Pokaż pełną wersje : Serwer Massacre Poi Boss - Guardia
Się Wam nudzi to łapać :)
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=5g5fmi1dxgyighq7
Lumineros
26-10-2008, 10:05
srasz się jak żyd na tego loota...:baby:
srasz się jak żyd na tego loota...:baby:
bo jestem pazernym polakiem :)
Skungz1337
26-10-2008, 11:16
bp manasów i bp ultimatów gratz jebany debilu , ze na poi idziesz tak swietnie zapakowany a potem jeszcze placzesz o loota :C:C:C:C:C
Takiego filmiku nawet nie powinenes pokazywac tylko schowac go do dupy zalowcu
Jestes zalosny... Srasz sie o tego loota jak ostatni zyd.
Oczywiscie jak zawsze dobrze przygotowany. 12 m wall ,2 bp uhp, 17 smp! Kumple cie z manasow ojebali czy co?
Psiak of guardia <3 jestes koX
semilunaris
26-10-2008, 11:20
11:03 Elite Darkes [125]: no jezu
11:03 Elite Darkes [125]: nie sraj
11:03 Elite Darkes [125]: kurwa
11:03 Elite Darkes [125]: nie zajebie
11:03 Elite Darkes [125]: przeciez
11:03 Psiak of guardia [203]: KRECE FILAM
11:03 Psiak of guardia [203]: DEBILU
11:03 Psiak of guardia [203]: I JA MAIELM WIZASC
11:03 Psiak of guardia [203]: kapuejsz
:| Na annhi też krzyczałeś "ja pierwszy mam wziąĆ!"?
po co te mwale? w ogole w jakiej lini byly shotowane zamiast kratke wyzej jesli jzu trzeba po co masacre po skosie na poczatku? wavy niezle pewnie pizga co? 40 uhp przy sobie o nie................ kwicze.
Nie masz co robić z pieniędzmi, że tak je przepuszczasz na te potiony? Rozpusta i Burżuazja.
po co te mwale? w ogole w jakiej lini byly shotowane zamiast kratke wyzej jesli jzu trzeba po co masacre po skosie na poczatku? wavy niezle pewnie pizga co? 40 uhp przy sobie o nie................ kwicze.
Reszta Uhp i M-walów poszła bo mieliśmy Panią jako ed i to był jej pierwszy taki hunt w swoim życiu i nie wiedziała co sie dzieje :) co do srania o loota na Tsie każdy kwiczał pokaż na Trade, a stalismy w środku respa więc chciałem wziąść i wyjść jak najszybciej? wtedy raczej każdy by leciał za mną? raczej logiczne mastahy Pvp:(
M-wale? z tego co mi wiadomo Massacre ucieka więc lepiej było być przygotowanym? a na Ukos bo... tak jakoś wyszło :)
Psiak, najlepiej zle przygotowanie zrzucic na niedoswiadczonego siokera. Skillem to ty nie grzeszysz..
piakos to największy sęp guardi ... w dodatku na real guardia photos wygląda jak arab huahahha a niech se tak wygląda ... kto grał lub gra na guardi wie jaki on jest o loota i kasę ...
boże ... debil ... 1 zawsze do loota ;/ orsh ghaz ;/ teraz szukaj więcej bezsensownych argumentów
O kur** jaki ty jesteś żyd to jest mała Bania i ten tekst: Ja miałem to brać kapujesz? hahaha, ja się dziwie że oni w ogóle z tobą poszli ;> i że mają ciebie jako kolegę ^^
Kurczakos
26-10-2008, 12:53
11:03 Elite Darkes [125]: no jezu
11:03 Elite Darkes [125]: nie sraj
11:03 Elite Darkes [125]: kurwa
11:03 Elite Darkes [125]: nie zajebie
11:03 Elite Darkes [125]: przeciez
11:03 Psiak of guardia [203]: KRECE FILAM
11:03 Psiak of guardia [203]: DEBILU
11:03 Psiak of guardia [203]: I JA MAIELM WIZASC
11:03 Psiak of guardia [203]: kapuejsz
Zaufanie w dobrej gildi to podstawa! :cup::cup::cup:
Psiak już nie raz zrobił z siebie kretyna np. na frostach.
boże ... debil ... 1 zawsze do loota ;/ orsh ghaz ;/ teraz szukaj więcej bezsensownych argumentów
osrh? gaz? co w tym złego że blokowałem? teraz szukaj więcej bezsensownych argumentów;)
@down
nie wiesz co było gadane na Tsie jak to miało wyglądać, jak wyglądało więc nie udzielaj się w tematach "czemu oni z Tobą poszli"
@up
po dupie nie raz dostałeś to teraz płaczesz?
jak można takiego żyda wziąć na poi ;/
nie wiesz co było gadane na Tsie jak to miało wyglądać, jak wyglądało więc nie udzielaj się w tematach "czemu oni z Tobą poszli"
Pewnie to wygladalo tak:
[w tle slychac rownomierne odglosy uderzania piescia lub kopania w biurko]
KURWA! DAWAC SHELLA! DAWAJ GO! JUZ, TERAZ, TRADE... KRECE CAMA!!11 SUKIII!!11 ODDAWAJ, MOJE TO JEST! JA BLOKOWALEM!!!111
Zgadlem?
Pewnie to wygladalo tak:
[w tle slychac rownomierne odglosy uderzania piescia lub kopania w biurko]
Zgadlem?
i wtedy spocony się obudziłeś ;)
piakos to największy sęp guardi ...
jak można takiego żyda wziąć na poi ;/
Nie chcę nic mówić, ale kolega z rl powiedział mi, że na 60lvl zasypywałeś wszystkim lootbagi, a potem (nie zależnie od tego, czy ci się udało zajumać czy nie) wyzywałeś tym gościom matki od ku*ew i p*zd. Nie dość, że głupi, to jeszcze pyskaty. Chyba nie dożyję dnia, w którym zobaczę posta, gdzie do nikogo nie próbujesz się dosrywać.
