Pokaż pełną wersje : Serwer Bwahahaha jeden z lepszych filmow kreconych przez br'a lub spaina jedno i to samo XDD
http://tibiacam.tv/cams.php?id=4i4qscf42le1mvuf
Po prostu kur**wa No Comment
Cóż można powiedzieć.. PvP i w ogóle spryt tego 74 EK stoi na najwyższym poziomie xD
@up
Ten, który nagrywał cama, wcale lepszego pvp nie miał.
@topic
oi?
Tentotrix
25-10-2008, 20:27
tylko jedno słowo mi się nasuwa.. "br?"
film miesiaca ;) bez dwoch zdan ;]
Kluska_ziom
25-10-2008, 22:40
hmm, wedlug mnie nie jest to glupota tego EK, lecz ZAUFANIE - uczucie, ktorego wy, zachlanne psy nigdy nie zaznacie :P
Jucha Furora
26-10-2008, 10:32
Ten EK Ewidentnie popad w panike.Atakujacz wcale lepszego pvp nie miał.
Ten ek widać jaki spanikowany...I zabicie go nie było trudne, kwestia potionów...
Biohazardd
26-10-2008, 13:05
Br ?
lol boże nawet go nie zablokowal zaczał bić jak dl mial polowe hp sdkow szukal bo bp.. a ofiara pieknie uciekala nie ma co :D nawet summonow mu nie ubil .. porażka
PaTrOsEK
26-10-2008, 16:07
Ciekawe co ten Ek czuł... Pewnie uczucie mniej więcej takie same jak by się ciebie zapytali na nowej hucie komu kibicujesz. ^^
Galera_Warrior
27-10-2008, 16:50
mi sie podobalo jak energy ringa zalozyl xd
Ten ek mógł przy mw stać i poczekać jak zniknie -.-
Atakujący miał słabe pvp.
Niefajny filmik... I co mu to dało?
Dziwne, że ek tak późno uciekł. Trudne by to nie było...
Pvp atakującego jest genialne...
jaki niefajny, on jest zaje*isty =D,
br?
jaki niefajny, on jest zaje*isty =D,
br?
Niefajny, gdyż dowodzi on tylko temu, iż nie wolno nikomu ufać. W końcu najlepiej kogoś oszukać czy wykorzystać. W grze nic za to nie grozi...
Poza tym, nie wydaje mi się, by jakikolwiek polak bezinteresownie zablokował komuś dla. Za to pochwalam ek. Fakt, spanikował... Lecz zdarza się to (zwłaszcza mi).
zaufanie a niefajnosc to 2 rozne rzeczy, ale nie bede sie klocil bo kazdy ma prawo napisac wlasna opinie:)
mnie tylko chuj strzela jak widze spam "using one of..."
Mat_erialista
29-10-2008, 07:57
Film pokazuje noobostwo Br's w 100% :d nic dodać nic ująć.:D Spam hotkey a tamten nawet uciekać nie umie tylko HUNted pisał lol :D
Duch Guardi
29-10-2008, 08:25
widać ,że ten ek kupił tego chara bo grać na pvp nie potrafi
Atakujący
Time?
To ten Ek powinien mu odpowiedzieć
The time is now ...
Boże podstaw ang nie znają a grają w gry w których komunikowanie się w języku ang jest podstawą.
Co do pvp tego sorca to powiem tam:
Nie był przygotowany na lanie jego <otwieranie bp w czasie gdy on bloczył mu dla> a knight zapewne nie ma żadnego pvp. Co widać po filmie.
Pozdrawiam
Cery
psyhopatka
29-10-2008, 17:34
Po prostu spanikował, padł na własne życzenie.
Po co dawał party?
Czemu nie czekał przy mwalu aż zniknie?
Johanes19
29-10-2008, 17:55
Totalne dno to pvp tego najta xD
Oczywiście ja jestem większym noobem od nich, ponieważ gram na Non-PvP...
Ta, to że koleś spanikował naprawdę oznacza że jest kompletnym idiotą, acc buyerem, no-skillem, noobem etc. etc. Ja już widzę was, mężnych playerkillerów, którzy swoimi niewiarygodnymi zdolnościami położyli już x wrogów... z czystej uprzejmości blokujących Dl'a kolesiowi, który prosi żeby go wpuścić bo brakuje mu 1% do awansu...
Nie był przygotowany na lanie jego <otwieranie bp w czasie gdy on bloczył mu dla>
tak wogole to po co on je otwierał? przecie są hotkeye :x
Oczywiście ja jestem większym noobem od nich, ponieważ gram na Non-PvP...
a Ty co myslales?
nie ma tak latwo...
dark_solti
29-10-2008, 21:56
20:52 Pato Donawds [56]: br ?
20:52 Ksieciunio of solera [107]: NO
20:52 Ksieciunio of solera [107]: FUCK YOU
Tyle powiem Elo
otwieral bp, bo uhal dla xd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.