PDA

Pokaż pełną wersje : Przyjaciele The Handmaiden By Master Dysan

pol-lop
30-10-2008, 16:56
http://tibiacam.tv/cams.php?id=1on2by5yiqw6xes8
jak w temacie

Jucha Furora
30-10-2008, 17:32
Świetny loot,jeśli Twój film-gratulacje.

robek
30-10-2008, 17:36
fajna kolekcja : )

paluch89
30-10-2008, 17:59
hail boty
..

Koszyk
30-10-2008, 18:00
sporo tych itemow z bossow mial : P

Cery
30-10-2008, 18:08
A ja dziś koło niego stałem gdy kupywał runy !1 <orgazm>

@Topic

No nic, tylko pogratulować ;)

Mezive
30-10-2008, 18:20
Dysan to moj idol :D:d!!

pup
30-10-2008, 18:49
To gratuluje takiego idola.

M@tthew
30-10-2008, 19:30
Z jakiego kraju jest dysan?Widziałem jak mówił po Polsku i jeszcze w jakimś języku

Goners
30-10-2008, 19:31
Z jakiego kraju jest dysan?Widziałem jak mówił po Polsku i jeszcze w jakimś języku

Polak,mieszka w niemczech

Jaroo77
30-10-2008, 19:49
hail boty
..

Zazdrościsz, że są lepsi od Ciebie/mają lepsze rzeczy?

Cery
31-10-2008, 00:50
Zazdrościsz, że są lepsi od Ciebie/mają lepsze rzeczy?

Jeśli komuś się nie podoba to od razu musi zazdrościć ? :|

Typowe myślenie dresa z pod bramy ;<

Voldusd
31-10-2008, 12:34
Dysan to moj idol :D:d!!

To współczuje Ci jeśli idolem dla Ciebie jest osoba grająca w tibie.

PaTrOsEK
31-10-2008, 12:52
A co? Osoba grająca w Tibie nie może być czyimś idolem?
A zresztą to pewnie była ironia...

--Ogorek--
31-10-2008, 13:44
hail boty
..
co ty z tymi botami? miałeś swojego 30 druida na bocie i cie "schakofali" ?Jeśli komuś się nie podoba to od razu musi zazdrościć ? :|

Typowe myślenie dresa z pod bramy ;<
Jeżeli ktoś mówi, że ktoś zazdrości to musi być dresem?

Fajny_Ziom_Wannabe
31-10-2008, 13:53
http://img185.imageshack.us/img185/2854/omg1je1.jpg (http://imageshack.us)

http://img112.imageshack.us/img112/3388/omg2cq4.jpg (http://imageshack.us)

jeśli Twój film-gratulacje.

Odpowiedz sobie szczerze sam na pytanie, "jaki iloraz inteligencji posiadam".

@Top
Super!

Mezive
31-10-2008, 15:26
To współczuje Ci jeśli idolem dla Ciebie jest osoba grająca w tibie.

nie chodzi mi o osobe jako osobe tylko o jego styl gry malo jest bowiem ludzi co czysci solo cale feru tower...itp

Fajny_Ziom_Wannabe
31-10-2008, 15:54
nie chodzi mi o osobe jako osobe tylko o jego styl gry malo jest bowiem ludzi co czysci solo cale feru tower...itp

Wywieś sobie jeszcze jego zdjęcie nad biurkiem i codziennie rano i wieczorem módl sie do niego, aby następny dzień przyniósł mu wiele radości z grania, dużo loota i o to by nie zginął śmiercią tragiczną z walce z potężnymi kreaturami w prymitywnej grze komputerowej _/

Mezive
31-10-2008, 16:42
jezeli ta gra cie nie interesuje to po co siedzisz na tym forum??
PS:Avatar bys sam mogl sobie znalezc a nie plagiatowac

pol-lop
31-10-2008, 17:00
@up
to jest jego avatar to jest Even czy jakoś tak tibijczyku zasrany

@Topic
czy dam rade zabić tego bossa jak mam 54 fishinga?

