zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Może to być podzemny kanał tibi

Redzior
14-12-2004, 09:41
Witam wszytskich na tym forum. Coprawda jestem tu nowy ale na org siedze jzu troche. Wpadłem na pomysł alby stwożyć z kumplem kanał, na ktorym bedze można pomuc, Pogadac, zieżać sie itd. :d Poszukuje chetnych ludzi do takiego przedsiębzięcia. Na org nienzalzłem wielu wiec pytam tutaj. Z wami możemy coś zdziałać !!!

Należy siągnic klenta irca ze strony www.ircnet.pl

Następnie zainstalować, w odpowiednich okienkach wpisać to o co Was proszą, a w Servers ustawić POLNET: Random Server.

Następnie kliknąć Connect i w okienku podać under-party

należy wpisać jako server np. (niezapomniec ze to polnet)
krakow.ircnet.pl

port:
6667

Jakbybyły pytania to walcie na GG 2660571
NArazie może niebyć nikogo ale jak będzecie siedzieć to to się może zmienić !!!
:cup:

Gewof
14-12-2004, 09:48
Eeee? A po co takie cos? Jak chcesz pogadac to na POLnecie masz kanal #tibiapl i na QuakeNecie masz kanal #tibia.pl gdzie siedzi wiekszosc osob z www.tibia.pl . I nie widze sensu zeby zakladac kolejny kanal o niczym, w szczegolnosci ze malo kto bedzie tam przebywal...

Dr. Omader
14-12-2004, 14:52
tibia.pl jest patronem kanalu #tibia.pl @ quakenet.org
Jest to kanal dla wszystkich polakow i nie tylko, zalozony przez Scorcerera, tibia.gery.pl tez patronuje temu kanalowi.

Wejsc mozna przez klienta IRC lub przez bramke na naszej stronie: http://www.tibia.pl/irc.php

Na tym kanale jest czesto dosc sporo osob i nie ma sensu raczej robic zamieszania i przenosic sie na POLnet.