PDA

Pokaż pełną wersje : DL i Hydra

Dybel
25-10-2008, 21:48
Czy mój kumpel knight 35 lvl, i ja 35 lvl, damy rade expic opłacalnie na Dragon Lair Venore? Czy powinniśmy jeszcze dobić przynajmniej po 40 lvl? Chodzi mi tu głownie o DL.
To samo z Hydrami, tyle że tu planujemy na 50 lvl:p

Proszę o radę doświadczonych graczy

robek
25-10-2008, 21:55
opłacalnie? niemozliwe... chyba ze 3 dle ubijecie i dsm - ale mozecie czasem pasc (:

wbijcie po 60 lvl z 80 skillem i razem MOZE...

hydry - "troche" mniej bija ale za to duzo lepiej sie lecza, wiec odpadaja

Lubie_orzechy
25-10-2008, 22:06
Czy mój kumpel knight 35 lvl, i ja 35 lvl, damy rade expic opłacalnie na Dragon Lair Venore? Czy powinniśmy jeszcze dobić przynajmniej po 40 lvl? Chodzi mi tu głownie o DL.
To samo z Hydrami, tyle że tu planujemy na 50 lvl:p

Proszę o radę doświadczonych graczy

40 lvle to idzcie wy idzcie na roty botowac a nie na dl sie pchacie zal, zreszta jezeli chce isc na dle trzeba miec troche ogarniecia, a jezeli ktos pisze glupie posty na tibia.pl w stylu "DAM RADE NA 7 LVLE ZABIC DEMONA???!?!?!?! PLIS POMUSZCIE" to nie przypomina osoby ogarnietej w ta gre. To sie wie i tyle.

Michukng
25-10-2008, 22:48
Mógłbym wiedzieć jakie skille ?... Ja z kumplem byliśmy na 35 lvlu ale skille sux, waste w 3 ;]

LibellAstus
25-10-2008, 23:48
powiem tak hydry na 50 to i tak waste xD

bylem ja 51rp(81dist) i blocker xDD 56rp(84dist)
to na 1 hydre raz poszlo 14 healow/manasow poniewaz l;eczyla sie od red do zielonego -.- nie oplacalne lecz potem 2 manasy na 1 :) i juz lepiej :P

DL mocniej comba wali wiec na tym lvl narazie xD dobijcie po 50 i dl mozecie razem z dobrymi skillami.

wojo1310
26-10-2008, 07:42
moj pierwszy dl na 60 lvlu nie wywarl na mnie wielkiego wrazenia.zjechalem go do reda i dostalem takie kombo ze az mi smierc przed oczami mignela.na szczescie jestem doswiadczonym graczem i dalem sobie rade.jak chcecie wogoles isc na dla to musicie byc bardzo skupieni bo on potrafi walic po 20-30 i uspic wasze skupienie po czym przywalic za 500 i panika co wiaze sie z dedem :)
jesli chodzi o waste to tak jak kolega up sadze ze lepiej idzcie na roty xD bo waste na dlu bedziecie mieli kosmiczne no hyba ze cos poleci(co graniczy z cudem xD) tak wiec dle 55lvl+ z ladnymi skilami i samoopanowaniem
na chydrach nie radze bo strasznie wkurza jak ona jest juz na redzie i nagle heal i od nowa trzeba ja bic/waste
mam nadzieje ze pomoglem

Kurczakos
26-10-2008, 10:23
Gdzie mam expić? Porady dla niezdecydowanych. (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807)

Czy pokonam na XX levelu tego potwora? (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=66187)