Pokaż pełną wersje : Pkownie na Trimeze nr.2
Raimel Reaktywacja
14-12-2004, 13:48
Dziś znów Pkowaliśmy tylko Dawny Biskuppk ( który ma bana ) grał inną postacią.
Polad - 27 knight(ja)
Utiopicum - 20 druid(qmpel) - używał tylko exori vis
TUTAJ LINK DO FILMU (www.tibialove.republika.pl\Pczenie.rec)
Raimel Reaktywacja
14-12-2004, 13:49
( Na końcu filmik się urywa , wtedy dostaje bana ;] )
lukaszgo3
14-12-2004, 13:53
Właśnie oglądam :]
lukaszgo3
14-12-2004, 14:03
Hehe filmik fajny bo pk wkoncu:D, ale do loota szczescia nie miales (mieliscie potem) ale i tak nawet ciekawy :P
Olorion.
14-12-2004, 15:37
:] fajny host, zmien go a obejzy ten film wiecej niz 1 osoba
Raimel Reaktywacja
14-12-2004, 15:55
Ten link działa
Kamilio Palek
14-12-2004, 16:52
Drugi Link dziala. Filmik fajny :)
lukaszgo3
14-12-2004, 17:08
Hmmm... mi tam link dzialal i dziala dajej, a wam to nie wiem :(
co wy chcecie od tego linka dziala normalnie X(
14-12-2004, 17:59
TEN LINK MUSI DZIAŁAĆ :D (www.newtibia.republika.pl\Pczenie.rec)
Devil Sunrice
14-12-2004, 20:53
Nie powiedzial bym zeby shakowanie kogos i pkowanie nim bylo cool. Zwalaszcze ze za****es mojich kumpli. Dobra rada- nie wychodz z depo
Raimel Reaktywacja
14-12-2004, 20:58
Podaj jakiś nick kolegi??
@devil sunrice
ale ty jestes zabawny nawet jak wyjdzie z dp to ty sie bedziesz bal nabic skulla, pozatym to ja wtedy zabilem twoich kumpli HAHA :P
Fajny filmik :)
Devil Sunrice
14-12-2004, 21:17
Heh ja jetsm zalosny ?? To co mozna powiedziec o tobie. Ja nie pkowalem paldynem na 30 lev skills 70+ na trollach jakichs noobow na 8-15 lev, ale ty tak. Ja nie wzucam na innych bo ich TOLERUJE chociaz watpie ze wiesz co to slowo zanczy. Jestes cienki w ta gra dlatego obrazasz innych np : Von Ulryka itp. A poklucic sie z najlepszym kumplem z powodu... gry. Dla mnie to jest apsurd ( kolejne slowo ktore pwenie nie wiesz ktroe znaczy). To nie ja stoje w depo po kilka godzin oglaszajac jakas lipna stronke. Nie wiem czy czujesz sie niedowartowsowany czy nie mozesz patrzecz ze inni sa lepsi w ta gre, ale chyba powinines przemysles to co robisz.
Koleś z Kolesiowa
15-12-2004, 13:11
Filmik jest OK ! Jak masz więcej do dodaj kolejne :]
__________Tibia-------------------------rulezz______________________
@devil sunrice
po 1 akurat wiem co te slowa znacza ale domysla sie ze jaak to pisales to mamusia stala nad twoim kompem i ci dyktowala.
po 2 ja zadnych stron nie oglaszam ze ty widzisz jakis noobow krzyczacych jakies strony i myslisz ze to ja to musisz byc glupi ja skonczyles z trimera na zawsze.
po 3 nie lubie von ulryka ale go nie wyzywalem raz wszedlem na forum borga i tam ktos sie podemnie podszywal mozna to ladtwo sprawdzic tam ip sa ujawnione.
po 4 pkowalem noobow bo albo chcialem fast bana albo reda zrobic pozatym nie twoj interes.
Thes rav
17-12-2004, 22:03
niezly fimlik ,ale pecha koles mial :P
Spoko film ale tamten 1 byl lepszy :P
Btw. trimerze sie pisze przez rz
Gitovoru
18-12-2004, 18:02
Jak jestes ****a dark franek taki cwany wez swoja postac i mnie zapekuj, mnie devila, kinia prosze pekuj swoja postacia. Sam do niczego nie potrafisz dojsc? Tylko hakujac?? Sproboj Szczescia na solo z nami. Przyznam sam kiedys pekowalem ale wiem jak to jest byc spekowanym a poki ty tego nie poznasz dalej bedziesz gral twardego. Umiesz sie strachac kims innym i taka jest prawda.
nOOb
Witam wszystkich,
może niepotrzebnie "odkopuje" ten temat, ale szukałem filmów o mass PK-ingu. Ten jako pierwszy znalazłem, a więc obejrzałem i przeczytałem opinie o nim.
Kilka zastrzeżeń:
- Chcesz kręcić swoje filmy o mass PK-ingu? Stwórz własną postać, a nie hackuj innych! (z tego co słyszałem, character, którym nagrałeś ten film został przez Ciebie shackowany).
- Źle wybrane miejsca do PK-owania (za dużo osób, za blisko miasta) i zły cel. Po co masz zabijać low-lvl.? Ile będzie miał w sobie i jakie EQ? 200 GP i plate legsy?
- Jeśli jesteś mało-zaawansowanym PK-erem (I like it ofkorz! :) ), to radzę najpierw popróbować zabić pojedyncze osoby (nie nabij od razu red skulla!), które są AFK z dala od miasta (najczęściej magowie i druidowie używający macra do robienia runków). Nic trudnego, a i trochę kasy można zarobić. Nie jest to trudne - widziałem film, jak 17. royal, zabija 79. elite`a (afk).
Ogólnie film oceniam na 7/10. Nie miałeś z deczka szczęścia do lootu. :)
Wielki MarIuSzzo
03-01-2005, 19:19
A ja mam pytanko
Jak ściągam filmik to wsztstko jest ok, ale jak chce go uruchomic to mi wyskakuje jakiś błąd. Pls powiedzcie co mam zrobić żeby filmik działał.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.