Ci kumple psiaka to jakies retardy ... bo gdyby mi tak napisal z tym "kurwa kapujesz" To by chuja do dupy dostal a nie loota ...
Ci kumple psiaka to jakies retardy ... bo gdyby mi tak napisal z tym "kurwa kapujesz" To by chuja do dupy dostal a nie loota ...
ale ty nie rozumiesz każdy się śmiał na Tsie i to nie było pisane w nerwach, tylko ze smiechu?. Takie to trudne ;/?
btw: Większość ludzi z tych Hajg Skilowcow co się tu wypowiada to tępe sztywniaki co nigdy nic nie biły grupowo (Może poza Dlami na Poi i Hydrami w Ank)
^up, niezly oro jestes.
szkoda ze ci sie ten big"" zapas runek/potow nie skonczyl
13:41 Psiak of guardia [203]: KRECE FILAM
13:41 Psiak of guardia [203]: DEBILU
13:41 Psiak of guardia [203]: I JA MAIELM WIZASC
13:41 Psiak of guardia [203]: kapuejsz
Te, ja już bym wolał nie ujrzeć tych paru pixeli niż się tak ośmieszyć.
No ale wg. Ciebie większy przypał nagrać cama na którym nie widać loota, nie? xd!
Do pieca.
neopostman
26-10-2008, 14:10
piakos to największy sęp guardi ... w dodatku na real guardia photos wygląda jak arab huahahha a niech se tak wygląda ... kto grał lub gra na guardi wie jaki on jest o loota i kasę ...
nie będę przypominał jak całkiem niedawno TY dawałeś filmik na którym wbijałeś się na frosty innymm <3.
Większość ludzi z tych Hajg Skilowcow co się tu wypowiada to tępe sztywniaki co nigdy nic nie biły grupowo
Nigdy?
http://img390.imageshack.us/img390/9905/clipboard03ez7.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/6287/clipboard01sc7.jpg
http://img388.imageshack.us/img388/8594/clipboard02wo5.jpg
http://img390.imageshack.us/img390/318/bossvk8bn7.jpg
http://img362.imageshack.us/img362/7798/ps0017aq1.jpg
@UP
Na fajnej grasz rozdzialce...
@Topic.
Gz loota.
@co do supplisow
A nie pomysleliscie ze to moglbyc koniec hunta i dlatego mial tak malo potionow? ; |
nie będę przypominał jak całkiem niedawno TY dawałeś filmik na którym wbijałeś się na frosty innymm <3.
hmm ale jak hunciłem z kolegami bądź z kumplem to miałem wyjebane kto loota trzyma i na kasę ....
Voromexim
26-10-2008, 14:21
E tam gadacie wszyscy, bo po prostu zazdrościcie że trafił na takiego bossa i go ubił. Ja Ci tam szczerze gratuluje, nie lada wyczyn, ogółem gz :)
Powodzenia w dalszych zabijaniach bossów!
Biohazardd
26-10-2008, 14:29
E tam gadacie wszyscy, bo po prostu zazdrościcie że trafił na takiego bossa i go ubił. Ja Ci tam szczerze gratuluje, nie lada wyczyn, ogółem gz :)
Powodzenia w dalszych zabijaniach bossów!
lol
jest czego zadroscic wogóle w gildi powinno być spokojnie a nie że sie jakies dzieci o loot kłócą
Na fajnej grasz rozdzialce...
Laptop z monitorem 17 cali ;)
@co do supplisow
A nie pomysleliscie ze to moglbyc koniec hunta i dlatego mial tak malo potionow? ; |
Nawet jesli byl by to koniec hunta*, to i tak nie powinien doprowadzic do sytuacji w ktorej ma 2 bp uhp i 17 smp...
* - boss pewnie byl sprawdzony na bocie, wiec raczej nie przyszli tam huncic jugge lub inne seale.
Przeca to non-pvp i skoro koniec hunta to by se mogl od biedy bez potwo biegac;D po mistach wiec co mu tam .
Jorg Bruce
26-10-2008, 14:40
Hahaha, kolejny "gorliwy" tibijczyk ^^ Gotów kogoś zabić żeby mu oddali te kilka pixeli ^^
No ten jeszcze bym chcial powiedziec ze jak na moje to sie zachowales troche jak 12 latek
Wcisles Caps Lock i zaczoles na*******ac po klawiaturze nie paczac ile robisz bledow .
Marecki666
26-10-2008, 14:51
@ChachaŁ
Jak kiedyś napisałem na forum nazwę tego bossa undead dragów (ultrak***s), to mi jakiś mądry modek warna dał :P
@film
Wykonanie średnie, loot dobry, kłótnia kiepska.
@up
Ty też nie PACZYSZ ile robisz błędów ;x
Przeca to non-pvp i skoro koniec hunta to by se mogl od biedy bez potwo biegac;D po mistach wiec co mu tam .
Hipotetyczna sytuacja (abstrahuje od sytuacji majacej miejsce na filmiku). Pada sioker, ty zostajesz z kilkoma uhp/ghp, a przed toba jeszcze pelno mobow. Epic fail?
Ostatnio widzialem jak 120+ ek ledwo przebiegl (dobiegl z red hp) przez Forbidden Land, bo sioker padl, a on sam mial tylko 5 ghp ;x
Pozwolę sobie podsumować ten temat.
Gz fartu, że trafiliście na bossa. Nic poza tym.
@ wiekszosc z Was
Jestescie po prostu zalosni, ja pierdole....jak mozna pisac ze ktos bylby zdolny zabic matke dla paru pixeli..no chyba tylko dlatego ze przechdodziliscie przez to samo, wiec po co takie pierdolenie bez sensu...no po co? Sami siedzicie przeds kompem 24/7 i na dodatek przed wasza kofaana tibiusia i potem sie bulwersujecie ze ktos nieladnie napisal do kolegi a sami tak robicie, bo ktos wam zabral 50 gp z draga ;(( get a lajf koxy
PaTrOsEK
26-10-2008, 16:32
A jak ktoś na rl potrafi zabić kogoś, że mu szluga nie dał, czy był za inna drużyna? To zależy od człowieka, a nie czy to gra czy rl, dla niego to 1 i to samo...