Mezive
31-10-2008, 17:16
@up
to jest jego avatar to jest Even czy jakoś tak tibijczyku zasrany

@Topic
czy dam rade zabić tego bossa jak mam 54 fishinga?

ale masz taksty wyjebane nie ma co

pol-lop
31-10-2008, 17:25
ja pierdole kolejny fighter ? nie ma co ... zjebałeś mówiąc że on jest twoim idolem a teraz na siłe próbujesz udowodnić że ja jestem bebe a ty jesteś najlepszy ...

FAIL

Krajzel
31-10-2008, 17:31
Te moby zwane "bossami" powinny dużo mocniej bić. Ihmo zdobywanie wartościowych itemów powinno być wynikiem trudnej walki z mobem jak i farcie przy jego namierzeniu.
Nic nadzwyczajnego dla mnie

Fajny_Ziom_Wannabe
31-10-2008, 17:34
jezeli ta gra cie nie interesuje to po co siedzisz na tym forum??
PS:Avatar bys sam mogl sobie znalezc a nie plagiatowac

po 1. Skąd wiesz, że na gra mnie nie interesuje ? Jak czegoś nie wiesz/nie jesteś pewny to zamknij japkę i siedź cicho, a informacje wyssane z palca wsadź sobie w rów
po 2. Jeśli nawet ta gra mnie nie interesuje, to kto mi zabronić siedzieć na forum o tematyce tej gry ? Nikt, a napewno nie taki moczopij jak ty. Jestem tu po to by tępić takich bezmógowców jak ty, co mi sprawia radość i satysfakcję :-)
po 3. Nadal gówno wiesz i nie odzywasz. Avatar jest mój od zawsze i tak pozostanie. Zmieniony jest jedynie nick, bo jakaś cipka moderatorska z Suwałk uwziela sie na mnie, w szczegóły nie wnikam. Dziękuję za uwagę :-]

pol-lop
31-10-2008, 17:40
po 1. Skąd wiesz, że na gra mnie nie interesuje ? Jak czegoś nie wiesz/nie jesteś pewny to zamknij japkę i siedź cicho, a informacje wyssane z palca wsadź sobie w rów
po 2. Jeśli nawet ta gra mnie nie interesuje, to kto mi zabronić siedzieć na forum o tematyce tej gry ? Nikt, a napewno nie taki moczopij jak ty. Jestem tu po to by tępić takich bezmógowców jak ty, co mi sprawia radość i satysfakcję :-)
po 3. Nadal gówno wiesz i nie odzywasz. Avatar jest mój od zawsze i tak pozostanie. Zmieniony jest jedynie nick, bo jakaś cipka moderatorska z Suwałk uwziela sie na mnie, w szczegóły nie wnikam. Dziękuję za uwagę :-]

HAUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAUAHUHA owned :D leżę

Mandras
31-10-2008, 17:43
A ta "cipka moderatorska z Suwałk" mieszka w moim mieście. Wyczuwam tu jakąś ironię w stosunku do Suwałk, ale trudno...

Mezive
31-10-2008, 17:45

ty tepisz mnie?? ciekawe w jaki sposob i czemu ci to nie wychodzi :/ zreszta jak juz chcesz sie tak bardzo popisac swoja inteligencja itp pisz na priv bo w tym temacie powinno oceniac sie filmik a nie (probowac bo za dobrze ci to nie idzie) popisywac sie swoimi textami na poziomie mojej mlodszej siostry

Fajny_Ziom_Wannabe
31-10-2008, 18:09
A ta "cipka moderatorska z Suwałk" mieszka w moim mieście. Wyczuwam tu jakąś ironię w stosunku do Suwałk, ale trudno...

przepraszam mistrzu, nie chciałem urazić Suwałk, chodziło mi jedynie o jedną osobę siedzącą na stołku przeznaczonym dla moderatorów, która jest z tego miasta;) sam miałem przyjemność być kiedyś w Suwałkach, i to co mogłem o nich powiedzieć (mogłem, bo to było dawno temu, teraz może jest inaczej), to jest to, że to ciemne miasto;o po prostu mało oświetlenia. Tyle.

