucieka się do takich tanich chwytów, skoro plebs ogląda taki chłam jak GwIaZdY TaŃcZoM Na LoDzIe z własnej woli, to do Mam "Talent" zasiądą przed TV bez zachęty xd

Piotrek Marycha
30-10-2008, 11:55
Nie wiem po co TVN ucieka się do takich tanich chwytów, skoro plebs ogląda taki chłam jak GwIaZdY TaŃcZoM Na LoDzIe z własnej woli, to do Mam "Talent" zasiądą przed TV bez zachęty xd
cos ci sie pomyliło, to nie TVN sie ucieka do takich chwytów, tylko ten idiota Glanc

janek@
31-10-2008, 19:55
Od tego człowieka zrobiło mi się niedobrze, zaraz sam tam wparuję(do mam talent) i go na żywo wpier00le...

Zwykłe gadanie głupot. ;s

S-75
31-10-2008, 19:58
jak rzeczywiscie sie zabije to na mojej twarzy zagosci usmiech

psyhopatka
31-10-2008, 20:20
Ja za taki temat dostałem warna.

Co do tego kolesia to twierdzę że jest chory psychicznie.

Ulrikk
31-10-2008, 20:35
I jak tam? Zabił już tę pacynke??

Serious Sam
31-10-2008, 21:11

Nie tylko na twojej.

Co do tego kolesia to twierdzę że jest chory psychicznie.

A mnie wydaje sie, ze chce po prostu zwrocic na siebie uwage, ale kij go tam wie...

Mystlichpozdro
01-11-2008, 12:27
Bo to jest emo chyba

Serlos
02-11-2008, 21:40

Zalosny jestes...jesli czyjas smierc cie ucieszy, to co z ciebie za czlowiek? Psychopata? Wiesz wole samobujcie niz zimnego psychopate. A tak pozatym. Moze to dla niego, sztuka, to co robil, jego cel, to bylo cale jego zycie, skoro nawet z ta lalka sie nie rozstawal. Czy czyjes nie spelnione marzenia az tak was ciesza? Niewiem czy on to robi dla popularnosci...hah to jest nawet glupie stwierdzenie, bo kto by chcial stac sie slawny w taki sposob? Znalazl poprostu miejsce, internet w kotrym moze sie wyzalic, spuscic swoja spozcizne, ktora go truje. Jak dla mnie za szybko czlowieka skreslacie...za szybko...

I jak czytalem ten temat..."jego zycie"..."co mnie to obchodzi"... -,-
OK aby o was nikt sie nie martwil.

skuug
02-11-2008, 21:48
bo kto by chcial stac sie slawny w taki sposob?

znasz taką zasade- 'nieważne jak o tobie mówią, ważne że mówią'?

ale my (a przynajmniej ja) nie nagrywam takich debilnych filmików i nie wrzucam ich do sieci, tylko po to żeby ktoś sie o mnie martwił, żeby zwrócic na siebie uwage

Zalgadis
02-11-2008, 21:56
Tak srsly to kij mu w oczy.

Who cares?
I don't.

Serlos@
Wrzuć na looz, istnieje real life wiesz? Życie to nie Tibia.

Temat imo bezcelowy.

Mazur199
02-11-2008, 22:33
3 strony tematu a **** nadal zyje?

Shanhaevel
03-11-2008, 14:46
Zalosny jestes...jesli czyjas smierc cie ucieszy, to co z ciebie za czlowiek? Psychopata? Wiesz wole samobujcie niz zimnego psychopate. A tak pozatym. Moze to dla niego, sztuka, to co robil, jego cel, to bylo cale jego zycie, skoro nawet z ta lalka sie nie rozstawal. Czy czyjes nie spelnione marzenia az tak was ciesza? Niewiem czy on to robi dla popularnosci...hah to jest nawet glupie stwierdzenie, bo kto by chcial stac sie slawny w taki sposob? Znalazl poprostu miejsce, internet w kotrym moze sie wyzalic, spuscic swoja spozcizne, ktora go truje. Jak dla mnie za szybko czlowieka skreslacie...za szybko...

Krótka piłka: co mnie, obcą osobę, obchodzi fakt, że jakiś pseudoshowman chce się zabić? To jego święte i absolutne prawo zrobić ze sobą co tylko zechce, a mnie nic do tego.

spuscic swoja spozcizne, ktora go truje.

epic

Znalazl poprostu miejsce, internet w kotrym moze sie wyzalic,

Od tego, drogi internauto, są bliscy, nie tysiące anonimów z sieci.
Nie wiem czemu, poczułem Mystlicha w tym poście.