Hipotetyczna sytuacja (abstrahuje od sytuacji majacej miejsce na filmiku). Pada sioker, ty zostajesz z kilkoma uhp/ghp, a przed toba jeszcze pelno mobow. Epic fail?
dokladnie, a jak sam napisal druid bez zadnego doswiadczenia
Wy dalej nie rozumiecie?
MY BYLIŚMY NA TSIE (KOMUNIKATOR GŁOSOWY) TAM SIĘ OGÓLNIE ŚMIALIŚMY Z TEGO ,WYZYWALIŚMY TAK JAK MY TO LUBIMY. MAMY GŁUPIE POCZUCIE HUMORU A TO CO BYŁO PISANE NA TIBI TO TYLKO ODDŹWIĘK TSA !
JEŚLI CHODZI O UHP MY POSZLIŚMY TYLKO I WYŁĄCZNIE ZABIĆ MASSACRE, DO TEGO MIAŁEM ZE SOBĄ 300 UHP, POSZŁO MI TYLE BO MNIE SIOKAŁA PANI KTÓRA NIE WIEDZIAŁA CO SIĘ DZIEJE!
@Down
zabawne
szkapamujwruk
26-10-2008, 17:26
DAWA LOTA BO WJAZD NA CHATE MATKE CI ZABIJE DAWAJ LOOTA KURWA BO FILM KRECE DAWAJ LOOTA DAWAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!111111
2 bp uhp,bp manasow,4 runy mw,203 ek-byles gdzies poza laguna/liberty bay ?
ElderPro
26-10-2008, 19:32
piesio nie przejmuj sie zazdroszcza ci XDDD
Marecki666
26-10-2008, 19:53
Rozumiem, że może pierwszy raz biła poi, ale nie za bardzo rozumiem, że nie wiedziała, co się dzieje, może ktoś wytłumaczyć? :P
Wy dalej nie rozumiecie?
MY BYLIŚMY NA TSIE (KOMUNIKATOR GŁOSOWY) TAM SIĘ OGÓLNIE ŚMIALIŚMY Z TEGO ,WYZYWALIŚMY TAK JAK MY TO LUBIMY. MAMY GŁUPIE POCZUCIE HUMORU A TO CO BYŁO PISANE NA TIBI TO TYLKO ODDŹWIĘK TSA !
JEŚLI CHODZI O UHP MY POSZLIŚMY TYLKO I WYŁĄCZNIE ZABIĆ MASSACRE, DO TEGO MIAŁEM ZE SOBĄ 300 UHP, POSZŁO MI TYLE BO MNIE SIOKAŁA PANI KTÓRA NIE WIEDZIAŁA CO SIĘ DZIEJE!
@Down
zabawne
teraz tez piszesz z duzej litery a potem sie smiejszesz na ts? noob, ts to gowno zmien dilera,no i poczucie humoru
neSSonka
26-10-2008, 20:41
#p(i)siak
w temacie de cloudów brak kłótni to 3a był "wziąść" się w garść co widać tu w temacie.co nie napisz i tak zobaczę Twą bajeczną ripostę.Mam 1 prośbę ; daruj sobie.
#Film
p(i)siakowy fart , p(i)siakowe wykonanie czyt. z doupy ; /
edit
@p(i)siak
idź do dupy ; /
o ile już tam nie jesteś
elo
piesio nie przejmuj sie zazdroszcza ci XDDD
wychodzi na to że Psiak bije ludzi o Pixele! chyba lepiej gadać już z brazolami bo polaczki to takie tępe;)
@nesonka
idź do tematu Klouduf
wychodzi na to że Psiak bije ludzi o Pixele! chyba lepiej gadać już z brazolami bo polaczki to takie tępe;)
W tym problem, ze to ty jestes zalosny... Zadna krytyka dotyczaca twojego skilla i zachowania, do ciebie nie dociera.
W tym problem, ze to ty jestes zalosny... Zadna krytyka dotyczaca twojego skilla i zachowania, do ciebie nie dociera.
"Skilla" owszem nie zrobiliśmy tego idealnie bo ogólnie lecieliśmy na pałe, specjalnie na Poi bo była bojda że bossy znikają po 2h, ale to nie prawda :)
Mnie tylko smieszą i denerwują teksty o tym loocie że bije koleguf o Itemy, a właśnie teraz ode mnie z Gildii ludzie czytają Forum i zastanawiają się gdzie wy się wychowaliście ;)
paluch89
26-10-2008, 22:26
"Skilla" owszem nie zrobiliśmy tego idealnie bo ogólnie lecieliśmy na pałe, specjalnie na Poi bo była bojda że bossy znikają po 2h, ale to nie prawda :)
Mnie tylko smieszą i denerwują teksty o tym loocie że bije koleguf o Itemy, a właśnie teraz ode mnie z Gildii ludzie czytają Forum i zastanawiają się gdzie wy się wychowaliście ;)
Na podwórku jak nasz Donek Tusk.
A ty pewnie z bracmi na K. na salonach :/
a właśnie teraz ode mnie z Gildii ludzie czytają Forum i zastanawiają się gdzie wy się wychowaliście ;)
Przepraszam bardzo, to ty spamowales do kumpla z gildii tak jak by co najmniej ukradl tego shella. Gdzie ty sie wychowales?
ZapodajMuze
26-10-2008, 22:34
Jedyna rzecz ktora w tibi moze mnie zdenerwowac to 50-120 lvlowiec z non pvp ktory twierdzi , ze zazdroszcze jakiejs smiesznej łatki ktora nie opusci depo tudziez domku jakiegos 200 ek'a napinacza rowniez z non-pvp.Prosze was.
