zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serv

romangg
25-10-2008, 15:39
Chcialbym zagrac na swiecie gdzie jest duzo ludzi (nie chcem pustych servow) od czasu do czasu mozna kogos zabic bez hunta za nic itp, gdzie sie mozna wykazac czyli na servie gdzie gdzie nie ma ustawionych gildi(nie na takich ze jek nie jestes w danej gildi to msza hunta) dobrze by bylo jak by bylo duzo polakow pomocy.

A i jeszce jedno jaka jest przyjemnosc z grania na non pvp? przecierz tam nie mozna nikogo zabic jak cie wyzywa. a gra tam tak durzo ludziow czemu?

RextoN
25-10-2008, 15:44
Nie ma takich :P

A nie liczy się zabijanie ludzi tylko potworów jak chcesz zabijać to na enforecd idź !!!

Przypuścimy ze masz super wypasione eq i nagle cie ktos zabija ,przyjemnie ?

romangg
25-10-2008, 15:48
jak nie chcesz zabijac to idz na non pvp jaki to sens grania jak bijesz moby potem bijezs moby i potem bijesz moby a na koncu bijesz moby a tak to masz troche adrenalinki i mozesz sie wzbogacic nie chcem tylko zabijac tylko czasami i wiekszosc czasu expic np jak jakis koles zacznie mnie wyzywac to go kiedy znajde i pekne a na non pvp nie mozna natomiast na pvp enforcet sie tylko zabija czesciej niz expi a ja nie lubie caly czas zabijac bo jaki to sens

ogolnie mi chodzi ot to zeby na servie bylo duzo ludzi (polakow dobrze bo mozna czasem wypacs na hunty/pk) i brak huntow za nic to mi wystaerczy

no a jak mam super wypasne eq i ktos mnie zabija to mam motywacje zeby szybko odropbic wbijac lvle i go gdzies znalezc i zarombac sama przyjemnosc

dlatrego wlasnie nie kupuje super pro eqqq na 8 lvlu tylko na wyzszych pamietam sam jak kogos tam pknolem na 12 lvlu to mu wylecialo k armor i bohy sam nie wiedzialem skod tyle kasy mial na takie eq na takim lelvelu

Aphino
25-10-2008, 15:49
Dlatego że...a zresztą kolega wyżej napisał...

Fakt na NoN-PvP sa kolejki....i jest sporo pokauf

Jeśli gra się dostatecznie długo na NoN-PvP wie jak się z ludźmi postępuje

T_Shock
25-10-2008, 15:50
tak samo moze byc z toba, za nic beda cie zabijac, a co?

Alanus Lutinum
25-10-2008, 15:52
Bo można łatwo botować.

RextoN
25-10-2008, 16:11
Spróbuj z gildią zrobić PoI albo DQ powodzenia :P
Kolega 140 knight poszedł na PoI i tylko było coś takiego.
Kick i trap -.-
n/c
Miał być wcześniej kickniety, ale skoro chciał iść na PoI to poszedł i gildia wykorzystała sytuacje :P

Jak masz kolegów na pvp to tez możesz bocic

Lechista
25-10-2008, 18:13
Spróbuj z gildią zrobić PoI albo DQ powodzenia :P
Kolega 140 knight poszedł na PoI i tylko było coś takiego.
Kick i trap -.-
n/c
Miał być wcześniej kickniety, ale skoro chciał iść na PoI to poszedł i gildia wykorzystała sytuacje :P

Jak masz kolegów na pvp to tez możesz bocic
Omg na non-pvp grają małe dzieci które boja się paśc, ale boterzy ;)
Jaki ma sens non-pvp? jak dla mnie żaden...
Ps. Sprawdż sobie na tibia.com gdzie gra dużo ludzi