@up

Skoro uważasz, że ten temat służy do oceniania filmiku, to po kiego wacka spamujesz tu swoimi wypocinami? Nie bulwersuj się tak, zamknij to forum i idź sie wypłacz w poduszkę.

EDIT:

oo twój idol własnie zagościł w tym temacie. Napisz mu szybko na priv, może ci odpisze i poprawi samopoczucie.

Mezive
31-10-2008, 18:14
Po pierwsze nie ja jako pierwszy zaczolem odchodzic od teamtu.
Po drugie nie mam najmniejszego powodu zeby sie denerwowac czytajac teksty na twoim poziomie...
Po trzecie juz napisalem masz cos do mnie pisz na priv a nie prubojesz
zrobic z siebie kozaka w oczach tych dwunastolatkow czytajacych te forum

Nie mam powodu do niego psiac poniewaz wisi mi jego osoba, podoba mi sie tylko jego styl gry :)

Fajny_Ziom_Wannabe
31-10-2008, 18:41
Po pierwsze nie ja jako pierwszy zaczolem odchodzic od teamtu.
Po drugie nie mam najmniejszego powodu zeby sie denerwowac czytajac teksty na twoim poziomie...
Po trzecie juz napisalem masz cos do mnie pisz na priv a nie prubojesz
zrobic z siebie kozaka w oczach tych dwunastolatkow czytajacych te forum

Człowieku nie mam pytań =o ok wyraz "zacząłem" napisany w formie "zaczołem" jeszcze można przełknąć, ale "prubójesz" ???????? Coś mi się zdaje, że ty jesteś jednym z tych 12stolatków :/

Nie mam powodu do niego psiac poniewaz wisi mi jego osoba, podoba mi sie tylko jego styl gry :)

Nie mów tak o swoim idolu, bo cie nie pozdrowi na którymś z SSków :'(

Bambs18
31-10-2008, 19:35
Gz :) Do Ludzi co pisza na temat idola ? Nie mozna miec swojego "tibijskiego idola" ..? Anyway ja tam boota nie widzialem.

paluch89
31-10-2008, 21:21
Anyway ja tam boota nie widzialem.

Taaaa ? Może przypadkiem natrafili na bossa?

Mandras
31-10-2008, 22:11
przepraszam mistrzu, nie chciałem urazić Suwałk, chodziło mi jedynie o jedną osobę siedzącą na stołku przeznaczonym dla moderatorów, która jest z tego miasta;) sam miałem przyjemność być kiedyś w Suwałkach, i to co mogłem o nich powiedzieć (mogłem, bo to było dawno temu, teraz może jest inaczej), to jest to, że to ciemne miasto;o po prostu mało oświetlenia. Tyle.

Zapewniam Cię, że w ciągu tych kilku lat trochę się poprawiło :) Zapraszam ponownie xD

Fajny_Ziom_Wannabe
31-10-2008, 22:21
Zapewniam Cię, że w ciągu tych kilku lat trochę się poprawiło :) Zapraszam ponownie xD

hehe, no cóż, szczerze wątpię w to, że przyjadę do Suwałk, gdyż już nie mam po co ;) Kiedyś jeździłem tam, bo wujaszek tam mieszkał, ale sie pare lat temu przeprowadził, więc mogę tam wstąpić jedynie turystycznie xF
a to czasem nie Suwałki uważane są za najzimniejsze miejsce w Polsce? ^^
Bo pamiętam jedynie, że ostatnim razem jak byłem tam, to wiało niesamowicie ;P

Mandras
31-10-2008, 23:16
E tam, w tamtym roku w zimę nawet centymetra śniegu nie było, więc chyba nie jest aż tak zimno :P I dzie listopad, a czasem można bez kurtki pobiegac (szok), co było kilka lat temu nie do pomyślenia. :)

