Pokaż pełną wersje : Vampire Hunt
Elo, mam pytanko z jakimi skillami knightem z levem 50, dsmem, b legami, steel bootsami, rh, demonką, i ornamented axem (42atk) można siedzieć na vampach?
Nie patrzę na waste co bym nie chciał żeby był...
Oczywiście chodzi mi o to miejsce pod necrosami na darashi (troche głupio bo nie znam tejże nazwy).
I na zaś na bog raiderach jakie skillsy?
Proszę o odpowiedź.
Pzdr.
a z 80.. ale z vampow prawie nic kasy nie leci, raz na rok vampirka czy tam spike.. nie ma sensu
jak masz kase na waste to prosze bardzo ;p
Cloudres
29-10-2008, 15:20
Nieważne jakie skile będziesz miał i tak zawsze waste kina więc daj sobie spokój, a już jak tak bardzo chcesz to śmigaj na vampy na Edron a skile to 75/75 wystarczą.
Bogi to tak samo jak dragi więc nie trzeba rewelacyjnych skili ani eq
nie lepiej dragi?
vamp to mocniejsza wersja Mumii - wali ze śmierci paraliżuje leczy się haste
częściej z draga poleci ci WoIi dragonka w 1 bagu niż vampirka - kuzyn pół roku na tombach z vampirami siedział i zloocił oszałamiające 2 vampirki
Cloudres
29-10-2008, 19:09
Nic nie mów, ja już pół gildii zaopatrzyłem w vamp dusty na demon huntera i nie mam żadnej vampki
To ja Was panowie dobije, bo w ciagu tygodnia 6 vampek zlootowałem, siedząc po 2-3 godziny dziennie zaledwie. :) Ale nie od tego jest temat, żeby się chwalić...tak, więc - knight na vampach to jak 120 lvl na bugach pod Carlin, zreszta vamp teraz nawet dla palka jest niewygodny bo w ostatnim updacie dostał w spadku "Haste" i jak dopędzi to z furią wklepie Ci z life drain i melee po 100+
Kazami_Kemo
30-10-2008, 18:04
Odradzam siedzenie na vampach lepiej dragi właśnie niż one.
Jimoroks
01-11-2008, 21:36
Odradzam siedzenie na vampach lepiej dragi właśnie niż one.
Dla knighta to oczywiascie :P
Nie patrzę na waste co bym nie chciał żeby był...
czytać ze zrozumieniem ludzie!
Jak nie zalezy Ci na waste tak na serio, to obojetnie jakie skille i obojętnie jaki lvl 50+ ale dla bezpieczenstwa to skill 80 byłby bardzo dobry
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.