Pokaż pełną wersje : Polskie WLiiA - czy jest szansa?
Marcin24
30-10-2008, 17:00
W Polsce od dłuższego czasu wszystkie rozrywkowe programy ("Taniec z gwiazdami", "You can't dance" czy "Mam talent") są robione na wzór amerykańskich. Wiele z nich odniosło wielki suckes. Więc może "zapożyczymy" się, i zrobimy polską wersje WLiiA? Tutaj link (http://urlguard.net/l/http://www.petycje.pl/3461) do całej sprawy, na samym dole można się podpisać pod tą petycję.
P.S. A kto nie widział WLiiA?... to niech oglądnie najszybciej jak może, bo mnie wciągnęło po pierwszym odcinku.
Po pierwsze, co to jest WLiia? Ktoś może tego nie zrozumieć... NWCTJN. <- Rozumiesz co tu jest napisane? Sądzę że nie. Jak już o czymś piszesz to nie używaj skrótów, bo ktoś kto pierwszy raz się z tym spotyka, może mieć problem z rozszyfrowaniem tego. Jeśli chodzi o to czy Whose Line is it Anyway? powinno u nas zagościć, jestem na nie. Po co mamy ściągać od innych pomysły? Sami musimy coś wymyślić, a nie żerować na cudzych pomysłach.
K.Jay
NWCTJN.
K.Jay
Nie wiem co tu jest napisane :P ?
Whose line jest swietne, ale smiec mniemam ze w polskim wydaniu bylo by kiepskie ;/
Marcin24
30-10-2008, 17:30
Po pierwsze, co to jest WLiia? Ktoś może tego nie zrozumieć...Zwracam się do tych, co program znają. Bo Ci co nie znają, raczej nie będą się podpisywać pod petycją.
Whose line jest swietne, ale smiec mniemam ze w polskim wydaniu bylo by kiepskie ;/
"Spadkobiercy" wyszli świetnie, według mnie. A też się opierają na improwizacji.
suckes
:cup:
A wliia w polskim wydaniu byłoby cienkie, nawet angielska wersja z odcinka na odcinek robi się coraz mniej śmieszna.
Po co mamy ściągać od innych pomysły?
Większość teleturniejów to kalka.;)
Marcin24
30-10-2008, 17:55
Większość teleturniejów to kalka.;)Teleturniejów, seriali, programów. Większość ludzi nawet nie wie, że ogląda amerykańską podróbę.
@down
Czy ja każę się podpisywać pod petycją tym, co nie znają programu? Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
P.S. A kto nie widział WLiiA?... to niech oglądnie najszybciej jak może, bo mnie wciągnęło po pierwszym odcinku.
Zwracam się do tych, co program znają. Bo Ci co nie znają, raczej nie będą się podpisywać pod petycją.
ee.. bumbum ; )
nie wyszłoby tak dobrze.
ale zawsze można ze znajomymi zagrać w questions only ; )
http://www.youtube.com/watch?v=zvpo24-Nzl4
wedlug mnie Polacy nie sa jeszcze gotowi na tak ekstramalny program. no chyba, ze chcemy powtorke "włatcy móch". lepiej pozostac przy amerykanskiej wersji.
GargoinX
30-10-2008, 18:07
A ja bym chciał zobaczyć to w polskiej wersji. Mogłoby wyjść ciekawie ;'d.
Lepsze to niż przełączanie z kanału na kanał, bo leci jakiś z tych trzech kultowych programów dla pań i panów w podeszłym wieku (różne gwiazdy na lodzie, na parkiecie oraz "jak oni śpiewają")... ;o
Podpisuję się pod tym! : )
Shanhaevel
30-10-2008, 19:38
Prowadzący: Bałtroczyk!
Uczestnicy: Młody Stuhr koniecznie, a reszta to nie wiem.
oj na pewno znaleźliby się ludzie do takiego programu. problem jest gdzie indziej. programy "kopiowane" są ze względu na zysk. to maszynki które robią z hajsu hajs jeszcze większy. a whose line nie jest programem, do którego wystarczy wyłożyć porządne środki, żeby był dobry.
