Pokaż pełną wersje : The Horned Fox
Mam takie pytanie. czy sa jakies okreslone godziny kiedy respi sie horned??
Nie
dodatkowo słyszałem, że osoby będące poziom wyżej i niżej(od miejsca jego pojawienia się) blokują jego resp, ale nie wiem na ile to jest prawdą
średnio respi się na danym świecie co 3 dni
up
litości nie ma średniej równie dobrze zrespi się za rok a równie dobrze za 10 minut znam gościa który zabił foxa zszedł na poziom 1 zaliczył drugą wieżę wrócił i ubił drugiego bo się zrespił więc nie ma reguły
i nie masz racji że stojąc poziom wyżej lub niżej bloczysz jego resp wprost przeciwnie - sam doświadczyłem tego że bossy respią się nawet jak stoisz w miejscu ich respa - expiłem na elfach w podziemiu - wyczyścili respa ja zbierałem nagrody z questa a nagle darek mi podleciał choć stałem teoretycznie w miejscu jego respa - to samo jest z foxem
słowo koniec nie wystarczy? musiałem zmarnować 5 minut na napisanie tego - NIE wystarczy
ta... ale biorąc pod uwagę statystyki z eriga, można tak powiedzieć...ale ofc nie ma żadnej reguły pojawiania się bossów..
co do tego respu, napisałem w nawiasie, że nie jestem tego pewien, może i masz rację ;)
I chyba warto już zakończyć tą dyskusję... to tak przy okazji xP
podlicz sobie srednia kiedy pojawial sie na twoim swiecie moze trafisz ch go wie ;]
jak chcecie coś o średniej to... bossy są częstszym widokiem na n-pvp - na refu jest ok. 5 bossów dziennie jak nie więcej a na antice max 5
i często atakują wampiry oraz grorlam
up
litości nie ma średniej równie dobrze zrespi się za rok a równie dobrze za 10 minut znam gościa który zabił foxa zszedł na poziom 1 zaliczył drugą wieżę wrócił i ubił drugiego bo się zrespił więc nie ma reguły
Ja znam kolegę który ubił 50 -.- bez takich wkrętów...nie wiem czy ci ktoś w to uwierzył ;)
Resp jest określony przez CipSoft oni kierują plikami. To jest tak samo jak z GSem przykładowo. W pewnym miejscu respie się co 4 min, jeżeli będziesz wchodził na górę co 10 sec i po 1 sec zchodził to opóźnisz resp o wiele czasu :) Więc jak będzie tam chodziło wielu ludzi non stop to resp będzie opóźniony o czas którego nie znamy i ciężko nam obliczyć. Gdyby nie było tam nikogo to Fox zrespił by się stosunkowo szybko.
Mam nadzieje, że część ludzi patrzących na ten temat obecnie mnie zrozumiało
Pozdrawiam, i prosze was...myślcie logicznie ;]
Ja znam kolegę który ubił 50 -.- bez takich wkrętów...nie wiem czy ci ktoś w to uwierzył ;)
Resp jest określony przez CipSoft oni kierują plikami. To jest tak samo jak z GSem przykładowo. W pewnym miejscu respie się co 4 min, jeżeli będziesz wchodził na górę co 10 sec i po 1 sec zchodził to opóźnisz resp o wiele czasu :) Więc jak będzie tam chodziło wielu ludzi non stop to resp będzie opóźniony o czas którego nie znamy i ciężko nam obliczyć. Gdyby nie było tam nikogo to Fox zrespił by się stosunkowo szybko.
Mam nadzieje, że część ludzi patrzących na ten temat obecnie mnie zrozumiało
Pozdrawiam, i prosze was...myślcie logicznie ;]
Omg to nie ma nic do znaczenia. możesz stać tam sobie dniami i nocami a boss i tak sie zrespi. Z nim jest tak jak z najazdem, tylko że bez żadnych komunikatów - nie zależnie czy tam ktoś jest czy był 5 min temu i tak sie zrespi. Horned fox może sie zrespić 2x w ciągu minuty. może 2x w ciągu roku itd. Proszę o zamknięcie tematu.
Kurczakos
26-10-2008, 10:24
średnio respi się na danym świecie co 3 dni
Kupa prawda, nie wprowadzaj ludzi w błąd, może zrespić się wczoraj jak i za 150 dni.