Fajny_Ziom_Wannabe
01-11-2008, 00:12
E tam, w tamtym roku w zimę nawet centymetra śniegu nie było, więc chyba nie jest aż tak zimno :P I dzie listopad, a czasem można bez kurtki pobiegac (szok), co było kilka lat temu nie do pomyślenia. :)

No właśnie czyli jednak globalne ocieplenie swoje robi hehe;]
No cóż u mnie jakbyś chciał wyjść bez kurtki to musisz się liczyć z tym, że na chate juz nie wrócisz xd nie no zartuje nie jest tak strasznie, ale czasem potrafi przypizgać, więc takie Suwałki byłyby dla mnie wyspami kanaryjskimi w takim dniu;d
najgorsze to tu są wiatry, czasami tak wieje, że połowe szluga spalisz ty, a drugą połowę wiatr ci pomoże, czli jakby nie patrzał palenie w Islandii w taką pogodę to waste:)

@Top
Super!

!~Gangsta~!
01-11-2008, 09:32
Taaaa ? Może przypadkiem natrafili na bossa?

Noobchar wylogowany nad seal-em (przezroczysta podloga) i sie liczy ile jest lapek, chyba nie potrzeba do tego bota? :)

PsiakoS
01-11-2008, 10:49
Noobchar wylogowany nad seal-em (przezroczysta podloga) i sie liczy ile jest lapek, chyba nie potrzeba do tego bota? :)

chwal im się więcej ;)

a przypadkiem jak naciskasz na łapki to Ci nie wyświetla nazwy?

ChachaŁ
01-11-2008, 10:57

Przeciez wtedy wyswietla sie ze patrzysz na podloge...

!~Gangsta~!
01-11-2008, 11:06
chwal im się więcej ;)

Nie naciskam na lapki, bo po co? =/ Wystarczy ze policze ile ich jest 0.0 Jak jest za duzo to wtedy naciskam. :)

Mezive
01-11-2008, 12:52
@Fajny ziom
czepiasz sie mojej ortografi ale bardzo mi przykro nie mieszkam w polsce od dosc dlugiego czasu i mam prawo to zapomniec nie wspominajac o tym ze nie mam na klawiaturze polskich znakow...

Fajny_Ziom_Wannabe
01-11-2008, 14:48
@Fajny ziom
czepiasz sie mojej ortografi ale bardzo mi przykro nie mieszkam w polsce od dosc dlugiego czasu i mam prawo to zapomniec nie wspominajac o tym ze nie mam na klawiaturze polskich znakow...

Ja też nie mieszkam w Polsce, w szkole nie uczę się polskiego i co z tego ? Umiem pisać poprawnie po polsku, więc takie wymówki opowiadaj swojej młodszej siostrze i jej dwuletniemu chomikowi[;

btw. i co z tego, że nie masz na klawiaturze polskich znaków? To cie usprawiedliwia tylko do tego, ze nie piszesz polskich znaków typu "ą ę ć ź", ale polskich znaków nie uśywa większość forumowiczów i nie jest to uznawane jako błąd gramatyczny.

Mezive
01-11-2008, 20:15
no nie wiem ile jestes za granica ale u mnie z ortografia nie moze byc dobrze jak nawet nie bylem w polskiej szkole w klasach 3 podstawowki + wiec i tak zle mi to pisanie nie idzie...

Nowohucianin
01-11-2008, 20:26
jest różnica jak się napiszę "prubuje" a "proboje" a do tego nie potrzeba polskich znaków

Mezive
01-11-2008, 20:30
jest różnica jak się napiszę "prubuje" a "proboje" a do tego nie potrzeba polskich znaków

Kolejny... przeczytals post ktory napsisalem nad toba??!!

Askaral
01-11-2008, 21:47
Probowalem go przeczytac, ale nie mam polskiego monitora wiec nie moge ;/
Btw, od kiedy to literka "o" jest tylko polskim znakiem? ;o

lusifer
02-11-2008, 12:35
Idzcie się kłócić na PM, gg ale nie tutaj. Btw Gratz Dysan.