@Topic
Przykro mi to mowic ale , psiak chcialbyc fajny tym razem sie nie udalo ,pocwicz .
siamano \o7
@Zapodajmanieczki
Jak tam twoje jądra ze stali? Urosły? Stwardniały?
@Topic
Ludzie, dajcie już spokój... Organizacja idealna nie była, ale przecież liczy się dobra zabawa, czyż nie?
ZapodajMuze
26-10-2008, 22:48
@Zapodajmanieczki
Jak tam twoje jądra ze stali? Urosły? Stwardniały?
@Topic
Ludzie, dajcie już spokój...
Po pierwsze i co najwazniejsze nie slucham zadnych manieczkow ani innego techno gowna .
Dodam 17 latku ktory rzekomo gral w tibie w wieku 6 lat ( Szkoda ze nie w wieku 2 lat jak ledwo co stawales na nogach) , ze wszyscy jada po non - pvp bo graja tam no liferzy newbie nooby i trzesi dupy wiec jak mozesz to idz na okolnir tam gdzie twoje zycie .
@down
Powiedz mi jedno , czemu mi sie wydaje ze grasz na non pvp?
neSSonka
26-10-2008, 23:03
a co jest sensem Twego życia ?
pisanie takich postów jak ten wyżej ?
Jedyna rzecz ktora w tibi moze mnie zdenerwowac to 50-120 lvlowiec z non pvp ktory twierdzi , ze zazdroszcze jakiejs smiesznej łatki ktora nie opusci depo tudziez domku jakiegos 200 ek'a napinacza rowniez z non-pvp.Prosze was.
zlota mysl na dzis.
rzekomo gral w tibie w wieku 6 lat
Siedem... koło ośmiu. Nie dorabiaj faktów niedorajdo.
ze wszyscy jada po non - pvp bo graja tam no liferzy newbie nooby i trzesi dupy
Mam rozumieć, że na PvP jest całkowicie na odwrót, tak?:D
jak mozesz to idz na okolnir tam gdzie twoje zycie .
Nie. Moje życie to nie Tibia, a już na pewno nie Okolnir;).
@down
Powiedz mi jedno , czemu mi sie wydaje ze grasz na non pvp?
Ponieważ ośmielił się mieć inne zdanie niż ty.
------------------------------------------------------------------------
@down
Miales w profilu wiek 17 i mowiles w ktoryms temacie ze mialem 6 lat i logowales sie raz na jakis czas .
7.
No liferow- mniej
Tyle samo. Wierz mi.
Newbie - mniej
Każdy od czegoś musi zacząć.
H lvlowych noobow - O wiele mniej
Nie daje ci to podstaw, aby nazywać noobem każdego, kto gra na NoN-PvP.
Trzesi dup - Nie porownywalnie mniej
Fail.
@Topic
Pogratulować czerpania satysfakcji z gry.
ZapodajMuze
26-10-2008, 23:24
Ostatni post na tym forum na dzis bo nie jestem tutaj zeby zasmiecach czy spamowac .
@up
Miales w profilu wiek 17 i mowiles w ktoryms temacie ze mialem 6 lat i logowales sie raz na jakis czas .
No liferow- mniej
Newbie - mniej
H lvlowych noobow - O wiele mniej
Trzesi dup - Nie porownywalnie mniej
Ponieważ ośmielił się mieć inne zdanie niż ty.
Jak mi to samo powie 120 master z dolery to nigdy wiecej nie obraze non-pvp , slowo honoru.
Lechista
26-10-2008, 23:25
@ChachaŁ
Jak kiedyś napisałem na forum nazwę tego bossa undead dragów (ultrak***s), to mi jakiś mądry modek warna dał :P
@film
Wykonanie średnie, loot dobry, kłótnia kiepska.
@up
Ty też nie PACZYSZ ile robisz błędów ;x
Założe się, ze Wieszok wlepił ci tego warna ;;)
@Psiakos
Zbłaźniłeś się i teraz udajesz, że gadałeś tak ironicznie i, że wszystko dla zartów. Pamiętam czasy(2,3 lata temu) na forum jak musiałem zbluzgac każdego, kto źle coś powiedział na mój temat ;;) Dokładnie jak teraz psiakos..... ehh nie wiem ile ty masz lat, ale zachowujesz się jak 11 letni gówniarz
Psiak... dobrze że kręcisz filmy, bo mi się podobają.. ale co to za problem szybko zabrać do bp loot? Sądzę że kręcenie filmu w tym nie przeszkadza.. głupi problem moim zdaniem.
paluch89
26-10-2008, 23:37
Psiak~
Oczywiscie wszystko co piszesz to ironia.
Zeby to jeszcze bylo na poziomie, a nie w stylu "kurwa dawaj kurwa nie dawaj kurwa moje kurwa moje".
Rzeczywiscie bardzo smieszne.
@Psiak~
Ja Ci 1 rzeczy zazdroszczę 9mlv xDD przydał by sie na mojego EK na servie oczywiście PVP
xDDD
chodz jeden umie sie do tego przyznac witaj Polsko
muttikax
27-10-2008, 00:34
skoro psiak blokowal nie rozumiem poco ten 125 ek to bral?;o
Może odruch, choć nie znam go to nie sądzę że miał złe zamiary
Kup.Se.Musk
27-10-2008, 11:38
Wy dalej nie rozumiecie?
@Down
zabawne
Ale to nie zmienia faktu, że wpieprzyłeś się z blokowaniem Massacre Darkowi, który już od wpadnięcia na pomysł wyśledzenia ów bossa, mówił, że sklatuje go na SSAch -.-
Dobrze Psiak, że ja mam facca i za*******ałem z malowaniem ścian, bo jak ja bym tam był to nie wyleczyłbyś się sam na bossie.