GargoinX
30-10-2008, 19:56
Sądzę, że Pazura by się nadawał.
Ja sie juz daawno podpisalem ;)
@Up
Fajny Avek/podpis :P
@Topic
Sądzę, że to byłoby denne... Wyobraźcie sobie to w polskiej wersji...
Raczej się nie podpisze.
Sądze że polskie wydanie byloby niewypalem...
Marcin24
30-10-2008, 20:42
Sądze że polskie wydanie byloby niewypalem...
@Topic
Sądzę, że to byłoby denne... Wyobraźcie sobie to w polskiej wersji...
Raczej się nie podpisze.
Amerykanie o ich WLiiA? też tak mówili, a co jest teraz?
neopostman
30-10-2008, 21:04
W końcu mamy "liberalną" Polskę więc kto zabroni ?
skończy się jola rutowicz to zacznie sie WLiiA
Arka_Sath_Wielki
30-10-2008, 21:39
Prowadzący: Bałtroczyk!
Uczestnicy: Młody Stuhr koniecznie, a reszta to nie wiem.
Tu się zgodzę :P do tego dałbym jeszcze Michała Wójcika z Ani Mru Mru i tego w żółtym sweterku chyba Kałamaga :P z Łowców.B xD
GargoinX
30-10-2008, 22:30
@Up:
Popieram, oni też są dobrymi improwizatorami.
moze jeszcze polskie wydanie married with children albo prison break?
tragedia...
Yoh Asakura
30-10-2008, 22:51
moze jeszcze polskie wydanie married with children albo prison break?
tragedia...
Podróbę Bundych już mamy, żałosna.
sphinx123
30-10-2008, 22:58
Japończycy mają tyle fajnych teleturniejów, ale Polska musi korzystać z Amerykańskich...
Japończycy mają tyle fajnych teleturniejów, ale Polska musi korzystać z Amerykańskich...
Ta, ze jak nie odpowiesz na pytanei to 90cm gumowy penis wchodzi ci w tylek. SWIETNY teleturniej.
Ta, ze jak nie odpowiesz na pytanei to 90cm gumowy penis wchodzi ci w tylek. SWIETNY teleturniej.
a to bym obejrzal w polskim wydaniu :)
@up
Pewnie nikt by tego nie oglądał, bo homofobia (facet i penis O.o ?) jest szeroko rozwinięta w jakże zacnym nam kraju. :P
Shanhaevel
31-10-2008, 19:05
Tu się zgodzę :P do tego dałbym jeszcze Michała Wójcika z Ani Mru Mru i tego w żółtym sweterku chyba Kałamaga :P z Łowców.B xD
Może Halama? : )
No tak, ale i Halama i ten z Łowców.B bedą udawać debili. A nie o to chodzi w tym programie. Młody Sztur i starszy Pazura faktycznie by się może nadali.
Ale jak dla mnie - wolę żeby nie było polskiej wersji.
O Boże, jak ja chciałbym obejrzeć Tetris man'a w Polskim wydaniu. Popatrzcie sobie na youtube, beczka po pachy.
@up
Pewnie nikt by tego nie oglądał, bo homofobia (facet i penis O.o ?)Sic!
@topic
Taka petycja kiedyś coś zmieniała?
W końcu mamy "liberalną" Polskę więc kto zabroni ?
skończy się jola rutowicz to zacznie sie WLiiA
Jola Rutowicz nigdy sie nawet nie zaczela a co dopiero konczyc,zalosna babka z pustoglowiem i tynkiem na "twarzy".
Ja bylbym za polska edycja WliiA ,napewno byloby lepsze niz to wszystko co zwiazane z tancem i spiewem po 15 edycji.
Marcin24
09-11-2008, 16:39
@topic
Taka petycja kiedyś coś zmieniała?
Jak podpisze się dużo osób, to coś zawsze pomoże.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.