ŚREDNIO nie oznacza zawsze -,- mówiłem już, że nie ma żadnej reguły na pojawienie się Fox'a, ale patrząc na statystyki z eriga, można powiedzieć (zależne od świata) że respi się raz na trzy dni.... może się zrespić 2x jednego dni i później przez tydzień wogóle, ale mówię o średniej -,-
a ja mam pytanie i prosze mi odpowiedziec :) jakie max obrarzenia dostaliscie od niego?
redloheb
26-10-2008, 16:49
tysiąc pięćset sto dziewięćset- tyle bez EQ
Piotrek Marycha
27-10-2008, 01:16
a ja mam pytanie i prosze mi odpowiedziec :) jakie max obrarzenia dostaliscie od niego?
czy to ważne? masz go na jednen rzut royalem...
@up
Nie pier****e glupot bo prawda jest taka ze jak nawet bedziesz stal na repie foxa to i tak sie zrespi....
gracz z mojego swiata byl na wiezach foxa i szedl a tu nagle kolo niego pojawil sie fox...
w porownaniu do dawnych czasow fox teraz respi sie o wiele czesciej....
zaniedlugo cipy zrobia z Tibii jednego wilkiego otsa na ktorym bedzie exp z foxami <lol2>
Pozdrawiam.! xD
Nie ma określonej zasady co do pojawiania się Bossów. Sam doświadczyłem sytuacji, kiedy poszedłem sobie na "wieżę" koło godziny pierwszej w nocy i spotkałem go, oczywiście zabiłem, wziąłem loot i z podniecenia poszedłem spać wylogowywując się na poziomie -1 od poziomu respienia się bossa, wstałem, zalogowałem się po Server Save i znów go spotkałem...jak widać nie minęło więcej niż 10 godzin pomiędzy oboma respami Fox'a...
Wigon'Saris
31-10-2008, 15:47
Ktoś tam pytał o hity więc
15:36 You lose 60 hitpoints due to an attack by The Horned Fox.
15:36 You lose 14 hitpoints due to an attack by The Horned Fox.
15:36 You lose 21 hitpoints due to an attack by a minotaur mage.
15:36 You lose 5 hitpoints due to an attack by The Horned Fox.
15:36 You lose 71 hitpoints due to an attack by The Horned Fox.
15:36 You lose 67 hitpoints due to an attack by The Horned Fox.
15:36 Using one of 10 health potions...
15:36 You lose 30 hitpoints due to an attack by a minotaur mage.
15:36 You lose 4 hitpoints due to an attack by The Horned Fox.
15:36 You lose 25 hitpoints due to an attack by The Horned Fox.
15:37 You lose 30 hitpoints due to an attack by a minotaur mage.
15:37 You lose 4 hitpoints due to an attack by The Horned Fox.
15:37 You lose 32 hitpoints due to an attack by The Horned Fox.
15:37 Using one of 9 health potions...
15:37 You lose 4 hitpoints due to an attack by The Horned Fox.
15:37 You lose 70 hitpoints due to an attack by a minotaur mage.
15:37 You lose 4 hitpoints.
15:37 You lose 30 hitpoints due to an attack by a minotaur mage.
15:37 You lose 3 hitpoints.
15:37 You lose 25 hitpoints due to an attack by a minotaur mage.
15:37 Using one of 8 health potions...
@Dizzy
To że masz 14 lat to widać odrazu i pytanie z mojej strony co twoja wypowiedz ma wspólnego z tym tematem?
Dizzy_Adventurer
31-10-2008, 17:28
Wkleiłeś to by zaszpanować Nose Ringiem?? Żal mi Cię dziecko :baby:
lvlanius
01-11-2008, 08:10
@up
Dla mnie nie była odpowiedź żeby zaszpanować Nose ringiem bo ktoś pytał o jego hity więc dostał odpowiedź. Twoja odpowiedź wyglądała na taką że zazdrościsz mu troszkę tego że trafił na foxa.
@Topic
Co do tematu, fox jest to cwane zwierzę, nie ma określonej reguły na resp tego bossa.
@up
Dla mnie nie była odpowiedź żeby zaszpanować Nose ringiem bo ktoś pytał o jego hity więc dostał odpowiedź. Twoja odpowiedź wyglądała na taką że zazdrościsz mu troszkę tego że trafił na foxa.
@Topic
Co do tematu, fox jest to cwane zwierzę, nie ma określonej reguły na resp tego bossa.
jest to prawda
zgadzam sie z tym i takie tam trafilem 4x jestem z siebie dumny mialem 1 dwarven helmet i zdazylo mi sie go dorwac kolo godziny 23,22,20 i 14 mowie okolo
na askarze czasem sie respi jeden po drugim w sesie na drugi dzien mialem tak no ale jak mi sie wydaje na to regul nie ma kiedy lisek bedzie a kiedy nie wiec powodzenia w lapaniu
ps. czekam na 5 xd
Lubie_orzechy
05-11-2008, 20:43
up
pl???????????????????????????
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.