Ale zeby już tak Psiaka nie pogrążać, to jak kogoś nie znacie to nie klepcie głupot, bo powiem Wam w sekrecie, jako człowiek znający dosyć dobrze i długo Psiaka, że nie jest żadnym pazerem ani napinaczem
hiho looting all
psiak naweet nie zdążył otworzyć ciała i już kolca nie było
Bo tak ustalone bylo ze ja mialem go klatowac, a ze troche chaos panowal na sealu to zupelnie inaczej sie to potoczylo.
paluch89
27-10-2008, 15:13
Gdyby było ustalone nie było by chaosu i nie było by tego dziecinnego wrzasku cytuje "dawaj kurwa".
Jorg Bruce
27-10-2008, 15:15
@ wiekszosc z Was
Jestescie po prostu zalosni, ja pierdole....jak mozna pisac ze ktos bylby zdolny zabic matke dla paru pixeli..no chyba tylko dlatego ze przechdodziliscie przez to samo, wiec po co takie pierdolenie bez sensu...no po co? Sami siedzicie przeds kompem 24/7 i na dodatek przed wasza kofaana tibiusia i potem sie bulwersujecie ze ktos nieladnie napisal do kolegi a sami tak robicie, bo ktos wam zabral 50 gp z draga ;(( get a lajf koxy
Może najpierw obejrzałbyś filmik, a potem pisał głupie komentarze tego typu, okej? Gdy ten ów 125 lvl wziął ten kolec, Psiak do niego wyskoczył jak by mu rodzine krzywdzili, zaczął rzucać wyzwiskami. To chyba o czymś świadczy, no nie?
Ufocznik
27-10-2008, 15:54
@nesonka
idź do tematu Klouduf
nom, tępe - dość spojrzeć na ciebie
a co do brazoli, to choćbyś chciał to sobie z nimi nie pogadasz, bo wszyscy wiemy na jakim poziomie stoi twój angielski (i twoich psów zresztą też)
Reszta Uhp i M-walów poszła bo mieliśmy Panią jako ed i to był jej pierwszy taki hunt w swoim życiu i nie wiedziała co sie dzieje :)
pog, pamietasz jak expiłeś na gs isle mając mniej niż bag uhów (bo to non-pvp, więc nikt mnie nie zabije, a na gsy sama exura starcza), a potem trapnęły cię 3 czy 4 gsy....? :)
Perfect*Doll
27-10-2008, 17:10
Jesteście żałośni.
Widać, jak Was zżera zazdrość.
Tyle na ten temat.
zzerany przez zazdrosc smieję ci sie w twarz.
Elveloya
28-10-2008, 13:04
Ale zeby już tak Psiaka nie pogrążać, to jak kogoś nie znacie to nie klepcie głupot, bo powiem Wam w sekrecie, jako człowiek znający dosyć dobrze i długo Psiaka, że nie jest żadnym pazerem ani napinaczem
Chyba sobie k***a kpisz. Znam tego "kogos" dluzej od ciebie i zawsze, na byle jakim huncie, rzucal sie na loota jak ... pies.
Bo tak ustalone bylo ze ja mialem go klatowac, a ze troche chaos panowal na sealu to zupelnie inaczej sie to potoczylo.
Prosze cie, pies nie odpuscilby "klatowania" Massacre.
Jesteście żałośni.
Widać, jak Was zżera zazdrość.
Tyle na ten temat.
Zazdrosc? O co? O lvl? O skille? O "pixele"?
Raczej nie mam o co byc zazdrosny, ja mam chociaz przyjaciol. :)
Kup.Se.Musk
29-10-2008, 07:59
Chyba sobie k***a kpisz. Znam tego "kogos" dluzej od ciebie i zawsze, na byle jakim huncie, rzucal sie na loota jak ... pies.
Dziwne, że nigdy nie narzekałeś i latałeś na hunty dopóki się z nim nie pożarłeś.
Elveloya
29-10-2008, 14:38
Dziwne, że nigdy nie narzekałeś i latałeś na hunty dopóki się z nim nie pożarłeś.
Ale czy ja napisalem ze mi to w jakikolwiek sposob przeszkadzalo? Chyba nie ;) . Uwzgledniam tutaj tylko fakt ze on zawsze rzucal sie na loota.
No dobra, ale co was to, drodzy i niezwykle madrzy userzy tipja peel obchodzi, jaki ten koles jest? Wstawil tutaj swoj filmik, wiec chyba filmik powinnismy oceniac?
Pozdro dla elo pefaupejczyka, Zapodajmuze.
Rozumiem, że może pierwszy raz biła poi, ale nie za bardzo rozumiem, że nie wiedziała, co się dzieje, może ktoś wytłumaczyć? :P
Caly team zrobil na tsie WHOOOOW :D a sioher mial juz kisiel w majtak jak zobacyzl massacre ze pobiegl do mamy opowiedziec wszystko :D
Great juz 2 lota mr punish byl ciekawszy i mniej problemów :D teraz na "handmaidena" czychaj :D
DO psiaka nic nie mam i zaloze sie ze gdyby polowa z was poszla blokowac jakiegos potwora a tu by wypadl np { na przyklad} winged helmet to by nie wiedziala jak sie myszka rusza nobki :D
!~Gangsta~!
29-10-2008, 18:55
OMFG 1337 bl0ck4h holy shit menzZzzZ
Nie jestem osoba ktora w kazdym temacie musi dodac swoje 3grosze i tez nie lubie flame-owac ale tu sie nie da inaczej...
1. Massacre nie ma zadnego wave
2. Massacre nie ucieka
3. Fajnie sie leczyles co ture, mimo ze to wcale nie bylo potrzebne
4. Nice healing skills podczas lurowania
5. Fajnie otworzyles droge Massacre-y do shooterow
6. Bardzo ladnie exetowales juggernauta i go bloczyles (jugg miedzy Toba a shooterami 0.0 Cos mi sie wydaje ze to Ty powinienes stac miedzy juggernautem a shooterami)
7. Ide dalej ogladac film, jak cos mi jeszcze wpadnie to dopisze :)
OMFG 1337 bl0ck4h holy shit menzZzzZ
Nie jestem osoba ktora w kazdym temacie musi dodac swoje 3grosze i tez nie lubie flame-owac ale tu sie nie da inaczej...
1. Massacre nie ma zadnego wave
2. Massacre nie ucieka
3. Fajnie sie leczyles co ture, mimo ze to wcale nie bylo potrzebne
4. Nice healing skills podczas lurowania
5. Fajnie otworzyles droge Massacre-y do shooterow
6. Bardzo ladnie exetowales juggernauta i go bloczyles (jugg miedzy Toba a shooterami 0.0 Cos mi sie wydaje ze to Ty powinienes stac miedzy juggernautem a shooterami)
7. Ide dalej ogladac film, jak cos mi jeszcze wpadnie to dopisze :)
1. Stanie na ukos z Massacre jest przypadkowe
2. Jakbym zabił 4 Maszkary to tez bym wiedział
3. Powiedzmy miałem nie stabilne sio o czym świadczy, że na dojście do Sealów poszło 240 Uhp
4. Sie wie
5. Zdarza się ;)
6. Szczegóły
7. Okey
PoKAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAliście massacre
gz and gratz
!~Gangsta~!
29-10-2008, 19:27
Nie trzeba zabic Massacre by wiedziec ze nie ucieka. Fajnie ze miales niestabilne sio, ale UHP po kazdym lekkim hicie to troche przesada, panika?
Na punty 4, 5 i 6 brak wymowek? :P
Nie trzeba zabic Massacre by wiedziec ze nie ucieka. Fajnie ze miales niestabilne sio, ale UHP po kazdym lekkim hicie to troche przesada, panika?
Na punty 4, 5 i 6 brak wymowek? :P
troche paniki napewno, dobra zobaczymy next razem;)
Darek_16
29-10-2008, 20:34
Bedac w teamie czyszczacym , zauwazylem jedno psiak jest zajebistym blockerem , moze na massacrze sie nie popisal ... psiaka znam bardzo dlugo wiec nie pitolcie mi tutaj ze nie potrafi bloczyc ... napalil sie chlopak na shella i chcial go miec a nie darkes nastawil autolootera i mu podpierdolilo Hail NG ...
Dysan ty na temat uciekania Massacry nie powinienes sie wypowiadac na 2 filmikach bloczyles go mwallami wiec nie pierdol ze psiak no skill mwalla rzucal elo jol bo zaraz moge skriny wrzucic jak znajde twoje filmik ...
To byl 1 boss poi ktorego mielismy szanse ubic , tam jeszcze jakis 140 ed sie wypowiadal na temat huntow co chuja wie o grze to ze miales szanse siochac jakiegos ek na sealach poi albo na rahemosie ktorego ja na*******am Rp solo to jest naprawde zajebisty ... to ze pewnie najlepsze co solo biles to warlocki z sd tez jest boskie ... nic nie wiesz o grze siochajac ludzi ... bedac pod taka porcja emocji ubijajac massacre ktorego loot po upie szacuje na 5kk+ (domyslam sie ze bedzie to addon item) napewno mialbys nogi z gumy i 3kg pod soba wiec skoncz pierdolic ze jestes taki super siochajac na undead dragach... i strzelajac avalanche z 8 kratek ...
Skonczylem dziekuje
Darek_16
29-10-2008, 21:13
Ej Dysan polaczku prosze :) Po tobie odrazu widac ze jestes z Polski wymawiasz innym a tu prosze takie bledy :(
http://img98.imageshack.us/img98/1761/123fr6.jpg (http://imageshack.us)
http://img363.imageshack.us/img363/4003/1234lk5.jpg (http://imageshack.us)
Nikt nie jest idealny, więc nie kreujcie siebie na ludzi w 100% ogarniętych, gdyż tacy nie istnieją.
Perfect*Doll
29-10-2008, 21:44
Proszę, śmiej mi się w twarz.
Myślisz, że się tym jakoś specjalnie przejmę?
Nie, bo akurat nie obchodzi mnie zdanie innych na mój temat.
Wyraziłam swoje zdanie w owej sprawie.
I będę się go trzymać.
Nethiasek
29-10-2008, 22:05
Oryginalnie napisane przez !~Gangsta~! Pokaż post
no jak widac nie stabilne sio i wlasnie dlatego bylo za kazdym hitem uhp a jak widac na ss na ktorym ty bloczyles massacre miales spam sio dlatego tobie leczenie sie uhp nie bylo zbytnio potrzebne : |
Jucha Furora
29-10-2008, 22:19
Tak wyzywajcie go od tych stereotypowych"żydów" rasiści.
Gdybyście choc troche pomysleli,poczytali byście wiedzieli ,
że owi 'żydzi' musięli sobie jakoś radzic ,gdy uważano ich za
rasę,która nie jest czysta.Wy pewnie byście się nie ratowali
bo by została mokra plama na waszym honorze,ta?
Każdy wie jak to jest na non-pvp nawet najlepszy 'kumpel' potrafi wyhójadź
Widac trochę,że sio nie jest zbyt ogarnięta +to,że masa uciekło na ukos
spowodowało panikę i w*****enie i jeżeli trzymac się'moralnych zasad tibijskich'
jeżeli takie cos istnieje w tej grze,
toshooterzy nie powinny podchodzic pod ciało
a co dopiero brac łup.
Zwyzywajie jeszcze ze 2-3 stronki ,a co!
Boże, ten kolega Psiaka to totalny idiota.
Jak kurna można być tak nie uprzejmy i podbiegać i zabierać loot/patrzeć? Z kim Ty na hunty chodzisz? ; /
Samo huntowanie ciekawe.
Pozdrawiam
Cery.
Brzydko
Nie ma gratisów dla szuj
muttikax
30-10-2008, 02:33
no ale wkoncu wyszlo tak ze psiak bloczyl, wiec loot nalezy do psiaka:) ehh te wasze ng _/
Co to znaczy " _/ "
_/ooooser?
Ja też, pozdrów Wojtka zioooooom. Polaczek?
Chociaż nie wiem czy ty PL, z drugiej strony biali murzyni też są, taki TeDe na przykład.
Ciemna karnacja skóry to nic złego Psie
Ema ema, ogarniam tu temat
Gdy widzisz kolegę 50 metrów dalej z drugiego końca ulicy, to podnosisz rękę. Gest przywitania.
_/
Gdy widzisz kolegę 50 metrów dalej z drugiego końca ulicy, to podnosisz rękę. Gest przywitania.
_/
Pwnage.
Przesadzacie z krytyką. Zresztą jak mi się wydaje po waszym poziomie
wypowiedzi to większość tych co narzekają to pewnie jakieś pro evul ms/ed które stawiają chara na ng na dragach na edron i idą do podstawówki
(Nie licząc master dysana).
Powiedzcie mi że knight który miał bloczyć fera dostanie hata? Czy ten
który faktycznie bloczył? Zresztą to wyglądało jakby ukradł tego shella
dzięki swojemu dużemu złemu botowi. Jak ludzie hakują swoich rl ziomów
to chyba miał prawo się wkurzyć.
Nie znam Psiaka więc to jest obiektywna wg. mnie wypowiedź
pomijając to że jestem knightem. ;)
P.S. Co do filmu.
Troche przesadziłeś z tym spamem uhp, jakby wolniej padał to by mogły ci się skończyć.
@edit
Powinieneś się cieszyć bo Psiak dostał combo za 2000 obrażeń (2003 o ile pamiętam jakby ktoś się czepiał mojej sklerozy).
A zauważ że knight ma 2000 hp dopiero na 129 lvl.
Więc powiem powoli byś zrozumiał.
P a d ł b y ś
j a k
b r a z o l e
n a
r o t a c h.
Marecki666
30-10-2008, 08:04
@up
Nastawiłby bota na ssa...
Darek_16
30-10-2008, 09:04
Znow musze dorzucic pare groszuf .
Sprawa jest prosta Daras mial bloczyc massacre , wzial bp ssa i might ringow wiec nie padlby ... jego massacra bila po 100 jak widzieliscie moze.
Psiak slusznie ze krzyczal o tego shella bo juz pare razy widzialem jak np. ludzie z Inderstructibles (glupia nazwa nie wiem jak napisac)
pozyczaja 100 silkow (pozyczaja hahah) i w drodze do dp krzyczal haha HACK HACK !!!11oneoneonejeden wiec roznie to bywa szczegolnie na non-pvp :)
!~Gangsta~!
30-10-2008, 10:19
@Darek_16:
W tym przypadku moje m walle sluzyly do calkiem czego innego, i jako elo pro blocker powinienes to wiedziec. :) M wall na mostku byl po to aby juggernaut co biegal -> nie rzucal we mnie kamykami a fury nie bila z wave.
Na zdjeciu co Massacre byl w rogu sluzyly te magic wall-e bezpieczenstwu shooterow, no ale z tego co widze to Was pro graczy bezpieczenstwo team-u nie interesuje byle by tylko loota zgarnac.
I szczerze nie wiem co ma kraj w ktorym sie urodzilo/mieszka wspolnego z zachowaniem danej osoby, ale widze ze u Ciebie na osiedlu ludzi sie ocenia po wygladzie/pochodzeniu etc. a nie po tym jaki czlowiek naprawde jest.
PS: Jak sie publikuje filmiki i sie robi na nich bledy, lub inni uwazaja dane ruchy za bledy trzeba sie liczyc z krytyka. Co z ta krytyka zrobisz to Twoja sprawa, mozesz ja sobie wziac do serca i starac sie nie robic tych bledow w przyszlosci, lub poprostu ignorowac ta krytyke i dalej grac w "swoim stylu". Jednak w zadnym przypadku nie powinno sie reagowac agresja, drogi Darku. :)
@Loot: Tego raczej juz nie nam sadzic, jesli placil za supplies to ma/mial prawo do loota (mowie o Psiaku), jesli kazdy z team-u bral swoje supplies to troche nie fair jesli akurat on mialby zgarnac loot nie dzielac sie nim.
Idac na taka wyprawe sadze ze wie z kim szedl, i pewnie nie bral pierwszych lepszych osob z DP tylko przyjaciol/guildmembers ktorym raczej powinno sie ufac.
Darek_16
30-10-2008, 11:03
Nie raguje agresja ... staram ci sie uswiadomic ze sam napewno popelniales te bledy , nie gram EK nie jestem pro evul blocker gram RP .
Loot: lezy w gh gdzie prawie kazdy ma dostep , wiec tutaj psiak pod wyplywem emocji i podniecenia chcial dostac ten item , a Daras mu zajebal botem ;D wiec tutaj niczyjej winy nie bylo ...
PS: nie podoba sie ? nakreccie lepszy/e ...
Dysan moze masz skilla , ale i tak duzo Ci brakuje do Megiddo (chyba tak sie pisze) Ja nie gram w tibie by krecic filmiki Dysan the legend . Ja gram w tibie dla ludzi z gildi ktorzy graja tez dla mnie .
to byl nasz 1 wypad na takie cos i po 2 mi tam na moim bezpieczenstwie nie zalezlo spokojnie moglem isc ja bronic
Każdy wie jak to jest na non-pvp nawet najlepszy 'kumpel' potrafi wyhójadź
I oczywiscie takie rzeczy dzieja sie tylko na non pvp, a jak! Niech ktos jeszcze wjedzie na npvp i niech pokaze jaki jest pro plax...
btw, PRAWDZIWY kumpel nigdy swojego kumpla nie wychoooya.
Taki maly oftop, mam nadzieje ze pan wieszak mi nie da znowu warna :<
ZapodajMuze
30-10-2008, 14:53
I oczywiscie takie rzeczy dzieja sie tylko na non pvp, a jak! Niech ktos jeszcze wjedzie na npvp i niech pokaze jaki jest pro plax...
Taki maly oftop, mam nadzieje ze pan wieszak mi nie na znowu warna :<
120 ekiem z celesty a 120 ekiem z dolery okrasc kolege na pare kk to jest roznica , nieprawdaz?
120 ekiem z celesty a 120 ekiem z dolery okrasc kolege na pare kk to jest roznica , nieprawdaz?
odnies sie do tego,i jeszcze raz przeanalizuj
!~Gangsta~!
30-10-2008, 16:02
@Darek:
Nie ja robilem te filmiki na youtube.
A co do Meggido, "duzo Ci brakuje do Megiddo". No tak, trudno zebym robil sam za cala gildie.
"nakreccie lepszy" - Sadze ze juz to zrobilem.
"to byl nasz 1 wypad na takie cos i po 2 mi tam na moim bezpieczenstwie nie zalezlo spokojnie moglem isc ja bronic" - Hardcore-owiec jestes, nie ma co =/
Jucha Furora
30-10-2008, 17:43
Taki maly oftop, mam nadzieje ze pan wieszak mi nie da znowu warna :<
Dlatego ja swoich kumpli jestem 100%pewien ale są ludzie i sk.urwiele i jeżeli znasz go tylko poprzez grę to może komuś coś odj.ebac i podk.urwic loota.
Trzymaj się z kolegami ,których jesteś 100% pewien.Jak widac autor filmu nie był ich pewien i z tego jego zbulwersowanie.
Pwnage.
wypowiedzi to większość tych co narzekają to pewnie jakieś pro evul ms/ed które stawiają chara na ng na dragach na edron i idą do podstawówki
P.S. Co do filmu.
Troche przesadziłeś z tym spamem uhp, jakby wolniej padał to by mogły ci się skończyć.
@edit
Powinieneś się cieszyć bo Psiak dostał combo za 2000 obrażeń (2003 o ile pamiętam jakby ktoś się czepiał mojej sklerozy).
P a d ł b y ś
j a k
b r a z o l e
n a
r o t a c h.
nie padl bym jak brazole na rotach, bo nie jestem glupi i z gory mowilem ze bede na mringu/ ssa stal
Ale o co chodzi w ogóle ?xD To ze są złodzieje w tibi wiem już od hmmm 2006 roku także nic nowego dla mnie. Oszustów też pełno. A co do filmiku to nic nadzwyczajnego. Może tylko fart w wytropieniu go bo hity, nie oszukujmy sie, jak na bossa są ch...e :)
Darek_16
30-10-2008, 19:10
Dysan ja nie mam do Ciebie nic pozatym ze uwazasz siebie za wyjebista gwiazde pro eful filmikow i myslisz ze blyszczysz . Myslisz ze jak sie wypowiesz w temacie i napiszesz ze on jest lama blocker bo zrobil cos zle to dzieciaki z kafejek beda podbiegac do ciebie jak kupujesz runy/poty i piszac hi jestes moim idolem hi pl? ... respect
Prawda jest inna sprzedales sie koles ...
Fajne krecisz filmiki ale nie szpanuj tak ;)
A ja nie mam cama a tak to bym Ci tak zaszpanowal ze nie pojmujesz tego.
!~Gangsta~!
30-10-2008, 19:23
Huh, czym ja tu niby szpanuje? Tym ze udzielam komus konstruktywnej krytyki?
Nie uwazam siebie za taka osobe i nie zalezy mi na tym zeby ktokolwiek do mnie tak pisal.
Mam nadzieje ze kiedys nauczysz sie obchodzic z krytyka, ktora w cale nie musi byc zlosliwa (chociaz przyznam ze inaczej moglem napisac tego posta z krytyka, jako iz ironia nie jest najlepszym sposobem by kogos konstruktywnie krytykowac - moj blad).
Ludzie popelniaja bledy i sie na nich ucza. Nikt sie nie urodzil doskonaly i nikt nie bedzie doskonaly, niewazne jak bardzo by sie staral.
Kondziooo
30-10-2008, 19:45
6 stron offtopu ; o
filmik spoko, ja nie widze powodu sie czepiac..
btw. nie mozna byc 100% pewny zadnego ziomka ktorego zna sie przez internet...
Nie rozumiem o co wy się tak sracie... To jest gra - Tutaj liczy się dobra zabawa, a nie chirurgiczna dokładność przy takich momentach, jak ten na filmie.
Kluska_ziom
30-10-2008, 21:03
xr3, wg mnie jestes najinteligentniejszym uzytkownikiem tego forum :s [bez ironii]
xr3, wg mnie jestes najinteligentniejszym uzytkownikiem tego forum :s [bez ironii]
Podpisuję się pod tym. Jeszcze, żeby zmienił ten oczojebny avatar ;'/.
lol @ epic battle
Jucha Furora
30-10-2008, 22:04
Ava~ właśnie ma byc oczojebny,
Xr3 co kleisz na blacie?
Darek_16
30-10-2008, 22:45
ja tez jestem zarosnietym elo czelo rap skejtem :D
pol roku nie stalem na moim elemencie ale ostatnio skleilem variala , double flipa , i pare grindow ;d
Lord Wlodek
30-10-2008, 22:53
Lolz, obsrany o loota.
Anyway gz.
Pwnage.
P.S. Co do filmu.
@edit
P a d ł b y ś
j a k
b r a z o l e
n a
r o t a c h.
Pwnage
O tym mówie, to nie wybaczalne
Chcemy byc jak Psiak...
http://www.***********.com/431186498.html
(wiadomo, speedy share zamiast ***, bez spacji)
http://img526.imageshack.us/img526/8705/clipboard01yc5.png
Jucha Furora
01-11-2008, 22:16
ja tez jestem zarosnietym elo czelo rap skejtem :D
pol roku nie stalem na moim elemencie ale ostatnio skleilem variala , double flipa , i pare grindow ;d
Co ma ' bycie skejtem' do jeżdżenia na desce?
Może i tylko to ,że nazwa sugeruje'skate'board..
kocham polaczkuw
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.